Logitech UE Boombox

Viestiketju alueella 'Käyttäjien tuotetestit' , aloittaja erkki82, 02.07.2014.

 1. Heska

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2008
  Viestejä:
  847
  Nostetaas vanhaa ketjua, kun hyvin palvelleen Boomboxin kanssa tuli pientä ongelmaa. Kytkin tuon Amazon Echo Dot:in kaveriksi, mutta ongelmaksi ilmaantui se että Boombox päättää jonkun ajan kuluttua mennä johonkin virransäästötilaan eikä herää ilman että virtanpista sammuttaa/käynnistää uudestaan. Eli tarpeeksi pitkää äänettömänä oltuaan Echo Dotin audio (piuhalla kiinni) ei enää herättäkään Boomboxia. Kokeilin kiertää ongelmaa sillä että pidin Boomboxia jatkuvasti laturissa, mutta silti tekee sen että Dotilta tuleva audio in ei herätä kaiutinta.

  BT liitäntä tuntuisi toimivan paremmin heräämisen osalta, mutta tässä tapauksessa se ei ole ratkaisu koska käytän useampaa Amazoni Echoa eri huoneissa, ja niiden on oltava piuhalla kiinni ulkoisessa kaiuttimessa että yhtäaikainen soitto useammasta Echosta toimisi (everywhere group). Jos yksikin kaiutin tuossa määritellyssä monihuonetilassa on BT:llä kiinni, putoaa se automaattisesti pois kun musan laittaa soimaan koska BT aiheutaisi viivettä ja musiikki ei sitten kuulu samaan aikaa jokaisesata Echosta.

  En ole tuohon muuta selitystä keksinyt kuin sen että tietyn ajan kuluttua ollaan jossain virransäästötilassa, ja line in piuhalla tuotu audio ei jostain syystä herätä kaiutinta, liekö sitten joku bugi softassa tms. joka tuon aiheuttaa. Ei tuota vanhaa Boomboxia enää tule missään matkakäytössä pidettyä kun on tuoreempia ja pienempiä BT kaiuttimia sitä varten, mutta menisi oikein hyvin tuon Echo Dotin kaverina - jos vaan saisi tuon heräämään silloin kun sinne signaalia piuhalla työnnetään. Kävi mielessä semmoinekin "quick and dirty" viritys että mahtaisiko auttaa jos tuossa Echon ja Boomboxin välissä olisi jonkinlainen aktiivinen boxi, audiosplitteri tms. vekotin linjatasoiselle signaalille joka pitäisi line in signaalin päällä sen verran että Boombox ei menisi virransäästötilaan? Ehkä sen pitäisi jonkinlaista pohjakohinaa ulos syöttää että pelaisi, tai jos se antaisi voimakkaaman signaalin ulos (jos sillä nyt on tähän merkitystä) ? Tietty joku rautamodikin olisi mahdollilnen Boomboxiin viritellä, jos vain löytysi vinkki mitä tuolle tehdä?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti