Liesituulettimeen tehokkaampi (LED) lamppu?

Viestiketju alueella 'Elektroniikka ja HW-modifiointi' , aloittaja stupidus, 01.10.2020.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. stupidus

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2016
  Viestejä:
  19
  En saanut vastausta tähän kysymykseen, ja epäilen, että sellaista olisi tulossa joskus myöhemmin. Kerron toki jos sellainen tulee.

  Ja siis ihan ymmärrän niitäkin joiden mielestä moisiin kysymyksiin ei pidäkään vastata. Mielipiteitähän nämä kaikki ovat.

  Monessa firmassa Suomessakin saa erinomaista asiakaspalvelua. Mutta on paljon niitäkin lafkoja joissa asiakas on lähinnä väärässä.

  Koskapa jälkimmäisetkin firmat kuitenkin voivat Suomessa liiketoimintaa usein/joskus/aina harjoittaa vuosikymmenestä toiseen, osoittaa kai vain sen, että kunhan lopputulos on halutunlainen, toimitus se mikä sovittu - ja ennen kaikkea hinta sopiva - niin täytyisi olla jo customer service from hell -tyyppistä toimintaa/viestintää ennen kuin keskivertosuomalainen etsisi toisen toimijan.

  Yksi selittävä tekijä luultavasti on hitaassa ja myöhäisessä kaupungistumisessa ylipäätään: landela ei välttämättä ole kuin se yksi toimija joten ei ole mistä valita vaikkei asiakaspalvelu miellyttäisikään.
   
 2. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 816
  Pienillä paikkakunnilla asiakkaat tunnetaan ja omat asiakkaat saavat palvelua, niissäkin on toki se ongelma että maksuhalukkuus palvelusta on kärsinyt -> pillit pussiin.
  Toki pienillä paikkakunnilla on niitä änkyröitäkin joka voinut kiristyä maksuhalukkuuden vähetessä.

  Taajamissa on toki vastattu kilpailuun ja palvelu on muuttunut itsepalveluksi tai sitten selkeästi hinnoitelluksi tuotteeksi.

  Voi toki laskea paljonko se liesituulettimen "polttimon" hinnalla voi sitä henkilpkohtaista palvelua tarjota. jos ynnäsit että kympin verran, niin ynnää vielä että moniko opastettu ostaa. Joten jos joka kolmas ostaa sen muutamankympin lampun, niin onko siinä mitään ideaa.

  Sitten on niitä talkkaripalveluita sun muita, jotka hoitaa sen vaihdonkin.

  Niin ja luulen että sieltä mainitiusta rautakaupastakin saa omat asiakkaat palveluakin, toki siinä maksettu muilla ostoilla
   
  Viimeksi muokattu: 13.10.2020

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti