Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

 1. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 246
  Suomessa menisi puolustuksena läpi, että sain paniikkikohtauksen. Mitäs siitäkin, että vähän Allahu akbaria huutaa, sehän on vain sitä rikkaampaa kulttuuria. 80 kuuden euron päiväsakkoa ja hyvää jatkoa!
   
  rane58 tykkää tästä.
 2. EnOsaa

  Rekisteröitynyt:
  24.05.2007
  Viestejä:
  1 082
  IS:n videon perusteella puhui lastensa kanssa suomea. Alussa "Suomi, Suomi, kyllä" saattaa kuulostaa hieman epätyypilliseltä, mutta kokonaisuutena ja myös englantinsa perusteella en epäile etteikö ole vähintään asunut Suomessa pienestä pitäen.

  Minusta videolla näkyy vain hyvin tummat silmänaluset, nenä näyttää jo vaaleammalta. Silmänympärys ja kädet ei tosiaan näytä kovin naisellisilta mutta nekin voi selittää sillä että kosteusvoiteiden yms. saatavuus on varmaan ollut heikkoa Isiksen hallinnoimalla alueella. Lisäksi alueen oloihin soveltumaton ihotyyppi eli auringon vaikutus näkyisi helpommin. Samoin väitetty teltan palaminen ja varmaankin heikot pesumahdollisuudet hiekkapölyn keskellä leirillä = kasvoissa ja käsissä voi olla ihan peruslikaa, jopa nokea.

  Tyttären aivopesu onnistunut erinomaisesti, aikoo kulkea yhä peitettynä jos pääsee Suomeen.

  Jos "Sannaa" ei laskettaisi Suomeen enää koskaan niin entäpä jos esim. Usassa murhasta epäilty VHM pääsisi omin avuin Helsinki-Vantaalle mutta sieltä luovutettaisiin Usan suurlähetystön hoiviin, olisiko sama vai eri tapaus? Mutta ei häntä kuitenkaan minusta tarvitse lähteä hakemaan tuolta leiriltä.
   
  rane58 tykkää tästä.
 3. Rumsfeld

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2016
  Viestejä:
  169
  Valitettavaa nähdä tuollainen aivopesty stadimimmi. Kyllä hänet penskoineen Suomeen saadaan, älkää murehtiko. Suomeen tultuaan kaikki mediat haluat eksklusiivin hänen tarinaansa ja maksaa hyvät rahat. Tämän jälkeen hän toimii todennäköisesti vihervasureitten mannekiinia. Feministit arvostavat hänen rohkeuttaan joka tuutissa ja seuraavaksi sitten jo ehdokkaana De Grönassa tai Vasemmistossa.
   
  rane58 ja Peedro14 tykkäävät tästä.
 4. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
  No tämä ketju ei ole aluepolitiikkaa, mutta kuitenkin.

  Siis ensin pitää ymmärtää mikä on valtion pääkaupunki, mikä sen tehtävä ja mitä toimintaa siellä sattuneesta syystä on. Sen jälkeen pitää ajatella, että mistä se raha j avauraus pääkaupunkiin tulee. Sitten voi leikkiä ajatuksella, mitä tapahtuu sille pääkaupungille, jos muu maa erotetaan siitä. tehtäköön pääkaupungista vaikka oma valtionsa.
   
 5. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 874
  Eihän tässä ole kahta sanaa. Sanna sinne halusi ja päiden katkominen on hänen mielestään edelleen ok.

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006026954.html

  SANNAN mukaan hän matkusti Syyriaan, koska profeetta kertoi, että Syyria on hyvä paikka elää ja hän halusi noudattaa profeetan kehotusta.

  – Koko perheemme tuli, Sanna kertoi.

  Toimittaja pyysi Sannaa vastaamaan, onko hänen mielestään ok, että Isisin jäsenet ovat sharia-lain nojalla katkoneet ihmisten päitä.

  – Sharia on sharia. Uskon shariaan. Jos se on Koraanissa, niin sitten se on oikein, Sanna sanoi.
   
  Viimeksi muokattu: 07.03.2019
  rane58 tykkää tästä.
 6. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
  Haagassa ex-vaimoaan puukottanut mies oli Irakissa pahamaineisen aseellisen ryhmittymän jäsen
  Tänään klo 16:30
  Poliisi kertoo, että sillä on hyvin tarkat tiedot epäillyn taustoista.

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/eb4fe921-15e2-4d20-8241-e19a794c58d4

  – Tekoa pidetään tyypillisenä kunniamurhan yrityksenä tällä hetkellä. Se on ollut pikemminkin perhesuhteisiin sidottua toimintaa kuin mihinkään järjestöihin. Tietysti se, että häntä epäillään kunniamurhan yrityksestä, kertoo jotakin tämän henkilön asenteista ja taustasta. Eiväthän tällaiset teot tyhjiössä kasva.Kyllä siinä on ollut vaikutteita tämän ihmisen taustassa, Hätönen muotoilee.

  Ei ole abduljabbarkaan eilisen teeren poikia.
   
  rane58 tykkää tästä.
 7. bonekuukkeli

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2009
  Viestejä:
  50
  Eikös tämä Sanna-tapaus voitaisi kuitata "yksittäistapauksena", kuten tähänkin asti tapana ollut? Ja tietenkin estää tänne tuleminen/evätä kansalaisuus, muutenhan se luo vain turvattomuutta ja jatkoilmiöitä. Lapset varmasti tyytyväisempiä äitinsä kanssa jossain turvatuissa leiriolosuhteissa, kuin äidistä irti revittyinä ja pakotettuna Suomessa. Aivopestyjäkin ovat. Toki lapsien mielipidettä voisi asiassa kysyä, mutta vastauksen voi arvata huomioiden kohtuu varhaisen iän Suomesta muuttamiseen ja täältä pois vietetyn ajan määrään + lapsien luontaisen uskollisuuden vanhempiaan kohtaan. Ei lakimuutoksia voi ainakaan tehdä / jättää tekemättä tämmöisiä yksittäisten poikkeustapauksien vuoksi. Mielummin vaikka maksetaan sinne halpaan maahan siedettävä ylläpito, mikä tuskin aavikoiden olosuhteissa montaa euroa kuukaudessa tekisi.
   
  rane58 tykkää tästä.
 8. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Ei tule yllärinä että Suomi myöntää turvapaikan terroristeille. Kyllähän heille turvapaikka pitää myöntää koska Irakissa voi terrorismista ja pään katkomisista seurata vankilaa tai kuolemantuomio.
   
  rane58 tykkää tästä.
 9. monta

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2013
  Viestejä:
  453
  Täällä hölmölässä voi sitten tarttua linja-auton rattiin, ja jos menee mönkään niin saa vain sakot.
   
  rane58 tykkää tästä.
 10. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Jenkeissä kun se yksi Allahin soturi yritti 10v sitten sytyttää jonkun nallin lentokoneessa lopputuloksena omien muniensa kärventäminen, niin tuloksena oli elinkautinen ilman armahdusmahdollisuutta adx-florence vankilassa, mikä on siis turvatuin vankila koko maassa, ja siellä oleminen on yhtä kidusta, mutta itseänsä ei pääse listimäänkään.

  Mielestäni nuo eivät hirveästi eroa toisistaan tekoina, koska molemmissa on yritetty joukkoliikennevälinettä käyttäen aiheuttaa useiden ihmisten kuolema. Molemmat toki surkeita yrityksiä, mutta mahdollisuus suureen onnettomuuteen melkoinen silti.
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2019
  rane58 tykkää tästä.
 11. Hauki on kala

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2013
  Viestejä:
  364
  • 3.3 Asiaton käytös on kiellettyä. Asiattomana käytöksenä voidaan pitää esimerkiksi toisten nimittelyä, provosoimista tai voimakasta provosoitumista.
  rane58 tykkää tästä.
 12. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
  No eiväthän muslimit voikaan "integroitua", jos sillä tarkoitetaan uuden maan tapojen omaksumista.

  Islam on uskonto, laki, yhteiskunta, kulttuuri ja käytöstavat. Se on täydellinen elämää ohjaava kokonaisuus. Se on joko tai. Islam tai länsimaalaisuus, jos aikoo olla harras muslimi, ei juuri ole vaihtoehtoja. Toki voi olla tekemättä rikoksia ja teroilematta, mutta muuten ei tule kuuloonkaan muuttua länsimaiseksi rappiokansalaiseksi.
   
  rane58 tykkää tästä.
 13. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 574
  Suoraa puhetta opettajien liitolta: ”Suomi on epäonnistunut maahanmuuttajien kotouttamisessa”
  Opetusalan ammattijärjestö OAJ on huolestunut maahanmuuttajataustaisten lasten oppimistuloksista Suomessa. OAJ toteaa tiedotteessaan suorasanaisesti, että ”Suomi on epäonnistunut maahanmuuttajien kotouttamisessa”.

  Maahanmuuttajataustaisten lasten oppimistulokset ovat kaksi vuotta kantaväestön tuloksia jäljessä, OAJ perustelee. Lisäksi OECD:n tuoreen maaraportin mukaan ulkomailla syntyneistä koulunkäyntinsä keskeyttää lähes kaksi kertaa niin moni kuin Suomessa syntyneistä.

  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/27...pahasti-jaljessa-koulussa-suomi-epaonnistunut
   
  Ilkko2 ja rane58 tykkäävät tästä.
 14. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 574
  ^ Tässäkin muuten tyypillistä että kaikki vastuu otetaan pois mamuilta. Totta kai Suomen vika kun kehitysmaa mamut eivät opi eivätkä kotoudu.

  Eihän näihin upoteta kuin vain se reilu 3 miljardia euroa vuodessa. Mutta lisää tätä rikkautta ja kultamunia pitää saada kehitysmaista.
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2019
  Ilkko2, rane58 ja electron06 tykkäävät tästä.
 15. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 574
  [​IMG]

  Reddititin säikeestä. Oli sentään kivoja leikkihetkiä. :D
  Voi vaan kuvitella minkälaista meno on Ruotsissa, kun Suomessakin tämä on suuri ongelma, josta kärsii kantisoppilaatkin.
  Eipä ihme että PISA pisteet Ruotsissa tippuu kuin lehmän häntä.
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2019
  Ilkko2 ja rane58 tykkäävät tästä.
 16. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 574
  Rikosoikeuden professori Isis-taistelijoiden paluusta Suomeen: Hyvin epätodennäköistä, että heitä tuomittaisiin rikoksista
  https://yle.fi/uutiset/3-10677844


  Matti Tolvasen mukaan on kiistaton riski, että Suomeen palaavat, mahdollisesti raskaisiin rikoksiin syyllistyneet henkilöt kävelevät vapaalla jalalla.

  Rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen Itä-Suomen yliopistosta pitää erittäin epätodennäköisenä, että Suomeen mahdollisesti palaavat äärijärjestö Isisin riveissä taistelleet henkilöt saataisiin tuomittua terrorismirikoksista.

  Tolvasen mukaan tämä johtuu siitä, että terrorismirikoksissa näyttökynnys on korkea. Lisäksi hän painottaa, että ulkomailla epäillyiksi tehtyjen terrorismirikosten tutkinta on haastavaa.

  – Siinä tarvittaisiin ilman muuta oikeusapua sieltä, mistä taistelijat ovat tulleet, mutta sen saaminen erityisesti Irakin ja Syyrian suunnasta on vaikeaa. Enkä usko, että nämä henkilöt ovat itsekään halukkaita selvittämään rikoksiaan, Tolvanen sanoo.

  Tolvanen muistuttaa, että rikoksesta epäillyillä on usein apunaan oikeusavustajat, jotka osaavat tarkkaan kertoa heille oikeutensa, mutta myös sen, että heillä ei ole velvollisuutta selvittää omia rikoksiaan.

  Tolvanen sanoo, että Suomessa on jo olemassa oikeuskäytäntöä ulkomailla epäillyiksi tehdyistä terrorismirikoksista, joissa syytteet ovat kaatuneet juuri näytön puutteeseen.

  Tuorein tapauksista on kolmea suomalaismiestä koskenut juttu, jossa heitä epäiltiin terroristisessa tarkoituksessa tehtävän rikoksen valmistelusta Syyriassa. Helsingin käräjäoikeus hylkäsi syytteet tammikuussa 2018. Oikeus katsoi, että näyttö ei riittänyt suunnitelman ja terroristisen tarkoituksen osoittamiseen.

  Hieman vanhempi tapaus on irakilaisia kaksosveljeksiä koskeva tapaus. Veljeksiä epäiltiin muun muassa terroristisessa tarkoituksessa tehdyistä murhista. Pirkanmaan käräjäoikeus kumosi syytteet toukokuussa 2017. Oikeuden mukaan jutussa annettu näyttö ei riittänyt tuomitsemiskynnyksen ylitykseen. Jutun käsittely hovioikeudessa on yhä kesken.
   
 17. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 246
  Onkohan Ruotsissa jo vähän tällainen meno?

  https://apina.biz/157350.webm?mode=sfw

  Voiko tuota sanoa rasismiksi? Miettikää millainen paskamyrsky tulisi, jos asetelma olisi toisin päin.
   
  Ilkko2, rane58 ja Peedro14 tykkäävät tästä.
 18. rottah

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2015
  Viestejä:
  675
 19. juhog81

  Rekisteröitynyt:
  02.07.2016
  Viestejä:
  1 195
  Sarjakuvat, some-animaatiot ja sovinnonteko radikalismin vastalääkkeitä – Marokon työ jihadismin suitsimisessa saa kiitosta maailmalla (YLE)

  Marokko alkoi 2000-luvun alussa korostaa diplomatiassaan "keskitien islamia". Kuningaskunnassa on perehdytetty maltillisen islamin oppeihin imaameja eli islamilaisten yhteisöjen hengellisiä johtajia oman maan lisäksi Saharan eteläpuolisesta Afrikasta, Tunisiasta ja Ranskasta.

  Onko tämä se sama islam josta olen lukenut täältä aina niin asiantuntevasta KR-ketjusta? Merkillistä...
   
 20. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Valemedia, yksitäistapaus, ei voi ylestää jne. Usko jo kaikki suojavärin omaavat on isisin terroristeja.
   
  juhog81 tykkää tästä.
 21. PalleX

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2002
  Viestejä:
  3 101
  Just äskettäin Marokossa katkottiin niiden Pohjoismaalaisten tyttöjen päät Islamin nimissä. Onko se sama islam mistä tuossa uutisessa puhutaan? Merkillistä...
   
  rane58 tykkää tästä.
 22. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 874
  Niin, se Turun puukottaja oli myös Marokosta. Aika moni tero on itseasiasta marokkolainen. Mikähän siinä on..?
   
  rane58 tykkää tästä.
 23. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 574
  Vihervasemmisto piireissä unohdettu jo Louisan ja Marenin päänkatkomiset loppuvuodesta, ja Islamin ihanuuden ja rauhantahtoisuuden hehkutus jatkuu. Kyllähän Marokko varmasti yrittää, varsinkin kun turismi on sille elinehto.

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2019
  rane58 tykkää tästä.
 24. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  2 057
  Muistaakseni nämä kaulankatkojat olivat ulkomaalaisia, eivät niinkään marokolaisia.
   
 25. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Olivat kuitenkin arabeja jotta sama asia. Kurkkujen katkominen on kansallisharrastus suojavärin omaaville kansalaisille, että tiedät. Ihme juttu että kukaan ei Suomessa kampanjoi kansalisten turvalisuuden puolesta ka ehdota solariumin kieltämistä.
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2019

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti