Logitech Harmony -sarja

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja Lagaaja, 03.01.2011.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Lagaaja

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2007
  Viestejä:
  3 227
  Ostin nyt tuon 300i karvalakkimallin koska ohjattavia laitteita on vain kaksi (pleikkaria varten en jaksa erillistä mokkulaa ostaa) ja toimii kuin unelma. Viitisen nappia piti opettaa uudelleen mutta sekin kävi käden käänteessä. Ostin ja asensin porukoille tässä pyhien aikana saman kapulan, mutta heillä on tässä ongelmana "Watch TV"-nappula.

  Painike avaa tv:n ja vahvistimen oikealla tulolla, mutta uudelleen painettaessa sammuttaa tv:n ja vahvistimen mutta avaa jälkimmäisen samantien uudelleen. Eli tuohan johtuu siitä, kun Harmony lähettää sitä "On/Off" signaalia vahvistimelle liian pitkään. Saako siis tuota painikkeen "päälläolo aikaa" jotenkin pienennettyä? Watch TV -nappi kun kuuluu kyseisen säätimen parhaimpiin ominaisuuksiin ja on käytännössä vaan makron käynnistäjä, joka nyt toimii vain yhteen suuntaan kunnolla.
   
 2. mkkinde

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2009
  Viestejä:
  190
  Ainakin Harmony-sarjan paremmissa säätimissä onnistuu. Tarvitset siihen kuitenkin sitä netin kautta käytettävää softaa. Valkkaat halutun laitteen ja sen asetuksista muutat on/off-signaalin kestoa. Itselläni oli vanhan pansun töllöttimen kanssa ongelmana, että kake lähetti liian lyhyen power on -signaalin, joka ratkesi tuota kestoa rukkaamalla. Tuossa voi olla tosin vikana sekin, että se lähettää liian monta samaa komentoa peräkkäin. Anyway, nuo molemmat säädetään harmonyn softalla kyseisen laitteen asetuksista.

  Miksi muuten käytät aktiviteettia laitteiden sammuttamiseksi? Eikö kakessa ole erillistä power-näppäintä, jolla sammutetaan kaikki päällä olevat laitteet? En siis tiedä tuosta halpismallista tuon taivaallista, joten joku kyseisestä mallista paremmin tietävä voi neuvoa tarkemmin.
   
 3. Lagaaja

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2007
  Viestejä:
  3 227
  Juu tuli tuo halvin hommattua koska en nähnyt mitään syytä niille kosketusnäytöille ja ohjattavia laitteitakin on niin vähän. Harmi vaan jos ovat karsineet tollaisia perusominaisuuksia tuosta:confused:

  Ja tuossa kakessa nimenomaan tuo "Watch TV"-nappula on se juttu ja myyntivaltti jolla erotetaan se normaaleista säätimistä. Napin on siis sekä avata että sulkea kaikki television katsomiseen käytettävät laitteet. Toki nuo saa sitten erikseenkin avattua/suljettua kun valitsee ensin laitteen ja sitten painaa power-näppäintä. Kuvailemaasi yleisvirtanappulaa 300i mallissa ei siis ole.
   
 4. Applepie

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2008
  Viestejä:
  4 912
  onkos nöiden hermonyiden ohjelmoimiseen mitään muuta softaa kuin tuo logitechin vakio? pitäs omaa kakee vähän lisää konffata mutta kun tu vakio ohjelma on tehty mallia "for-dummies" niin ei tuota jaksais millään käyttää.... omalla kakella (muistaakseni harmony 688) on semmonen ongelma että se usein unohtaa mitä sille on opetettu, eli esim käynnistä kyllä tv:n ja vahvarin oikein mutta jomman kumman tila jää vääräksi ja joutuu sitten "help" näppäimen kautta naputtelemaan sen erikseen päälle/oikeaan tilaan :(
   
 5. jkeskir

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2001
  Viestejä:
  1 346
  Käyttäjävirhe. Anna kaukosäätimen hoitaa käskytys rauhassa loppuun. Tämä saattaa kestää...

  Ohjelmahan hakee IR komennot suoraan Logitechin palvelimilta, joten korvaavaa ohjelmaa saa kyllä etsiä kauan.
   
 6. Applepie

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2008
  Viestejä:
  4 912
  en kyllä jaksa uskoa että niin käsi olisin näiden laitteiden kanssa ettei yhden (1) näppäimen painaltaminen onnistu ilman ongelmia :rolleyes: ja tosiaan tuota käy ihan jatkuvasti että joku laite ei mene oikeaan tilaan/ ei mene päälle/ väärä laite menee päälle.... sammuttaminenkin tuottaa silloin tällöin ongelmia.

  mjoo voi kyllä olla vähän paha tuohon tehdä mitään erillistä ohjelmaa kun ei varaan mielellään logitechi luovuta noita tietokantojaan. eli tuskinpa löytyy muuta ohjelmaa tuohon :D
   
 7. mkkinde

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2009
  Viestejä:
  190
  Kuvailemasi synkkingelma on aika yleinen, mutta siihen löytyy ratkaisunsa (ei tosin toimi kaikissa kombinaatioissa). Tuo powereiden synkkausongelma johtuu pääsääntöisesti joko siitä, että joku IR-komento ei mene perille laitteeseen tai siitä, ettei käytä aktiviteetteja (käytetään esim. laitekohtaisia power-komentoja tai räplätään virrat jotain muuta kautta). Tähän on pari ratkaisua, joissa molemmissa TÄYTYY säätää sen idioottisoftan parissa... No can do. Ohessa vaihtoehdot, jos ongelma ei siis johdu IR-signaalin perille menosta.

  1) Jos kaikille laitteelle löytyy tietokannasta diskreetit power on ja power off -komentonsa, ongelman saa ratkaistua sillä, että asettaa laitteiden asetuksista virranasetusmallin siten, että power on/off -komennoille on omat komentonsa. Huom. Aika monelle laitteelle löytyy diskreetit power-komennot, vaikka alkuperäisessä kakessa ei sellaisia olisikaan! Itselläni ainoa uunoilija tässä sarjassa on topparin digiboksi, johon ei löydy. Kaikille muille laitteille siis löytyy (4 kpl).

  2) Aktiviteeteilla voi määrätä, että päällä olevat laitteet jäävät päälle aktiviteetin vaihtuessa, jolloin eivät mene epäsynkkiin, kun vaihdetaan aktiviteettia. Tosin harmonyn power-nappi voi edelleen mennä epäsynkkiin, jos virrat räplätään muuta reittiä kuin aktiviteeteilla.

  Tuo 1. vaihtoehto on kätevin ja sillä saa blokattua kaikki muut synkkiongelmat paitsi IR-signaalin perille menon, johon ei auta muu kuin manuaalinen power-räpläys tai se helppi. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa jää haittapuolena kaikki laitteet päälle, mutta sillä saa vähennettyä synkkihuolia. Tietty siinä tulisi muistaa käyttää pelkästään aktiviteetteja. Ylipäätään Harmonyn kanssa olisi syytä sisäistää aktiviteetit. Laitekohtaisia komentoja, kun ei periaatteessa pitäisi käyttää lainkaan. Eikä niitä myöskään tarvita, jos tekee aktiviteetit fiksusti... Toki Logitechin softa koittaa tehdä homman mahdollisimman vaikeaksi, mutta 100 x viilauksen jälkeen homman pitäisi olla jo hyvällä mallilla :D
   
 8. ScreenGuard

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2010
  Viestejä:
  141
  Onko logitechin sivuilla mitään listaa mitä laitteita tonne on speksattu, että voisi katsella näitä ja mahdollisesti konffia sitten ne konffit kaukosäätimeen?
   
 9. Applepie

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2008
  Viestejä:
  4 912
  Logitech Harmony® Remotes - One Touch Changes Everything
   
 10. ScreenGuard

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2010
  Viestejä:
  141
  Juu kiitti. Näyttäisi ihan samalta mitenkä löytää itse softasta mikä on kanssa aika kankea. Pitää vaan heitellä random hakuatribuutteja ja katsoa mitä löytää.
   
 11. H80K

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2007
  Viestejä:
  21
  Onko kukaan muu törmännyt ongelmaan 300i:n ja humaxin 9200 kaapeliboksin kanssa? Muuten toimii boksissa napit, mutta ainoa mikä ei toimi on nappi millä saa tallennettujen ohjelmien listan näkyviin. On kuitenkin aika oleellinen nappi.
  Logitechin aspasta ongelmaan yritin ratkaisua löytää, mutta eivät onnistuneet.
  Jos joku osaa auttaa niin hyvä, koska muuten kake oli vähän turha ostos.
   
 12. ScreenGuard

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2010
  Viestejä:
  141
  Jos on originaali kaukosäädin itsellä voit opettaa sen sille kaukosäätimellesi.
   
 13. H80K

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2007
  Viestejä:
  21
  Sitä on tullut jo kokeiltua, mutta sekään ei toimi. Heittää jonkin herjan. En nyt muista minkä.
   
 14. Kokeile opetusta RAW-tilassa. Olen tosta Humaxin kakesta opettanut Harmonylle useampia komentoja ilman ongelmia, ja taisin tuota RAW-tilaa juuri käyttää.
   
 15. Scotch

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2011
  Viestejä:
  620
  Koitan tässä etsiä itselleni yleiskaukosäädintä ja törmäsin Logitechin tarjoamaan Harmony sarjaan.

  Fyysiset värinapit on oltava, joka tiputtaa Onen pois. Onesta on olemassa kalliimpi malli mutta pelkkien värinappien takia se on aika kallis ostos. Löytyisikö jotain muuta mallia missä olisi värinapit ja mahdollisuus tehdä parit aktiviteetit?
   
 16. sinuspilonidalis

  Rekisteröitynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  354
  Logitech Harmony 700 -mallista voin sanoa varmaksi, että fyysiset värinapit ja activityt löytyy, koska omistan moisen.
   
 17. Scotch

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2011
  Viestejä:
  620
  Kiitos. Tutkitaas tuota tarkemmin.
   
 18. marse

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2009
  Viestejä:
  1 428
  Saako näihin missä on näitä näyttöjä, esim harmony 600 niin vaihdettua laitteen nimen?

  Eli esim
  DVD=PS3
  AUX=Vahvistin

  vai ovatko nuo nimet kiinteänä?
   
 19. Enrique Carioca Banned

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2001
  Viestejä:
  2 334
  Aktiviteetit saa nimettyä kuten haluaa, esim. "Watch TV". Laitteiden inputit saa nimettyä haluamikseen. Laitteiden nimetkin saa nimettyä uudelleen.
   
 20. Scotch

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2011
  Viestejä:
  620
  Hyvin toimii tuo 700-kake. Myharmony.com softa oli niin syvältä, että mentiin perus Harmony Remote -ohjelmistolla, niin alkoi jo lyyli kirjoittaakkin.
   
 21. Kamsi

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  676
 22. marse

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2009
  Viestejä:
  1 428
  Itse hommasin tuon harmony 600 34e ja vallan mainio peli, suosittelen. PS3 ohjaus TV:n arcin kautta, mutta saahan tuohon pleikkariin sen laajennus palikan kiinni 35e tai jotain.

  Tällähetkellä kiinni:
  Sampan smart tv
  Marantz vahvistin
  Elisa viihde boksi
  Tietokoneen IR kaukosäädin korvaus
  PS3 ARCin kautta.
   
  Viimeksi muokattu: 22.04.2012
 23. vipe

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2000
  Viestejä:
  8 045
  Mulla on tuo Harmony One ollut jo pitkään, tyytyväinen olen ollut. En kyllä tiedä, enkä jaksa katsoakaan, miten tuo Harmony 900 eroaa tästä, samaa näköä on, olisko tossa sitten fyysiset nuo värinappulat kun tässä Onessa ne on kosketusnäytöllä.

  Hanskaa kaikki vehkeet (projektori, telkkari, vahvistin, pari erimerkkistä digiboksia, HTPC jne.) paitsi PS3:sta kun en ole sitä lisäkikkulaa hommannut (PS3 kake on ollut alusta asti, ja HTPC:n myötä tämän käyttö on nykyään lähinnä pelailua). Lienee hankala löytää vempainta mikä tän kanssa EI toimisi. :)
   
 24. Juziz

  Rekisteröitynyt:
  06.06.1999
  Viestejä:
  565
  Meille pitäisi löytää joku vähintään Duudsoninkestävä yleiskaukosäädin. (Muissa lapsiperheissä samaa ongelmaa että patteriluukut yms. ei tahdo kestää? :( )

  Harmony One näyttäisi hyvältä ainakin sen suhteen että siinä ei ole pattereita, mutta miltä rakenne noin muuten tuntuu, irtoaako siitä jotain jos sitä pudottelee? Onko vahvan tuntuista tekoa?
   
 25. Enrique Carioca Banned

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2001
  Viestejä:
  2 334
  Juu ei. Minä en kyllä uskaltaisi tuota lattialle pudotella...
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti