Lidl vs K-market vs S-market

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja TheMostEpic, 03.07.2013.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. AfterSex

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2010
  Viestejä:
  616
  Jos viikon menu pitää piiruntarkkaan saada ostettua, niin tuskin se vastaavan kokoisilta kilpailijoiltakaan aina onnistuu. Puolet nyt tuskin jää Lidlistäkään, jos vähääkään tuotevalikoimaa tuntee.

  Maustevalikoima on aika suppea, mutta perusmausteet löytyy kyllä. Tuoreyrtti hyllyltä sitten lisuketta. Nyt tulevalla Aasia-viikolla näkyi olevan useampaakin erikoisempaa maustepurkkia tulossa.

  Itse en juurikaan säilykkeitä käytä. Auto/telttareissuilla ne tosin ihan mukava ja helppo eväs.
   
 2. Diaz\

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2008
  Viestejä:
  17 972
  Itse haen kaiken Lidlistä, paitsi sen mitä sieltä ei saa, eli ööö. Hmm. Jotain satunnaisia pientarvikkeita.

  Opiskelijana on tietysti helppo marssia kauppaan ja päättää ruokalista lennosta.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. AfterSex

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2010
  Viestejä:
  616
  Joo eiköhän kerran pari viikossa kaupassa käyvän isomman perheen ostokset kannata tehdä edelleen niissä automarketeissa. Samalla voi sitten käydä muksujen kanssa vaikka Raxissa tvs.
   
 5. Nifa

  Rekisteröitynyt:
  06.09.2012
  Viestejä:
  33
  Juu, se on helppoa mennä kahden alle 3 vuotiaan lapsen kanssa kauppaan ja alkaa arpomaan viikon ruokalistaa. Tiukkaa tekee että alle tuntiin selviää reissusta, vaikka on tuollainen pilkuntarkka lista. Jos pitäisi ilman listaa haahuilla, niin henkihän siinä lähtis. Mutta en nyt muutenkaan ymmärrä tätä koko Lidl vouhotusta enää. Joo se on ollut eksoottinen ja suhteellisen halpa silloin alkuaikoina kun se suomeen tuli ja muistan kuinka silloin kannettiin saksankolaa selkä vääränä Laneihin.. (2002-2003)

  Nyt kun siellä käy, tarjoustuotteet on loppu, kotimaiset tuotteet on saman hintaisia kuin muuallakin (tai kalleempia jos verrataan kylmästi kotimaisen maidon hintaa Lidl / Prisma), ja kassalla saat jonottaa rasittavan kauan. "Lisää henkilökuntaa" tai sitten tarvitaan sitä "pullonpalautuksen palautusfuhreriä taas kassalle kaksi". Ymmärrän sen, että S-ryhmän bonusjärjestelmä köyhää opiskelijaa risoo, mutta kun alkaa olemaan perhettä ja yläpään bonusportaat alkaa paukkumaan, niin kyllä noiden 4-4,5% alennusten jälkeen ei paljoa pysty Lidlit tai Tokmannit hinnalla kilpailemaan. Ja tuon 4% alennuksen kanssa saa jo todellisuudessa naftaakin 2 % halvemmalla kuin muualta. Siihen vielä osuusmaksun korot ja hyvinä vuosina rapeet ylijäämäpalautukset niin johan tuossa elää herroiksi.

  Ja sitten se mikä Liitelissä kans risoo isosti on se, että kun löydät jonkin kivan tuotteen mitä et muualta saa,: "hei tää oli oikeesti hyvää, pitääpä hakea lisää" - ähäkutti, eipäs sitä nyt meiltäkään enää saa.

  Ei se ässäkään mikään oikotie onneen ole. Täälläkin aikaisemmin keskusteltu rahan pumppaaminen venäjälle ei johda kyllä mihinkään mikä asiakasomistajia hyödyttäis. Jos se joskus jotain hyötyä takaisinpäin suomalaisille toisi, niin ei venäläiset kauaa sellasta tuohua kattelisi, että suomalaiset syö itte halvemmalla kun voitot on kääritty heidän selkänahoistaan.. Putin tai Putin II antaisi mahtikäskyn ja enää ei Ivan ja Dimitri Pietarin Prismassa kävisi.
   
 6. AfterSex

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2010
  Viestejä:
  616
  Enpä tiedä Nifa ehditkö tuon mun edellisen viestin lukea, mutta mikäpä se on ongelma valita kauppa omien tarpeiden mukaan. Ei Lidl Prisman kanssa kilpaile muutenkaan.
   
 7. Ohramies

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2008
  Viestejä:
  758
  Sitkeässä tuntuu olevan tuo usko että oikeasti Prisma on halvempi vaikka miten monessa ruokakorivertailussa toisin on nähty. Katselin ite tuossa pakastemarjojen hintoja, kun pari pakettia niitä Prismasta otin mukaan. Prismassa perusmustikka ja vadelma yli 8e, Lidlissä reilu 6e. Ei se boonuksilla siitä miksikään muutu.
   
 8. AfterSex

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2010
  Viestejä:
  616
  Tuosta maidosta tuli mieleen, kun poikkeuksellisesti sitä tuli tänään ostettua ja kuittikin säilytettyä. Niin Suonenjoelta tuleva Maitomaan osuuskunnan täysmaito maksaa normaalihintaisena 0,94e /litra Lidlissä. Kevytmaito taisi olla joku 0,76, en ole aivan varma. Ja mitä tuosta foodiesta katselin, niin enemmänhän nuo Prismoissakin maksavat.
   
 9. Sponssi

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2006
  Viestejä:
  4 045
  Tokihan satunnaiset tuotteet voi olla kalliimpia tai halvempia missä tahansa, mutta sellaisia ruokakorivertailuja en ole juurikaan nähnyt, jossa Lidl voittaisi Prisman, ilman koko vertailyn räätälöimistä ko. ketjun tarpeisiin. vrt. esim. se surkuhupaisa YLE:n vertailu joka taisi olla viimeisin.

  Ja kun täällä murossa viimeksi vertailtiin ruokakoria Helsingin hinnoilla (jossa siis kalleinta S-Ketjulla) niin silloinkin painotuksesta riippuen Prisma joko voitti tai tietyissä tapauksissa oli saman hintainen.

  Ei se minulta pois ole, missä ihmiset käyvät ruokansa ostamassa, mutta halvimmaksi tulee hakea ruokansa aina sieltä mistä halvimmalla saa, eikä keskittää. Lapsiperheelle varsinkin täällä landella on automarketeista Prisma selvästi halvin. Lidlissä tulee käytyä säännöllisesti, mutta aika vähissä on sieltä ostokset, kun ei pärjää Prismalle.
   
 10. Ernomies

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2000
  Viestejä:
  2 324
  Oliko Lidlin marjat samasta maasta kuin Prisman? Ei nuo puolalaiset houkuta, etelämpänä on susien levittämää loistautia jonka voi saada vaikka pakastemarjoista.

  Minun ajatuksessa Lidliä kannattaa puutteineenkin sietää ja suosia jotta mafiakartellin tavat muuttuu ja ehkä saadaan vielä uusi ketju noiden lisäksi joskus.
   
 11. SweeneyTodd

  Rekisteröitynyt:
  03.03.2011
  Viestejä:
  1 072
  Niin, sinulla asenne onkin kunnossa. Oma viestini kohdistui näihin lähes uskonnollisella hurmoksella paasaaviin, joiden mielestä missä tahansa muualla kuin Lidlissä asioivat on idiootteja lampaita.

  Minä asioin kaikkien ketkujen kaupoissa. Prisman olen todennut parhaaksi meidän perheelle, joten sieltä haetaan pääasiassa kaikki. Lidlistä tulee haettua tiettyjä tuotteita, kuten nugetteja ja kampanjatuotteita (jos sattuu saamaan). K-supermarket sattuu työmatkalle, joten sieltä haen välillä täydennystä. Ja alepasta työpaikan vieressä haen kalliit eväät, silloin kun en syö lounasta ulkona. Tosin jo tässä ketjussa aiemmin totesin, ettei ne sen kalliimpia olleetkaan kuin lidlissä.

  Edit. Meinasin korjata kirjoitus virheen, mutta ehkä tuo on totuus, joten jätetään noin. :)
   
 12. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 296
  Kuulostaa helvetin vaikealta tuo teidän elämä. Suunnitelmia, listoja etc. Mitäpä jos menet kauppaan ja ostat hyvää ruokaa?

  Itse menen kauppaan->jaahas hyvää kalaa tarjolla, syön sitä maanantaina->liha alennuksessa, syön sitä tiistaina jne. Etkö osaa tehdä päätöksiä heti?

  Parasta varmaan sinun täst edes asioida stokkan herkussa niin löydät ne shampanjamarinoidut pässin kivekset ja muut mitä ei normikaupasta kuten LIDLstä löydy.
   
 13. niko.m

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2013
  Viestejä:
  1 179
  Lidlissä itseäni vituttaa tuotteet jotka tuntuvat jatkuvasti olevan loppu. Välillä ei ole edes jauhelihaa saatavissa. Myös ne isot jogurtit ovat vähän väliä loppu (ainakin paremmat maut) ja milloinkaan ei tunnu tietävän mitä on saatavilla. Itse vihaan kaupassa käyntiä ja teen mieluiten yhden ison kauppareissun, jolla haen viikon eväät ja sitten käyn lähikaupassa täydentämässä jos jotain puuttuu. Lidl ei tuohon sovellu, kun ei pitsaa viitsi joka päivä syödä ja tuntuu olevan arpapeliä mitä tuotteita siellä on. Opiskeluaikoina tuolla oli hyvä käydä hyppytunneilla, kun kaikkea ei oltu vielä ehditty tyhjentää. Ja en rupea suunnittelemaan omia työaikojani ja elämääni sen mukaan että koska Lidlissä on ruokia varmasti tarjolla. Monessa asiassa pystyn kyllä ostoskorin sisällön suhteen joustamaan, mutta jauhelihan (ja marinoimattomien kanan fileesuikaleiden) kohdalla en. Jos tuo tuotteiden loppuminen saataisiin kuntoon ja perustuotteet olisi aina saatavissa, niin luultavasti kävisin useammin Lidlissä.

  Toinen joka itseäni vituttaa on super-lauantai, miksei voi olla pidempiä tarjouksia, itse en viikonloppuna kauppaan mene. Eikä muutenkaan Lidlin tarjoukset houkuttele, pitkän työpäivän jälkeen kotiin hetkeksi aikaa rentoutumaan ja sitten illemmalla katselemaan onko tarjoustuotteita vielä jäljellä (yleensä ei).
   
 14. onnenpekka

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2000
  Viestejä:
  1 547
  Laita esille niitä kuitteja sieltä Lidlistä, että kaikki näkevät ne halvat hinnat. Eihän nämä uskon asioita sentäs ole.
  Ja tuotteissakin on eroja, Supermarketissa oli tomaatit 0.49€/kilo, ostin kuitenkin kotimaisia yli 2€/kilo maksavia samasta kaupasta. Sulaa hulluutta?
   
 15. konvehteja

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2012
  Viestejä:
  4 165
  Tulipa tuossa pitkästä aikaa käytyä S ja K-marketissa, kun ei ollut aikaa ajella lähimpään Lidliin 50km päähän. Meinasi alkaa pyörryttämään, kun niitä hintoja katseli. En ostanut s-marketista, kuin pakolliset ja painelin k-markettiin edullisempien hintojen perässä. Pahasti olin erehtynyt. k-marketissa hinnat oli aivan huikeasti korkeammat. esim. kuusamon kermajuusto maksoi s-marketissa 6,90€/kg ja k-marketissa hulppeat 10,90€ (Lidlissä taisi olla n.5€, kun sitä oli saatavilla). Perus oltemannikin taisi olla pari euroa kalliimpi, kuin s-kaupassa. Poistuin paikalta tyhjin käsin ja ajelin seuraavana päivänä Lidliin, josta ostin viikon ruoat.

  Huomasi kyllä asiakasmäärissäkin, että k-kauppa oli lähes autio ja s-marketin pihaan ei mainannut autoa saada. Kyllä k-ketjussa pitäisi vähän silmiä avata missä hinnoittelussa mennään.
   
 16. SweeneyTodd

  Rekisteröitynyt:
  03.03.2011
  Viestejä:
  1 072
  Ei vaan, nuo listat ja suunnitelmat tekee elämästä helpompia. Sitä kun pitää miettiä, milloin ruokaa ehtii laittaa ja milloin sen pitää olla mikroa vaille valmiina odottamassa, jotta ehditään esim. harrastuksiin. Huomattavasti helpompaa miettiä valmiiksi jo kotona, kuin käydä arpomaan kaupassa sen mukaan mitä sieltä nyt sattuu saamaan. Kyllä monesti niitä tarjoustuotteitakin matkaan lähtee. Ne laitetaan sitten pakkaseen ja otetaan huomioon seuraavan viikon menua tehtäessä tai muutetaan menua kesken kauppareissun. Eli kyllä osaan tehdä myös päätöksiä lennosta. Ei vaan huvita pistää koko menua uusiksi vain sen takia, että kaupasta ei saa tuotteita, joita ruoanlaittoon tarvitsee. Eikä huvita pidentää kauppareissua pohtimalla siellä niitä aikatauluja ja menuja.

  Ihmeen vaikeaa myöntää, että lidlissä on oikeasti todella rajoittunut valikoima jopa johonkin ass- tai gay-markettiin verrattuna. Ei, en käytä yleensä mitään kauhean kummallisia tuotteita enkä viitsi maksaa ylihintaa tarvitsemistani tuotteista stokkalla. Pysyttelen edelleen ostamassa pääasiassa ostokseni Prismasta.
   
 17. ojisama

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2006
  Viestejä:
  5 078
  Kuitti viikon ruuista olisi kiva :)
   
 18. rutkis

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2007
  Viestejä:
  468
  Itselläni kun Lidl sijaitsee kävelymatkan päässä niin itse haen sieltä yleensä kaikenlaiset maitotuotteet. Esim juustoista Oltermannin & Arlan juustot ovat siinä ~5€ kg ja jugurtti/rahka/maito on siellä selvästi halvempaa kuin S/K-ketjuissa. Satunnaisemmin tarttuu jotain alennuslihaa mukaan.

  Lidlin liikkeissä tuntuu olevan jonkin verran eroja ainakin näin Tampereella. Hervannan Lidl on paskin ja keskustan / Lielahden selvästi parempia. Tai ainakaan niistä ei ole kaikki alennuslihat loppu ennen iltaa. :)
   
 19. kilroy1

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2001
  Viestejä:
  1 307
  Kirjoittelin jo pari kertaa aikaisemmin ja pitää taas laittaa muistutukseksi eräs asia.. kun mietitään perheen ruokaostoksia kokonaisuutena on kulutustottumuksilla iso vaikutus sekä laskun suuruteen että siihen mikä kauppa on se edullisin.

  Joku pakastemustikan kilohinta voi olla sulle suurikin tekijä ruokalaskussa, itse en ole pakastemustikkaa koskaan ostanut yhtään pakettia, vaikka se olisi lidlissä sentin kilo ja prismassa satasen kilo sen hinnalla ei ole mitään merkitystä perheemme ruokalaskuun. Myös jollain paljon hehkutetuilla paistopisteen sulatetuilla pakastepullilla juhlitaan.. juu, mielelläni ostan lähileipomon tuoretta leipää mutta noiden sulatettujen pakastepullien hinnalla ei ole edelleenkään mitään merkitystä ruokalaskuun.. vaaleaa höttöleipää ja pullaa pakasteena.. jep jep.

  Ja edelleenkin ne makuasiat mistä on vaikea kiistellä.. tai voidaan niistä kiistellä maailman tappiin mutta ei siitä valmista tule. On paljon lidlin tuotteita minkä mausta en pidä. Ostanut ja syönyt ja pahanmakuiseksi tai mauttomaksi todennut. Joku ehti jo neuvoa että makuaistissani on vikaa tällä palstalla.. tai ei vikaa se on vain kehittymätön kun en ymmärrä ko. tuotteiden makua kuinka hyvää ne oikeasti ovat. :D
   
 20. Ohramies

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2008
  Viestejä:
  758
  Oliko tämä nyt se juttu jossa X-tra tuotteita ei otettu vertailuun? Samantasoisia tuotteita pitäisikin vertailla eikä ottaa mukaan perunalla jatkettua juustoraastetta tms..
   
 21. ojisama

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2006
  Viestejä:
  5 078
  Eli suljetaan Lidlin väkevä sinappi pois, muistaakseni jotain siirappia siinä eniten käytetyissä?-)
   
 22. Ohramies

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2008
  Viestejä:
  758
  Jos väkevällä tarkoitat dijon-sinappia niin ei tod. Muutoin kaikissa sinapeissa on aika rutkasti sokeria, katso vaikka lähimmästä aurasinapista.
   
 23. ojisama

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2006
  Viestejä:
  5 078
  Nah, perussinappia (Herttua tms?), tuli kesällä verrattua Auran sinappiin. Voi olla, että oli 'tulinen', eikä 'väkevä', mutta sama voimakkuus kuitenkin molemmissa.

  Eri järjestyksessä siinä aineet oli. Aurassa vesi, sinapinsiemenet, sokeri kun Lidlissä muistelen olleen vesi, (joku)siirappi, sinapinsiemenet.

  Eipä tuolla tietysti aivan valtavasti merkitystä liene
  [*]. Niinkuin tuskin silläkään, että jossain kevyt-juustoraasteessa on 2% (arvaan tuoteselosteen perusteella) perunaa. Normaalissa ei näytä olevan...
  [*] vaikka sokerin rankkaankin fruktoosisiirapin yläpuolelle.
   
 24. MVA

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2008
  Viestejä:
  1 297
  Arvatenkin pakastepizzaa, nuudeleita ja rasvatonta rahkaa tms. Juomiksi muutama ämpärillinen saskiaa ja saman verran limuja :eek:

  Saattoi se pyörrytys johtua kaupassa myös em. dietin tuloksena :)
   
 25. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  Järkyttävä ketju tuo Äss-ketju, katsokaa nyt mitä sontaa ne siellä myy:

  IS: Maahantuoja vetää pois myynnistä erän kokonaista pakastekanaa, koska erässä on havaittu salmonellabakteeria.
  Takaisinveto koskee Pluvera-tuotemerkillä valmistettua erää, jonka parasta ennen -päiväys on 01/2016 ja tuotantopäivämäärä on 12.6.14. Tuotteen EAN-koodi on 871 223 5013008 ja pakkauskoko noin 1,3 kiloa.

  Maahantuoja PNM-Pan Nordic Meat kehottaa asiakkaita hävittämään ostetut tuotteet sekajätteen joukossa. Maahantuoja hyvittää ostoksen etikettiä vastaan.

  Pakastekanaa on myyty S-ryhmän Prisma-ketjussa sekä joissakin
  S-Marketeissa.


  :rolleyes:
   
 26. Tahein

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2011
  Viestejä:
  214

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti