Kysymyksiä & vastauksia

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja paskalokki, 18.11.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
  1. maped

    Rekisteröitynyt:
    17.03.2008
    Viestejä:
    353
    Voissa paisto keskilämmöllä kullankeltaiseksi, vähän suolaa ja valkopippuria niskaan ja ääntä kohti.
     
  2. wharrgarbl

    Rekisteröitynyt:
    26.08.2008
    Viestejä:
    354
    Kysymys liivatteesta. Tarve olisi yhtä jäynää varten tehdä sellaisia noin nyrkin kokoisia hyytelöpalleroita, eivät saisi olla kovia mutta kuitenkin niin jämäköitä että pysyvät kasassa ihan itsellään. Liivatepurkin kyljessä taisi lukea ohjeena, että 1½ liivatetta per desi vettä niin tulee leikattavaa hyytelöä. Eli miten kovaa se silloin on? Varmaan voi pitää kädessä ilman ett ävaluu sormien välistä, mutta minkä verran mahtaa kestää puristamista. Entä miten helposti tuollaienn möykky "sulaa", eli jos jää esim pöydälle huoneenlämpöön niin kauanko kestää ett äse valuu lattialle.
     
  3. j.u.m.a.

    Rekisteröitynyt:
    17.09.2010
    Viestejä:
    359
    Saako yleisistä kaupoista esim. CM jne. tuoreita kokonaisia jalapenoja? Tarkoitan siis ihan normi tulisia mitä saa esim viipaloituna etikassa. Useimmat säilötyt ovat niitä teräväkärkisiä ja nyt siis hakusessa paksukuoriset pyöreäpäiset vihreät tai punaiset jalapenot :) Haluaisin tehdä jalapeno popperseja itse, mutta eihän kunnollisia saa noista ohkaisista.
     
  4. ketunhäntä kainalossa

    Rekisteröitynyt:
    01.03.2009
    Viestejä:
    2 825
  5. leksi

    Rekisteröitynyt:
    17.02.2007
    Viestejä:
    256
    Tein mozzarellasalaattia ja jotain pitäis keksiä sille kaveriksi. Pää lyö tyhjää, auttakaa :D. Kaapissa ei oikeastaan salaatin lisäksi muuta, kun pekonia, leipää ja munia.
     
  6. ttppii

    Rekisteröitynyt:
    17.01.2011
    Viestejä:
    1 284
    Mozzarellasalaattia ei minun mielestäni voi ilman tomaattia tehdä. Mutta noista aineista:
    Valkosipulilla maustetussa voissa pannulla paahdettu leipä, uppomuna, ja päälle rapeaksi paistettua pekonia murskattuna.

    Valkosipulia ja voita kai kaapista löytyy?
     
  7. niq_

    Rekisteröitynyt:
    15.08.2003
    Viestejä:
    58
    Mistä hyvä, ellei jopa paras juustohöylä pehmeälle juustolle?

    En varmaan ole ainoa murtuvan kermajuuston kanssa tuskaileva joka kaipaisi sitä lopullista ratkaisua ongelmaan
     
  8. Dwarf

    Rekisteröitynyt:
    18.02.2004
    Viestejä:
    1 638
    Taitaa vaatimuksina olla ohut ja terävä.. höylää pitää vetää, ei painaa...

    Itse paransin muru tilannetta ihan vain vääntämällä höylää.. ei se sitä kokonaan korjannut, mutta ohuemmat siipaleet aiheutti vähemmän juustomuruja :)
     
  9. Dwarf

    Rekisteröitynyt:
    18.02.2004
    Viestejä:
    1 638
    Nyt tulee 2 peräkkäistä postia mutta menkööt...

    Mikä hitto näitä valmistusohjeita vaivaa vaan oonko vain käsi?
    Eli ostin paketin grillipihvejä, ohjeessa luki että pannulla "10min, välillä käännellen"

    Noh pistin pannun kuumenemaan, kävin kusella ja sitten roiskasin rasvat pannulle... pihvi siihen, n.10sek odottelua että pinta palaa kiinni ja kääntö.

    Odotin kolme min. käänsin pihvin ja se oli ihan palanut :) toista puolta paiston ~2min ja pinta oli about ok... pihvi oli läpikypsä, ja mehevä joten no harm done (noh se musta pinta toisella puolella ^^)

    2 jälkimmäistä paiston 2min/puoli, ja nekin oli läpikypsiä (ja meheviä) mutta jäi vaivaamaan tuo ohje -.-

    Siis ymmärrän että ne laitetaan varmanpäälle jottei kukaan kuole raa'asta pihvistä, mutta 2min per puoli = 4min paistoaika, verrattuna 10min siihen mitä se ohje sanoi :/

    Jos noita olisi paistanut sen 10min niin väitän että tuo mun 10v niken lenkkari olis ollut mehevämpää kuin kyseinen "pihvi" :(

    Ps. jotain rajaa tähänkin :(
     
  10. joonate

    Rekisteröitynyt:
    21.07.2002
    Viestejä:
    443
    Pannu liian kuuma paiston aikana?
     
  11. Dwarf

    Rekisteröitynyt:
    18.02.2004
    Viestejä:
    1 638
    Tjoo, vaikka olen käsittänyt että pihvit paistetaan kuumalla pannulla... mutta tuo siis selittää miksi se pihvi mustui, ei tuota ohjeen 10min aikaa ^^
     
  12. Nemostelija

    Rekisteröitynyt:
    16.05.2008
    Viestejä:
    1 773
    Pihvi ei pala kovinkaan helposti, mutta marinadi palaa. Vai saako näitä "grillipihvejä" naturellina?
     
  13. Zardon

    Rekisteröitynyt:
    21.02.2008
    Viestejä:
    5 673
    Kait se nyt valmistuu nopeasti jos täysillä tohottaa, "miedolla" lämmöllä mitä sitten ikinä onkaan päästään varmaan lähemmäs tuota 10min.
     
  14. ryhtiraimo

    Rekisteröitynyt:
    23.06.2011
    Viestejä:
    396
    käytii eile illal joskus 18.00 aikaa kaupas ja ostettii neljä pakettia naturell kanaa. ku tultii himaa ne jöi vahingos lastenvaunujen tavaratilaan ja nyt aamul 07.00 aikaa huomattii, että ne on ollu sisällä ton vajaa 12h huoneenlämmös n. 20 asteises kämpäs. onks ne viel syötävii jos isketää ne jääkaappii ja paistellaan safkaks
     
  15. Jipa

    Rekisteröitynyt:
    21.09.2002
    Viestejä:
    1 890
    No nyt on tyhmä olo, mutta voiko hevosta syödä raakana? :D Siis tämä sika/nauta-henkinen raakuus ja mediumina popsimisen autuus...
     
  16. Papa Tullo

    Rekisteröitynyt:
    14.10.2009
    Viestejä:
    549
    Mistäköhän löytyis huhmare/mortteli halvalla pk-seudulta tai Tampereelta? Stokkalla oli jotain Jamie Oliver kivestä tehtyjä 36 euroa, joka on liikaa opiskelijabudjetissa. Pitäis itsekuivatettuja chipotleja jauhaa rouheeksi.

    e. jaa Ikeassa näyttäs olevan kympillä marmorinen.
     
  17. frissy

    Rekisteröitynyt:
    28.10.2000
    Viestejä:
    6 033
    Olen huomannut, että morttelit maksaa ihan hunajaa. Itsekkin etsin kahta erilaista (kosteat ja kuivat) niin espanjasta jäi mukaan kuiville aineille, mutta kosteille ei ole vielä löytynyt mitään järkevää. Ja varsinkaan järkevään hintaan.

    Kirpparit on kova sana.
     
  18. Helposti. Itsekin hengissä vielä vaikka söin kerran hevos-nigiriä jonka pinta oli nopeasti ruskistettu puhalluslampulla mutta sisältä oli aivan täysin raakaa. Hieman sitkeää oli mutta muuten ei ongelmia.
     
  19. Pusherman

    Rekisteröitynyt:
    02.08.2004
    Viestejä:
    8 891
    Tulipa tilattua villisian kassleria, mistä löytyisi idioottivarma resepti?
     
  20. Arab

    Rekisteröitynyt:
    20.10.2009
    Viestejä:
    1 848
    Mihin giniä(maustamatonta, kai) voi sekottaa, muuhun ku siihen ihme tonic wateriin?
     
  21. JiiPee77

    Rekisteröitynyt:
    06.03.2007
    Viestejä:
    855
    Bitter Lemoniin ja greippiin nyt ainakin.
     
  22. DrMadman

    Rekisteröitynyt:
    15.11.2004
    Viestejä:
    952
    Yllämainittujen lisäksi drinkkipuolelta vaikkapa Tom Collins toimii. Yleensä tulee juotua greippi- tai lemonlimsan kanssa, noita kahta voi laittaa vaikka molempia jos ei tykkää liian greippisestä.
     
  23. PalleX

    Rekisteröitynyt:
    13.10.2002
    Viestejä:
    3 216
    Onko kenelläkään tieto mistä voisi tilata lähinnä Cashew-pähkinöitä netistä ja saako mitään hintaetua tällä Suomen markettihintoihin? Kertatilaus voisi olla vaikka 5kg.
     
  24. papuwokki

    Rekisteröitynyt:
    25.01.2005
    Viestejä:
    2 678
    Mitäs valurautapata tykkää kermasta. Palaako padan reunoihin kiinni jos pataan heittää perunaa, porkkanaa, sipulia, lihaa, vettä ja kermaa ja hauduttaa 150 asteessa jokusen tunnin?
     
  25. iNdo

    Rekisteröitynyt:
    09.07.2005
    Viestejä:
    4 340
    Sekottele välissä jos haluut pelata varman päälle?
     

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti