Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  939
  Husun jutut kuulostavat vähitellen siltä, että kaikki ei ole hyvin ja radikalisoituminen pitkällä. Vihreät sun muut kovasti väittävät että persut ja sen semmoiset eivät ole ihmisryhmä, mutta tämä alkaa vaikuttaa kiihottamiselta ei-ihmisryhmää kohtaan. Onko jopa mahdollista että Husu itse sortuu tekojen tielle. Onkohan SUPO hereillä?

   
  rane58 tykkää tästä.
 2. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  1 761
  Eikös niistä aiemmistakin ihmisryhmistä sanottu, etteivät ole ihmisryhmiä, kun uuniin pistettiin?
   
  rane58 tykkää tästä.
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. tuskaapaatissa

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2015
  Viestejä:
  377
  Heräät maanantaiaamuna ja uutisissa lukee, että Husu on oppinut kirjoittamaan suomen kieltä.
   
 5. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  787
  Osut naulan kantaan. Median, johtavien hyvien (tm) politikkojen ja lukemattomien hyvien (tm) some vaikuttajien kiihotus perussuomalaisia ja heidän äänestäjiään vastaan kantaa jo hedelmää:

  https://www.aamulehti.fi/a/200511937

  https://www.ksml.fi/kotimaa/Kokoomu...i-humalaista-tekoaan-somessa-anteeksi/1348007

  https://yle.fi/uutiset/3-9999959
   
  rane58 tykkää tästä.
 6. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  787
  Jutta Urpilainen nimitettiin komissaariksi. EU:n hyväksi Suomen valtionvarainministerinä ja suomalaisten verorahoilla tehty työ tuli ansaitusti palkittua. Kuten työpari Jyrki Kataisen jo aiemmin.

  Jutan vastuulle tulee suhteet Afrikkaan. Julkisuudessa on käyty keskustelua aseman merkitävyydestä tilanteessa jossa eksponentiaalisesti kasvava Afrikan väestö kiihtyvällä tahdilla pyrkii Euroopan sosiaaliturvan asiakkaiksi.

  Ottaen huomioon Jutan näytöt EU:n puudelina, kotimaisen SDP:n puheet sekä teot ja tulokulma suhteessa Afrikan väestöräjähdyksen meille tuottamiin haasteisiin niin pelkään että Jutan rooli tulee olemaan merkittävä.

  Ja suomalaiselle yhteiskunnalle äärimmäisen vaarallinen.
   
  rane58 tykkää tästä.
 7. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  939
  Heh, Jutan näytöillä komissaariksi ja Suomessa vähän korruptiota.
   
  rane58 tykkää tästä.
 8. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  1 761
  Minusta tuntuu, että siellä oli pakko antaa jokin salkku Jutalle ja päätettiin potkia se Afrikkaan. Joutuu varmaan oleskelemaan siellä aika paljon, ottamassa oppia täkäläisestä suvaitsevaisuudesta ja kulttuurista.
   
  rane58 tykkää tästä.
 9. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  787
  Eduskunta käsitteli eilen kansalaisaloitetta joka vaatii lasten silpomisen kieltämistä lailla. Kun edustajien puheenvuoroja kuuntelee niin salissa on vain kaksi puolta. Muut, jotka voivottelevat hirveää asiaa. Ja PS:n edustajat joiden puheenvuorot ovat täynnä uskottavia toimenpide-ehdotuksia mitä pitäisi TEHDÄ että muutos vallitsevaan tilaan saataisiin. Nostan hattua. Kannattaa käydä itse kuuntelemassa. Alla täysistunnon nauhoite ja oikealta sivusta ne puheenvuorot jotka liittyvät asiaan tunnisteella 6. Erityinen kuuntelusuositus Mari Rantanen 1:46:06, Riikka Purra 2:19:34, Halla-aho 2:35:28 ja jos tykkää kovemmasta setistä niin Tynkkynen 1:41:00.

  Sitten tämä toinen puoli. Veronika Honkasalo (1:55:37) on sitä mieltä että somalien lastensa silpominen loppuu kun saamme rakennettua heihin luottamusta. Tai jotain.

  https://verkkolahetys.eduskunta.fi/fi/taysistunnot/taysistunto-29-2019
   
  rane58 tykkää tästä.
 10. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  5 949
  Täytyy sanoa että olen samaa mieltä. Jos Somalit voisivat luottaa siihen että lapsen silpomisen järjestämisestä tulisi automaattisesti karkoitus tai vankilatuomio tms, niin kyllä se loppuisi.
   
  rane58, rodder ja Dreama tykkäävät tästä.
 11. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  939
  Veronika on hysteerinen populisti, joka näkee natseja katukivienkin väleissä ja kumartaa samalla islamismille. Ps ehdotuksia ei voi kannattaa, koska no, mieluummin annetaan alkuasukkaiden edelleen silpoa lapsiaan Suomessa 2019 kuin myönnetään, että ongelma koskee vain alkuasukkaita.

   
  rane58 tykkää tästä.
 12. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  1 761
  Eihän tuota keskustelua käytäisi ollenkaan, jos ei olisi ikävät persut tuoneet asiaa niin pitkään esille, ettei siitä voinut enää olla hiljaa. Kauan sitä hiljaiseloa kestikin. Asiaan olisi voinut puuttua ennalta ehkäisevästi jo kauan sitten, mutta puheet kuitattiin rasismiksi.
   
  rane58 tykkää tästä.
 13. Leimu

  Rekisteröitynyt:
  23.08.2013
  Viestejä:
  203
  [​IMG]
   
  rane58 tykkää tästä.
 14. Leimu

  Rekisteröitynyt:
  23.08.2013
  Viestejä:
  203
  Husun on kyllä ihan turha vinkua mistään denialismista, kun jannu ei usko itse edes evoluutiooon.

  Ilmeisesti se(kin) on rasismia hänelle sanoa, että ihminen on kehittynyt apinasta.
   
  Viimeksi muokattu: 12.09.2019
 15. Mawerick

  Rekisteröitynyt:
  23.04.2002
  Viestejä:
  2 722
  Nusnus mutta ei ole. Ihmisellä ja apinoilla on yhteinen esi-isä.
   
  rane58 tykkää tästä.
 16. Leimu

  Rekisteröitynyt:
  23.08.2013
  Viestejä:
  203
  Arvasin että joku takertuu tuohon.
   
 17. Lordjw

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2008
  Viestejä:
  214
  Kesällä oli vähän hommia niin en jaksanut tänne kirjoitella.

  Yhteenvetona räjähdykset ja ampumiset ovat jatkuneet Ruotsissa tasaisesti siten että ennätyksiä rikotaan. Uppsalassa oli joku isompi raiskaus ja naisten turvattomuuskausti. Ja tietenkin oli kaksi nuoren naisen maahantulittamista. Toinen pistoolilla päähän ja toinen konetuliaseella asuntoon. Toinen tapaus tuli tunnetummaksi kun päähän ammutulla naisella oli tapahtumahetkellä lapsi sylissä. Tämä tapaus sai jopa poliitikot vähän hätkähtämään, mutta se on ohimenevää.

  Tässä näitä sattumuksia taas on. Näistä ei YLE huutele, edes suuremmista räjähdyksistä. YLEn Ruotsin kirjeenvaihtaja on nyt syksystä lähtien Kirsi Heikel. Toivon aktiivisempaa uutisointia mutta en löisi vetoa sen puolesta. Onneksi päästiin sentään eroon Riikka Uosukaisesta, joka ei halunnut uutisoida mistään Ruotsin monikulttuurillisista ongelmista.


  Voimakas räjähdys Lundissa
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/explosion-i-lund-en-skadad
  Nuori nainen loukkaantui vakavasti. Räjähdys tapahtui kaupan sisäänkäynnin kohdalla yöllä. Rakennukset sadan metrin matkalta saivat vaurioita.

  Hyvät Lundilaiset ovat järkyttyneitä
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/lundabor-efter-explosionen-man-blir-upprord
  Räjähdysepidemia saapui Lundiin ja luultavasti sosiaalidemokraatteja ja vihreitä äänestäneet asukkaat ovat pöllämystyneitä.

  Veitsiryöstö Mariebergissä
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/tva-man-gripna-for-knivranet-begars-haktade
  Kaksi naamioitunutta miestä ryösti putiikin. Saaliiksi 4000kr. Nämä voivat olla ihan paikallisia narkkareitakin.

  29 vuotias maahanmuuttaja raiskasi lapsen
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/29-aring-haktad-i-sin-franvaro-for-valdtakt-mot-barn
  Uhri alle 15 vuotias lapsi. SVT ei koskaan kerro henkilön taustaa, mutta jutussa paljastavaa on ettei tekijä ole enään Ruotsin maan kamaralla.

  Blekingen käräjäoikeus tukossa
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/blekinge-tingsratt-ar-overhopad-med-brottmal
  Kolmen viimeisen vuoden aikana rikollisuus on räjähtänyt käsiin ja Blekingen käräjäoikeus on aivan tukossa. Pelkästään viimeisen vuoden aikana rikosjutut lisääntyivät 8%. Lisää rahaa tarvitaan henkilöstön palkkaamiseen tuomioistuimeen. Ainoastaan umpisuvakki Liberaalit olisivat antamassa lisäbudjettiin 700milj kr. Ehdotuksen läpimeno hallituksessa epävarmaa. No kesän alussa heittämällä meni läpi päätös jossa helpotettiin sukulaisperusteista maahanmuuttoa, arvio 70 000 tänä vuonna joten miksei oikeuslaitos saisi pieniä murusia myös?

  Kapinallinen kunta yrittää lopettaa maahanmuuttajien vastaanottamisen
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/vill-utreda-nyanlanda-nu-ska-mojligheten-utredas
  Sölvesborgin kunnanhallituksen enemmistö (SD, M, KD) haluaa lopettaa maahanmuuttajien vastaanottamisen. Tilanne on hankala, maahanmuuttovirasto on valtakunnallinen ja pystyy periaatteessa dumppaamaan pakolaisia minne vain. Nyt kapinakunta haluaa testata mitkä ovat kunnallisen itsemääräämisoikeuden rajat ja lopettaa turvapaikkamaahanmuuton. Jäämme jännityksellä odottamaan mitä tapahtuu.

  Vihapuhe toi potkut
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/d...mora-ska-ha-delat-rasistiska-budskap-utesluts
  Kahden Ruotsidemokraattien kunnanvaltuuston jäsenen huomattiin lähetelleen muukalaisvihamielisiä viestejä sosiaalisessa mediassa. Molemmat saivat potkut puolueesta. Huomattavaa on että SD on ainoa vaihtoehto valtaa pitäville puolueille ja jos potkujen saaminen puolueesta on näin herkällä, en anna kovin hyvää ennustetta Ruotsidempokraateille tai Ruotsille. Näissä asioissa pitäisi olla johdonmukainen ja seistä omiensa takana.

  Poliisi otti kiinni, oikeus vapautti
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/g...dliga-slappt-pa-fri-fot-kan-inte-styrka-brott
  Poliisi otti kiinni 12 henkisen ryöstöliigan ja ajoneuvon joka oli täynnä Häsinglandissa varastettua kamaa. Ajoneuvossa oli 9 miestä ja 3 naista "EU-kansalaisia", joka on koodisana romanialaisille. Oikeudelle varastettu kama ei riittänyt näytöksi, vaan oikeus vapautti koko lössin vapaalle jalalle. No poliisi jatkaa tutkimuksia, mutta mitä lie hyötyä siitäkään on.... Varmaan turhauttaa olla ruotsalainen poliisi.

  Koiranulkoiluttaja pahoinpideltiin
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/g...misshandel-attackerade-kvinna-pa-hundpromenad
  60 vuotias nainen oli ulkoiluttamassa koiraansa kun 40 vuotias mies hyökkäsi kimppuun. Hyökkäys oli kova, naiselle tuli murtumia kasvoihin ja kylkiluihin. Huomiona, jostakin syystä koirat ovat lähi-itäläisille punainen vaate. Jos joku pystyy selittämään miksi, niin kuuntelen kiinnostuneena.

  Autopaloja Sätrassa
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/gavleborg/nya-brander-i-satra-tre-personbilar-totalforstorda
  Monikulttuurillisuuden peruskauraa. Neljä autoa poltettu poroksi.

  Kirveellä päähän Norrsundetissa.
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/gavleborg/mordet-i-norrsundet-stark-bevisning-enligt-aklagaren
  Kaksi miestä kiinniotettuna naisen murhasta Norrsundetissa. Olivat iskeneet kirveellä naista päähän. Hämähäkkitutkani värisee monikulttuurillista kunniamurhaa.

  Falkenbergissa KAIKKI koulut säästökuurille
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/halland/23-miljoner-ska-sparas-pa-skolan-har-ar-forslaget
  Tämä nivoutuu maahanmuuttoon. Kun maahan on tuotu satoja tuhansia elätettäviä ja luotu näin massiivisia rahareikiä maahanmuuttoteollisuudessa, jostakin on nyt sitten säästettävä. Ja kunnanvaltuusto Falkenbergissa totesi että koulutoimesta nipistetään pois 23milj kruunua. Tämä nivoutuu myös kuntien heikkenevään talouteen Ruotsissa. No oppilailla on nyt enemmän kivoja tummia kavereita ja vähemmän ruokavaihtoehtoja ja oppimateriaaleja. Lukion vaihtoehtoinen ainevalikoima pienenee (ei välttämättä huono asia) ja myös aikuiskoulutuksesta leikataan.

  Juoksuauto Helsingborgissa
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/helsingborg/en-person-ranad-pa-sin-bil
  Mies oli tankaamassa kylmäasemalla kun kolmen ryöstäjän jengi tuli mutkien kanssa ja nappasi auton matkaan.

  Katupuukotus Örkelljungassa
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/helsingborg/knivskuren-till-sjukhus-efter-brak
  Yöllä tuli jotakin älämölöä ja kolme miestä puukotti uhria. Ambulanssilla sairaalaan paikattavaksi.

  Oppilas hyökkäsi veitsellä opettajaa vastaan
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/elev-med-kniv-gick-till-attack-mot-larare-i-lomma
  Lommassa oppilas käyttäytyi agressiivisesti opettajaa kohtaan. Nuorella oli veitsi aseenaan. Poliisi selvittää, syytteitä ei ole nostettu.

  Polttopalloturnauksesta oikeuteen
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/sista-rattegangsdagen-om-knivskarningen-i-ljungby
  Kaksi 18-vuotiasta sai vakavia veitsihaavoja polttopalloturnauksessa. Turnaus oli järjestetty Sunnerbyn Lukion poistuville opiskelijoille, mutta jostakin syystä tunteet kuumenivat ja veitset kaivettiin esille. Poliisi otti kiinni viisi epäiltyä ja oikeus sitten päättää päästetäänkö vapaaksi?

  Tukholman Sverigedemokraatit sekaannuksessa
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/halften-av-sd-ledamoterna-politiska-vildar
  Ruotsin Persuilla eli Sverigedemokraateilla olisi hyvä sauma kannatuksen nousuun, mutta ei hyvältä näytä. Tukholman Sverigedemokraatit ovat riitainen ryhmä. Jäseniä on erotettu ja eronnut. Ei näytä hyvältä Ruotsin kannalta jos tärkeimmän oppositiopuolueen edustajat suurimmassa kaupungissa eivät tule toimeen keskenään. Mitenkähän tuo valtakunnan politiikka sitten sujuisi? Toivon SD:lle menestystä, mutta Halla-Ahon sanoja mukaillen jos puolue ei ole selkeä vaihtoehto nykypolitiikalle, on se tarpeeton.
   
  rane58 tykkää tästä.
 18. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 341
  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006238618.html

  Ruotsissa räjähtelee vaivaiset 120 kertaa puolen vuoden aikana, eli useammin kuin joka toinen päivä. Miettikääs jos täälläkin olisi melkein joka päivä uutitissa että joku pommi tai kranaatti räjähtänyt siellä ja täällä. Kyllä on kunnon kehitysmaa touhua.

  Sitten "paras" vielä tässä:

  "Tämän vuoden puoliväliin mennessä oli tullut ilmi yhteensä 120 rikostapausta, joihin liittyi räjähteitä. Vuotta aiemmin vastaavana ajanjaksona lukema oli 83.
  "

  Jos tuolla tahdilla nousee räjähdykset niin kohta siellä on joka vuodenpäivälle oma räjähderikos. Heja sverige!
   
  Viimeksi muokattu: 14.09.2019
  rane58 tykkää tästä.
 19. Lordjw

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2008
  Viestejä:
  214
  Joo, Ruotsi on menossa kehitysmaaksi ja kun se tapahtuu tulee se monelle yllätyksenä. Kuntatalous on vakava juttu Ruotsissa. Pahimmat ennusteet lupaavat että kaikki kunnat tulevat menemään miinukselle 2020- luvulla.

  Yhteiskuntarauha on jo menetetty monessa paikassa. Käytännössä esimerkiksi naiset eivät uskalla enään likkua ulkona myöhään illalla. Kun talous menee jatkossa kuralle ja poliisin työ on pelkkää saastan lakaisemista tulee yhteiskunnan ylläpitäminen entistä vaikeammaksi.
   
  rane58 tykkää tästä.
 20. tuskaapaatissa

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2015
  Viestejä:
  377
  Kymmenet nuoret riehuivat kiviä ja papatteja heitellen Tukholmassa

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli...heitellen-poliisit-paikalla/7548326#gs.3q8hjz

  Tätä ei voi tajuta. Millaisella äo:lla varustetut ihmiset ovat viehtyneitä jostain helvetin papateista? Oletan, että eivät olleet enää mitään 9-vuotiaita, Ruotsin ollessa kyseessä mistään ei voi enää olla kyllä varma. Samalla täytyy kyllä kysyä, ovatko kantaruotsalaiset vielä tyhmempiä. Menivät vapaaehtoisesti tuhoamaan onnelansa hankkimalla sen puolilleen kehitysmaalaisia.
   
  rane58 tykkää tästä.
 21. Lordjw

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2008
  Viestejä:
  214
  Ruotsinmaa puskee kovasti uutisia. Yhteiskunta on vielä hautumistilassa, mutta merkkejä kiehumisesta alkaa pikkuhiljaa tulla esiin.

  Ja huomatkaa että kaikki uutiset on poimittu SVT:stä eli Ruotsin YLEltä, joka on kuin YLE steroideissa potenssiin 10 asioiden pimityksissä ja agendassaan.

  Nyt jo demareilla tutisee
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/...ngen-krav-fran-socialdemokratiskt-kommunalrad
  Ruotsin Sossut on perinteisesti ollut täysi rajat auki puolue. Nyt alkaa kuitenkin kuulumaan soraääniä ja osa puolueen kunnalispoliitikoista haluaisi että maahanmuutolle asetettaisiin edes jotakin rajoja. Näköjään todellisuus alkaa pikkuhiljaa hiipimään läpi paatuneimpienkin suvakkien arkitodellisuuteen.

  Helikopteria ammuttiin laserilla
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ambulanshelikopter-beskots-med-laser-personal-traffad
  Futuristinen tapahtuma sattui Gotlannissa kun ambulanssihelikopteri oli potilaskuljetuslennolla. Yksi helikopterin henkilöstöstä sai silmävaurion, lienee ollut vähän tehokkaampi laseri kyseessä.

  Suurpalo Enköpingissä
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/brand-i-enkoping-flerfamiljshus-utryms
  Palohan voi johtua mistä tahansa, mutta kun Ruotsin tiedotusvälineitä seuraa niin tuntuu että koko ajan jossakin palaa. En syytä ketään, mutta käy kyllä vähän ihmetyttämään miksi Ruotsissa talot, metsät ja autot ovat PALJON syttymisherkempiä kuin Suomessa. Heitän vain avoimen kysymyksen ilmaan....

  Machetella käsivarteeen
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/halland/ung-man-huggen-med-machete-i-varberg
  Viisi naamioitunutta miestä hyökkäsi Varbergissa 20 vuotiaan miehen kimppuun. Uhria lyötiin poliisin mukaan Machetella käsivarteen ja rintaan. Vammat vakavia, ketään ei kiinniotettuna.

  Tulitaistelu autojen välillä
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/uppgifter-om-skottlossning-mellan-bilar-i-sodra-lanken
  Tukholmassa poliisi hälytetty Tukholman etelätunnelin liittymään ampumisen vuoksi. Silminnäkijöiden mukaan autoista kävi tulitusta ja molemmat kaasuttelivat pois maantie 73 suuntaan. Ketään ei kiinniotettuna tahi epältynä.

  Käsikranaattihysteriaa Södertäljessä
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/s...ligt-foremal-hittat-pa-parkering-i-sodertalje
  Parkkipaikalta löytyi käsikranaattia muistuttava esine ja poliisi paikalle. No esine osoittautui harmittomaksi leluksi, mutta tämä kuvaa miten ihmisiin alkavat vaikuttaa jatkuvat räjähdykset ja niistä uutisoimiset. Hermot alkaa olemaan pinnalla kun räjähde-ekspertille toimitellaan leluja tutkittavaksi.

  Suuri alijäämä Gnestan koulupuolella
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/stort-underskott-for-skolverksamheten-i-gnesta-kommun
  Gnesta on koulutuksen puolella yhtäkkiä 4milj kr alijäämällä ja nyt pitää sitten etsiä säästöjä. Alijäämä kohdistuu enimmillään peruskoulutuksen puolelle ja siellä henkilöstökustannuksiin. Epäillään myös väärinkäytöksiä laskutuksessa. Säästötoimenpiteinä välitön hankintakielto ja kaikki oppilaiden tukihenkilöinä toimineet määräaikaiset työntekijät saavat potkut. Sairaus-sijaisuuksia ei ole vaan ketkä sattuu olemaan töissä, tuuraavat minkä ehtivät. Tämäkin liittyy massamaahanmuuton ilmiöihin ja sen piilotettuihin kustannuksiin. Alkaa rahat loppumaan...

  Entistä harvempi haluaa aineopettajaksi
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/lararnas-riksforbund-mycket-oroande
  Vähän niin kuin edelliseen uutiseen jatkona Ruotsin Akava on huolestunut että entistä harvempi valmistuu opetusalalle. Esimerkiksi Mälardalenin korkeakoulusta suoritti 2018 tutkinnon 17 opiskelijaa kun tuon vuosikurssin aloittaneita oli ollut 45. Eli reilusti alle puolet valmistui. Syiksi esitetään matalaa palkkaa ja koululaitoksen huonoa mainetta. Koulut pyörivät sitten osittain ns. "epäpätevien" opettajien voimin. Opetuksen taso voi siten vaihdella. SVT tai haastateltu lehtori eivät vahingossakaan mainitse maahanmuuton osuutta koululaitoksen ongelmiin. Maahanmuuttohan on täysin ongelmatonta ja mikään ei vaikuta mihinkään.

  Outo mies pahoinpitelee naisia Eskilstunassa
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/flera-kvinnor-i-eskilstuna-misshandlade-av-okand-man
  Useat naiset ovat tehneet valituksia pahoinpitelyistä Eskilstunassa. Tuntematon mies on täysin yllättäen joko lyönyt naisia tai sylkenyt heidän päällensä. Poliisi etsii miestä, SVT ei halua antaa muita tuntomerkkejä kuin 25-30 vuotias.

  Veitsiuhkaus putiikissa
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/man-hotade-personal-med-kniv-i-matbutik
  Uppsalassa mies rupesi esittelemään veistään elintarvikekaupassa. Henkilöstö koki toimet uhkaaviksi ja soitti poliisin paikalle. Voihan olla hyvinkin paikallinen kantisnarkkari.

  Viisi autoa poroksi Uppsalassa
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/fem-bilar-brann-i-granby-i-uppsala
  Jälleen monikulttuurisuuden peruskauraa. Autot lunastukseen, ei epäiltyjä.

  Pizzeriapalo Alingsåsissa
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/anlagd-brand-i-pizzeria-1
  Pitsapaikka oli syttynyt tuleen yöllä. Poliisi epäilee paloa tahallaan sytytetyksi. Lieneekö joko vakuutuspetos tai reviirikiista. Lähettäkää Päivi Lipponen mielenosoittamaan rassissmia vastaan!

  Autokaappaus Grästorpissa
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/foljde-efter-bilranaren-i-en-annan-bil
  Murtovaras soitti ovikelloa ja tunkeutui sisälle vaatien auton avaimia. No ryöstäjä kaasutteli pois uhrin autolla, mutta uhrina olleella miehellä olikin kakkosauto ja takaa-ajo alkoi. Poliisi sai varkaan pysäytettyä uhrin ohjeistamana. Ryöstäjää epäillään törkeästä ryöstöstä, ajamisesta ilman ajokorttia ja ajamisesta huumaavien aineiden alaisena.

  Kaksi kiinni räjähteistä
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/tva-man-haktade-efter-sprangmedelsfynd
  Joskus Ruotsin poliisi onnistuukin. Kaksi miestä oli poliisin seurannassa ja kun tilanne vaikutti otolliselta, miesten auto pysäytettiin ratsiassa. Takapaksista löytyi räjähteitä. Miehet syytteeseen huumausainerikoksista ja luvattomasta räjähdysaineiden hallussapidosta. Ja tämä tapahtui siis monikulttuurillisessa Göteborgin kaupungissa. Sehän on normaalie että jokaisella narkkarilla on auton takapaksi täynnä räjähteitä.

  Puskaryöstösarja Göteborgissa
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/ranad-av-man-med-huvor
  Naamioitunut miesjoukko napsi yön kulkijoita uhreikseen Göteborgin puistoissa. Ainakin kolmelta uhrilta putsattiin lompakot ja kännykät ja bonuksena sai kolautuksen päähän tahi potkun nivusiin. Poliisi ei ole vielä ottanut ketään kiinni näistä kepposista. Tuskin ottaakaan...

  Pummilla matkustaminen yleistä Göteborgissa
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/vasttrafik-mer-socialt-accepterat-att-tjuvaka
  Liikennöitsijän mukaan joka kymmenes matkustaja ajaa pummilla Göteborgin yleisessä liikenteessä. Liikennöitsijän mukaan yhteiskunnassa on tapahtunut muutos, jossa pummilla matkustaminen nähdään entistä hyväksyttävämpänä tekona. Liikennöitsijä, Västtrafiken, joutui nostamaan lippujen hintoja koska Göteborgin kaupungilla ei ollut enään rahaa tukea julkista liikennettä. Nyt Västtrafiken yrittää saada ongelmaa kuriin lisäämällä tarkastajien määrää. Helpommin sanottu kuin tehty, mikä tarkastaja uskaltaa ruveta uhittelemaan lähes aina ryhmissä liikkuville afrikaanoille tahi arabiaanoille? Tässä sen taas näkee. Yhteiskuntasopimus on Ruotsissa murtunmassa.

  No eiköhän tämä riittänyt tällä kertaa.
   
  rane58 ja Dreama tykkäävät tästä.
 22. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 341
  Se on jännä fiilis että kun lukee jonkun random raiskausuhrin artikkelin niin raiskaaja on ullatus ulkomaalainen. Oikeastaan arvasin jo tästä että "miehen" arvopohjaa on rikottu:

  "
  – Pyysin miestä poistumaan. Hän hermostui tästä. Sitten hän raiskasi minut käsin, Maisa kertoo.
  ..
  Maisa haluaa tuoda esille, että mies ei ole kotoisin Lähi-idästä. Tarkemmin hän ei halua kommentoida miehen kansalaisuutta, koska se voisi paljastaa hänen oman henkilöllisyytensä.
  ..
  Nyttemmin pelko on kohdistunut ulkomaalaisiin miehiin. Maisa on huomannut itsessään piirteitä, joita pitää rasistisina. Hän ei esimerkiksi voi kuvitellakaan tapailevansa miestä, joka ei puhu suomea.
  "
  Jännä juttu että karttaa ulkomaalaisia, eihän kaikki suomalaisetkaan raiskaa vaikka jotkut harvat tekevätkin. Taisi olla ullatusmomentti niin vahva että itsesuojeluvaisto heräsi.

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b1dde344-d504-45ac-b765-d28f4714ee95
   
  rane58 tykkää tästä.
 23. tuskaapaatissa

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2015
  Viestejä:
  377
  Vaan Hamid Ruotsista? Nää jutut nyt on sellaista Hertta-sarjaa keskimäärin, että mitään ei kannata ottaa faktana.
   
  rane58 tykkää tästä.
 24. HyrskynMyrskyn

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  2 746
  Viimeksi muokattu: 16.09.2019
  rane58 tykkää tästä.
 25. Informer

  Rekisteröitynyt:
  05.11.2001
  Viestejä:
  221
  Saa nähdä tulee tästä mitä.

  Persian (iRanin) valtiollinen toimittelija, delegaation kanssa vetelee pitkin Pohjoismaita ja Ruotsissa päättää loikata.
  Viisumi mahdollisesti saatu Suomeen?
  Toimiiko Dublin-sopimus nyt?!

  Tuolla maahanmuuttovirastossa muuten olis aika rentoo.
  *Suki partaa*
  "Ehkä hakenut viisumin, ehkä siellä, täällä, jossain. Mist vitussa mä tiiän."

  Eli voidaanko sopia, että ilman maahantuloasiakirjoja tulevat -> pidetään/tuupataan kokonaan pois Shengen-alueelta tai EU-alueelta?

  Maista joista tarvitsee viisumin, käytetään yhä viisumikontrollia?
   
 26. tuskaapaatissa

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2015
  Viestejä:
  377

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti