Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 244
 2. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 244
  https://www.verkkouutiset.fi/poliisi-kypsyi-mussutusta-on-nyt-kuunneltu-riittavasti/#7b498b6b

  Lounais-Suomen poliisi on pääsiäisviikonlopun iltaöinä joutunut kaitsemaan nuorisoa Porissa.

  Poliisin mukaan parhaimmillaan satapäinen joukko nuoria on kokoontunut ainakin Tikkulan ABC:llä ja Mikkolan Prismalla.

  – Väki on koostunut alle mopoikäisistä junioreista auton ratissa istuviin. Isossa joukossa on ollut keskenään erimielistä väkeä ainakin Lähi-idästä ja Satakunnasta. Käsikähmät ovat johtaneet rinta kaarella uhoamiseen seuraavasta voimien koitoksesta seuraavassa paikassa.


  Kaukaa ovat tulleet rähisemään :D No niinhän se onkin.
   
 3. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  1 017
  Seida Sohrabi

  Integroituminen tapahtuu työn, kielen ja opiskelun kautta. Ei lisäämällä erilaisia tukia ja tukipalveluja, jotka kaikki ovat heikentämään kotoutumista. Niin kauan kun Suomi yrittää kotouttaa Kelan ja muiden tukipalvelujen kautta, se tulee epäonnistumaan.

  Olen pitkään ihmetellyt niitä keinoja ja toimia, joita on pantu täytäntöön kotoutumisen tukemiseksi. Kuinka sellaiset asiat kuten passisoiva sosiaaltukiijärjestelmä, oman kielen Kela-palvelut ja tiedotteet, myös kaupungin puolelta, ovat mitenkään tukemaan vieraskielisten kotoutumista ja ankkuroitumista tähän yhteiskuntaan.

  Tällainen järjestelmä on omiaan luomaan rinnakkaisyhteiskuntia, joihin meillä ei kerta kaikkiaan ole varaa. Samalla se antaa väärän viestin kohteelleen, sen, että tänne ei tarvitse kotoutua koska kaikki tarjotaan, ja laajemmalle väestölle, eli kantaväestölle, että integroitumista ei vaadita tulijoita. Väärää viestiä ei saa antaa ja toimien pitää olla sen mukaiset.

  Hallitus esittää muutosta kotoutumisen edistämisestä annettuun lakiin siten, että alaikäisenä turvapaikanhakijana ilman huoltajaa Suomeen tullut nuori voi saada lastensuojelun jälkihuoltoon...
  [​IMG]

  Tietoja tästä verkkosivustosta

  VALTIONEUVOSTO.FI
   
  Viimeksi muokattu: 16.04.2020
 4. Krokodiileri

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2008
  Viestejä:
  388
  Näin ranskassa varastetaan mopo K18

   
 5. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  1 017
  Kuoleista herääminen ? Suomi maksoi tyttärelle 20 000 euroa vahingonkorvauksia

  Epäily: tapetuksi väitetty turvapaikanhakija saattaakin olla elossa – Suomi ehti jo saada langettavan tuomion
  Tänään klo 19:19
  Poliisi epäilee tapauksessa törkeää petosta ja törkeää väärennöstä.  Euroopan ihmisoikeustuomioistuin (EIT) tuomitsi Suomen valtion marraskuussa ihmisoikeusloukkauksesta. Kyse oli tapauksesta, jossa irakilainen turvapaikanhakija joutui palautetuksi takaisin kotimaahansa ja tuli sittemmin surmatuksi. Voit lukea Iltalehden marraskuisen uutisen miehestä tästä linkistä.

  Nyt keskusrikospoliisi tiedottaa, että se on aloittanut tapauksessa rikostutkinnan. Rikosnimikkeinä on epäilty törkeä petos ja törkeä väärennös.

  KRP alustaa tiedotteessaan, että Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen käsittelyä oli pyytänyt kuolleeksi väitetyn turvapaikanhakijan lähiomainen. Tämä oli kertonut, että Suomen menettely ja omaisen kohtalo olivat aiheuttaneet hänelle huomattavaa kärsimystä.

  Poliisi epäilee, että langettavaan päätökseen johtaneet asiakirjat ovat väärennettyjä ja että kantajan lähiomainen olisi elossa.

  – Keskusrikospoliisi on tehnyt tiedonhankintaa asiaan liittyen ja muun muassa Irakista on saatu vastaus sinne lähetettyyn oikeusapupyyntöön. Asiassa on suoritettu kuulusteluja ja yksi henkilö on pidätetty, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jan Aarnisalo keskusrikospoliisista sanoo poliisin tiedotteessa......

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b6ed1aef-952e-451a-a617-b8b596284427
   
  Viimeksi muokattu: 22.04.2020
 6. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 425
  Martin Scheinin marraskuussa. Pahoittelisi edes, mutta sitä ihmettä tuskin nähdään.

   
  Viimeksi muokattu: 22.04.2020
 7. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  2 047
  Nyt pitäisi toimittaa henkilökohtaisesti oma kuolintodistus herra Scheinille. Mikäli hän kieltää sinun kuolleen, vaikka toimitit kuolintodistuksen hänelle, niin hän olisi ihmisvihaaja. Tai sitten pistää tyttären asialle, mikäli se on se tae luotettavuudesta.

  Tämä on hyvä todiste Scheinistä, mikä asenteellinen paskanpuhuja hän on. Häntä käytetään perustuslakiasiantuntijana, mutta hän on selvästi asenteellinen sen tulkinnassa. Häntä ei niinkään kiinnosta laki kokonaisuudessaan, vaan lähinnä tulos. Hän ei pistänyt mitenkään merkille sitä, että Suomi laitettiin mahdottomaan asemaan oikeudenkäynnissä, jossa raskauttavaksi näytöksi hyväksyttiin tyttären toimittama kuolintodistus ja hänen tekemät väitteet, vaikka Irakin viranomaisilta ei ollut kuolintodistusta saatavilla, eikä näyttönä ollut mitään konkreettista tietoa uhasta. Edes väitetystä työstä hallinnolle ei ollut missään vaiheessa näyttöä; siis turvapaikkahakemuksessa tai EIT:ssä. Koko keissi perustui tyttären toimittamaan kuolintodistukseen ilman aitousvarmennusta, tyttären suullisiin väitteisiin ja ukon tekemiin suullisiin väitteisiin turvapaikanhakemuksessa. Rikos- ja siviilioikeudenkäynnissä keissi olisi kaatunut puutteelliseen näyttöön.
   
  Viimeksi muokattu: 23.04.2020
 8. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  1 017
  Tuolla FB sivulla on hyvää juttua.


  Keijo Kaarisade
  6 tuntia ·


  "KRP on aloittanut esitutkinnan epäillyistä törkeästä petoksesta ja törkeästä väärennyksestä liittyen Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen (EIT) Suomea koskevaan langettavaan päätökseen."

  Kenen pussiin KRP pelaa? Vaikka Suomen valtio kääntyisi trollien ja todisteiden linjoille, ihmisoikeusprofessori Martin Scheinin jatkaa ihmisyyden puolella. Jatkaahan?

  https://twitter.com/MartinSchein…/status/1195389527256436736

  [​IMG]  Keijo Kaarisade
  6 tuntia ·
  Kun Jeesus nousee kuolleista, järjestetään pääsiäinen.

  Kun turvapaikanhakija nousee kuolleista, "maahanmuuttokriitikot" riehaantuvat.

  Läpinäkyvää!  Keijo Kaarisade
  6 tuntia ·
  Ihmisoikeustuomioistuin tuomitsi Suomen kuolemaan palautetun turvapaikanhakijan kuolemasta vaikkei mies kuollutkaan. So what? Ihmisyys velvoittaa, ylösnousemus ei.

  Seuraavaksi persut riehaantuvat vetten päällä kävelemisestä?
   
  Viimeksi muokattu: 23.04.2020
 9. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 275
  Jos Ali paralle olisi annettu turvapaikka, se ei olisi väärentänyt kuolintodistusta. Oikeastaan siis Suomen valtio oli tämän reaktionomaisen väärennysoperaation takana. Antaako EIT vielä lisäsanktion Suomelle?

   
 10. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  2 047
  Eli kun uhkaa ei todellisuudessa ollutkaan, niin Suomi tuomittaisiin siitä, että olisi pitäny antaa turvapaikka, koska hakija näin väitti, kuten ne kymmenet tuhannet muutkin? Hienon maahanpääsyautomaatin nämä ovat luomassa.
   
  Viimeksi muokattu: 23.04.2020
  rodder tykkää tästä.
 11. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 849
  Rasmus -ryhmässä kommentoidaan että "onneksi mies on hengissä". Kusetuksesta ja petoksesta viis. On ne rasmuslaiset veikeetä porukkaa.
   
  rodder ja Japi 111 tykkäävät tästä.
 12. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 244
  16-vuotias aiheutti toiselle vangille aivovamman Sörkassa ja jatkoi väkivaltaisuuksia vapauduttuaan – Vaarallisuus erityiseen selvitykseen

  Syyttäjä haluaa selvityksen siitä, onko miestä pidettävä erittäin vaarallisena henkilönä. Tällöin kyseeseen voisi tulla yhdistelmärangaistus, josta ei ole mahdollista päästä ehdolliseen vapauteen tai valvottuun koevapauteen.


  Vuonna 1999 syntynyt mies on syytteessä muun muassa Helsingin vankilassa eli Sörkassa tehdystä väkivallanteosta, jossa toinen vanki sai aivovamman.

  Syytetty oli tapahtuma-aikaan eli syksyllä 2016 vasta 16-vuotias, joten häntä syytetään kyseisen syytekohdan osalta törkeästä pahoinpitelystä nuorena henkilönä. Jo välituomiossaan hovioikeus ilmoittaa tulleen näytetyksi, että nuorukainen pahoinpiteli vankitoveriaan vankilan virkistyshuoneessa.

  ”Pahoinpitelystä on aiheutunut [uhrille] aivoruhje painottuen oikealle otsalohkon alapinnalle sekä molempien ohimolohkojen pinnalle, lisäksi niukka traumaattinen lukinkalvonalainen verenvuoto, oikealla kallonmurtuma ulottuen kallonpohjaan korvalokeroston seutuun, jonka seurauksena [uhrille] on aiheutunut keskivaikea aivovamma ja oikean korvan kuulon menetys”, hovioikeuden välituomiossa kerrotaan.

  Aivovamman toiselle vangille aiheuttanut mies on syytteessä myös törkeitä ryöstöjä ja törkeitä vapaudenriistoja sisältäneessä rikosvyyhdessä. Nämä rikokset tehtiin syytteiden mukaan loppuvuodesta 2018.

  Vielä ilman hovioikeuden varsinaista tuomiota jäänyt mies sai aiemmin käräjäoikeudessa seitsemän vuoden ja yhden kuukauden vankeusrangaistuksen. Rangaistus sisälsi vankilapahoinpitelyn lisäksi kaksi törkeää ryöstöä ja kaksi törkeää vapaudenriistoa.

  Jo aiemmin sama mies on tuomittu muun muassa tapon yrityksestä ja useista pahoinpitelyistä.

  ”Väkivaltarikoshistoria puoltaa vaarallisuusarvion hankkimista”, hovioikeus arvioi välituomiossaan.

  Välituomion antamisen yhteydessä hovioikeus antoi myös lopullisen tuomion kahdelle miehelle, jotka osallistuivat loppuvuoden 2018 törkeisiin ryöstöihin. Vuonna 1996 syntynyt Ifaa Gurmu Gadan seitsemän vuoden ja kahden kuukauden vankeustuomio pysyi ennallaan ja vuonna 1995 syntyneen Andrea Armas Lanzan rangaistus lieventyi neljällä kuukaudella kolmeen vuoteen ja yhdeksään kuukauteen.

  https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006484442.html
   
  rane58 tykkää tästä.
 13. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  2 047
  Sellaista se on, kun Suomi ei puutu sota-alueilta tulleiden traumatisoituneiden pakolaisten hoitoon, niin ne sitten purkavat traumojaan tällä tavoin. Suomen kannattaisi nyt ryhdistäytyä kotouttamaan uussuomalaisia myös traumojen osalta :p
   
 14. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 244
  Viimeksi muokattu: 24.04.2020
 15. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 275
  Oon tosissaan miettinyt reserviläisyydestä luopumista. Maanpuolustusinto on sammunut kokonaan. Tämä irvokas näytelmä ei ole minun Suomeni.
   
  Viimeksi muokattu: 24.04.2020
  Dreama, maila ja electron06 tykkäävät tästä.
 16. skuutti

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2002
  Viestejä:
  141
  Onhan tämä koomista, melkein naurattaisi, mutta kun tietää että omista verorahoista tässäkin lopulta on kysymys niin vituttaa.

  Tämäkin tapaus jatkaa näitä tietyn ryhmän kunniakkaita perinteitä Suomessa, including but not limited to:

  Oulun pizzamafia, Oulun raiskaajat, Saido, Husu, Rauhan Taee and many others.

  Yhteisenä piirteinä kaikilla rikokset ja valehtelu.
   
  rane58, Ilkko2, Dreama ja 1 muu tykkäävät tästä.
 17. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  1 017
  Tuo kohta hiukan ihmetyttää kun on saatu maasta ulos, harkitaanko nyt takaisn tuomista ?
  Jos saa tuomion niin kai hakee sitten turvapaikkaa, kun on tuomittu voi Irakissa joutua vaikeuksiin.

  " Vielä ei tiedetä, yritetäänkö mies tuoda Irakista Suomeen, vai pyritäänkö häntä kuulemaan Irakissa."


  Ylen tieto: Kuolleeksi luultua irakilaismiestä epäillään nyt törkeästä petoksesta – KRP tutkii kaikkien aikojen turvapaikkahuijausepäilyä
  Mies sai aiemmin Suomesta kielteisen turvapaikkapäätöksen. EIT tuomitsi Suomen ihmisoikeussopimusrikkomuksesta.

  Turvapaikanhaku
  30.4.2020 klo 15.58
  Yle on saanut uutta tietoa kaikkien aikojen turvapaikkahuijausepäilyn tutkinnasta.

  Ylen tietojen mukaan keskusrikospoliisi (KRP) epäilee aiemmin kuolleeksi luultua irakilaismiestä nyt törkeästä petoksesta ja törkeästä väärennyksestä.

  Poliisi epäilee tutkinnassaan Ylen saaman tiedon mukaan, että kuolleeksi luultu mies olisi ollut lavastamassa omaa kuolemaansa Irakissa. Irakilaismiehen uskottiin tulleen surmatuksi Irakissa pian sen jälkeen, kun hän oli saanut Suomesta kielteisen turvapaikan.

  Ylen tietojen mukaan suomalaiset viranomaiset ovat saaneet tiedon, että mies on tällä hetkellä Irakissa.

  Keskusrikospoliisi haluaa kuulla tutkinnassaan irakilaismiestä. Vielä ei tiedetä, yritetäänkö mies tuoda Irakista Suomeen, vai pyritäänkö häntä kuulemaan Irakissa.........


  https://yle.fi/uutiset/3-11330974
   
  rane58 tykkää tästä.
 18. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  988
  Saksa on ottanut ensiaskeleensa antisemitismin kitkemiseen ja ratsannut mm. moskeijoita. Taustalla on aiempi päätös luokitella terroristijärjestö Hizbollah, noh, terroristijärjestöksi.

  https://edition.cnn.com/2020/04/30/europe/germany-bans-hezbollah-grm-intl/index.html

  Linkkaan Ylen sijaan CNN:ään, koska Yle ei halua mainita Saksan ratsanneen myös moskeijoita ja muslimijärjestöjen tiloja vaan epätoivoisesti puhuu "kotietsinnöistä" ikään kuin terroristijärjestöä olisi johdettu jonkun mummon kotoa.

  Ratsian kohteena on siis ollut moskeijoiden johtohenkilöitä ja terrorismin johtaminen on vahvasti keskittynyt näihin muslimiyhteisöihin.
   
  Viimeksi muokattu: 01.05.2020
  rane58 tykkää tästä.
 19. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 425
  Hyvä Ben! Ben sanoo suorat sanot Ville Niinistölle ja kaiken maailman pelleprofessoreille "kuolleesta" turvapaikanhakijasta.

   
  Viimeksi muokattu: 02.05.2020
  rane58, Ilkko2, skuutti ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 20. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  988
  Pena saanee rauhassa puhua, kun häntä vastaan natsikorttia ei ehkä kehdata vilautella.
   
  rane58, Ilkko2, Stoker ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 21. skuutti

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2002
  Viestejä:
  141
  Benkku on Äijä isolla Ä:llä.

  Kiihkotonta tosiasioiden kertomista.

  Ville Niinistön kommentteja odotellessa, en tosin pidättele henkeäni, eiköhän tämä vaieta kuoliaaksi.

  Scheinin on menetetty tapaus, jatkaa stalinistien parhaita valehtelun ja tosiasioiden vääristelyn perinteitä.
   
  rane58, Ilkko2, Dreama ja 1 muu tykkäävät tästä.
 22. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 425
  Tämä on kyllä hauska. Kommunisti Scheinin teki tutkintapyynnön Halla-ahosta joka aivan oikein viittasi Scheinin taustaan Suomen kommunistien keskuskomiteassa. Scheinin mielestä näin ei olisi saanut tehdä. Noh, ei johtanut pelleprofessorin tutkintapyyntö mihinkään yllättäen, esitutkintaa ei aloiteta. :D

  https://www.suomenuutiset.fi/halla-...einin-teki-tutkintapyynnon-nain-asiassa-kavi/
   
  Viimeksi muokattu: 06.05.2020
  rane58, Ilkko2 ja Stoker tykkäävät tästä.
 23. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 244
  rane58 tykkää tästä.
 24. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 425
  "Me tienataan tällä!!!".
   
  rane58 tykkää tästä.
 25. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 244
  https://www.suomifutis.com/2020/05/...-kertovat-veikkausliigapelaajan-pidatyksesta/

  Veikkausliigassa pelaavan IFK Mariehamnin pelaaja on pidätetty torstaina. Pelaajaa epäillään todennäköisin syin kolmesta raiskauksesta ja yhdestä pahoinpitelystä. Raiskauksista kaksi on luokiteltu törkeäksi.


  Ei ole enää Vesaa jonka kanssa voisi pelata ”vihabingoa”. En sano, että harmittaa. Eikä se kyllä pelannut kuin kerran ja silloinkin hävisi.
   
  rane58 tykkää tästä.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti