Kysymyksiä & vastauksia

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja paskalokki, 18.11.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
  1. tipi1

    Rekisteröitynyt:
    31.12.2003
    Viestejä:
    481
    Estrellan Rough Cutit on ainakin hieman paksumpia kuin normaalit sipsit. Suolan määrästä en tosin tiedä, saman verran taitaa olla kuin muissakin marketin lastuissa. Entä jos teksisit sipsit itse? Saisit ainakin paksuuden ja mausteet juuri niin kuin itse haluat.
     
  2. -Dist

    Rekisteröitynyt:
    25.05.2009
    Viestejä:
    4 835
    Sama '' ongelma '' täälläkin sipsien suhteen. Helpotusta olen löytänyt lidlistä sillä siellä on niitä kunnon paksuja ja hyviä sipsejä. Samankaltaisessa pussissa kun Kartanon sipsit mutta maku ja sipsin koostumus ihan omaa luokkaansa ja 1,69€/pussi ei paha. Blairsin sipsit lienee lähinnä sitä koostumusta jota tässä me molemmat haemme mutta 4€/pussi '' hieman '' liikaa ja aina ei kyllä diggaisi syödä tulisia sipsejä ..
     
  3. Jozaaa

    Rekisteröitynyt:
    11.09.2012
    Viestejä:
    210
    Muistan kerran ostaneeni Xtran sourcream&onion lastuja, ja ne olivat sellaisia paksumpia. Ei kovin hyviä kyllä muuten.
     
  4. Athos

    Rekisteröitynyt:
    14.12.2012
    Viestejä:
    2 362
    Mietin tommosia kaupan vakuumipakattuja pihvejä joissa on päivämäärä eli viimeinen käyttöpäivä. Jos pakkauksessa on 2 pihviä ja käytän toisen niin säilyykö se toinen päivämäärään asti? Vai tuhoaako pakkauksen rikkominen epäilmatiiviiksi säilyvyyden?
     
  5. DocWeird

    Rekisteröitynyt:
    02.02.2010
    Viestejä:
    5 711
    Tuhoaa. Avaamaton säilyy aina parempana kuin ilmalla "saastutettu".

    Yleensähän tuotteissa on erikseen "säilyy avattuna x päivää" sekä missä sitä säilytetään...
     
  6. tom_gore

    Rekisteröitynyt:
    03.12.2005
    Viestejä:
    8 099
    Poikkeuksena tuollaiset pieneen erään pakatut tuotteet, jotka on tarkoitus käyttää kokonaan kun paketti avataan.
     
  7. HSuomi

    Rekisteröitynyt:
    19.02.2009
    Viestejä:
    1 289
    Kun avatun ananaspurkin jättää päiväksi jääkaappiin niin sinne reunoihin ilmestyy niitä mustia läiskiä. Mitä ne on ja onoko jotain haittaa niistä?
     
  8. Amondae

    Rekisteröitynyt:
    08.09.2010
    Viestejä:
    21
    Ananastahan ei saisi säilyttää avatussa tölkissä, kun siitä purkista liukenee jotain (olikohan tinaa?).
     
  9. paskalokki

    Rekisteröitynyt:
    30.07.2009
    Viestejä:
    7 962
    Pätenee myös tonnikalaankin muistaakseni.
     
  10. ttppii

    Rekisteröitynyt:
    17.01.2011
    Viestejä:
    1 284
    Oikeastaan mitään ruokaa ei saisi säilyttää avatussa säilykepurkissa. Ananas kai on kaikein pahin, koska on aika hapanta, ja ananaspurkkeja ei ole lakattu.
     
  11. jpmm

    Rekisteröitynyt:
    28.02.2006
    Viestejä:
    70
    Saako Suomesta jostain lardoa?
     
  12. kekkuli777

    Rekisteröitynyt:
    26.09.2011
    Viestejä:
    1 269
    Sydäntä särkee kun olin ostamassa kaupasta avokadoa ja kaikki oli puristeltu piloille! Vinkki kaupan omaisuuden tuhoajille. Osta reilusti ihan raaka avokado, kääri se kotona folioon ja heitä 90 asteiseen uuniin about 10 minuutiksi. Saat kypsän avokadon ilman että sinun tarvitsee tuhota toisten omaisuutta! Elkääkä herranjumala heitelkö niitä banaaneja siellä kaupassa, pienikin kolaus ja ne on pian roskiskamaa! Jäi nekin ostamatta kun ei osata kunnioittaa toisten omaisuutta yhtään vaan kolhitaan kaikki pilalle. Vituttaa!
     
  13. Athos

    Rekisteröitynyt:
    14.12.2012
    Viestejä:
    2 362
    Jo laskee paistorasvan sisältämän kalorimäärän niin siirtyykö se sellaisenaan paistettavaan ruokaan se sama energiamäärä esim. paistettaviin kanasuikaleisiin vai "haihtuuko" osa paistoöljyn kaloreista?
     
  14. Pezto

    Rekisteröitynyt:
    18.06.2008
    Viestejä:
    784
    Ellet sytytä palamaan, ni ei katoa mihinkään.
     
  15. Steeltape

    Rekisteröitynyt:
    01.12.2009
    Viestejä:
    17 061
    Se määrä, joka siitä paistorasvasta jää pannulle ei tietenkään sisälly paistetun tavaran energiamäärään.
     
  16. sounder

    Rekisteröitynyt:
    10.08.2013
    Viestejä:
    55
  17. papuwokki

    Rekisteröitynyt:
    25.01.2005
    Viestejä:
    2 678
    Eilen tuli telkkarista uusintana Kuppilat Jyrki Sukula. Ravintolassa oli listalla savulohta. Tästä tuli mieleen, että kuinka tuo aamulla savustettu lohi lämmitetään ravintoloissa? Vuokaan, folio päälle ja uuniin?
     
  18. iNdo

    Rekisteröitynyt:
    09.07.2005
    Viestejä:
    4 340
    Tuskin noita mitenkään yleispäteviä on..? :think:
     
  19. Mirrocle

    Rekisteröitynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    175
    Näinhän se aika pitkälle menee, härskeimmät pikkuraflat jopa mikrossa.
     
  20. jjx

    Rekisteröitynyt:
    23.12.2001
    Viestejä:
    14 148
    Kovastipa nuo vaihtelevat. Toiseen ketjuun linkkasin just eilen Kala-Auton sivut. Siellä on ainakin jotain hintoja: Kala-Auto
     
  21. Rubbish

    Rekisteröitynyt:
    03.06.2003
    Viestejä:
    3 873
    Mikä on hyvää/parasta oliiviöljyä?
     
  22. Alceste

    Rekisteröitynyt:
    22.04.2010
    Viestejä:
    1 355
  23. ketunhäntä kainalossa

    Rekisteröitynyt:
    01.03.2009
    Viestejä:
    2 825
    Itse pidän ainakin Ponsin Arbequinasta, saa ainakin Stockmannilta, eikä maksa perus marketti-öljyyn verrattuna ihan kauheasti.
     
  24. mrml

    Rekisteröitynyt:
    06.06.2010
    Viestejä:
    55
    Edit: väärä aihe
     
    Viimeksi muokattu: 08.06.2014
  25. ttppii

    Rekisteröitynyt:
    17.01.2011
    Viestejä:
    1 284
    Nämä ovat ainakin molemmat oikein mainioita:

    Oliiviljyt - Viinimestarit - InVinotas
     

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti