Lakialoite sukupuolineutraalista avioliitosta!

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Lukkoperä, 27.02.2013.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Paapaa

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  11 030
  Etuoikeus, jonka rajaaminen homoilta on (epärationaalinen) ihmisoikeusloukkaus.

  Kiitos ja hyvää päivänjatkoa sinullekin. Kaltaisesi pimeän keskiajan uskomuksiin omia ennakkoluulojaan perustava henkilö ei ole myöskään oma suosikki-ihmistyyppi.
   
 2. pasisti

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2006
  Viestejä:
  846
 3. tomppa-69

  Rekisteröitynyt:
  09.04.2012
  Viestejä:
  465
  Mun mielestäni paitsi adoptio, myös lapsenteko pitäisi saattaa luvanvaraiseksi. Tälläkin palstalla riehuvat täysin empatiakyvyttömät psykot tuskin pystyvät olemaan hyviä vanhempia. Vältyttäisiin monelta ongelmalta jos alaikäisten lasten tarvitsisi altistua näiden sekopäiden sonnalle. Samaan hengenvetoon pitää todeta, että suomalaisessa persuilukulttuurissa kasvaneet homot ovat monesti aika rikkinäisiä ihmisiä, harvasta on adoptiovanhemmaksi, kun oman nupin kasassa pitäminen kuluttaa niin paljon energiaa. Just my 2 cents.
   
 4. Boack

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2004
  Viestejä:
  2 874
  Et näköjään kykene sisäistämään sanomaani.

  En ole homofobinen.
  En ole kertaakaan väittänyt että homoissa olisi mitään vikaa.
  En ole kertaakaan väittänyt että homopareissa olisi mitään vikaa.
  En ole kertaakaan väittänyt että homoparit olisivat huonompia vanhempia kuin heteroparit.

  Olen ainoastaan väittänyt, että mielestäni adoptiolapsella on oikeus saada sekä äiti että isä, molemmat. Sillä ei ole mitään tekemistä homouden tai heterouden kanssa.
   
 5. Boack

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2004
  Viestejä:
  2 874
  Sanoin tämän jo aiemminkin. Jos yksinhuoltajan biologinen lapsi joutuu elämään ilman isää tai ilman äitiä, niin ei se ole peruste riistää äitiä tai isää joltakin muulta.

  Miksi minun pitäisi tuollaista perustella, jos en ole tuosta asiasta edes samaa mieltä. Jos minulta kysyttäisiin, niin yksinhuoltajat eivät saisi adoptoida.

  Ja mitään noistakaan en ole väittänyt. En ole väittänyt että homopari tai lesbopari (taikka yksinhuoltajakaan) olisi huonompi kasvattaja kuin heteropari.
   
 6. Boack

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2004
  Viestejä:
  2 874
  Koita nyt hyvä mies ymmärtää, että jos on olemassa jokin huono laki X, niin ei se ole mikään peruste säätää jotain toista huonoa lakia Y.
   
 7. Boack

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2004
  Viestejä:
  2 874
  Miten jaksat edelleen toistaa tätä vanhaa? Kukaan täällä ei ole väittämässä että orpokoti olisi parempi vaihtoehto kuin yksinhuoltajaperhe tai homoperhe.

  Sinulla ei vain ole mitään oikeita argumentteja, niin turvaudut sitten itse keksimään vastustajille mielipiteitä, ja voit sitten hyökätä näitä itse keksimiäsi mielipiteitä vastaan.

  Sinusta voi rehellisesti sanoa että "sairas kaveri", eikä se ole edes vittuilua, vaan diagnoosi.
   
 8. Boack

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2004
  Viestejä:
  2 874
  Olet muuten väärässä tuossakin. Homoilta ei ole rajattu mitään pois. Homoilla on täysin samat oikeudet adoptoida kuin heteroillakin.

  Yritähän pysyä kuitenkin totuudessa.
   
 9. Paapaa

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  11 030
  Riistää? Miten ihmeessä orvolta riistetään isä tai äiti, kun tällä ei ole kumpaakaan?? :eek:

  Tässä oli kai kyse siitä, että orpo, jolla ei ole isä, eikä äitiä, saa adoptiossa kaksi isää tai kaksi äitiä. Ei siis riistoa. Pitääkö piirtää kuva, että ymmärrät?
   
 10. Boack

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2004
  Viestejä:
  2 874
  Niin, saa kaksi isää tai kaksi äitiä sen sijaan, että saisi yhden molempia.
   
 11. Mama70

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2007
  Viestejä:
  7 518
  Jos ei muuten niin homoadoptiotahan kannattaa puolustaa ihan siitä syystä että haluan kokea sen kun homoadoptiot tulevat lailliseksi ja Boackin päästä kuuluu 100km säteellä kuuluvat naks kun aivot nyrjähtää.
   
 12. Boack

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2004
  Viestejä:
  2 874
  Juuri näin. Eipä nuo muutkaan syyt/perusteet homoadoption kannattamiselle juurikaan tätä järkevämpiä ole.
   
 13. valurauta

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2010
  Viestejä:
  2 476
  En ole ainakaan huomannut että olisit heittänyt tähän keskusteluun mitään tutkimukseen liittyvää linkkiä, varsinkaan mitään itse artikkeliin vievää. IL:n jutustakin linkki vie vain julkaisijan etusivulle. Jos tutkimus olisi hyvä, niin miksi sitä näin pidetään vakan alla?

  Onkohan kyse tästä: Crouch et al. BMC Public Health 2014, 14:635, http://www.biomedcentral.com/content/pdf/1471-2458-14-635.pdf ?
  Kyse on ainakin minulle täysin tuntemattomasta lehdestä.

  Tässähän on kyse mukavuusotannalla tehdystä kyselytutkimuksesta, jossa mukavuusotannalla saatua sateenkaarilasten dataa verrataan satunnaisotannalla kerättyyn koko populaatiota koskevaan dataan. Jo tämä on omiaan vinouttamaan tuloksia. Sateenkaarivanhemmat olivat mm. paremmin koulutettuja ja hyvätuloisempia kuin väestö keskimäärin. Tämähän ei tietenkään selitä esim. havaittua parempaa terveyttä?

  Tutkimuksen sanotaan kuvaavan lapsia 0-17v ikäisinä, mikä olisikin hyvä juttu, jos se olisi todella totta. Syystä taikka toisesta lasten mediaani-ikä oli kuitenkin vain 4 vuotta ja miespareilla vain 2 vuotta. Eihän näin nuorilla pikkulapsilla vielä oikein voi odottaakaan ilmenevän mitään suurempia sosiaalisia ongelmia. Mitä vanhemmille lapsille oikein tapahtuu, tai miksi vanhempien lasten huoltajia ei kiinnostanut vastata kyselyyn?
   
 14. Generalissimo

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2012
  Viestejä:
  917
  Tuohan se tutkimus on, löysin selainversiona hakua käyttämällä vastaavan josta puuttui nuo taulukot:
  BMC Public Health | Full text | Parent-reported measures of child health and wellbeing in same-sex parent families: a cross-sectional survey

  Keski-ikä näyttää olevan alhainen lapsilla ja kaksisataa viidestäsadasta tosiaan osuu perheineen luokkaan joka vastaa keskiverto Australialaistuloryhmää (10,000$-100,000$), mutta loput on parempituloista ryhmää. Mielenkiintoista tosin, että suurin osa lapsista on jomman kumman partnerin biologisia lapsia ja vain kaksi viidestäsadasta adoptoituja. Ts homovanhemmat vaikuttavat taloudellisesti selvästi menestyneemmiltä verrattuna heteroihin, eikä lapsia ole annettu adoptoitavaksi perheisiin varallisuuden perusteella.

  Luotettavamman tuloksen toki saisi jos vertaisi homovanhempien lapsia samaan tulo- ja keskimääräiseen ikäryhmään kuuluviin hetero/yksinhuoltajien perheisiin, jos siis tuossa tutkimuksessa on verrattu koko kansaan. Ja tietenkin korkeammalla keski-iällä, joku 15 vuotta voisi olla sopiva.
   
 15. poroseksuaali

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2009
  Viestejä:
  1 634
  Ei helvetti, tiedemiesten salaliitto sinun pääsi menoksi :kippis:

  Kreationistien museolla on kysyntää juuri tuolla tavalla ajatteleville erinomaisille yksilöille.


  Ai maalaisjärjellä? Entäs heteroperheissä kasvaneet homot? Mallintavatko hekin parisuhteensa vanhemmistaan, siis sekä isästään että äidistään? Miten tämä näkyy heidän parisuhteissaan?

  Mistä tiedät? Nähdäkseni sinä vedät faktoja perseestäsi, eikä maalaisjärjessäsi ole myöskään hurrattavaa. Tämän perusteella väittäisin, että jokin on mennyt vikaan.

  Mallisi on tehnyt sinusta "miehet on miehiä, naiset naisia!" - hapatusta suoltavan uskonnollisen, tiedemiesten ilkeihin salaliittoihin uskovan hörhön.

  Mahtaa olla kivaa olla kokemusta rikkaampi.
   
 16. poroseksuaali

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2009
  Viestejä:
  1 634
  Juu ei.

  Gender identity disorder - Wikipedia, the free encyclopedia

  Oikeastaan on ihan hyvä, että tuollainen ihminen pääsee kasvamaan kodissa, joka on avoimempi sukupuoli-identiteeteille kuin "miehet miehiä, naiset naisia vittu saatana ja hameet on naisille vaikka eläisitkin Skotlannissa vittu!" - idiootit, jotka pakottavat lapsensa siihen sukupuolirooliin johon vanhemmat haluavat. Ihmisten sukupuolirooleja ei voi opettaa. Ne ovat mitä ovat. Jos kasvatat pojasta tyttöä, niin poika siitä silti tulee. Ei sitä opita.

  Sen sijaan, jos kasvatat tyttöä pojaksi, vain sen vuoksi, että se on syntynyt pojaksi, niin siitä tulee silti tyttö. Sukupuolielin ei määritä sukupuoli-identiteettiä, ja näilläkin ihmisillä on oikeus onnellisuuteen. Suosittelen perehtymään transsukupuolisuuteen ennen kuin olet päättänyt olla jotain mieltä asioista vain, koska raamattu sanoo niin.
   
 17. Mama70

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2007
  Viestejä:
  7 518
  Is 11-year-old Thomas Lobel Getting a Sex Change? NO. Here’s Why. | the ablestmage press
  Kannattaa tässä(kin) tapauksessa suorittaa vähän lähdekritiikkiä.
  Lehdistöllä on kyllä liian suuri valta ja liian pieni vastuu.
   
 18. Boack

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2004
  Viestejä:
  2 874
  Älä nyt vittu puhu paskaa. Vaikka kukkahatut ovat keksineet tuollaisen sukupuoli-identiteettipaskan, niin kyseessä on silti vain mielisairaus.

  Hinttarimainen poika KUVITTELEE olevansa tai HALUAA olla tyttö, niin sitten helvetti keksitään että "no kyllä sen pitää saada olla tyttö kun kerta itse haluaa". Saatana, pää noilta pitäisi hoitaa, eikä alkaa transuksi.
   
 19. Mama70

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2007
  Viestejä:
  7 518
  Otanpa tämän talteen vaikki Boackilla ei olekaan taipumusta muutella jälkikäteen tekstejään.

  Kysymys muille: miksi te väittelette Boackin kanssa,oikeasti...
   
 20. secu

  Rekisteröitynyt:
  22.04.2003
  Viestejä:
  1 231
  Mielestäni umpikonservatiivisia takapajuisia juntteja on kiva ärsyttää. Huomaahan sen jo tuosta Boackin kielenkäytöstäkin, että sillä keittää yli ja nyt kun näyttää todelliset kasvonsa niin helppohan siitä on muidenkin tunnistaa ihan pesunkestävä idiootti. Takana voi olla jotain uskonnollisia motiiveja, mutta se nyt ei ole kaukana mielisairaudesta.

  Koen, että mitä enemmän Boackin kaltaiset idiootit päästelevät aivopierujaan, sitä useampi "ihan sama" -tyyppi kääntyy kannattamaan sukupuolineutraalia avioliittoa. Sanon tämän ihan omasta kokemuksesta, koska ennen tätä keskustelua mua ei olisi voinut vähempää kiinnostaa koko aihe.

  Toki onhan se usein niinkin, että mielisairaita ei saisi kiusata, joten taidan jättää tämän idioottien härnäämisen omalta osaltani tähän. ;)
   
 21. Cirrus

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2000
  Viestejä:
  2 859
  Näen asian pitkälti samalla tavalla. Asioissa joissa nimenomaan kyseessä on mielipiteistä, kuten tämä, pitää saada ne idioottien mielipiteet näkyville. Järkevä porukkaa käntyy sitten mielipitessään idiootteja vastaan. Tulee reaktioita että ei hemmetti mitä sontaa nuo oksentaa.
   
 22. Paapaa

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  11 030
  Se on muuten totta. Tällaiset boackit ovat parasta, mitä homojen oikeuksia puolustavat voivat toivoa. Samalla tavalla Päivi Räsänen on parasta, mitä kirkon ja valtion eroa haluavat voivat toivoa.
   
 23. Mama70

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2007
  Viestejä:
  7 518
  Ihan hyviä syitä sinänsä. Sen verran tarkennusta että Boackhan ei ole uskovainen vaan hänen mielestään uskovaiset ovat mielisairaita.
   
 24. joonis

  Rekisteröitynyt:
  16.03.2014
  Viestejä:
  591
  Boack on puhdas trolli ja saa kaiketi hyvät naurut tämän triidin mielensäpahoittajista. Enemmän ihmetyttää kuinka monet teistä ottaa mitenkään todesta hänen "mielipiteensä":think: Tai edes vetää jotain johtopäätöksiä hänen luonteesta. Veikkaan että Boack on todennäköisesti täysin suvaitsevainen homojen oikeuksien lisäämisen kannattaja.
   
 25. RantuRambo

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2012
  Viestejä:
  2 523
  Sukupuolierot näkyvät aivojen rakenteissa. Tästä on selkeitä aivokuvausten avulla saavutettuja tutkimustuloksia. Niillä hinttarimaisilla pojilla on samanlaiset aivorakenteet kuin tytöillä. Sukupuolielin ei määrittele seksuaalisuutta jonka ihminen itse tuntee vaan aivot.

  Itse näyt kannattavan ajatusta, että sukupuolilla on merkittäviä eroja aivotoiminnassa. Tuosta seuraa tietysti se looginen johtopäätös, että silloin tällöin virheellisesti toimiva luonto tuottaa joillekin "pojille" tyttöjen aivot ja joillekin "tytöille" poikien aivot.

  Tällöin seksuaalisuus ei ole sama kuin se minkä sukupuolielimistä voisi päätellä. Tuon pitäisi olla päivänselvää jos vähänkään harrastaa ajattelua.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti