Kysymyksiä & vastauksia

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja paskalokki, 18.11.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
  1. karhuroope

    Rekisteröitynyt:
    29.07.2006
    Viestejä:
    355
    semmone pillimehupurkin näköne tomaattimurska, taitaa olla kaupanhalvintaki, saa normina ja tulisena. mielestäin extra s-market, mutta samalaista on kaikisa kaupoisa. sittenhä on niitä tortilla kastikkeita kolmee eri tulisuutta

    edit.kysymys unohtu Kaksi kiidätettiin sairaalaan chilinsyöntikilpailusta | Ruoka | Iltalehti.fi
    jos liikaa chiliä, mitä seuraa/mitä sairaala voi tehä? käsittääkseni tuo poltto on vaa kipua, ei oikeesti "syövytä" mitään tai muuta.
     
  2. rick the rocket

    Rekisteröitynyt:
    19.12.2004
    Viestejä:
    849
    Kysymys: Huomenna tulee vieras kylään ja on keliaakikko. Voinko tehdä safkaa esim. tavan uncle bens riisii + kanafilepaloja kermakastikkeessa ?
     
  3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

    Päivän tarjoukset
    Yhteistyössä
  4. AnoJantteri

    Rekisteröitynyt:
    21.11.2010
    Viestejä:
    138
    Kastikkeissa monesti käytetään vehnäjauhoja, se kannattaa korvata
    maizenalla.
     
  5. rick the rocket

    Rekisteröitynyt:
    19.12.2004
    Viestejä:
    849
    tarkoitin siis ihan kanapaloja paistais ja sit heittäs sekaan ruokakermaa..
     
  6. destiny

    Rekisteröitynyt:
    04.08.2004
    Viestejä:
    65
    Voit tehdä näin. Keliakikoille eivät sovi gluteiinia sisältävät tuotteet, vehnä-, ohra-, ruisleivät ja jauhot, leivonnaiset, kaikki leivitetyt tuotteet, normaalit pastat, worchester kastike, jotkin soijakastikkeet (katso tuoteseloste) tai näistä johdetut tuotteet.

    Luontaisesti gluteiinittomat tuotteet kuten peruna, riisi, maissi, tattari, hirssi käyvät. Keliaakikoiden leipätuotteet löytyvät pakasteosastolta mikäli välttämättä haluaa sellaista tarjota. Puolivalmisteista kannattaa lukea ne etiketit, gluteiinia nyt saattaa löytyä tuotteista jossa se ei aivan ilmeinen ole.
     
  7. Jabra Banned

    Rekisteröitynyt:
    08.04.2007
    Viestejä:
    4 705
    Tarjoa kebabia ?
     
  8. papuwokki

    Rekisteröitynyt:
    25.01.2005
    Viestejä:
    2 678
    Minkäs lämpöseen uuniin pitäis tuollanen 1.4kg köntti nauda kulmapaistia pistää ja mihin lämpöön asti kypsentää?
     
  9. Uuno Niskalaukaus

    Rekisteröitynyt:
    15.04.2009
    Viestejä:
    1 528
    Helppo tapa on kuumentaa uuni 250 asteeseen, lykätä paisti tilpehööreineen kuumaan uuniin, lämpö alas 200 ja tunti paistoaikaa. Tulee aika liki mediumia tuon kokoisesta köntistä.

    Toinen vaihtoehto on ottaa väri pintaan pannulla ja sitten 150 asteeseen kunnes mittarin mukaan toivottu kypsyysaste on löytynyt.

    Medium- 55 astetta
    Medium 60 astetta
    Medium+ 65 astetta
    Kypsä 68+ astetta
     
  10. Jabra Banned

    Rekisteröitynyt:
    08.04.2007
    Viestejä:
    4 705
  11. karhuroope

    Rekisteröitynyt:
    29.07.2006
    Viestejä:
    355
  12. destiny

    Rekisteröitynyt:
    04.08.2004
    Viestejä:
    65
    Boldasin sen oleellisen tuosta. Kulmapaisti on niin täynnä kalvoja ja syyt vetävät vähän minne sattuu että tuon paistaminen mediumiksi on yhtä kuin söisi purukumia. Sisäpaisti ja paahtopaisti sopivat paremmin tarkoitukseesi. Itse vetäisisin kulmapaistin paloiksi ja hauduttaisin pataruokana pitkään matalalla lämmöllä, jotta sidekudokset sulavat ja liha muuttuu mureaksi.
     
  13. GirlT

    Rekisteröitynyt:
    18.06.2008
    Viestejä:
    674
    Enpä tiedä, mutta ruokalajeista tuli mieleen myös ajankohtainen kaalipata t. kaalilaatikko, ehkä lihakeittokin.
     
  14. Cetearyl

    Rekisteröitynyt:
    24.04.2011
    Viestejä:
    146
  15. Dwarf

    Rekisteröitynyt:
    18.02.2004
    Viestejä:
    1 631
    Itse suosin kanan Grilliboxia.. sitäkin löytyy prismasta ja lidelistä ainakin... se 1.5? kilon paketti on hieman halvempi kuin toi 400g? hornet paketti, tosin joutuu itse ripottelemaan chiliä niitten päälle...

    edit:

    Tuote:
    Kariniemen Kananpojan Grilliboxi - Tiesydameen.fi
     
  16. Matuka

    Rekisteröitynyt:
    09.01.2010
    Viestejä:
    438
    Slurps näyttää kyllä hyviltä :D jos joskus näkyy kaupassa lähtee mukaan.


    KYSYMYS: Mistä nuita auringonkukan siemeniä saa? Vai saako niitä mistään? Esim prismasta/cittarista eli isommasta kaupasta ootteko nähny? Hiton hyviä snackseja ne Auringonkukan kuivatut ja suolatut siemenet tosin itekkihän voi sitte ne suolaa.
     
  17. Alceste

    Rekisteröitynyt:
    22.04.2010
    Viestejä:
    1 350
    Saahan niitä. Itse asiassa niitä on joka puolella, ainakin isommissa kaupoissa, mutta ne ovat yleensä joko kuivatuotteissa (herneet sun muut) tai luontaistuotteissa, eivätkä siis lähelläkään napostelunameja :)
     
  18. Uuno Niskalaukaus

    Rekisteröitynyt:
    15.04.2009
    Viestejä:
    1 528
    Miksi tällainenkin on pitänyt hukuttaa tuohon kammottavaan ripulipaskaan jota erheellisesti marinadiksi kutsutaan? Vituttaa, vituttaa, vituttaa kun täyty siivetkin hakea jostain Stockalta tai muistaa tilata erikseen lähikauppiaalta että saa sellaisia joita ei ole tuolla ripulipaskalla pilattu.
     
  19. KeijoH

    Rekisteröitynyt:
    18.01.2009
    Viestejä:
    45
    Mitä te yleensä syötte aamupalaksi? Mulla alkaa ideat loppumaan jo. Olen kyllästynyt kananmuniin ja pekoniin (kuukausikaupalla syönyt noita joka-aamu), munakkaita (erilaisia) tein kanssa yhdessä vaiheessa kuukausikausia mutta nekin alkaa jo tökkimään. Lähes koko elämä tullut syötyä sitten vaan leipää aamulla. Muroista en välitä. Mitä muuta aamulla voi syödä? Jotain nopeasti ja helposti valmistettavaa (ei mieluusti mitään tajutonta hiilaripommia vaikken karppaakaan).

    Toinen kysymys on hollandaise kastikkeen paksuntaminen vesihauteessa... Tuo kastike on nyt osoittautunut haastavimmaksi jutuksi saada onnistumaan hyvin itsellä. Ainakin kahdella eritavalla nyt koittanut valmistaa sitä, molemmilla tavoilla on onnistunut mutta aina välillä menee pieleen. Olen sekoittanut sulan voin keltuaisiin (+muuhun kamaan), ja sen jälkeen paksuntanut sen vesihauteessa. Eilen tein niin että paksunsin keltuaisseoksen ensin vesihauteessa, ja sen jälkeen vatkasin sulan voin sinne. Oikeastaan ainoa epäselvä juttu on tuo paksuntaminen, eli missä lämpötilassa se pitää tehdä? N. 65C lämpötilassa ne keltuaiset alkaa paksuntumaan aivan helv nopeesti, ja jos menee yli niin ne erottuvat ja siitä tulee sellaista munakokkelia. Pitääkö se seos vain lämmittää hiljalleen siihen 65C ja antaa olla se... 4-5s että seos vähän paksuuntuu ja sitten nopeasti repäistä se pois hauteesta?
     
  20. Alceste

    Rekisteröitynyt:
    22.04.2010
    Viestejä:
    1 350
    Paahdat pari palaa Karppista, ladot päälle kermajuustoa ja kaikkea muuta namia. Om nom nom.

    Itse olen joku hällä-väliä-hyväkarppaaja ja tuolla satsilla pärjää hyvin lounaaseen.

    ...miten pekoniin voi kyllästyä? Kerettiläinen!
     
  21. iNdo

    Rekisteröitynyt:
    09.07.2005
    Viestejä:
    4 340
    Kaurapuuro miehen tiellä pitää..!;)
     
  22. Jabra Banned

    Rekisteröitynyt:
    08.04.2007
    Viestejä:
    4 705
    Komppaan.
     
  23. Cetearyl

    Rekisteröitynyt:
    24.04.2011
    Viestejä:
    146
    Ääni paahdetulle Karppiselle (siivussa 3 g hh) ja kunnon täytemäärälle. Etenkin paahdettuna maistuu ja tuntuu ihan normileivältä, eli hyvältä.
     
  24. TomG

    Rekisteröitynyt:
    17.06.2009
    Viestejä:
    300
    Mikä olis tulevaksi perjantaiksi semmosta "leluviinaa" eli alle 21%, Gambinat, Gin Lemonit yms hössöt maisteltu, olisko teillä suosituksia? :kippis:
     
  25. Kristo-

    Rekisteröitynyt:
    11.05.2009
    Viestejä:
    2 010
    De Kuyper Sour Apple ja sen kanssa spriteä. Melko makeaa mutta hyvää. Ja vaikka sekoittaa viinaakin sekaan, ei maku huonone lainkaan :smoke:
     
  26. Applepie

    Rekisteröitynyt:
    08.03.2008
    Viestejä:
    4 912
    markiisi(valkee) + sprite tai doris + jaffa :smoke:
     

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti