Lidl:n ruuat

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja Tege, 04.04.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. joenssen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2012
  Viestejä:
  850
  Tonnikalapurkkien kohdalla oli lappu toimitusvaikeuksista. Tölkkikoneiden korjaaja oli tilattu maanantaiksi. Juustoraasteiden kohdalla ei lukenut mitän mutta ne kaikki oli loppu. Kyseessä seppälän lidli.

  Mikä kommentissani ihmetytti? Epäiletkö että valehtelen? 5 vuotta sitten hehkutin Lidliä ehdoitta koska se oli paras ja edullisin. Nyt Prismasta saa samaan hintaan mutta tuotevalikoimassa älytön ero. Ja sieltä löytyy aina kaikkea.

  Ja en tajua miksi Lidl on korvannut tuotteita kotimaisilla tuotteilla.
   
 2. Viinasta

  Rekisteröitynyt:
  28.06.1999
  Viestejä:
  244
  Epäilin hieman tarinaasi. Sunnuntai-iltana kävit?
  Palautuskoneet nopeita normaalisti ja parissa minuutissa tyhjäävät vaikka vie isonkin satsin. Ihmetystä herättää lähinnä panttijärjestelmä joka ei muille kaupoille käy.

  Itsekään en ymmärrä miksi Lidl on korvannut tuotteitaan kotimaisilla, hernekeitto tosin vois olla kotimaista.
  Kerran ostin lidlistä hernaria ja toiste en samaa virhettä tee.

  Toivottavasti kilpailu tulee olemaan kovaa Seppälässä(katso se rakennussuunnitelma ed. postauksesta)!
  Kohta on CM, Prisma ja Lidl lähekkäin.
   
 3. Mikkos

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2004
  Viestejä:
  8 072
  Joo ittekki huomannu että paikallinen liiteri (Hyvinkää) on monesti nykyään kuin venäläinen marketti.. Kaikki loppu. Ja nimenomaan tonnikala ja juustoraaste on usein loppu. Puhumattakaan paistopisteitten tuotteista, jossa laarit tosi usein tyhjänä. Toi paistopiste varsinkin harmittaa kun ei voi oikein etukäteen koskaan lähteä jotain tiettyä tuotetta hakemaan kun ei koskaan tiedä onko niitä vai ei.
  Kuukausi pari takaperin tuli paistopisteille hodareita. Pari kertaa niitä oli ja sen jälkeen laarit tyhjänä. Ja kun sattui vielä kesäloma samoihin aikoihin niin tuli kierrettyä ympäri suomea ja melkein kaikissa liitereissä laari tyhjänä.

  Lieneekö asiakasmäärät yllättäny niin ettei oikein olla osattu varautua ja toimituksia tulee vaan jouluna ja juhannuksena niin että jos jostain jotain loppuu niin sitä ei tilata ennenkuin voidaan tilata isompi erä koko suomeen. Lukuunottamatta kotimaisia tuotteita.

  Itelläki kyllä jääny liiteri pikkusen jo cittarin jalkoihin, varsinkin näin kesällä kun liiterin tän vuoden grillimaisterituotteet ei oikein innostanu. Kunnon pihvejä ja muuta grillilihaa tosi vähän. Kassleria ja paistia ja kinkkua löytyy mutta ne ei oikein iske.
  No, kaippa noi ottaa opikseen. Muistan pari vuotta sitten tuli kesäks noita valmiita ribsejä. No nehän oli jatkuvasti loppu. Nyt parina kesänä niitä on ollu ihan kiitettävästi laareissa.
   
 4. iNdo

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2005
  Viestejä:
  4 340
  Joo, kannattaa valita aina se mahdollisimman lähiaikoina suljettava toimipiste että pääsee varmasti valittamaan, siitä me suomalaiset niin tykätään! Taidankin tästä piipahtaa Anttilaan kyselemään uutuustuotteiden julkaisuaikatauluja.. :)
   
 5. Juhei

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2016
  Viestejä:
  114
  Käytän suht tasaisesti kaikkien kolmen suurimman kauppoja, viimeaikoina on tuo Seppälän uusi Prisma ollut suuntana tavanomaista usemmmin. Perjantaina sieltä ei löytynyt hampparisämpylöitä (hylly oli tyhjä, ei mitään selittelylappuja) eikä valikoimissa ole ollenkaan irtomyynnissä olevia suolakurkkuja, Myrttisen tuotteita olisin ostanut. Eli sattuu sitä muile kuin Lidlillekin. Eikä tuolla Prismassa jostain syystä tänäänkään ollut kuin pieniä Pägenin hampparisämpylöitä 8 kpl pusseissa, näyttäisi siltä että muuta ei ole valikoimassa.

  (hain Myrttiset ja sämpylät Cittarista, kun ei niitä Myrttisiä olisi Lidlistäkään saanut. Pointtina se ettei yhden kaupan yhden illan perusteella kannata koko ketjua tuomita)
   
 6. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 120
  Se on kyllä ihan totta, että Prisma pärjää nykyään hintakilpailussa aika hyvin. Itseäni kiehtoo Lidlissä lähinnä sellaiset tuotteet, joita ei muualta saa. Esimerkiksi Vitasian pakastekuivattuja maustepurkkeja hamstrasin viime viikolla...
   
 7. nook1e

  Rekisteröitynyt:
  29.10.2003
  Viestejä:
  795
  Sama ongelma oli itsellä Lidlissä kun meinasin tehdä lämpimiä tonnikalaleipiä, mutta ei ole tonnikalaa?! Sehän säilyy vaikka kuinka kauan purkissa joten luulisi että niiitä löytyisi varmasti. Noh, sitten viereiseen K-markettii piti mennä. Kerran oli myös vessapaperi loppu, taas suunta viereiseen kauppaan.

  Käyn silti silloin tällöin kun siellä on selvästi edullisempaa kuin tämän pikkukaupungin muissa kaupoissa.
   
 8. Nomber

  Rekisteröitynyt:
  15.07.2002
  Viestejä:
  4 900
  Lidlissä tosiaan lähes joka kerta jotain on loppu kun menen. Mutta kun tämä on enemmän sääntö kuin poikkeus niin siihen osaa suhtautua oikein, eli aina kun menee niin tietää että osa ostoksista jää tekemättä.

  Onneksi on lyhyt matka lidliin ja monta muuta kauppaa matkalla niin ei ole minulle niin ongelma kuitenkaan. Ja sinänsä tuon ymmärtää koska sekin on kaupalle kallista jos joutuu pois heittämään. Tosin ei oon myyminen saattanee olla vielä kalliimpaa?
   
 9. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  No, toisaalta sitä kannattaisi sitten ostaa varastoon silloin kun sitä on, eikä mennä etsimään sitä silloin kun sattuu tekemään mieli. Kun se kerran säilyy purkissa vaikka kuinka kauan.
   
 10. iNdo

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2005
  Viestejä:
  4 340
  Ai joku oikeasti ostaakin noita? Luulin että on vaan buffettina nisteille ja denoille jotka pysyvät sen verran pystyssä että tynnyrin ääreen pääsee. Ihan hyvä vaan ettei Lidl tommosia houkuttele.. :psmoke:
   
 11. Mikkos

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2004
  Viestejä:
  8 072
  Mä ainakin ostan. Epäkäytännöllistä ostaa semmosta peltitynnyriä jos haluu muutaman lämpimän voileivän tehdä. Vaikka nopeestihan semmonen pytty menee mutta vie jääkaapista helvetisti tilaa.
  Liiterillä ei ole minkäänsorttista vaihtoehtoa.
   
 12. nook1e

  Rekisteröitynyt:
  29.10.2003
  Viestejä:
  795
  Oletko jotenkin vajaa?
   
 13. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  Oletpa lapsellisen typerä. Etkö ymmärtänyt kysymystä? Pyydä äitiäsi tavaamaan se sinulle.

  Ymmärtäisin määkinäsi, jos kyseessä olisi tuore tonnikala jota Lidl olisi mainostanut valikoimissa olevan. Mutta ei, sinä määit typeränä jostain purkkitonnikalasta.
   
 14. Mikkos

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2004
  Viestejä:
  8 072
  Kaupan tehtävä on tarjota tuotteita silloin kun niitä ei kansalaisilla ole eikä päinvastoin :facepalm:
   
 15. camel

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2014
  Viestejä:
  72
 16. rjussi

  Rekisteröitynyt:
  27.02.2001
  Viestejä:
  533
  Oikeastaan Myrttisen valkosipulikurkut ovat ainoita asiallisia irtokurkkuja. Itse kun tykkään SUOLAkurkuista, niin ostan halvimman purkin maustekurkkuviipaleita ja tuunaan maun kohdalleen suolalla ja chilillä. Antaa maustua pari päivää ja ovat syötävissä.

  Suolaisimmista kurkuista pitäville vinkki. Vertaa energiamäärää, mikä purkkiin on merkitty. Mitä vähemmän energiaa, sen vähemmän sokeria.

  Pitäisi joskus tehdä itse noita kurkkuja, mutta yksin kun asustelee, eikä ole kylmäkellaria, ei oikein jaksa alkaa tuohon rumbaan. Perheellisenä tuli tehtyä joka vuosi.
   
 17. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  Jos ei osaa edes hankkia säilyviä tuotteita varastoon, niin oma on häpeänsä.

  Täysin naurettavaa määkiä siitä, ettei just sillä hetkellä löydy PURKKItonnikalaa tai PURKKIananasta kun on sattunut kauppaan eksymään.
   
 18. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  :facepalm: Oletpa typerä.
   
 19. Mikkos

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2004
  Viestejä:
  8 072
  Mä taas en voi sietää niitä lasipurkeissa olevia sokeriliemessä olevia kurkkuviipaleita. Peltipurkissa ja irtsarina myytävät etikkaiset ainoita oikeita.
   
 20. Hatutusvara

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2013
  Viestejä:
  515
  Mauste/suolakurkut ovat parhaimmat siitä isosta pöntöstä kalasteltuna. Nuo pienet lasipurkissa olevat eivät ole hyviä. No kuten yllä sanottiin peltipurkissa saa myös hyviä kurkkuja mutta purkinkoko sitten yksin elävälle on liian suuri. Mutta toisaalta kun on nähnyt mitä kaikkea voikaan lillua kellua kaupan maustekurkku säiliössä... Miettii vaan onkohan ne sittenkään hyviä?
  Lompakosta kelloon siitä tekohampaisiin olen nähnyt uivan säiliössä.
   
 21. Pusherman

  Rekisteröitynyt:
  02.08.2004
  Viestejä:
  8 886
  Onko Lidlin kampanja Pringles Tortilla Chipseistä mikään hyvä?
   
  Viimeksi muokattu: 11.08.2016
 22. rjussi

  Rekisteröitynyt:
  27.02.2001
  Viestejä:
  533
  Osaatko lukea? Purkissa olevista saa mainioita tuunaamalla. Paljon parempia kuin niistä irtokurkuista. Ei ole vaikeaa, jos omaa makuaistin.
   
 23. nook1e

  Rekisteröitynyt:
  29.10.2003
  Viestejä:
  795
  Taidat olla.

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 12.08.2016
 24. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  Ja siinä toinen pelle ilmoittautuu. No, listalle mahtuu kyllä. Jää tänne ihan riittävästi niitäkin, jotka osaavat keskustella. Vaikka joku olisi eri mieltä. Sinä siis et selvästi pysty.
   
 25. SweeneyTodd

  Rekisteröitynyt:
  03.03.2011
  Viestejä:
  1 072
  Miksi hemmetissä ihmisten pitäisi täyttää omat kaappinsa kaikilla mahdollisilla säilykepurkeilla? Ei meillä ainakaan ole kaappitilaa kaikille tuotteille, joita saattaa joskus sattua tarvitsemaan. Toki meilläkin niitä purkkeja hyllystä yleensä löytyy, mitä usein tulee käytettyä, mutta joskus nekin loppuvat, jolloin siellä kaupasta pitäisi niitä sitten saada ostettua.

  Kun säilykkeet kerta säilyvät hyvin, niin kyllähän oletuksena kauppa osaa hankkia niitä varastoon niin, että maksavalle asiakkaalle niitä on myynnissä aina. Tai sitten on paskasti hoidettu kauppa ja joudutaan myymään ei oota eli rahat valuvat naapurikaupalle.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti