Kysymyksiä & vastauksia

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja paskalokki, 18.11.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
  1. Kikkee

    Rekisteröitynyt:
    08.04.2014
    Viestejä:
    2 091
  2. Lifeless

    Rekisteröitynyt:
    25.03.2000
    Viestejä:
    4 708
    Se on voi voi.
     
  3. Kikkee

    Rekisteröitynyt:
    08.04.2014
    Viestejä:
    2 091
    Totuus: Ei ole.
     
  4. Lifeless

    Rekisteröitynyt:
    25.03.2000
    Viestejä:
    4 708
    On se. Ei siita mihinkaan paase.
     
  5. papuwokki

    Rekisteröitynyt:
    25.01.2005
    Viestejä:
    2 678
    Mistä löytää Flavacolia halvalla? Eli sitä maustetta mitä leffateatterissa laitetaan poppareihin.
     
  6. jaffons

    Rekisteröitynyt:
    21.12.2006
    Viestejä:
    1 371
    Millä maustaa tomaattista lihakastiketta (esim. Pekoni/makkara/tonnikala)?

    Teryaki sopi suht hyvin mutta vissiin pahimman luokan etikettivirhe..
     
  7. Steeltape

    Rekisteröitynyt:
    01.12.2009
    Viestejä:
    17 061
    Kun itselleen tekee, ei ole mitään etikettivirheitä. Ja kokeilemalla oppii. Merkillisemmätkin yhdistelmät ovat toimineet. Jos ei toimi, niin sitten olet oppinut senkin.
     
  8. juhat1000

    Rekisteröitynyt:
    16.08.2014
    Viestejä:
    1 692
    Mitä mieltä olette leipälaatikoista? Homehtuuko leivät(oma pussissaan) siellä jo muutamassa päivässä?
     
    Viimeksi muokattu: 20.12.2016
  9. TeknoR

    Rekisteröitynyt:
    10.08.2002
    Viestejä:
    16 453
    Riippuu minkälaisesta pussista on kyse, kuinka homehtuu. Muovipussissa homehtuvat.

    Joka tapauksessa kuitenkin, ne laitetaan leipälaatikoihin ilman pusseja, tai korkeintaan paperiseen pussiin joka hengittää kosteuden ulos.

    Ja siis, leipälaatikosta sitä mieltä että hyvä keksintö. Itselläni on käytössä.
     
    Viimeksi muokattu: 20.12.2016
  10. Volmari

    Rekisteröitynyt:
    20.09.2004
    Viestejä:
    1 713
    Ajattelin tehdä jouluksi graavilohta, mutta pitäisi keksiä siihen joku pikku twisti. Jostain tuli mieleen, että vanilja voisi sopia lohen kanssa. Onko kukaan kokeillut tuollaista?

    Toinen vaihtoehto voisi olla Jallun käyttäminen, pikkuisen sivelisi vaikka Kaski Jallua pinnalle antamaan makua, ei kai se pahaa voisi olla?
     
  11. iNdo

    Rekisteröitynyt:
    09.07.2005
    Viestejä:
    4 339
  12. linuxisnotunix

    Rekisteröitynyt:
    21.05.2014
    Viestejä:
    443
    http://www.hs.fi/blogi/kiusauksessa/art-2000004875924.html

    Tuota piparkakkutaikinan korviketta kokeilin, kun oli taateleita vielä jäljellä ja taatelista tulee kyllä mausteinen sivumaku, joka vähän muistuttaa piparia. En suosittele tätäkään kokeilemaan, menee taatelit hukkaan. Ei ollut hyvää.
     
  13. petrp

    Rekisteröitynyt:
    01.11.2014
    Viestejä:
    17
    Vähän myöhäistä, mutta jouluna tuli itse syötyä sekä jallulla, että myös portviinillä maustettua graavilohta. Molemmat hyviä, portviini toimi omaan makuun vielä aavistuksen jallua paremmin.

    Itseä taas askarruttaa, että eikö Suomessa oikeasti myydä missään (tavallisissa ruokakaupoissa) ns. kuivaa mozzarellaa, eli samaa tavaraa kuin raasteetkin, mutta lohkona ja ilman paakkuuntumisenestoaineita? Ei ole ainakaan missään osunut silmään, vaikka koittanut isommistakin ostoshelveteistä katsella.
     
    Viimeksi muokattu: 01.01.2017
  14. Volmari

    Rekisteröitynyt:
    20.09.2004
    Viestejä:
    1 713
    Joo ei ollut yhtään pahaa tuo jallulohi, mukavasti maistui kaskijallun savuisuus lohessa.

    Alkaa muuten olemaan lohen hinta aika kohillaan, uutena vuotenakin oli Prismassa kalatiskissä d-leikattu lohifilee 29.90e/kilo.
     
  15. iNdo

    Rekisteröitynyt:
    09.07.2005
    Viestejä:
    4 339
    Jännä, tossa ihan joku päivä sitten mietin onkohan tollasta ylipäätänsä olemassa kun en ole ikinä missään nähnyt ja kun raasteita tuskin tehdään "siitä" nesteessä lilluvasta pehmeästä pallosta.

    Ei sillä että osaisin auttaa, mutta ainakin oma yleissivistys on nyt vähän vähemmän surkea. :rolleyes:
     
    Viimeksi muokattu: 02.01.2017
  16. petrp

    Rekisteröitynyt:
    01.11.2014
    Viestejä:
    17
    Joo, ainakin jenkkilässä saa "kuivaa" mozzarellaa samanlaisina paloina kun täällä perus edameita yms. Tuo tuoremozza on tosiaan vähän nihkeää ainakin pizzaan, koska siitä irtoaa aivan järjetön määrä nestettä.
     
  17. ttppii

    Rekisteröitynyt:
    17.01.2011
    Viestejä:
    1 284
  18. iNdo

    Rekisteröitynyt:
    09.07.2005
    Viestejä:
    4 339
    Kaukana toi Riitan Herkunkin silti "kuivasta". :(
     
  19. Dwarf

    Rekisteröitynyt:
    18.02.2004
    Viestejä:
    1 638
    Se jenkkien "kuiva" mozzarella ei ole mozzarellaa, vaan jotain juuston tapaista... Eli EU:n alueelta tuota tuskin löytyy ainakaan nimellä mozzarella...

    Mut bongasin tämmösen http://www.mtv.fi/lifestyle/makuja/...aljastaa-tama-on-paras-juusto-pizzaan/5820896

    Hitto nyt alko tekemään mieli feta pitsaa (jauheliha-oliivi-feta vois toimia)... ei taida jaksaa alkaa kokkamaan näin 3 aamuyöllä ^^
     
  20. iNdo

    Rekisteröitynyt:
    09.07.2005
    Viestejä:
    4 339
    Mutta jostainhan noi Suomessakin mozzarella-raasteena myytävät raasteet tehdään (ja oletan että on mozzarellaa koska EU ja niminatseilu), eikä se varmasti ole semmonen "perus" nesteessä lilluva löysä pallo joka hajoaa sormien välissäkin.
     
  21. JayKay70

    Rekisteröitynyt:
    21.02.2014
    Viestejä:
    27
    Älähän nyt ihan kaikkia vegevaihtoehtoja tuomitse... Itse tein "porkkanatagliatellea", jonka maustoin voilla, hunajalla ja rakuunalla ja tuli muuten hyvää :eat: Sopii vallan mainiosti vaikka parmesanilla ja yrteillä täytetyn broilerinfileen kaveriksi ja mikä ettei keventäisi myös pihviateriaakin.
     
    Viimeksi muokattu: 22.01.2017
  22. TeknoR

    Rekisteröitynyt:
    10.08.2002
    Viestejä:
    16 453
    onko olemassa mitään siedettävän makuista lihavalmistesäilykettä?
     
  23. iNdo

    Rekisteröitynyt:
    09.07.2005
    Viestejä:
    4 339
    [​IMG]

    Samaa paskaa eri etiketillä.
     
  24. JayKay70

    Rekisteröitynyt:
    21.02.2014
    Viestejä:
    27
    ^ Joskus pitäis tuota SPAM:iä maistaa ihan jo yleissivityksen vuoksi.

    Oli myös pakko laittaa tämä :D:

     
  25. iNdo

    Rekisteröitynyt:
    09.07.2005
    Viestejä:
    4 339

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti