Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. rane58

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2013
  Viestejä:
  366
  Hyvä etteivät olleet ampumaseura....? :think:
   
  electron06 tykkää tästä.
 2. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
  Ainakin nyt rikastuu taas Suomen jihadistikulttuuri. Valtio ensi kertaa kotiuttaa isis-mammoja ja lapsia omatoimisesti. Tarkoittaa sitä, että valtio maksanut leirin kalifille isisin sotakassaan paon avustamisesta. Lento oli tilauslento kimpassa Saksan kanssa.

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007694386.html

  Suomeen tuotu sunnuntaiaamuna kaksi aikuista naista ja kuusi lasta al-Holin leiriltä – kone teki matkalla hätälaskun
  Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Suomen valtio kotiuttaa aikuisia al-Holin leiriltä Syyriasta.
   
  Viimeksi muokattu: 20.12.2020
 3. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 495
  Ilon ja onnen päivä Vihreille. Saavat taas tuntea olevansa "hyviä ihmisiä", kun maailman vaarallisimman kaulankatkoja kansanmurhaaja terroristikultin jäseniä kuskataan Suomeen veronmaksajien rahoilla ja asutetaan tietysti pääkaupunkiseudulle täysillä tuilla + kaikki muut miljoonat mitä näiden käsittelyyn nyt menee kaiken kaikkiaan.

  Millä perusteella muuten lapsia yleensä huostaanotetaan/erotetaan vahingollisista vanhemmista, jos ei maailman vaarallisimpaan kaulankatkoja kansanmurhaaja terroristikulttiin kuulumista ja sen ideologian kannatusta ja doktriineilla lasten kasvatusta katsota riittäväksi perusteeksi..?
   
  Viimeksi muokattu: 20.12.2020
 4. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
  Tässä tapauksessa tuskin voidaan ottaa huostaan millään verukkeella. Äiti ei ole vaaraksi lapsen terveydelle tai hyvinvoinnille, eikä laiminlyö lastaan. Ei ole myöskään rapajuoppo eikä narkki. Matkustaminen ulkomaille kotirouvaksi tai islamiin uskominen ei ole rikos Suomessa. Jos äiti kertoo puhtoisen tarinan viranomaisille, ei pitäisi olla mitään estettä normaalille yksinhuoltajan kohtelulle. Tottakai ensin kysellään ja kuulustellaan aikansa, mutta mitä sitten. Kaapurouvilla ei ole vaaraa tunnistukseen edes mistään kurkunleikkuuvideoltakaan. Irakilaiskaksosetkin pääsivät kuin koira veräjästä, vaikka naamat oli videolla.

  kaikki normijärkiset viranomaiset tietävät, missä liemessä nämä rouvat on keitetty, mutta minkäänlaisia tiettyyn henkilöön liittyviä todisteita ei ole eikä tule. Toisin sanoen jotakin kuten supoa voi ottaa asia pattiin, mutta yhtään mitään ei voi asialle.

  noista isis-mammoista pari on suomalaista ja loput somaleja tms. Lasten isät ovat partajihadisteja eri maista. Lähes kaikki kuolleet jemmakoissa.
   
  Viimeksi muokattu: 20.12.2020
 5. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 495
  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 20.12.2020
 6. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 495
  Tuosta voidaan olla montaa mieltä:

  https://www.thesun.co.uk/news/10320413/isis-kids-tell-journalists-slaughter-them/
  Kids born in the camp, or living in it for the last few years are of all races and nationalities, and chant: "The Islamic State is remaining!" at the camera crews.
  'WE WILL SLAUGHTER YOU'
   
 7. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
  Joku lapsi jossakin maassa on sanonut jotakin ja jotkut isiksen jäsenet tehneet hirmutekojaan. Asia vain ei liity millään tavalla näihin nyt Suomeen tuotuihin, koska he eivät ole samoja henkilöitä.

  Tässä pitää nyt muistaa se valitettava tosiseikka, että jotakin Sannaa ja Aishaa kohtaan ei Suomen oikeuslaitoksella ole yhtään mitään rikosepäilyä ja vielä vähemmän todisteita. Kaikki tietävät mistä paskasakista on kyse, mutta oikeusvaltiossa se ei riitä mihinkään. Supo kuulustelee, mutta supolle ei tarvitse kertoa yhtään mitään. Se siitä ja yhteiskunnan elätiksi loppuiäksi.

  Ainoa millä tuon turvatun tulevaisuuden voi mokata on tehdä jokin puukkoisku torilla tai että poliisi löytää pommitehtaan lähiökolmiosta.
   
 8. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 495
  Tässähän tämä ongelma on tiivistetty pariin twiittiin. Mahtaisiko olla Vihreällä kuntavaaliehdokkaalla sama ääni kellossa, jos kaulankatkoja kansanmurhaaja terroristikultin äärijihadistijäsenten sijaan kyseessä olisi natsi-ideologiaa kannattavia henkilöitä. Tuskinpa..

  Äärijihadisteja Vihreät kyllä puolustavat viimeiseen asti. Ja pitävät itseään hyvinä ja parempina ihmisinä. Aivan sairasta kaksinaismoralismia.
  https://www.anteryasa.fi/petteri-or...-kuntavaaliehdokas-uhkasi-rikosilmoituksella/


  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 20.12.2020
  siperiankuu tykkää tästä.
 9. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  1 021
  Kun vapaaehtoisesti ja tietoisesti matkustaa Isisin kalifaattiin, niin ei sitä voi selitellä mitenkään. Jos joku näitä selityksiä uskoo tai vetoaa "epävarmuuteen" kaikesta huolimatta, niin se on vain todistus kyseisen sossun tai muun virkamiehen kyvyttömyydestä hoitaa virkaansa. Ei tällaista päivänselvää asiaa voi mitenkään selittää edes niin, että syytetyn oikeusturvan vuoksi pitäisi päätyä johonkin muuhun kuin tuomioon terroristisista aikeista ja omien lapsiensa heitteillejätöstä.

  Yksi näistä Isis-äideistä antoi 13-vuotiaan lapsensa raiskattavaksi muslimeille. Siitä ei tosin ole tietoa, ennättikö raiskausta tapahtua tai kuinka usein, sillä "aviomies" kuulemma kuoli muutaman kuukauden sisällä. (Minulla ei ole tarkkaa tietoa siitä, missä vaiheessa lapselle nimitetty aviomies on kuollut, mutta kuulemma avioliiton aikaan tyttö oli 13-v. ja oli edelleen 13 miehen kuollessa, jos olen oikein käsittänyt.)
   
  Viimeksi muokattu: 20.12.2020
  Dreama tykkää tästä.
 10. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
  Valitettavasti kansalaisen oikeustaju ja käsitys oikeasta ja väärästä ei ole sama asia kuin Suomen laki.
   
 11. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
 12. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 393
  Tässä tapauksessa jossa Suomi hoiti natsi-Saksan jälkeen tämän pallonpuoliskon suurimpaan kansanmurhaan osallistuneet terroristit jouluksi kotiin on syytä lausua seuraavaa.

  1. on harkittua valehtelua että yksittäisellä virkamiehellä ei ollut lakien mukaan muka muuta vaihtoehtoa ja että hän toimi yksin. Jos tässä maassa ei edes hallitus saanut skorppionin puremaan hiljalleen kuollutta miestä julkisesta mellakasta huolimatta Suomeen hoitoon niin meillä ei VARMASTI ole sellaista lakia että virkamiehen pitää vankileiriltä käydä noutamassa terroristeja.

  2. Nyt virkamiehet ihan itse omin päin ovat päättäneet että nämä terroristit päästettiin ’kotiin’. Ei siis pidätetty. Onko lapset otettu huostaan? Ei tietenkään. Suomessa keväällä uhattiin että jos ottaa lapset kotikouluun Koronan takia niin voi seurata huostaanotto.

  3.parempi että lopetan tähän
   
  Ilkko2, Dreama ja electron06 tykkäävät tästä.
 13. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
  Perheenyhdistäminen on seuraava luonnollinen askel. Oikeastihan tuossa ei ole mitään epäselvää. Partatero jos olisin sanoisin, että olin sähkömiehenä alueella ja korjasin pahojen länsimaalaisten pommittamia linjoja, että saatiin sairaalaan sähköt keskoskaappeihin. Ambulanssikuski tai lääkintämies olisi toinen varma tärppi. Vielä kun kertoisi kuinka huono ambulanssi oli ja kuinka lääkintätarvikkeista opli kova puute, niin saisi urhoollisuusmitalin. Perusterolla ei ole mitään riskiä, jos ei ole hillunut kurkunleikkuuvideoilla tai tehnyt näkyvää propagandaa.

  Sarjassamme hullu maailma. Persu ei voi kuin vinkua tuskissaan.

  https://www.verkkouutiset.fi/sisami...puolisot-saattavat-hakeutua-suomeen/#987be472

  Sisäministeriön muistio: ISIS-naisten puolisot saattavat hakeutua Suomeen
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2020
 14. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  1 024
  Taitaa jäädä tutkimatta onko jotkut naisista syylistyneet terroritekoihin.

  HS: Isis-vaimoja on kieltäytynyt saapumasta poliisin kuultavaksi – valtuudet esiselvityksessä ovat vähäiset


  TERRORISMI Valtakunnansyyttäjätoimistolla sekä suojelupoliisilla on ollut erimielisyyttä terrorismin tutkinnan kriteereistä. Suojelupoliisi on katsonut, että eri tapauksissa saadut alustavat tiedot olisivat olleet riittävät esitutkinnan aloittamiseksi, mutta näin ei kuitenkaan ole tapahtunut.

  Helsingin Sanomat kertoo, että valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen mielestä esitetyt tiedot eivät ole olleet riittävät. Valtakunnansyyttäjä päättää rikostutkinnan aloittamisesta Suomessa, jos kyseessä on ulkomailla epäilty terrorismirikos........

  https://www.paivanlehti.fi/hs-isis-...oJF0FtGoKYKyNOFyt3ZH63AjJMtLelCXo2Ibr8RXNw-Nk
   
  Viimeksi muokattu: 16.01.2021
  siperiankuu tykkää tästä.
 15. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 495
  Tämä Raija Toiviainen on aivan käsittämätön tapaus. Ei vaan pysty ymmärtämään tätä kansanmurha terroristikalifaatin jäsenten suojelua.
   
 16. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  1 024
  Iltalehdessä samaa asiaa

  "
  Helsingin Sanomat kertoi lauantaina, että Suomessa ei ole kahden viime vuoden aikana avattu lainkaan terrorismia koskevia rikostutkintoja. HS:n mukaan tutkintojen vähäisyys on luonut jännitteitä Supon ja valtakunnansyyttäjäntoimiston välille.

  Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen mukaan Supon välittämät tiedot ovat olleet niin niukkoja, että esitutkintoja ei ole voitu lain mukaan aloittaa. Supo on asiasta eri mieltä: sen välittämät tiedot ovat olleet vähintäänkin riittäviä. Supo on toimittanut KRP:lle tietoja terrorismiasioissa yli 800 kertaa viimeisen neljän vuoden aikana.

  Supon päällikön Antti Pelttarin mielestä käytännön kynnys terroristisen tarkoituksen näyttämiseksi on muodostunut Suomessa hyvin korkeaksi.

  – Emme ole esitutkinnasta päättävä viranomainen, mutta mielestämme aika monessa tapauksessa olisi ylittynyt esitutkintakynnys, joka on Suomessa varsin matala. Jos esitutkintaa ei avata, jää saamatta tietoa, jonka perusteella voidaan päättää, pitääkö nostaa syyte, Pelttari sanoi HS:lle.

  Pelttarin mukaan Suomi on ainoa vierastaistelijailmiön laajemmin koskettama valtio, jossa yhtään Syyriaan matkustanutta ei ole tuomittu terrorismirikoksesta.

  – Rikosvastuu terrorismiasioissa ei toteudu, ja suurin syy siihen on lainsäädäntö, Pelttari sanoi.


  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5e852d8e-23d3-4ddb-a7b5-2d029de1f5df
   
 17. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  1 021
  Ilmeisesti terrorismi on sitten vakavuudeltaan paljon esimerkiksi vihapuheen alapuolella, kun kynnys edes neutraaliin esitutkintaan ei mukamas ylity. Esitutkintahan ei ole mikään syytös vaan nimenomaisesti selvitys siitä, onko jotain rikolliseksi epäiltävää toimintaa tapahtunut. Kun päästään sekaisin olevat mammat matkustavat terroristien hallitsemaan "kalifaattiin" ja kirjoittelevat Facebookissa päiden katkomisesta ja mistä lie, niin tällaiselle tuulipuvulle tulee sellainen olo, että esitutkinta saattaisi olla tarpeen.
   
  Viimeksi muokattu: 17.01.2021
 18. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
  Yritän olla kyynisen jyrkkä mielipiteissäni ja jopa hiukan provosoidakin välillä, mutta silti valtio pistää joka kerta paremmaksi.
   
 19. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  1 024
  Hiukan ihmetyttää,että viranomaisilla on noin eriävät näkemykset


  " Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen mukaan Supon välittämät tiedot ovat olleet niin niukkoja, että esitutkintoja ei ole voitu lain mukaan aloittaa. Supo on asiasta eri mieltä: sen välittämät tiedot ovat olleet vähintäänkin riittäviä. Supo on toimittanut KRP:lle tietoja terrorismiasioissa yli 800 kertaa viimeisen neljän vuoden aikana."
  " Emme ole esitutkinnasta päättävä viranomainen, mutta mielestämme aika monessa tapauksessa olisi ylittynyt esitutkintakynnys, joka on Suomessa varsin matala."
   
 20. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
  Ei siinä mitään ihmettelemistä ole. Raija Toiviaisella on oma ainutlaatuinen näkemyksensä. Hän on ainutlaatuinen valtakunnansyyttäjä Suomen historiassa.
  Supoa ottaa päähän, mutta ei auta itku markkinoilla. Poliisin tehtävä on palvella kulloinkin hallitsevaa valtiovaltaa ja nyt meillä on tämmöinen.
   
 21. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 495
  Viimeksi muokattu: 25.01.2021
 22. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 225
  Kannatan sananvapautta. Myös Hussein al-Taeen. Minusta päätös oli oikea. Ei al-Taeeta pidä tuomita kostona siitä, että jotain Räsäsiä ja Tynkkysiä vainotaan väärin perustein.

  Demarien ja al-Taeen äänestäjät päättäkööt jatkosta. Ja tietysti demarien eduskuntaryhmää pitäisi vähän hiillostaa tästä. Perussuomalaisista on potkittu väkeä pienemmästäkin.
   
 23. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 495
  Ongelma tässä on minun mielestäni se, että ainakin minun oikeuskäsitykseni ja yhdenvertaisuuskäsitykseni mukaan jos Toiviainen käskee aloittaa esitutkinnan Räsäsen raamatunsitaateista joka etenee syyteharkintaan, niin sama linja pitäisi sitten pitää muissakin tapauksissa. Toiseksi al-Taeen viestit olivat aivan eri luokan tavaraa kuin Räsäsen twiitit.

  Tässä ei nyt kyllä ole ihmiset samalla viivalla ollenkaan.
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2021
 24. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 495
 25. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 225
  Kyllähän al-Taeenkin jutuista tehtiin esitutkinta, en tosin tiedä oliko se Toiviaisen määrämä vai jonkun muun. Onko Räsäsen viesteistä tehty syyttämispäätöksiä?

  Toisaalta näen niin, että jos al-Taeeta olisi syytetty, olisi se heikentänyt päiviräsästen asemaa tulevaisuudessa. Nyt seuraavan kerran kun joku tällainen poliittinen esitutkinta tulee, vaikkapa jostain kansanedustajan twiitistä jonka hän itse poistaa, niin voidaan argumentoida että syytettä ei pitäisi nostaa koska ennakkotapaus al-Taee.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti