Litecoinin ja muiden kryptovaluuttojen mainaaminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja salmon, 03.12.2013.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Yommi

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2003
  Viestejä:
  201
  Niin, joku keksi, että on hyvä idea ostaa farmin täydeltä scrypt-asiceja sen sijaan, että kolikkoa louhisivat harrastajat työllä ja tuskalla kotonaan. Ja onko keskimääräinen farmin omistaja sitten joku HC-alttiharrastaja, joka tykkää holdata "tulevaisuuden kolikkoa"? Ei, vaan hän on luultavasti ahne bisnesmies, joka dumppaa loputkin LTC:t markkinoille mitä sähkölaskun jälkeen jää yli, jos jää. Ja ketään ei kiinnosta juurikaan ostaa näitä dumppikuormia. Just my 2 satoshis.
   
 2. Santa

  Rekisteröitynyt:
  01.05.2000
  Viestejä:
  1 926
  No tuohan on juuri monen altcoin-höyrypään perusajatteluvirhe, että virtuaalivaluutalle tulee jotain arvoa joidenkin aivan hatusta vedettyjen tekijöiden perusteella, kuten juuri nuo mainitsemasi "valuutan harvinaisuus", vähäinen kierrossa olevien kolikkojen määrä ym.

  Litecoinilla ei ole mitään reaalimaailman käyttöä eikä näin ollen myöskään arvoa muuten kuin muutaman tuhannen spekulantin silmissä, jotka pyörittävät sitä virtuaalipörsseissä. Hinta, jonka siitä on joskus saanut oli täyttä fuulaa, joka ei edelleenkään perustunut muuhun kuin parin tuhannen spekuloijan pyörittämään peliin.

  Tuo on täysin absurdi ajatus, että litecoinista tekisi jotenkin arvokkaampaa se jos sitä mainaisi vain muutama henkilö kotikoneillaan ja tarjontaa olisi virtuaalipörsseissä vain vähän. Tuollainen ajattelu vain alleviivaa sitä täydellistä kusetusta mitä altcoinit edustavat.
   
 3. Yommi

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2003
  Viestejä:
  201
  Itselleni kaikki altit ovat shitcoineja ja Bitcoinikin on alkanut vähän haiskahtaa.

  Olen tosiaan elänyt siinä romanttisessa harhakuvitelmassa, että jos jokin tuote tehdään käsityönä vaivalla ja rakkaudella sen sijaan että sitä tahkotaan markkinoille teollisella pakkosyötöllä ja dumpataan koko ajan väkisin ulos bisneksenä, niin käsityö, holdaus ja jonkinasteinen vaaliminen toisi kolikolle jonkinlaista lisähintaa markkinoilla. Käyttöarvo LTC:llä tosiaan on 0.
   
 4. Santa

  Rekisteröitynyt:
  01.05.2000
  Viestejä:
  1 926
  Mielestäni virtuaalivaluuttoja ei voi verrata mihinkään konkreettisiin asioihin eikä edes muihin oikeassa käytössä oleviin valuuttajärjestelmiin. Koko virtuaalivaluuttojen arvostus perustuu 100% pelkkään spekulointiin. Katso vaikka virtuaalivaluuttojen nykykursseja. Vaikka kierrossa olisi ollut 0.1% valuutasta ja loput 99.9% olisi rakastavien holdareiden taskussa keräämässä sitä lisäarvoa niin alas on tultu rymisten.

  Mikä hinnat alunperin nostaa? Spekuloijien hype. Mikä laskee hinnan? Hypen laantuminen. Mielestäni nuo muut tekijät ovat täysin toissijaisia eivätkä vaikuta hintaan oikeasti juuri mitenkään.
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2015
 5. Yommi

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2003
  Viestejä:
  201
  Ja louhinta aiheuttaa sitä nimenomaista hypeä ja hypen tuottamaa "arvostusta" kolikon ympärille normikansankin keskuudessa. Dogecoinin mielipuoliset louhintatuotot loivat karmeaa hypeä koko kolikon ympärille. Ja loppuvuodesta 2013 kuppaisimmatkin BTC-louhintalaitteet revittiin huuto.netissä käsistä aivan tajuttomilla hinnoilla. Sattumoisin silloin oli alttien ja BTC:n pörssihinta huipussaan ja kolikoita louhi ne pihtiputaan mummotkin. Louhintatuotot saavat porukan kiinnostumaan alteista ja BTC:stä yleisemminkin.

  Nyt taas kaikki louhintatuotot menevät farmeille. Louhinta ei kiinnosta juuri ketään muuta kuin hc-höyrypäitä, eivätkä itse kolikotkaan kiinnosta ketään. Toki olen tälläkin foorumilla ainoa, jolla on niin tummat louhintalasit päässä, että ajattelen, että louhinta itsessään tuottaa kolikolle perusarvoa siihen satsatun työn ja sähkön takia. Mutta poskettomat hypehinnat toki ovat sitten asia erikseen.

  Toki nuo louhintatuotot tarvitsevat jonkin hype-kickstartin pörssipumpin muodossa.
   
 6. Santa

  Rekisteröitynyt:
  01.05.2000
  Viestejä:
  1 926
  Omasta mielestäni louhinta itsessään ei luo mitään lisäarvoa virtuaalivaluutoille vaikka sen eteen olisi kulutettu hullu määrä sähköä ja laitteistoa. Ihan vastaavaa ajantuhlausta, kun menisi hiekkalaatikolle kauhomaan hiekkaa kasasta toiseen ja käy välillä kotona syömässä.

  Altcoineja on tuhansittain. Ei niille nyt voi tulla tyhjästä arvoa siksi, että joku suostuu louhimaan niitä. Pelkästä hypestä kaikki hinnat muodostuu, kun hype haihtuu niin coinin arvo lähenee nollaa vaikka kuinka mainaisi menemään ja holdaisi kaiken. Hypen haihtuminen johtaa siihen, että vähäkään "pörssissä" pyörivä kolikkomäärä ei kiinnosta ketään. Ei auta vaikka olisi kuinka harvinaista bittijonoa saatavilla. Onhan tuolla esimerkkeinä vaikka kuinka paljon pystyyn kuolleita coineja, joita ei mainaa edes asic-farmarit.
   
 7. Yommi

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2003
  Viestejä:
  201
  Arvelen, että jos Bitcoinia pystyisi ykskaks luomaan tyhjästä ilman louhimista samalla tahdilla kuin sitä nyt louhitaan, niin sen markkina-arvo tippuisi rankasti. Minulle tämä on itsestäänselvyys, mutta Santalle absurdi ajatus.

  Ei minulla riitä ymmärrystä, miksi jengi myisi sankoin joukoin kolikoita tappiolla louhintakuluihin nähden. Jos kolikot on luotu ilmaiseksi, niin silloin kaikki yli nollahinnan ulos markkinoille dumpattu raha on puhdasta voittoa ja holtiton dumppaus kannattaa aina ja koko ajan. Kuolleita kolikoita ei louhi kukaan, mutta LTC ei ole vielä kuollut ja sen kurssista nyt oli kyse.
   
 8. Pörhö

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2014
  Viestejä:
  837
  Jos tilanne on kuten esität Yommi, niin louhiminen pitää kuolleen valuutan hengissä ja siitä johtuu lisäarvo. Jos käyttöarvo on 0, niin kurssi muodostuu silloin spekulaatioista ja keräilyarvosta. Keräilyarvo on mitä on, tuskin ihan hirveästi, joten jäljelle jää spekulatiivinen kysyntä (ja mahdollisesti manipulointi).

  Jos mainaaminen loppuisi kokonaan jäisi jäljelle pelkkä keräilyarvo, mutta kun kolikoita ei voi sen jälkeen siirtää toiseen säilytyspaikkaan, käyttää tai edes oikein ihaillakaan ja jos niitä on miljoonia tai miljardeja keskenään identtisiä kappaleita, niin keräilyarvo ei realistisesti ajatellen voi hirveän korkea olla.

  Saman kohtalon kokee käytännössä kaikki massatuotanto fiat-rahat. Vain poikkeuksellisilla rahoilla on tällöin arvoa. LTC:lla se voisi tarkoittaa esimerkiksi ensimmäistä tai vaikkapa jonain tiettynä aikana syntynyttä latia, jos sellaisia on mahdollista erottaa.
   
 9. Yommi

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2003
  Viestejä:
  201
  Ei pidä louhiminen valuuttaa hengissä. Ei pidä ei. Louhinnan hinta luo vain jonkinlaisen markkinan pohja-arvon kolikolle, joka on rikottavissa jos kysyntää ei ole ja jengi haluaa dumpata rahat ulos tappiolla. Täytyy kuitenkin muistaa, että markkinoilla helvetisti ihmisiä, jotka joko luulevat tai tietävät louhinnan tuottavan valuutalle arvoa ja uskottavuutta. Santa ei ole luultavasti ostajien joukossa.

  Oletetaan, että on olemassa jengi, joka tykkää mustikoista ja on valmis maksamaan niistä jotain. Otetaan muutama skenaario:

  a) mies kerää ämpärillisen mustikoita metsästä hirveällä vaivalla ja ajankäytöllä ja myy ne torilla
  b) mies löytää ämpärillisen mustikoita tien poskesta ja myy ne torilla, mutta kertoo poimineensa ne itse
  c) mies löytää ämpärillisen mustikoita tien poskesta ja myy ne torilla ja kertoo löytäneensä ne ilmaiseksi tien poskesta
  d) kaikki löytävät ämpärillisen mustikoita tien poskesta ja alkavat myydä niitä torilla

  Veikkaan itse, että:

  a) johtaa korkeimpiin markkinahintoihin, koska myyjä pysyy lujana ja tietää tavaransa arvon ja sen haalimiseen kerätyn ajan ja vaivan (hinnan, if you will)
  b) voi johtaa samaan markkinahintaan kuin a), mutta luultavasti mustikoita dumpataan a:ta halvemmalla, koska ne on saatu niin helpolla ja kaikki myyntihinnat ovat voitollisia
  c) peliteorian mukaisesti jengi ei halua maksaa "ilmaisista" mustikoista juuri mitään ja markkinahinta on alhainen
  d) kukaan ei halua maksaa mustikoista mitään

  Eli arvelen, että mitä helpompi ja halvempi valuutta on louhia (tai sitä luodaan ilmaiseksi markkinoille), niin markkinahinta on vaikeaa ja kallista louhintaa alhaisempi, kunhan vain joku haluaa ostaa kyseistä valuuttaa. Kuka muuten maksaisi LTC:stä yhtään mitään, jos sitä saisi luotua ilmaiseksi?
   
 10. Pörhö

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2014
  Viestejä:
  837
  Tunnut ajattelevan louhinnan erillisenä osana LTC:stä, mikä ei aivan pidä paikkaansa. Ilman louhimista ei ole rahaa. Nix. Tilanne on verrannollinen siihen, että valtio lopettaa valuuttansa tukemisen (ja rahoja ei saa pois lompakosta, vaan ne pitäisi antaa aina könttinä). Hyödyke ei lakkaa kokonaan olemasta ja sen arvo säilyy(arvo=/=hinta), mutta bittirahan ollessa kyseessä senkin arvo on jotakuinkin sen viemän tilan arvo bittiavaruudessa. Sama koskisi euroja, joita keskuspankki ei enää tue. Mustikat on hyviä. Omnomnom!
   
 11. Yommi

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2003
  Viestejä:
  201
  Kryptovaluuttaa saa kyllä esilouhittua (mitä kaikki pitävät kolikon arvoa tuhoavana toimintana) ja PoS-steikattua vaikka miljardeja tai ihan tähtitieteellisiä määriä ilmaiseksi. Kukaan ei vaan halua maksaa niistä mitään. Kryptovaluutta voi toimia täysin ilman PoW-louhintaa, mutta moni ei pidä sellaista valuuttaa läheskään yhtä uskottavana ja arvokkaana kuin rahalla ja vaivalla louhittua.

  Itse olen louhija enkä kryptoteoreetikko, joten en tässä osaa enkä halua ottaa mitään kantaa muuhun kuin PoW-louhintaan, joka on yleisesti tunnettu valuutan arvon ja uskottavuuden tuottaja.

  BTW, en itse edes ole ostanut mitään altteja juuri lainkaan, vaan lähes yksinomaan dumpannut niitä ulos markkinoille, joten en henk. koht. edes välitä siitä, miksi porukka niitä ostaa ja maksaa niistä. Eli useimpien kolikoiden kohdalla kaikki yli nollan pörssiarvot todellakin ovat niitä absurdeja spekulaatiomysteereitä myös minulle.
   
 12. Pörhö

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2014
  Viestejä:
  837
  En mä välitä onko sulla kolikoita tai mustikoita. Osoitin vain mihin sun antamat alkuehdot johtaa. Esitit kysymyksen "mikä on LTC:n arvo ilman mainausta". Kaiken lisäksi vakuuttelet vielä ettei LTC:llä ole käyttöarvoa nytkään. Ihme että myyt??

  PS. Itse olen Ympäristötutkija ja Futurologi, joten en minäkään ihan eilisen teeren poikia ole.
   
 13. Yommi

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2003
  Viestejä:
  201
  Äläpä vääntele. Luultavasti ymmärsit jotakin väärin ja nyt sait jonkun sekavuuskohtauksen. Kysyin lähinnä, että miten LTC:n markkina-arvo muuttuisi nykyisestä, jos sitä saisi luotua ilmaiseksi sen sijaan, että sen luonti maksaa niin kuin nykyisin. Itse veikkaisin markkina-arvon laskua kuten on jo mainittu.

  En ole louhinut LTC:tä reilusti yli vuoteen, joten puheet sen myynnistä ovat osaltani ihan irrelevantteja. LTC:tä louhitaan nykyään asiceilla enkä ole scrypt-asicia ikinä omistanut, koska ne ovat helvetin kalliita, tuotot epävarmoja ja farmeihin tungettuna asicit murhaavat osaltaan kolikon markkina-arvoa pakkodumppauksesta johtuen. Vai onko kryptomaailma ainoa markkina, jossa pakkomyynnit eivät laske markkinahintaa jos moni ei halua ostaa?

  Olet levoton sielu. Tai gänässä.

  EDIT: Ei vittu, miksi menin antamaan näin paljon löysää ja vastailin asiallisesti? Ilmeisesti pitää itsekin aloittaa jokin uusien käyttäjien tarkkailu- ja syrjintäprotokolla kun vastapuoli on kuin onkin ihan pihalla oleva provoilija, joka vain esittää asiasta kiinnostunutta.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2015
 14. Pörhö

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2014
  Viestejä:
  837
  Toi levoton sielu kuulostaa hyvältä. On yleisesti tunnustettu tosiasia, että vapailla markkinoilla ei hyödyke voi loputtomasti uida vastavirtaan, mutta siinäkään ei ole mitään tavatonta että niin jatkuu pitkäänkin. Jos on kuten sanot, että LTC:llä ei ole arvoa arvon siirtäjänä ts. rahana, niin sen hinta lähestyy sitä arvoa ennen pitkää. Nykyinen arvo perustuu nähdäkseni näkemykselle käyttöarvosta, hyödykearvosta, spekuloinnille tulevasta arvosta ja manipuloinnille.

  Jos LTC toimisi kuten tähänkin asti, mutta mainaamisesta ei hyötyisi, niin kurssin määräisi lyhyellä aikavälillä se kuka uudet kolikot saa, mutta pitkällä aikavälillä sillä ei ole niin merkitystä ja lopulta hinta päätyy samaan kaikissa tapauksissa. Kukaan ei tietenkään mainaisi hyötymättä siitä itse mitenkään, joten..
   
 15. Santa

  Rekisteröitynyt:
  01.05.2000
  Viestejä:
  1 926
  Litecoin ei ole kuollut vielä, mutta on menossa kovaa vauhtia arkkuun. Ei ole yhtään syytä miksi se ei olisi joka tapauksessa nykykurssissa oli asic-mainausta tai ei. Ketään ei vain kiinnosta enää. Hype meni jo.
   
 16. Yommi

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2003
  Viestejä:
  201
  Jos asicit räjäytettäisiin ja joku pumppaisi kurssin nousuun ja kotilouhinta kannattaisi taas, niin hypejuna voisi hyvinkin käynnistyä uudestaan. Dogecoinin uusi raketointikin voisi tapahtua. Historia toistaisi itseään. Kunnon pörssipumppi aiheuttaa aina hypeä. Aina!

  Sentralisoitu teollinen ja halpa farmilouhinta estää täysin kotilouhintahypen muodostumisen. Kotilouhijat tartuttaisivat hypeä ostointoisiin, jotka eivät halua tai osaa itse louhia. Myös louhijat voisivat alkaa keinotella kolikoilla. Kaikki asic-resistantit ektoplasma-X13-chacha-mambo-keccac-N algoritmin teknorunkkauskolikot eivät ikinä oikein saaneet tuulta siipiensä alle perusscrypt-rumban jälkeen, joten perusscryptin paluu kotilouhintaan olisi ihan mahdollinen kickstartti uudelle GPU-louhintabuumille, edes pienelle ja lyhyelle sellaiselle.

  En edelleenkään ymmärrä lainkaan, miksi ilmaiseksi luotuja tai halpoja kolikoita myytäisiin samoilla hinnoilla markkinoilla kuin kalliita kolikoita, kunhan jotain kysyntää on. Pikkuhiljaa muuten tulee jankkauskiintiö täyteen tämän asian suhteen.

  ...

  Ihan muistutuksena vielä: LTC oli lähes kuollut myös syksyllä 2013. Samoin kuin nyt. Ketään ei kiinnostanut louhia enää, koska se ei ollut kannattavaa. Jengi dumppasi GPU-rigejään ulos markkinoille. Asiceja ei ollut olemassa.

  Sitten joku keksi pumpata LTC:n kurssin nopeasti kymmenkertaiseksi. Siis sen kuolleen LTC:n! Siitäpä vasta riemu ja hypejuna repesi, Dogecoin luotiin heti perään ja kohta joka mummolla oli pari GPU-rigiä nurkissaan.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2015
 17. Pörhö

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2014
  Viestejä:
  837
  Ei spekulaattori tai manipulaattori anna tuon taivaallista mitä jokin on alkujaan kustantanut tai miten kohde on käsiin päätynyt. Se millä on merkitystä on näkemys/tieto tulevan ja nykyisen kurssin erosta. Jos joku louhii tappiolla siten, ettei saa edes kustannuksia katettua ja sitten myy markkinoille on yksinkertaisesti tyhmä, mikäli louhii varastoon on näkemys tulevasta kurssista korkeampi kuin nykyinen.

  On kolmaskin vaihtoehto cryptorahan luonteesta johtuen. Jos louhintakalusto ja paljon jo mainattuja kolikoita on päätynyt samoihin käsiin, niin voi olla edullista mainata tappiolla, jos muuten varastot uhkaa hapantua käsiin.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2015
 18. Yommi

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2003
  Viestejä:
  201
  Yllättäen ketään manipulaattoria ei näemmä kiinnosta pumpata LTC:tä, koska ketään ei kiinnosta koko kolikko, koska se on lähes kokonaan asic-farmarien käsissä. Farmareita olisikin vaikea manipuloida, koska he ovat ammattilaisia toisin kuin hysteeriset väkimassat. Pelkästään asic-farmareita kiinnostaa nykyisin LTC ja he dumppaavat niitä väkisin ulos laskevaan kurssiin tuhoten kurssia pakkomyynnillä. Kotilouhija ei helposti myy kolikoita yhtä halvalla, koska kolikoiden luonti on ollut kallista.

  Jos haluatte vielä kerran saman asian kirjoitettuna tähän ketjuun, copypastettakaa se itse.
   
 19. Pörhö

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2014
  Viestejä:
  837
  Mikä siinä on niin vaikeaa? Samalla tavalla ne kotikäyttäjät yrittää arpoa sitä häälyvää käsitettä "arvosta" ja samalla on osana kokonaisuutta. Tosiasiassa puhutaan "keräilijästä", jos arvostus johtuu sentimentaalisista arvoista.

  Jos joku manipuloi kurssia se ei silloin vastaa markkinoiden konsensus-näkemystä, vaan manipulaattorin haluamaa mielikuvaa. Se voi kestää vain niin kauan, kuin kyseinen taho haluaa tai pystyy ylläpitämään sitä.

  Spekulaattori yrittää arpoa sitä tulevaa markkina-arvoa ja perustaa päätöksensä siihen.

  Sijoittaja taas pyrkii arpomaan tulevaisuuden tuottoja.

  Siinä mielestäni neljä perustyyppiä ja näiden yhteisvaikutus heiluttelee kursseja, kun erilaiset mielipiteet on vuorollaan äänessä. Kurssit ei myöskään ole mitään absoluuttisia arvoja, eikä mikään tietty vaihtopari ole koskaan täysin määräävässä asemassa, vaan periaatteessa banaanien hinta kanadan dollareissa vaikuttaa hintaan, joskin järjettömän vähän. Dogecoin..?

  Kerroit jo käyttöarvon, ja kun keräilyarvoakaan ei ole, niin lopputulos on, että kurssi on vain korjaamassa kohti markkina-arvoa. Toinen vaihtoehto on että joku manipuloi ja kolmannen editoin edelliseen viestiin ja neljäs on, että sijoittajat puuttuu. LTC voi hyvinkin syrjäyttää Bitcoinin mustanpörssin rahana, jos siitä tulee mainstreamia. Kukaan ei tiedä.

  Paljonko yhden LTC:n mainaaminen tuottaa nyt tappiota tehokkaimmille mainaajille?
   
 20. Yommi

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2003
  Viestejä:
  201
  Voitto ja tappio louhinnassa riippuu NYT tälläkin hetkellä siitä, onko kaluston hinta saatu takaisin vai ei, joten kysymys on aika absurdi, mitä en sinänsä ihmettele.

  Ei kukaan manipuloi LTC:tä. Se vain valuu kohti kuolemaa, koska ketään ei kiinnosta.

  Jollet tiedä, mikä on Dogecoin niin ihan turhaan me täällä LTC:stäkin jankkaamme tai kryptomarkkinoiden olemuksesta ylipäätään.
   
 21. Pörhö

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2014
  Viestejä:
  837
  Ei kerran tehtyä investointia korjata sulkemalla se kokonaan, jos se tuottaa käyttökustannukset ja riittävästi tuottoa. Toimintojen sulkeminenkaan ei eliminoi kuluja, mutta tuotot menee, joten pienellä tappiollakin pyörittäminen voi ääritapauksissa olla järkevää.

  En nyt oikein ymmärrä ongelmaa. Oletko huolissasi mainaajien tuotoista?

  edit. Tuli mieleen taannoinen IBM:n kauppa, jossa se maksoi miljardeja vuosia tappiota tuottaneesta - ja jatkossakin tuottavasta - osasta. Ibarin kannalta oli halvempaa maksaa bisneksen vastaanottamisesta kuin sulkea toimintaa kokonaan vastuiden takia.
   
  Viimeksi muokattu: 13.01.2015
 22. Radikus

  Rekisteröitynyt:
  09.11.2000
  Viestejä:
  258
  Omalla kalustolla sähkölasku olisi noin 20-30% LTC-tuloista, vielä ei sentään miinuksella mennä.
   
 23. Yommi

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2003
  Viestejä:
  201
  Tä? Ei minua kiinnosta altit käytännössä ollenkaan. En ole louhinut niitä vuoteen, en ostanut enkä käyttänyt niitä yhtään mihinkään.

  Eli olen kanssasi samaa mieltä, että en ymmärrä ongelmaa, koska en tiedä lainkaan mistä horiset.
   
 24. Yommi

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2003
  Viestejä:
  201
  Jäniskevennys: Litecoin Gearin pilvessä 300 megahashia maksoi 450 dollaria ja ylläpitokuluja ei ole. Kncminerin olisi kannattanut ottaa teknologista oppia Romanian pojalta.
   
 25. ARE5

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2013
  Viestejä:
  1 482
  Luulenpa ettei KNC Minerin pojilla ole ongelmia teknologisessa opissa. Ja mitä isomman hinnan repii laitteistaan sen onnistuneempi bisnes. Mutta jos viittaat Romanian pojan sekoiluhin niin ymmärrän kevennyksen. Olis aika mielenkiintosta nähdä jos se sekoilu tuottas jotain toimivaa ja jengi alkais oikeasti saada rahojaan ulos. Aika mielenkiintoset ajat tulis. Jos se vaan kuolee pois kusetuksena niin aika tylsä ja ennalta arvattava loppu.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti