Kysymyksiä & vastauksia

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet ja taulutietokoneet' , aloittaja mikbe, 31.05.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. zaraki

  Rekisteröitynyt:
  05.06.2013
  Viestejä:
  54
  Ite poistan aina mapsin ku en sitä käytä (harvoin tarviin) ja sijainti palvelut pois. Auto syncin voit vielä ottaa pois tai laittaa päivittämään harvemmin. Oman kokemuksen puolesta en näe suurta tarvetta av ohjelmille. Rootattuja laitteita ~3 vuotta. Ainoa missä ne on oikeasti hyödyllisiä on katoamis tapaukset mutta niihinkin on omat sovellukset. Mutta riippuhan se tietenkin jos lataat sovelluksia hämäristä paikoista nii ei se av huono vaihtoehto ole.
   
 2. TimbeS

  Rekisteröitynyt:
  24.12.2011
  Viestejä:
  398
  Joo, enkä mä sitä horrostamista epäile että aiheuttaisi jotain, vaan se, että siirtää jonkun järjestelmäsovelluksen käyttäjäsovellukseksi (system app->user app). Mutta eipä siinä kai mitään, ainakaan loogisesti ajateltuna

  Onko autosync sama kuin synkronoi painike tuolla android ylävalikossa? Mulla mapsille on käyttöä useinkin, mutta myös googlehaku sovellus on näköjään itestään päällä sillointällöin joten taidan sen poistaa...
   
 3. zaraki

  Rekisteröitynyt:
  05.06.2013
  Viestejä:
  54
  Juu sama asia se on. Poista vaan, tai greenifyi se.
   
 4. Jeeps

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2002
  Viestejä:
  553
  Saakohan S3:n kuva galleryn kansion "Muut" suojattua vaikkapa salasanalla jotenkin?
   
 5. zaraki

  Rekisteröitynyt:
  05.06.2013
  Viestejä:
  54
  Saat ne kyllä piiloon ja salasanan taakse mutta tarvii 3rd party sovelluksen. Vaikka Hide it
   
 6. Jeeps

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2002
  Viestejä:
  553
  Oon testannu varmaan kymmenen softaa, kaikki osaa ne piilottaa hyvin..tahtosin semmosen että se kansio näkyy, mutta ei aukea ilman salasanaa..
   
 7. Zairi

  Rekisteröitynyt:
  23.06.2013
  Viestejä:
  1
  Minulla olisi ostossuunnitelmissa uusi tabletti ja olen harkinnut Applen iPadia, jota olen kerran elämässäni päässyt testaamaan ja positiivisin yllätys oli käyttöjärjestelmän sulavuus. 2 tunnin käytön aikana ei yhtään lagipiikkiä, tein tabletilla mitä tein. Mutta ajattelin kysyä pari kysymystä kyseiseen tablettiin liittyen:

  1. Onko tabletilla tai onko siihen tulossa mahdollisia soitto-ominaisuuksia, kun en kauan rakastetulla Googlella tätä tietoa löytänyt?
  2. Jos ei, niin onko voIP-järkevä ratkaisu?
  3. Miten paljon voisi uskoa tabletilla muistia tarvitsevan, jos kuvat,videot yms siirretään pilvipalvelimelle, ja tila jätettäisiin peleille? Tietenkin more is better ja 128GB ois taivaallinen lukema, mutta hintakin on taivaallinen.
  4. Käykö tabletti seuraavien laitteiden "all-in-onena";
  -puhelin
  -tietokone(surffailu ja kepeiden pelien pelailu)
  -kamera(ei siis mitään vakavaa harrastusta vaan laadukkaita kuvia yhteisten hetkien yms ikuistamiseen ja jakamiseen)
  -GPS-laitteena(Olen kuullut Applen karttaongelmista, ne kai korjaantuvat päivitysten myötä, elleivät ole jo korjaantuneet?)
   
 8. Tapsa32

  Rekisteröitynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  298
  Saako iPhonen näytölle home-näppäintä? On toki tuo Assistive Touch, mutta olisiko jotenkin mahdollista saada se pelkkä home-toiminto siitä käyttöön?
   
 9. zoula

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2011
  Viestejä:
  66
  Riittääköhän 0.256 megan netti puhelimessa navigoinnin pyörittämiseen Androidilla tai WP:lla vai kuinka ison nettipaketin tarvitsee?
   
 10. Righer

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2007
  Viestejä:
  168
  Löysin rannalta samsungin galaxy s2:sen.. Voiks sen ottaa käyttöön huoletta jos tekee factory resetin? :smoke:
   
 11. mikbe

  Rekisteröitynyt:
  28.06.2007
  Viestejä:
  6 730
  Jos hukkaisit puhelimesi ja löytäjällä olisi samanlaiset aikeet, miltä tuntuisi?

  Eiköhän kannattaisi selvittää kenelle se kuuluu ja toivoa pientä löytöpalkkiota. :think:
   
 12. bensameloni

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2009
  Viestejä:
  565
  Mika mahtaa olla halvin markkinoilla oleva 4g puhelin?
   
 13. Pipanacansleri MMMIX

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2006
  Viestejä:
  7 236
  Riittää ainakin jos lataa kartat offline-tilaan etukäteen, niin ei tarvitse montaa bittiä liikutella liikenteessä. Sitten kuitenkin hakee paikkatiedon nopeammin kuin ilman nettiyhteyttä ja käyttää tarvittaessa lisää ladattavaa tietoa.

  Idiootti. Toivottavasti puhelimessa oli jonkinlainen jäljityssofta päällä ja joku tietää jo kotiosoitteesi. Ja näin muuten kävi tutulleni, löysi puhelimen, pyyhki ja otti käyttöön, mutta kaksi viikkoa myöhemmin joku tuli hakemaan.
   
 14. Jeeps

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2002
  Viestejä:
  553
  mikähän raksi pitää laittaa/ottaa pois S3:sta kun käyttää navigaattorina luuria että tuo pysys päällä?
   
 15. Artsi_

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2008
  Viestejä:
  3 963
  Mitä tablettia suosittelisitte siihen 250-300e? Onko Asus Nexus 7 32GB ykkönen vai esim. apple mini ipad? Mielellään 10" näyttö mutta pienempikin menis.
   
 16. superzeppo

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2012
  Viestejä:
  415
  Eipä taida iPad miniä tohon hintaan saada. Nexuksen sais. 10" ei tohon hintaan oo kun vanhoja esim. Galaxy Tabeja tai sitten kiinalaisia?
   
 17. Artsi_

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2008
  Viestejä:
  3 963
  Asus Nexus 7 Android 4.1 -tablet, 32 GB. | Android | Tabletit | Verkkokauppa.com
  Apple iPad mini 16 GB Wi-Fi multimedialaite, musta. | Apple iOS | Tabletit | Verkkokauppa.com

  Ei tuo ipad mini kyllä kaukana budjetista ole, mutta nexus sopis täysin budjettiin. Kumpaa murot suosittelee? Android vehkeitä en koskaan ole omistanut mutta joskus oli jotain ippone 2g ja 3g, joten ios ei ihan vieras ole. Tykkäsin kovasti käyttiksestä. Lähinnä nettikäyttöön tuo olis tulosa taikka pientä sarja/leffa kahtomiseen.

  Kunnon ipad taas turhan kallis.
   
 18. santei

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2009
  Viestejä:
  534
  Issee valittelee, että Xcover 2 tekee taskussa aivan omiaan kun näyttö herää puhelimeen soitettaessa. Esim. autossa istuessa saattaa hälyttää vain kerran ja sitten onkin jo lähettänyt "olen kokouksessa " tai muun vastaavan viestin ja katkaissut puhelimen. Vika vai ominaisuus? Saako näyttöä niin, että se pitäisi herättää aina itse kun puhelu tulee?
   
 19. hmikko

  Rekisteröitynyt:
  20.09.2011
  Viestejä:
  54
  Ulkomaisissa uutisissa ja foorumeilla on viime päivinä ollut juttua siitä, että Nexus 7:n SSD:n toiminta tahmanee vanhemmiten, ilmeisesti heikkolaatuisista komponenteista johtuen (kokeile googlata esim. "nexus 7 ssd slow"). Ihan kaikki Nexus 7:n omistajat eivät ole tähän törmänneet kovassakaan käytössä, joten vehkeisssä lienee yksilöllisiä eroja. Toisaalta vastaavan kaltaiset hidasteluongelmat eivät ilmeisesti ole aivan tuntemattomia iPadeissakaan.
   
 20. Artsi_

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2008
  Viestejä:
  3 963
  Vai tahmaa perhana. Laite tulisi lähinnä inttikäyttöön ja ennen/jälkeen ihan tietokoneen korvaajaksi aina välillä jossei tule muuta tehtyä kuin netisä pyörittyä.
   
 21. Ken_Adams

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2010
  Viestejä:
  38
  Olisi varmaan netistäkin löytynyt,mutta kysäsenpä täällä. Toimiiko android käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin ja tabletti yhdessä yhtään niinkuin esim. iPhone ja Ipad? Eli siirtyykö esim. kuvat automaattisesti laitteesta toiseen? Laitteina olisi Samsung Galaxy SIII mini ja Samsung Galaxy Note 8.0.
   
 22. superzeppo

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2012
  Viestejä:
  415
  Dropboxilla tms. kyllä.
   
 23. Ken_Adams

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2010
  Viestejä:
  38
  Ajattelinkin, että niillä toimii, mutta silloin ei periaatteessa ole väliä vaikka olisivat eri käyttöjärjestelmillä. Eikö androidissa itsessään ole kys. ominaisuutta? Eikös se sinne gmailiin kuvat yms. varmuuskopio ja jos saman tilin laittaa tablettiin?
   
 24. hmikko

  Rekisteröitynyt:
  20.09.2011
  Viestejä:
  54
  Toki jää. Käsittääkseni Gmail ei tallenna mitään pelkästään paikallisesti. Android synkkaa myös puhelimen yhteystiedot Googlen palvelimille automaattisesti, jos ne luodaan Google-käyttäjätilin yhteyteen, mikä on käytännössä oletus. Puhelinnumerot ja muut yhteystiedot tulevat sitten palvelimelta esim. puhelinta vaihtaessa uuteen kapulaan automaattisesti, kun käyttäjä kirjautuu Google-tilin tunnuksilla. Samoin Play-kauppa tietää, mitä sovelluksia käyttäjä on asentanut, jolloin samat voi hakea uuteen laitteeseen. Googlen vastaus valokuvien yms. synkkaamiseen on kaiketi Google Drive. Drive tietysti pitää tiedostoja myös paikallisessa välimuistissa, mutta niiden kaivaminen sieltä esiin tiedostoselaimella on mutkien takana. Tarkoituksen kai on, että tavaraan pääsee käsiksi vain Driven käyttöliittymän ja APIen kautta. Tässä mielessä Drive on omalta kannaltani vähän hankala, kun joskus haluasin päästä tiedostoihin käsiksi paikallisesti tiedostoselaimella, mikä on helpompaa Dropboxissa.

  Uusi Hangouts toimii myös sillä periaatteella, että pikaviestikeskustelut ovat tallessa palvelimilla ja näkyvät kaikissa laitteissa, myös pöytäkoneen selaimessa. Viestihistorian synkkaamisessa on tietysti vähän viivettä, mutta ihan kohtuullisesti ainakin omalla kohdallani toimi siirtyminen puhelimesta läppäriin.
   
 25. Pyrres

  Rekisteröitynyt:
  25.06.2008
  Viestejä:
  3 924
  Samsungin puhelimissa on ollut Samsungdive jo S2:n ajoista ainakin vakiona päälle joten eiköhän omistaja tuon tarvittaessa löydä jos tietää mitä tekee. En tosin muista auttoiko Factory resettikään kusettamaan tuota softaa. Toivottavasti tosiaan oikea omistaja tietää tuosta ja osaa ottaa softan käyttöön. Jos ei muuten niin ainakin brikkaa puhelimen etänä tms.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti