Laadukkaat kuulokkeet?

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja Tekno-, 14.05.2005.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Anjofish

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2013
  Viestejä:
  71
  Tervehdys,

  Pahoittelut jos jotain häiritsee, mutta mulla olis myynnissä tommoset 10-20 tuntia käytetyt Jabra Move sekä alta 50 tuntia käytetyt Plantronics Backbeat PRO -kuulokkeet. Kovasti tein taustatyötä ennen kumpaakin ostoa, täälläkin ovat suositeltuja ja uskoisin, että edustavat parhaimpia BT-kuulokkeita omassa hintaluokassaan. Ehkä hieman jäävi tässä yhteydessä suosittelemaan, mutta hyvät ovat! :) Myyn pois, koska jostain syystä korvalehdet kipeytyvät sekä on-ear sekä over-ear kuulokkeilla, joten joutuupi in-earit ostamaan. Pistäkää viestiä jos kiinnostaa. Jabra ostettu jenkeistä (ei boxia tallessa), Plantronics verkkokauppa.com:sta eli kaikki hilut mukana. Sijainti Helsinki.

  https://www.verkkokauppa.com/fi/pro...langattomat-Bluetooth-stereokuulokkeet-mustat
  https://www.verkkokauppa.com/fi/pro...kbeat-PRO-Bluetooth-vastamelukuulokkeet-musta
   
  Viimeksi muokattu: 07.09.2016
 2. sepuriq

  Rekisteröitynyt:
  18.03.2015
  Viestejä:
  285
  Viimeksi muokattu: 07.09.2016
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Tersi

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2011
  Viestejä:
  799
  @SiiliMulkeroinen herätys saatana.
   
 5. Kahviholisti

  Rekisteröitynyt:
  17.09.2011
  Viestejä:
  206
 6. Ram

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2000
  Viestejä:
  429
  Cdon.com myisi Sony mdr 1-a kuulokkeita varsin kohtuulliseen 111e hintaan, ovat varmaankin varsin ok mitä olen netistä lueskellut.

  Nyt on käytössä superlux hd330&velour padit, muuten ihan tyytyväinen mutta ovat vaan varsin epämukavat silmälasien kanssa. Kenelläkään kokemusta molemmista ?
   
 7. tomipee

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2010
  Viestejä:
  78
 8. Ze Bubba

  Rekisteröitynyt:
  19.11.2015
  Viestejä:
  40
  Bose QC25 ei ole langaton kuuloke. Uusi QC35 on, tosin hintaa on enemmän. Boseissa on erityisen hyvää tuo aktiivinen (eli sähkövirtaa vaativa) melunpoisto. Hiljaisiin ympäristöihin saa samalla rahalla parempaa soundia. Bosejen hinnassa digi-tekniikka tekee ison siivun.

  Kannattaa miettiä miten paljon eristystä kaipaa kuulokkeilta. Monet ihan passiivisesti ulkomaailman meteliä blokkaavat hoitavat homman myös aika hyvin. Tosi reippaaseen möykkään (lentokone ym.) nuo Boset ovat kyllä mainio valinta. Boset toimivat myös ilman virtaa, mutta soundista tulee tällöin aika kolkko & honottava.
   
 9. tomipee

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2010
  Viestejä:
  78
  No eivätpä olekkaan, powerin myyjä niitä myi minulle langattomina. Harmillisen vähän kaupoissa pääsee kuuntelemaan kuulokkeita, yleensä muutama bose tms kalliimpi malli esillä. Jos ostan langalliset kuulokkeet, mitkä olisivat ääneltään hyvät sanotaanko vaikka noin 100€ hintaluokassa? Edelliset kuulokkeeni ovat jotkut skullcandyt, mitkä eivät ole huonot mutta bassoahan ne eivät toista oikeastaan ollenkaan. Noissa boseissa kyllä ääni teki vaikutuksen, lähelle sitä haluaisin päästä. Jossei vastaavaa löydy halvemmalla ostan varmaankin ne.
   
 10. Poistettu
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 18.10.2016
 11. vihviuh

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2016
  Viestejä:
  8
  Uudet luurit täytyisi hankkia, koska in-eareilla meinaa korvakäytävät kipeytyä viikon kuluessa.
  Avokonttori työympäristönä ja budjettina pidetään vaikka 50€, mutta eipä tuolla ole väliä vaikka venyy jonkin verran.

  Kriteerejä:
  - Ulkonäöltään simppelit, jotta kehtaa pitää päässä
  - Minussa asuu pienimuotoinen basshead, mutta ei tarvii mitään överi bassoja
  - Muiden ei tarvitse tunnistaa biisejä joita kuuntelen, eli suljetut
  - Ei tarvii vaimentaa kaikkia ulkopuolisia ääniä, jotta kuulee kun työtoverit huutelevat

  Superluxitko tulemaan, mutta mitkä? Vai jotkin muut?
   
 12. Hekeli

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2007
  Viestejä:
  423
  Oma ikisuosikki CAL!
  https://www.amazon.de/Creative-Aurvana-Live-Headphones-schwarz/dp/B000W6Y0JY

  Kakkoset olisi hyvässä alessa, ei postikuluja
  http://en.europe.creative.com/p/headphones-headsets/creative-aurvana-live2/buy

  Kakosia en ole itse kuullut, mutta eristävät ääntä paremmin ja alapäätä enemmän? Ei sillä että noi ykköset kauheasti vuotaisi.
  https://muusikoiden.net/artikkelit/artikkeli.php?id=1990

  Huomattavasti mukavammat cal1:set päässä jossain konttorilla on kuin jotkut HD330 superluxin möhköt.
   
 13. Joda

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2004
  Viestejä:
  1 484
  Oletko käyttänyt kauan in-eareja? Itsellä oli ensimmäisiä in-eareja käyttäessä noin 1-2 viikon sisäänajo jolloin kipua esiintyi mutta sen jälkeen korvat tottuivat eikä ole tuntunut enää missään.
   
 14. vihviuh

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2016
  Viestejä:
  8
  Mielenkiintoisia luureja molemmat. Molemmat miellyttää omaa silmää ja muutamia arvosteluja luin/katsoin ja eipä siellä mitään ilmaantunu joka rajaisi nuo pois vaihtoehdoista.

  In-eareja on tullut käytettyä vuosien saatossa paljon ja monelta eri valmistajalta. Kevyemmässä käytössä ei mitään ongelmia ole ollut, mutta nykyään alkanut korvakäytävät olemaan hellänä loppuviikosta. Aamulla korviin ja päivän aikana jatkuvasti pois ja takaisin päähän, niin ei korvat tykkää.
   
 15. kovalok

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2014
  Viestejä:
  7
  Uudet kuulokkeet pitäisi hommata ja tuntuu että valikoimaa on niin paljon ni ajattelin kysyä viisaammilta. Ihan yleiseen käyttöön olisi tarkoitus tulla eli pelaamiseen, musiikin kuunteluun yms. Tällä hetkellä 5-vuotta vanhat Siberia V2. Hintahaarukka n. 50-70e. Sisäinen mikrofoni ei ole pakollinen sillä omistan jo pöytämikrofonin.
   
 16. Poistettu
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 18.10.2016
 17. SiiliMulkeroinen

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2013
  Viestejä:
  3 219
 18. Keekuli

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2003
  Viestejä:
  362
  Alkaa käpy palamaan avotoimiston meteliin ja vastamelukuulokkeet olisi hankintalistalla. Lyhyen googlettelun jälkeen tollaset AKG luurit osu silmiin. Onkos ihmisillä kokemuksia noista avokonttorikäytössä? Paras olisi jos vähän myös puhetta vaimentaisi ja äänenlaatukin voisi mieluusti olla vähintään kohtalainen, tällä hetkellä käytössä Sennheiser HD 419. Parempiakin saa ehdotella, omat hermot sen verran arvossa, että jopa n. 500 € olisin valmis sijoittamaan jos perusteltua.
   
 19. mr.hobbododdo

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2015
  Viestejä:
  23
  Jelppikääpäs viisaammat tyhmää. Eli alkaa palaa käpy nykyisiin langallisiin kuulokkeisiin, ja tilalle olisi aikomus ostaa jotkut langattomat, mutta mitkä?

  Pääasiallisesti noita tulisi käytettyä pihahommia tehdessä puhelimen ollessa musiikin lähteenä. Mutta myös tietokoneen/töllön äärellä. Budjetiksi olen ajatellut 200e tai alle. Ja miten paljon äänenlaadussa yms. On eroa bt-kuulokkeissa ja noissa ihan lähettimen kanssa olevissa? Ja paljon nuo lähettimen kantamat on todellisuudessa?
   
 20. Jorer

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2005
  Viestejä:
  405
  Bosen QC35 löytyy itseltä toimistomekkalan vaimentamiseen. Kevyet kuljetettavat hyvällä akkukestolla, erinomaisella vastamelulla ja melko hyvällä äänenlaadulla. Hintaa kyllä halvimmastakin mahdollisesta paikasta tulee 370e näille.
   
 21. salmon

  Rekisteröitynyt:
  09.11.2002
  Viestejä:
  1 042
  Vastamelukuulokkeita kannattaa mennä testaamaan ihan kauppaan, niin saa realistisen käsityksen niiden toiminnasta. Itselleni Bosen vastamelutoiminto oli pienoinen pettymys mutta siihen ei ollut vertailukohtaa. Vastamelutoiminto kyllä vaimentaa osan äänistä hyvin. Äänenlaadultaan kuulokkeet taas olivat huonoimmat mitä olen kuullut vuosiin parin kympin hintaluokasta ylöspäin.
   
 22. jsmp

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2011
  Viestejä:
  101
  Samoilla linjoilla salmonin kanssa. Vast'ikään tilasin Beyerin DT1770:t lääkkeeksi avokonttoripölinään ensin kokeiltuani läjän aktiiviluureja. Aktiivinen vaimennus ei riittänyt kompensoimaan istuvuutta tai äänen laatua. Mutta toisille asia lienee päinvastoin.
   
 23. ChickenLegs

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  3 430
  Lukemani mukaan Bosen myyntivaltti on nimenomaan tuo vaimennuspuoli. Sen pitäisi olla reilusti kilpailjoiden edellä. Siitä siis tuskin pitäisi olla valittamista, koska joko tyydyt siihen, mikä on nykyaikana teknisesti mahdollista, tai sitten ostat kuulokkeet ilman melunvaimennusta. Omasta mielestäni kuulokkeiden äänenlaatukin on ihan ok. Bassontoisto on kaiketi equalizerin käytöstä johtuen aika epämääräinen: aivan kuin basson äänialueen keskivaiheilla olisi tyhjä aukko. Joissakin biiseissä se nousee häiritsevästi esille, toisissa sitä ei huomaa. Minä ostin kuulokkeet, koska en löytänyt äänenlaadustakaan liikaa valittamista. Vaikka lähdin hakemaan juuri aktiivisella melunvaimennuksella varustettuja luureja, niin en olisi ostanut mitään huonolta kuulostavaa roskaa.

  Kotona käytän hifikuulokkeita ulkoisella dacilla, joten välillä nuo Boset kuulostavat huonoilta lennosta vaihdettuna. Jonkin ajan kuluttua korva kuitenkin tottuu ja sen jälkeen äänenlaadusta ei ole valittamista. Sointi on neutraalimpi kuin monilla langattomilla (ei-vaimentavilla) haastajilla, kuten Sonyissä tai Parroteissa.

  Boset eivät kuitenkaan taida erityisesti vaimentaa kuulokkeiden omaa ääntä, joka vuotaa ulospäin muiden häiriöksi. Vain sen verran, mitä se normaali suljettu rakenne muovipurkeissa yleensäkin vaimentaa.
   
 24. Lone Wolf

  Rekisteröitynyt:
  04.06.2013
  Viestejä:
  1 057
  Mitäs in-ear kuulokeita murolaiset suosittelee ~50e hintaluokassa? What hifin mukaan Sony MDR-EX650AP:t olisi loistavat em. hintaluokassa.
   
 25. jakemon

  Rekisteröitynyt:
  14.08.2010
  Viestejä:
  25
  Nyt kun on uusi tv hommattu niin pitäisi ostaa kuulokkeet elokuva käyttöön, kotiteatteri harrastus on jäissä kunnes lapset ovat siinä iässä että voi katsella kovemmallakin mölyllä elokuvat.

  Onko 150-200€ hintaan mahdollista saada järkeviä langattomia kuulokkeita elokuva käyttöön? Olen näistä pihalla kuin lumiukko niin nyt tarvittas mielipiteitä mitä lähteä hankkimaan.

  In ear kuulokkeet eivät kuitenkaan ole vaihtoehto.
   
 26. Kettude

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2007
  Viestejä:
  348
  Auttakee ny läskiä hädässä: Mitkä kuulokkeet kitaran rämpyttelyyn, Superluxin 661/681? Vai jotain muita vaihtoehtoja?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti