Laadukas tarttumaton paistinpannu

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja SetTainte, 28.05.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. sorrii

  Rekisteröitynyt:
  24.05.2006
  Viestejä:
  424
  Ei nuo halvat keraamiset ole mistään kotoisin... Miksei reilusti hyvälaatuinen Teflon!? Mulla on toki parikin wanhaa valurautaa; DeBuyer hiiliteräs sekä Swiss Diamond. Tuo viimeinen ei tosiaan ollut halpa, eikä millään muotoa täyttänyt odotuksia: Pinta kesti alle vuoden peruskäytössä!

  Paras pannu ehdottomasti muuhun kuin pihvin paistoon on IKEA'n 365-paistinpannu. Se on hyvännäköinen ja kevyt RST-pannu jossa kerrosrakenne ja Teflon Pro -pinnoite, joka on paras noista Tefloneista. Mun mielstä toimii samanveroisesti kuin Hackmannin 100€ Rotisseur, jollainen on tyttöystävän luona päivittäin käytössä.

  Kestävyydestä kertoo hyvin, kun jätin sen pannun kerran levylle puolillaan vettä lämpenemään: Levy 5/6-teholla, ja menin tietokoneelle. Taisi mennä 3 varttia siinä kunnes menin keittiöön. Vesi oli haihtunut pannulta ja tunsin metrin päähän lämmön kuin olisi hehkunut se pannu. Kyljen teräskin jos ruskistui ja savua leijui ympärillä. Olin tasan varma, että siinä meni se pannu. Jäähdyttyään huuhdoin sen puhtaaksi ja tutkin pinnan: Yhtään kuplaa ei näkynyt. Kiilto oli vähän lähtenyt parista kohtaa. Oon silllä pannullla paistellut sen jälkeen munakkaita, lättyjä, leivitettyjä leikkeitä ym. ja toimii ihan ok. Se teräksisen ulkokuoren sain kirkkaaksi kaustisella soodalla [Bilteman Natrium/kalium-hydroksidia] ...

  25€ pannuksi varmasti paras mitä löytyy! [Tällä hetkellä 28cm maksaa 24,99€:
  https://www.ikea.com/fi/fi/p/ikea-365-paistinpannu-10329898/
   
 2. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 647
  Jos kotikäytössä perus tarttumattomat ptfe pannut kärvähtää noin nopeasti, niin tulee mieleen että ovat päässeet ylikuumeneen. Jos ei ole mittaria tai tekiikkaa joka rajoitaa niin milläs vahdit. Eli jos tarvitsee kuumentaa lähelle suositus maximia, niin jokin muun tyyppinen pannu.
   
 3. hpguru

  Rekisteröitynyt:
  08.12.2009
  Viestejä:
  770
  Päädyin ostamaan Tefalin Talent PRO jollainen olikin. Tarvittu koko olikin 26 cm, niin en Ikeasta 365+ löytänyt tuolla mitalla. 24 cm liian pieni ja 28 liian iso. Valkoinen Talent Ceramic ei ollut tuossa koossa myöskään. Valintaan lisäksi vaikutti se, että on Tefalin kattila 5L ja Talent Pro kasari kannella.

  Samaa sarjaa/merkkiä siis. Lisäksi pidän enemmän Tefalin kahvasta verrattuna Ikean metallikahvaan. Prismasta sai lisäksi bonuksia. Aiempi Tefal Pro maksoi noin 38 euroa Tokmannissa.

  Palveltunaan 15 kuukautta, kuukausihinnaksi tuli n. 2,50 euroa.

  Kun käytän kyseistä pannua, niin käytän 5/6 asetusta alkuun ja kun on punaisena tuo pannun kuvio, niin laitan neloselle ja paistan tuotteen loppuun laitettuani ensin paketista pannulle.

  Kyseinen pannu menee iän myötä niin, että pinnoite irtoilee ruokaan ja ruoka alkaa palaa enemmän kiinni pannuun. Takuulappusen mukaan tuotteen taku ei ole voimassa kaupallisessa käytössä, jos tuotteen pinta värjäytyy tai väri muuttuu, tai jos tulee naarmuja tai pinta irtoaa selvästi.

  Kahden vuoden takuu koskee jos pinta kuplii tai esiintyy hilseilyä ja siitä takuusta on vähän hyötyä.

  Käytännössä takuulla rajataan kaikki ne jutut, joista erityisesti iän myötä varmuudella pääsee nauttimaan.
   
  Viimeksi muokattu: 10.02.2020

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti