Logitech G29 Pc käytössä ongelmia

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja toninen, 03.10.2018.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. toninen

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2007
  Viestejä:
  6
  Elikkäs on vähän jokalailla ongelmia kyseisen ratin kanssa. Uusin softa on laitettu mutta ratti on aivan järkyttävää kuraa miltei joka pelissä. Forzat on oikeastaan niin kauheita ettei pelata pysty, kun rattin pienetkin liikkeet saa auton heittelehtimään puolelta toiselle ja lopuksi se päätyy aina metsähallituksen puolelle, kaasuun ei mutkissa voi koskea kun heti pyörähtää. Samaa ongelmaa on myös Dirt Rallyssa, Assetossa ja monessa muussa, vaikka asetuksia säätää miten niin spinnaus ja ulosajo on välttämätöntä. Kun tökkää ratin kiinni ps4 ja laittaa dirtin tulille ei tarvi asetuksen asetukseen koskea ja ratti toimii kuin unelma, sama pätee myös esim Gt-Sport, Drive Club yms. Ps4 pelit eli ongelman olen rajannut nyt vain pclle.

  Eli onko Pc:n ohjelmistossa jotain säätöä mitä on ole muistanut ottaa huomioon vai onko toi Logitech Gaming Softa vaan ihan hanurista. Onko olemassa esim. jotain vanhempaa softa versioo mikä toimisi paremmin.
   
 2. karik134

  Rekisteröitynyt:
  06.09.2008
  Viestejä:
  4 783
  Profilerista voi säätää kääntöastetta isommaksi jos ohjaus on liian herkkä. Se profiler kait kannattaa jättää taustalle auki.

  Sitten nuo spinnaukset kun kaasuttaa niin onko sulla ps4:lla niissä peleissä TC, stability jne ajoapuja päällä?
  Dirt rallyn kohdalla aseta profileriin vaikka 540 ja kalibroi ratti pelissä ja katso kaasun ja jarrun deadzonet on 0% ja saturationit 100%.
   
  Viimeksi muokattu: 03.10.2018
 3. toninen

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2007
  Viestejä:
  6
  Ihan ekaksi töiksi otan aina ajoavustimet pois päältä, oon nyt kokeillu 400 - 580 alueelta vähän kaikkea ja samallatavalla tekee edelleen, vanha ratti oli G25 ja todellakin tykkäsin että toimi pc:llä paremmin.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti