Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

 1. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 607
  Tuosta voidaan olla montaa mieltä:

  https://www.thesun.co.uk/news/10320413/isis-kids-tell-journalists-slaughter-them/
  Kids born in the camp, or living in it for the last few years are of all races and nationalities, and chant: "The Islamic State is remaining!" at the camera crews.
  'WE WILL SLAUGHTER YOU'
   
 2. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
  Joku lapsi jossakin maassa on sanonut jotakin ja jotkut isiksen jäsenet tehneet hirmutekojaan. Asia vain ei liity millään tavalla näihin nyt Suomeen tuotuihin, koska he eivät ole samoja henkilöitä.

  Tässä pitää nyt muistaa se valitettava tosiseikka, että jotakin Sannaa ja Aishaa kohtaan ei Suomen oikeuslaitoksella ole yhtään mitään rikosepäilyä ja vielä vähemmän todisteita. Kaikki tietävät mistä paskasakista on kyse, mutta oikeusvaltiossa se ei riitä mihinkään. Supo kuulustelee, mutta supolle ei tarvitse kertoa yhtään mitään. Se siitä ja yhteiskunnan elätiksi loppuiäksi.

  Ainoa millä tuon turvatun tulevaisuuden voi mokata on tehdä jokin puukkoisku torilla tai että poliisi löytää pommitehtaan lähiökolmiosta.
   
 3. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 607
  Tässähän tämä ongelma on tiivistetty pariin twiittiin. Mahtaisiko olla Vihreällä kuntavaaliehdokkaalla sama ääni kellossa, jos kaulankatkoja kansanmurhaaja terroristikultin äärijihadistijäsenten sijaan kyseessä olisi natsi-ideologiaa kannattavia henkilöitä. Tuskinpa..

  Äärijihadisteja Vihreät kyllä puolustavat viimeiseen asti. Ja pitävät itseään hyvinä ja parempina ihmisinä. Aivan sairasta kaksinaismoralismia.
  https://www.anteryasa.fi/petteri-or...-kuntavaaliehdokas-uhkasi-rikosilmoituksella/


  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 20.12.2020
  siperiankuu tykkää tästä.
 4. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  1 035
  Kun vapaaehtoisesti ja tietoisesti matkustaa Isisin kalifaattiin, niin ei sitä voi selitellä mitenkään. Jos joku näitä selityksiä uskoo tai vetoaa "epävarmuuteen" kaikesta huolimatta, niin se on vain todistus kyseisen sossun tai muun virkamiehen kyvyttömyydestä hoitaa virkaansa. Ei tällaista päivänselvää asiaa voi mitenkään selittää edes niin, että syytetyn oikeusturvan vuoksi pitäisi päätyä johonkin muuhun kuin tuomioon terroristisista aikeista ja omien lapsiensa heitteillejätöstä.

  Yksi näistä Isis-äideistä antoi 13-vuotiaan lapsensa raiskattavaksi muslimeille. Siitä ei tosin ole tietoa, ennättikö raiskausta tapahtua tai kuinka usein, sillä "aviomies" kuulemma kuoli muutaman kuukauden sisällä. (Minulla ei ole tarkkaa tietoa siitä, missä vaiheessa lapselle nimitetty aviomies on kuollut, mutta kuulemma avioliiton aikaan tyttö oli 13-v. ja oli edelleen 13 miehen kuollessa, jos olen oikein käsittänyt.)
   
  Viimeksi muokattu: 20.12.2020
  Dreama tykkää tästä.
 5. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
  Valitettavasti kansalaisen oikeustaju ja käsitys oikeasta ja väärästä ei ole sama asia kuin Suomen laki.
   
 6. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
 7. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 452
  Tässä tapauksessa jossa Suomi hoiti natsi-Saksan jälkeen tämän pallonpuoliskon suurimpaan kansanmurhaan osallistuneet terroristit jouluksi kotiin on syytä lausua seuraavaa.

  1. on harkittua valehtelua että yksittäisellä virkamiehellä ei ollut lakien mukaan muka muuta vaihtoehtoa ja että hän toimi yksin. Jos tässä maassa ei edes hallitus saanut skorppionin puremaan hiljalleen kuollutta miestä julkisesta mellakasta huolimatta Suomeen hoitoon niin meillä ei VARMASTI ole sellaista lakia että virkamiehen pitää vankileiriltä käydä noutamassa terroristeja.

  2. Nyt virkamiehet ihan itse omin päin ovat päättäneet että nämä terroristit päästettiin ’kotiin’. Ei siis pidätetty. Onko lapset otettu huostaan? Ei tietenkään. Suomessa keväällä uhattiin että jos ottaa lapset kotikouluun Koronan takia niin voi seurata huostaanotto.

  3.parempi että lopetan tähän
   
  Ilkko2, Dreama ja electron06 tykkäävät tästä.
 8. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
  Perheenyhdistäminen on seuraava luonnollinen askel. Oikeastihan tuossa ei ole mitään epäselvää. Partatero jos olisin sanoisin, että olin sähkömiehenä alueella ja korjasin pahojen länsimaalaisten pommittamia linjoja, että saatiin sairaalaan sähköt keskoskaappeihin. Ambulanssikuski tai lääkintämies olisi toinen varma tärppi. Vielä kun kertoisi kuinka huono ambulanssi oli ja kuinka lääkintätarvikkeista opli kova puute, niin saisi urhoollisuusmitalin. Perusterolla ei ole mitään riskiä, jos ei ole hillunut kurkunleikkuuvideoilla tai tehnyt näkyvää propagandaa.

  Sarjassamme hullu maailma. Persu ei voi kuin vinkua tuskissaan.

  https://www.verkkouutiset.fi/sisami...puolisot-saattavat-hakeutua-suomeen/#987be472

  Sisäministeriön muistio: ISIS-naisten puolisot saattavat hakeutua Suomeen
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2020
 9. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  1 030
  Taitaa jäädä tutkimatta onko jotkut naisista syylistyneet terroritekoihin.

  HS: Isis-vaimoja on kieltäytynyt saapumasta poliisin kuultavaksi – valtuudet esiselvityksessä ovat vähäiset


  TERRORISMI Valtakunnansyyttäjätoimistolla sekä suojelupoliisilla on ollut erimielisyyttä terrorismin tutkinnan kriteereistä. Suojelupoliisi on katsonut, että eri tapauksissa saadut alustavat tiedot olisivat olleet riittävät esitutkinnan aloittamiseksi, mutta näin ei kuitenkaan ole tapahtunut.

  Helsingin Sanomat kertoo, että valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen mielestä esitetyt tiedot eivät ole olleet riittävät. Valtakunnansyyttäjä päättää rikostutkinnan aloittamisesta Suomessa, jos kyseessä on ulkomailla epäilty terrorismirikos........

  https://www.paivanlehti.fi/hs-isis-...oJF0FtGoKYKyNOFyt3ZH63AjJMtLelCXo2Ibr8RXNw-Nk
   
  Viimeksi muokattu: 16.01.2021
  siperiankuu tykkää tästä.
 10. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 607
  Tämä Raija Toiviainen on aivan käsittämätön tapaus. Ei vaan pysty ymmärtämään tätä kansanmurha terroristikalifaatin jäsenten suojelua.
   
 11. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  1 030
  Iltalehdessä samaa asiaa

  "
  Helsingin Sanomat kertoi lauantaina, että Suomessa ei ole kahden viime vuoden aikana avattu lainkaan terrorismia koskevia rikostutkintoja. HS:n mukaan tutkintojen vähäisyys on luonut jännitteitä Supon ja valtakunnansyyttäjäntoimiston välille.

  Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen mukaan Supon välittämät tiedot ovat olleet niin niukkoja, että esitutkintoja ei ole voitu lain mukaan aloittaa. Supo on asiasta eri mieltä: sen välittämät tiedot ovat olleet vähintäänkin riittäviä. Supo on toimittanut KRP:lle tietoja terrorismiasioissa yli 800 kertaa viimeisen neljän vuoden aikana.

  Supon päällikön Antti Pelttarin mielestä käytännön kynnys terroristisen tarkoituksen näyttämiseksi on muodostunut Suomessa hyvin korkeaksi.

  – Emme ole esitutkinnasta päättävä viranomainen, mutta mielestämme aika monessa tapauksessa olisi ylittynyt esitutkintakynnys, joka on Suomessa varsin matala. Jos esitutkintaa ei avata, jää saamatta tietoa, jonka perusteella voidaan päättää, pitääkö nostaa syyte, Pelttari sanoi HS:lle.

  Pelttarin mukaan Suomi on ainoa vierastaistelijailmiön laajemmin koskettama valtio, jossa yhtään Syyriaan matkustanutta ei ole tuomittu terrorismirikoksesta.

  – Rikosvastuu terrorismiasioissa ei toteudu, ja suurin syy siihen on lainsäädäntö, Pelttari sanoi.


  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5e852d8e-23d3-4ddb-a7b5-2d029de1f5df
   
 12. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  1 035
  Ilmeisesti terrorismi on sitten vakavuudeltaan paljon esimerkiksi vihapuheen alapuolella, kun kynnys edes neutraaliin esitutkintaan ei mukamas ylity. Esitutkintahan ei ole mikään syytös vaan nimenomaisesti selvitys siitä, onko jotain rikolliseksi epäiltävää toimintaa tapahtunut. Kun päästään sekaisin olevat mammat matkustavat terroristien hallitsemaan "kalifaattiin" ja kirjoittelevat Facebookissa päiden katkomisesta ja mistä lie, niin tällaiselle tuulipuvulle tulee sellainen olo, että esitutkinta saattaisi olla tarpeen.
   
  Viimeksi muokattu: 17.01.2021
 13. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
  Yritän olla kyynisen jyrkkä mielipiteissäni ja jopa hiukan provosoidakin välillä, mutta silti valtio pistää joka kerta paremmaksi.
   
 14. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  1 030
  Hiukan ihmetyttää,että viranomaisilla on noin eriävät näkemykset


  " Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen mukaan Supon välittämät tiedot ovat olleet niin niukkoja, että esitutkintoja ei ole voitu lain mukaan aloittaa. Supo on asiasta eri mieltä: sen välittämät tiedot ovat olleet vähintäänkin riittäviä. Supo on toimittanut KRP:lle tietoja terrorismiasioissa yli 800 kertaa viimeisen neljän vuoden aikana."
  " Emme ole esitutkinnasta päättävä viranomainen, mutta mielestämme aika monessa tapauksessa olisi ylittynyt esitutkintakynnys, joka on Suomessa varsin matala."
   
 15. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
  Ei siinä mitään ihmettelemistä ole. Raija Toiviaisella on oma ainutlaatuinen näkemyksensä. Hän on ainutlaatuinen valtakunnansyyttäjä Suomen historiassa.
  Supoa ottaa päähän, mutta ei auta itku markkinoilla. Poliisin tehtävä on palvella kulloinkin hallitsevaa valtiovaltaa ja nyt meillä on tämmöinen.
   
 16. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 607
  Viimeksi muokattu: 25.01.2021
 17. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 232
  Kannatan sananvapautta. Myös Hussein al-Taeen. Minusta päätös oli oikea. Ei al-Taeeta pidä tuomita kostona siitä, että jotain Räsäsiä ja Tynkkysiä vainotaan väärin perustein.

  Demarien ja al-Taeen äänestäjät päättäkööt jatkosta. Ja tietysti demarien eduskuntaryhmää pitäisi vähän hiillostaa tästä. Perussuomalaisista on potkittu väkeä pienemmästäkin.
   
 18. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 607
  Ongelma tässä on minun mielestäni se, että ainakin minun oikeuskäsitykseni ja yhdenvertaisuuskäsitykseni mukaan jos Toiviainen käskee aloittaa esitutkinnan Räsäsen raamatunsitaateista joka etenee syyteharkintaan, niin sama linja pitäisi sitten pitää muissakin tapauksissa. Toiseksi al-Taeen viestit olivat aivan eri luokan tavaraa kuin Räsäsen twiitit.

  Tässä ei nyt kyllä ole ihmiset samalla viivalla ollenkaan.
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2021
 19. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 607
 20. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 232
  Kyllähän al-Taeenkin jutuista tehtiin esitutkinta, en tosin tiedä oliko se Toiviaisen määrämä vai jonkun muun. Onko Räsäsen viesteistä tehty syyttämispäätöksiä?

  Toisaalta näen niin, että jos al-Taeeta olisi syytetty, olisi se heikentänyt päiviräsästen asemaa tulevaisuudessa. Nyt seuraavan kerran kun joku tällainen poliittinen esitutkinta tulee, vaikkapa jostain kansanedustajan twiitistä jonka hän itse poistaa, niin voidaan argumentoida että syytettä ei pitäisi nostaa koska ennakkotapaus al-Taee.
   
 21. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 607
  Sori kirjoitin liian hätäisesti, piti puhua syyteharkinnasta eikä esitutkinnasta, lisäsin sen yllä olevaan viestiini. Vrt al-Tae tapausta tähän. Käsittääkseni al-Taee vältti syyteharkinnan. Räsäsen tapauksessa vielä Toiviainen itse on ollut vaikuttamassa Räsäsestä aloitettuihin esitutkintoihin, kun taas al-Taeen tapauksessa päätös esitutkinnasta siirrettiin poliisille.

  Päivi Räsäsen vanha kirjoitus homoista syyteharkintaan, epäillään kansanryhmää vastaan kiihottamisesta
  https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006565302.html

  Päivi Räsänen: Valtakunnansyyttäjä määräsi esitutkinnan puheista, joita ei tv-ohjelmassa sanottu – "Tutkintapyynnössä esitetään muistinvaraisia sitaatteja"
  https://yle.fi/uutiset/3-11446839
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2021
 22. AHPU

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2004
  Viestejä:
  291
  Suomessa kaikki ovat lain silmissä tasavertaisia. Toiset ovat vaan tasavertaisempia kuin toiset :smoke:
  Tää alkaa olla aika Neuvostoliitto tää maa...
   
 23. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 607
  Viimeksi muokattu: 25.01.2021
 24. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 232
  Aiemmin linkkaamassasi jutussakin sanottiin, että al-Taeen keissi nimenomaan oli syyteharkinnassa. "Syyteharkinta" on siis se prosessi jossa syyttäjä päättää nostaako syyte vai ei. Ihmettelen vain miten nuo Räsäsen jutut lojuvat edelleen siellä jossain Toiviaisen pöydällä vielä yli puolen vuoden jälkeenkin. Ei luulisi olevan vaikeaa lukaista poliisin raportit läpi ja päätellä siitä miten edetä. Tai nakittaa hommia muille syyttäjille jos itsellä ei aika riitä. Vaikka niinhän se al-Teekin oli löyhässä hirressä ties kuinka pitkään.
   
 25. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  1 035
  Syyteharkinta on prosessi, joka alkaa, kun poliisi on suorittanut esitutkinnan ja lähettänyt jutun syyttäjälle. Siihen ei siis vaadita syyttäjänlaitoksen omaa panosta ollenkaan eikä syyttäjä voi sitä oikein estääkään.
   
  Viimeksi muokattu: 26.01.2021

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti