Ostin Samsung 55" 4K Premium UHD Smart TV UE55MU7075:n Gigantin viikkotarjouksena, ja olen TV:n kuvaan hyvinkin tyytyväinen. Sen sijaan esim. Ruutu ja Areena ovat kuvaltaan ala-arvoisia. Luin että Samsungin vanhemmissa malleissa on ollut ongelmia juurikin Ruudun kanssa, mutta voiko tuolle tehdä mitään? Areenakin nykii mutta Ruudussa suoria lähetyksiä ei voi kuvan laadun huonouden takia katsoa. Langattomasti liitetty, joten mietin auttaisiko piuha modeemin ja telkun välissä, vai onko vaan ko. merkin oma ongelma, jolle ei voi tehdä mitään?
Viimeksi muokattu: 05.02.2018
Tänään ois toimituspäivä juurikin 55" 4K Premium UHD Smart TV UE55MU7075, joka tuli ostettua viikkotarjouksesta parisen viikkoa sitten.
Oisko antaa vinkkejä minkälaisilla kuvasäädöillä lähteä liikenteeseen?
Tuommosen löysin av forumsilta. Vissiin käy samat säädöt tuohon koko mu7000 sarjaan?
riittääköhän Elisan 4G netflixin 4k materiaalin katsomiseen?
Viimeksi muokattu: 06.02.2018
Mites noi My$ter¥ asetukset? Laitoin ne BigBluen asetusten ohelle ja vaikuttaa omaan silmään paremmilta.
"Hab mal mit dem Spyder5 ein wenig rumgespielt, bis ich gemerkt habe, dass die Genauigkeit vom Sensor ein ziemliches Glückspiel ist... ![[IMG]](http://www.hifi-forum.de/images/smilies/8.gif)
Dennoch hat es geholfen, für mich brauchbare Einstellungen für jede Quelle zu finden:
Bildeinstellung: ISF Tag/Nacht
Farbe: 46
Kontrast: 40
Schärfe: 2 (3 bei HDR)
Helligkeit: 57 (bei RGB Voll und Nvidia GPU) / 62 (bei Netflix, Youtube und sonstigem per Smart TV App)
Farboptimierung: Aus
Farbtemperatur: Personalisiert
Rot-Weißwert: 115
Grün-Weißwert: 126
Blau-Weißwert: 127
Rot-Schwarzwert: 3
Grün-Schwarzwert: 0
Blau-Schwarzwert: -3
ISF-Settings:
-> NTSC-Farbton
Rot: 3
Gelb: -2
Grün: -15
Zyan: 1
Blau: 0
Magenta: 0
->Sättigung:
Rot: -1
Gelb: 5
Grün: -2
Zyan: -6
Blau: 0
Magenta: 0
Kontrastmodus (Local Dimming): Standard (oder optimiert für Bilder)
HDR-Upscaling: Ein
HDR-Perfect (bei HDR-Wiedergabe): Maximum
Dynamischer Kontrast: Aus
Videokontrast: 84
Lichtsensor: Aus
Gamma: 2
Ultra Resolution: Ein
Rauschunterdrückung: Aus
MPEG-Artefaktunterdrückung: Aus
Bewegungseinstellung: Film
Bildformat: Original
In meinen Augen ziemlich nahe an der Farbreproduktion meines S8 Galaxy Smartphones im Basic Modus (~6500K). Nochmal ein Dankeschön an BigBlue007 für die Inspiration der Grundeinstellungen"
Miten tuon HDR perfectin saa edes päälle? Mulla se on aina harmaana ja yrittänyt kokeilla kaikenlaista tuloksetta.
Kokemuksia Philips 8102 töllöstä:
Hemmetin hyvä kuva ym. Dse:tä vähän näkyy tietyissä tilanteissa, ei häiritse, testasin esim NHL 18. Vohvelia on hieman keskellä oikealla puolen, huomasin sen just ja just ja sitte sen huomaa aina ku alkaa kattomaan tarkemmin. Ei huomaa käytännössä ku telkkua kattoo onneksi.
Mitäs mieltä raati on, Sony 65XE9005 1499e vai Samsung UE65MU7005 1299e. Aika pieni hintaero, onko Sony teidän mielestänne selkeä valinta? Katselu on enimmäkseen hämärässä, pois lukien kesä.
Viimeksi muokattu: 07.02.2018