LIDL:n valmispizzataikina

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja nook1e, 07.01.2009.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
  1. nook1e

    Rekisteröitynyt:
    29.10.2003
    Viestejä:
    795
    Muistaako kukaan LIDL:n valmispizzataikinaa jonka mukana tuli tomaattipyre. Paikallisessa LIDL:ssä sanottiin että ei ole ollut vähään aikaan myynnissä. Onkohan sitä enään missään?

    Se oli niin hiton kätevä ja yllättävän hyvänmakuinen. Onko samanlaista tuotetta jollain muulla kaupalla myynnissä?

    Noh, kiitos vastauksista mutta taitaa olla hakuammuntaa....
     
  2. JL79

    Rekisteröitynyt:
    11.01.2003
    Viestejä:
    2 351
    S-kaupoissa olen nähnyt vastaavaa settiä.
     
  3. kettunen

    Rekisteröitynyt:
    05.10.2006
    Viestejä:
    1 207
    Valmispohjat on paljo parembia
    [signature]MM95 Never Forget | Mikä Häkkinen World Champion 1998 - 1999 |[/signature]
     
  4. hyperion

    Rekisteröitynyt:
    20.06.2001
    Viestejä:
    4 823
    Minusta niistä tulee liian korppuja, eli siis kuivia, kovia ja taipumattomia.
    [signature]Tampere[/signature]
     
  5. kettunen

    Rekisteröitynyt:
    05.10.2006
    Viestejä:
    1 207
    Laita mikrossa niin saat märkiä lettuja.
    [signature]MM95 Never Forget | Mikä Häkkinen World Champion 1998 - 1999 |[/signature]
     
  6. miqueelo

    Rekisteröitynyt:
    19.03.2008
    Viestejä:
    104
    Apetitin valmiit pohjat on kyllä toiminut itellä ihan hyvin. Tarpeeksi täytteitä ja sitten paistumaan 12 minuutiksi 225 asteisessa uunissa. Ei pitäis tulla korppua.
     
  7. Buugi

    Rekisteröitynyt:
    24.04.2000
    Viestejä:
    193
    Apetit ei toimi ainakaan pronto uunissa.
    Mutta miksi ostaa pizzataikinaa, kun se on äärimmäisen helppoa valmistaa itse, tekee ison määrän kerralla ja pakastaa palleroina.
     
  8. hyperion

    Rekisteröitynyt:
    20.06.2001
    Viestejä:
    4 823
    Ei niitten mitään "märkiä lettujakaan" tarvitse olla, mutta en ole kyllä kertaakaan millään valmispizzapohjalla onnistunut toteuttamaan pizzaa jonka pohja edes muistuttaisi sellaista, minkä ravintolasta saa kun pizzan tilaa. Käytännön esimerkki: raflassa jos leikkaat pizzasta sellaisen ohuen "sektorin", eli keskipisteestä reunoihin, otat sitä sieltä reunasta kiinni jossa ei ole täytettä ja nostat sen suulle, niin kyllä tuo pizza taittuu alaspäin ja jos sitä haluaa käsin syödä sotkematta leukaa ja nenää (:P), pitää sitä tukea keskeltä. Valmispizzapohjilla taas noita sektoreita voi tuosta vaan nostella ja ne ovat suoria vaakatasossa ja "kovia".

    Tämä on siis vain käytännön esimerkki omista kokemuksistani, pointti ei ole siinä että mitä vaikeampaa syödä käsin niin sen parempi, vaan kyllä tuo koostumus/kosteus/rakenne-ero myös _maistuu_.

    [signature]Tampere[/signature]
     
  9. OMGmercedes

    Rekisteröitynyt:
    12.03.2004
    Viestejä:
    17 828
    Jauhoja, hiivaa, vettä, vähän suolaa ja öljyä. Taikinakoukuilla surauttaa muutaman minuutin, jos käsiään ei viitsi liata. Aivan helvetin vaikeaa.

    Lisäksi voi kokeilla kananmunan keltuaista, tai Vichy -vettä, jos haluaa jotain erikoisempaa. Ja valmispohjat ovat syömäkelvotonta moskaa, ennempää ladon täytteet voileipien päälle ja uuniin.
    [signature]Tyhmiin kysymyksiin saa useimmin tyhmät vastaukset.[/signature]
     
  10. Piparipoika

    Rekisteröitynyt:
    08.12.2004
    Viestejä:
    92
    Karvakäsiltä saa ostettua pelkkiä pakastettuja taikinoita. Ei edes ollut pahanhintaisia kun kaveri haki...
    [signature]I learn from the best.[/signature]
     
  11. Magneettimies Banned

    Rekisteröitynyt:
    21.07.2008
    Viestejä:
    595
    käytännön ihmiset taittavat sitä sektoria hieman "u:lle", jolloin ei tarvi tukea keskeltä
     
  12. nook1e

    Rekisteröitynyt:
    29.10.2003
    Viestejä:
    795
    Pakko olla eri mieltä. Mun mielestä ne o iha kamalia.

    Mutta ainoastaan yksi vastaus liittyen aiheeseen, olihan se odotettavissa :)

    Tarvii katsastaa noista s-kaupoista

    Eihän se vaikeaa ole mutta yllätyin kuinka hyviä ja käteviä noi LIDL:n oli. Hintakin oli joku alle 2e. Ja olen ehkä laiskakin :)
     
  13. Hetukkam

    Rekisteröitynyt:
    11.11.2002
    Viestejä:
    1 228
    Ainakin ne lähi S-kaupasta löytyneet "Pizza-kit" nimellä menneet taikinapohjat oli aivan törkeän suolaisia. En tiedä kummasta suolaisuus pohjiin tuli, taikinasta itsestään vai mukana tulleesta tomaattimurskasta.

    Noh, eipä se suolaisuus ole haitannut. Silti on noita tullut ostettua vähintään kerran kuukaudessa :)
    [signature]""Seven days without a drink makes me weak.""[/signature]
     
  14. Tatuks

    Rekisteröitynyt:
    16.08.2004
    Viestejä:
    3 500
    Ei siitä hirveästi ole vaivaa jos väännät ison satsin taikinaa, vedät paloiksi ja pakastat osan myöhempää käyttöä varten.

    Oikeasti noi valmispohjat on aika hirveän makuisia ja muuttuvat uunissa isoiksi rapeiksi koviksi kekseiksi, eri juttu on sitten kun on vähän oppinut tekemään omia taikinoita.

    edit: ja se oppiminen koostui ainakin itselläni siitä että malttaa antaa taikinan kohota ja osaa kaulia sen oikean paksuiseksi.
    [signature]Hellurei![/signature]
     
  15. jhu

    Rekisteröitynyt:
    25.07.2000
    Viestejä:
    752
    Ei ole tullut mieleen, että voisi tosiaan tehdä taikinaa valmiiksi pakastimeen. Mutta samalla tuli mieleen, että voisihan sitä tehdä tomaattikastikkeenkin käyttöeriin valmiiksi pakkaseen (ja paistaa jauhelihaakin, joskin pakastimesta raakana - mikroon - pannulle on melkein yhtä helppoa).

    Tomaattikastikkeena olen viime aikoina käyttänyt Pirkka/Rainbow-pastakastikkeita, noin 1/2 purkkia pellilliseen, eli en tiedä tulisiko kovasti säästöä jos tomaattimurskasta/pureesta itse keittelisi.
    [signature]Dogs come when you call.
    Cats have answering machines.[/signature]
     
  16. Tatuks

    Rekisteröitynyt:
    16.08.2004
    Viestejä:
    3 500
    Itse käytän yrttimaustettua Pirkka tomaattikastiketta, on hyvinkin pätevää pizzassa.
    [signature]Hellurei![/signature]
     
  17. SiB77

    Rekisteröitynyt:
    22.09.1999
    Viestejä:
    5 819
    Jos haluaa samanlaisen tomaattisoosin pitsan pohjalle kuin pitsapaikoissa niin purkki tomaattipyrettä laimennettuna vedellä 1:1, ei muuta.
    [signature]Intel core 2 duo 8500 Vista 64b Noctua NH-U12P 6Gt Kingston DDR2, Radeon 4850 +1Tb[/signature]
     
  18. Valtteri Ekola

    Rekisteröitynyt:
    20.11.2007
    Viestejä:
    216
    Ei sitä taikinaa ole edes pakko pakastaa kun käytännössä semmoisen tekee nopeammin kuin pakastimessa ollut pallo sulaa. Hiivaa tosin täytyy löytyä jääkaapista, joten ne pakastetut pallerot on siinä mielessä kätevämpiä.

    Tomaattikastikkeen reseptiä kaipailisin ja erityisesti ammattilaisvinkkiä siitä mitä tomaattivalmistetta siihen kannattaa käyttää. Lidlin paseerattua tomaattia, jota saa niissä muovipurkeissa, olen keitellyt kasaan hiukan ja heittänyt sinne yrttejä ja mustapippuria. Useimmiten kuitenkin kastikkeesta tulee liian pippurista yms.
     
  19. Burana

    Rekisteröitynyt:
    03.07.2004
    Viestejä:
    1 378
    No nyt aletaan olla siinä pisteessä, että teet valmiiksi niitä pitsoja pakkaseen paistamattomina. Kyllähän ne päällekkäin pinoutuu. Elmua vaan väliin.
    [signature]9mm[/signature]
     
  20. Hetukkam

    Rekisteröitynyt:
    11.11.2002
    Viestejä:
    1 228
    Kaupan pakastevalmispohjia en ole koskaan itse kokeillut, mutta voisi kyllä kuvitella omatekoisen pizzapohjan pakastimesta tullessaan olevan aivan samanmakuista. Oikealle ja hyvänmakuiselle pohjalle ei saisi koskaan näyttää pakastetta, ellei sitten tykkää vähän huonompimakuisesta tai ei osaa erottaa makua.


    [signature]""Seven days without a drink makes me weak.""[/signature]
     
  21. Spica

    Rekisteröitynyt:
    27.10.2005
    Viestejä:
    357
    tomaattikastikkeesta: Itsellä tullut käytettyä jotain perus tomaattimurskaa, sekaan sitten maun mukaan vielä tomaattipyrettä. Mausteeksi valkosipulia, sipulijauhetta (tai tuoretta sipulia), erilaisia pippureita. jäiköhän jotain... No, kaikki kuitenkin sekottimelle sekaisin.

    Edit: sokeria ja suolaa tietty hieman, sokeria hieman enemmän ;)[signature]Meisseli se on työkalupakissakin.[/signature]
     
  22. Viper8

    Rekisteröitynyt:
    01.01.2001
    Viestejä:
    346
    Yksi kerta riitti. Suolaa ei meidän setissä ainakaan liikaa ollut, mutta muuten maku oli jotenkin kummallinen. Voi olla, että johtui tomaattimurskasta.

    Apetit-pohjaa voisi kuvailla vaikkapa "huonoksi näkkileiväksi".

    Itse tehty pohja on aina paras.
    Ja pohjan päälle näitä:
    http://www.rainbow.fi/default.asp?viewID=1474&productID=1359
    http://www.omatmerkit.inex.fi/omdet.asp?viewID=1092&productID=1650
    http://www.savupojat.fi/tuotteet/savuliharouhe.html
    [signature]E8400 + Ninja | P5K Dlx | 2GB Cellshock | 1x WD3000GLFS + 4x WD7500AAKS | 7800GT + Accelero S1rev2 | modu82+ 525W | P182B + 1 x Nexus | Krait + Ulti-Mat Breathe | Keysonic 595B | Dell 2405 + Sony 32W4000 | Sennheiser HD590 + Corda 2move[/signature]
     
  23. Buugi

    Rekisteröitynyt:
    24.04.2000
    Viestejä:
    193
    Jonkun firman valmispizzasysteemi oli ihan kauhean makuinen ja syyksi selvisi sisältöä tutkittaessa tomaattikastikkeen seassa ollut anjovis... Että katsokaa mitä ostatte.
     
  24. Voffe

    Rekisteröitynyt:
    14.09.1999
    Viestejä:
    1 084
    Eka valitetaan pohjista ja sitten laitetaan paskinta mahdollista juustoa, eikä viitsitä edes nähdä vaivaa kunnollisen tomaattikastikkeen tekemiseen...

    [signature]Näin puhui Voffe[/signature]
     
  25. pieniapina

    Rekisteröitynyt:
    01.06.2003
    Viestejä:
    4 379
    Ite oon joskus ostanu Kotipizzasta taikinaa laatikollisen. En ny muista tarkkaan, mut siinä tais olla jotain 50 pullaa ja makso 20? ja on muuten helvetin hyviä.
    [signature]VITTU SAATANA PERKELE!![/signature]
     

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti