Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  683
  Kysymyksiä: Onko näiden kouluajalla 8-luokkalaisten tyttöjen vastaanottokeskuksesta hakemien turvapaikanhakijoiden taustat selvillä? Ei voi olla todellista.
   
 2. 1001001

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2010
  Viestejä:
  1 118
  Monenko Odinin kanssa veteraanit haluaisi jutella samalla tavoin:D
   
 3. Sas-soon

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2014
  Viestejä:
  139
  Poliisi ei käsittääkseni saa luoda valeprofiileja, jolla olisi mahdollista saada kiinni saalistajia. Ja koska näin on, niin poliisin tehtäväksi jää palomiesmäinen työskentely, eli mennään paikalle vasta kun palaa.

  Nythän kauhistelemassasi aiheessa uhkaus kohdistetaan nimenomaan saalistajiin ja profiilit tehdään tarkoituksella näyttämään selkeästi alaikäisten profiileilta. Tämän johdosta ei tarvita maisterin papereita oikeustieteellisestä todetakseen saalistajan.

  Itse en ainakaan koe pienintäkään pistoa sydämessäni, mikäli tämänkaltainen saalistaja saa ns. epävirallista oikeutta.

  Mikäli olet sitä mieltä että Suomessa rangaistukset ovat linjassa teon vakavuuteen nähden, se on sinun mielipiteesi, mutta suurin osa suomalaisista ei jaa mielipidettä kanssasi.
  Myös lyhyiden tuomioiden jälkeen rikosten uusiminen on tavallista.
   
 4. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  683
  Ei muuta kuin leveää hymiötä pöytään. Räkänauru pidentää ikää.
   
 5. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 515
  Poliisin peitetoiminta on tosiaan tarkkaan säädeltyä ja sitä voi käyttää vain vakavien rikosten selvittämisessä vasta siinä vaiheessa kun epäily on jo käynnissä. Ennakoiva peitetoiminta ei ole sallittua. Jenkeissähän näistä tehdään koko kansan tv-ohjelmia, missä saalistaja pyydystetään ja näytetään koko kansalle ennen poliisille antamista. Siellä jo ns. pahat aikomukset, eli alaikäisen lähentely voi tuoda vuosia häkkiä, vaikka mitään fyysistä ei olisi tapahtunutkaan.
   
 6. 1001001

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2010
  Viestejä:
  1 118
  Tiesit varmaan, että meilläkin osa noista "lapsen hyväksikäyttö" tapauksista selaisia ettei koskaan edes tavannut henkilöä.
   
 7. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 296
  Ei tullut kellään mieleen semmoista motiivia postailla raiskausuutisia että sillä voisi olla vaikutusta äänestyskäyttäytymiseen? Ei minulla ainakaan ensimmäisenä (eikä kymmenentenäkään jos jäi epäselväksi) ole mielessä että tässä olisi taustalla joku oman käden toimintaan kehoittaminen. Korkeampien rangaistuksien kannattaminen ja käännytyspäätösten nopeuttaminen on tietenkin mielessä, mutta sitä tuskin tätä kautta läpi saa. Eikä tästä todellakaan mitään mielihyvää saa, ällöttää koko ketju ennemminkin kun tietää millaista meininkiä nykyisin on.
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2019
 8. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 515
  Meinasin sitä ,että meillä ei ole kriminalisoitu varsinaisesti 15-vuotiaan lämppäämistä, vaikka pahat olisikin mielessä. Toki kikkelikuvien lähettämisestä ja esimerkiksi seksin ostamisen yrittämisestä joutuu vastuuseen ilman fyysistä kontaktiakin.
   
 9. 1001001

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2010
  Viestejä:
  1 118
  Netissä tapahtuvaa seksuaalista häirintää tai hyväksikäyttöä voi olla

  • seksistä kertominen sinulle
  • asiattomia huomautuksia ja kommentteja ulkonäöstäsi tai seksuaalisuudestasi
  • alastonkuvien tai -videoiden pyytämistä tai kiristämistä, niiden levittämistä eteenpäin
  • jos sinua pyydetään riisuuntumaan, tyydyttämään (eli koskettelemaan seksuaalisesti) itseäsi tai harrastamaan seksiä netin välityksellä
  • jos toinen ihminen riisuuntuu tai tyydyttää itseään sinun nähtesi web-kameran välityksellä
  • jos sinulle lähetetään esimerkiksi kuvia sukupuolielimistä tai linkkejä pornosivuille tai -videoihin
  Vaikka alle 16-vuotias haluaisi tehdä edellä mainittuja tekoja aikuisen kanssa, on lainvastaista ja seksuaalista hyväksikäyttöä, jos aikuinen tekee tai suuntaa tällaisia tekoja nuorelle. Aikuinen on aina vastuussa tällaisista teosta, se ei ole milloinkaan nuoren vika.

  https://www.nuortennetti.fi/netti-ja-media/seksuaalinen-hairinta-netissa/

  Toi näin nopeasti googlattuna. Ei tarvitse lähetellä kuvia tai yrittää edes tavata. Monimuotoisesti tuomitaan ja hyvä niin.
   
 10. 1001001

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2010
  Viestejä:
  1 118
  Persut osaa masinoida tolkuttoman hyvin netissä kaiken. Äänestyksiä, foorumeita, youtubea ym sotketaan oikein urakalla. Ryhmänä käyvät "alapeukuttamassa" youtubessa kaikkea mikä on suvaitsevampaa suhtautumista maahanmuuttajiin, jotta videot eivät olisi esillä kansalle. Äänestyksiin masinoidaan vääristyneitä 80% kannatuksia ja pisteenä i:n päälle nämä ketjut, joissa isketään aina joukolla kiinni jos joku eri mieltä. Jos keskustelua jatkaa, niin tulee kymmenen viestin jälkeen leimaus "tuo on trolli", vain sen vuoksi ettei suostu hiljenemään. Mennään henkilökohtaisuuksiin ja aiheutetaan vaikka itselleen bannit, kunhan saa hiljennettyä "väärät" jutut.

  Odottaen, että Odinit soittaa ja kysyy haluavatko Kaunialassa kahvitella :psmoke:
   
 11. Sas-soon

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2014
  Viestejä:
  139
  Ymmärrän hyvin että sinulla on mielipiteinesi varsin yksinäistä. Mutta se ei tarkoita, että sinä olisit oikeassa tai edes hyvällä asialla.

  En osaa persuihin ottaa kantaa, en sellainen ole enkä ole äänestänytkään. Enkä myöskään kannata odineita, nyt enkä tulevaisuudessa.

  Mutta sinulta puuttuu nyt syy-seuraus suhteen ymmärrys. Kaikki tämä mitä nyt tapahtuu on seurausta jostain. Ja se jokin on kontrolloimaton maahanmuutto, alhaiset/väärät rikostuomiot, välinpitämätön asenne tiettyjen ihmisryhmien rikollisuuteen, maahantulijoiden elättäminen ja sen kaatuminen veronmaksajille, korkeat verot, verotuloilla kustannettavien peruspalveluiden heikkeneminen, jne jne...

  Kaikki ei ole aina mustavalkoista, mutta ei myöskään niin monisyistä ja vaikeaselkoista kuin annetaan ymmärtää. Asioille löydetään aina ratkaisut, tavalla tai toisella. Huolestuttavaa on se, että koska ongelmiin ei reagoida, niin asian hoitamiseen käytetään muita keinoja.
   
 12. 1001001

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2010
  Viestejä:
  1 118
  Niin olen täällä yksin mielipiteineni, koska suurin osa fiksuista pysyy kaukana tällaisesta roskasta. Katso eduskuntaan tai vaaleihin, niin näet ketkä vähemmistössä.

  Persujen piti saada KOLME muuta edustajaa voidakseen järjestää äänestyksen eduskunnassa mamutuksesta. Ei saaneet. Sitten SDP teki ehdotuksen vanhusasioista ja KAIKKI oli mukana :)
   
 13. Sas-soon

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2014
  Viestejä:
  139
  Hauskinta tässä on se että kaikki tämä ”roska” on asiaa johon ei ole puututtu. Liekö syy juurikin siinä että mainitsemasi ”fiksut” ihmiset elävät haavekuvissa, näkemättä asioiden todellista laitaa.

  Optimitilanteessa meillä ei olisi Perussuomalaista puoluetta, eikä mainitsemiani ongelmia. Mutta koska ongelmat ovat olemassa, on myös persut.

  Mutta en edelleenkään koe mitään sympatioita persuja kohtaan, joten turha paasata minulle siitä. Sen sijaan minua kiinnosta miten ratkaistaan ongelmia, joita mainitsin ja joita ketjussa on kirjoitettu yli 7000 sivua.
   
 14. 1001001

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2010
  Viestejä:
  1 118
  Prööööööööööt.

  En minä tai kukaan muukaan sano ettei ole ongelmaa, mutta tämä persunismi ei vain suurimman osan mielestä ole minkäänlainen toimiva ratkaisu. Persuilla on kova vimma hokea tuota, että muut eivät näe ongelmaa ja tykkäävät kun mamu tulee ja raiskaa lapsemme. Sen kuin jatkatte, onpahan vähemmän äänestäjiä jatkossa taas kolmannen kerran putkeen 2023 keväälläkin.
  Poliisitkin arvostaa ihan älyttömästi tuota asennetta, oikein ääniä ropisee kun kaadatte paskaa niskaan.
   
 15. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 168
  Jälleen kerran herran tajunnan virtaa. Tarkenna hiukan esimerkiksi mitä tarkoittaa tuo boldaamani pätkä tarinastasi..? Ihan itse keksit uuden sanan "persunismi". Ja keiden "suurimman osan".
  Onko siis niin että on parempi olla hiljaa niin silloin kansa luulee että ei ole ongelmaa..? Keskusta ja kokkareet toivottivat Sipilän johdolla 2015 moniosaajat tänne tervetulleiksi ja juuri mitään muuta kuin ongelmauutisia näistä ei ole kuultu. Mitä nyt rahaa on palanut tyhjään kaivoon satoja miljoonia.
  Tämä keskustan ja kokoomuksen "monkulttuurisuus on rikkaus" näkyy juurikin viimeisissä kannatuskyselyissä siten mitä mieltä kansa on näiden edesottamuksista.
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2019
 16. Sas-soon

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2014
  Viestejä:
  139
  Luetun ymmärtäminen ei liene vahvinta osaamisaluettasi?

  Kerran vielä: en äänestä, enkä ole äänestänyt persuja. Siltikin ymmärrän ihmisiä jotka äänestävät.

  Mutta se että tässä maassa ei ole hoidettu asioita kuten olisi kuulunut, aiheuttaa sen että persut ja odinien kaltaiset ryhmät saavat koko ajan enemmän kannatusta. Varsinkin nyt kun pitää oikeasti alkaa miettimään mihin vähiä rahoja käytetään. Helpointa olisi luonnollisesti karsia kohteista jotka eivät hyödytä Suomea tai suomalaisia missään vaiheessa.

  Edit: onko tämä 1010111 jonkun röllykän toinen nimimerkki?
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2019
  Japi 111 ja electron06 tykkäävät tästä.
 17. 1001001

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2010
  Viestejä:
  1 118
  Missä se nouseva kannatus? Laskemassa toisia vaaleja putkeen gallupien mukaan. 2011 vaalien jytkystä tultiin alas 2015 ja 2019 gallupit näyttää, että jäädään jälkeen myös 2015 luvuista.

  Mulle yksi ja sama äänestätkö persuja. Tämä maahanmuuttoasia nyt on vain yhtä kuin persut. Katso tätä ketjua. Joka sivulla muistutetaan et äänestä persuja niin kelkka kääntyy. Parhaimmillaan kerrotaan oma ehdokasvalinta.

  Kiitos rölliksi sanomisesta. Ignorea sullekin ja elämä mukavammaksi. Tätä minä juuri sanoin, ette halua keskustella hetkeäkään. Alkaa syyttely luetunymmärtämisestä ja trollaamisesta :)
   
 18. Sas-soon

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2014
  Viestejä:
  139
  Pysyn kyllä vahvasti kannassani luetun ymmärtämisen suhteen nimimerkki 0100100 osalta. Mutta henkilön ajattelussa tiivistyy kaikki klassikot, eli oma mielipide jota ei olla valmiina muuttamaan, huono argumentointi, ylemmyydentunne, jankkaaminen, vastakkaisten mielipiteiden blokkaaminen ja lopuksi epätoivottujen henkilöiden poistaminen.

  Samalla agendalla on maahanmuuttoakin perusteltu.. Täytyykö tästä vetää yhtäläisyysmerkit maahanmuuton puolestapuhujille?
   
  Dreama ja Stoker tykkäävät tästä.
 19. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 168
  Onhan se hassua kun kaikilla on oma mielipide kullttuurin rikkaudesta mutta 1010111 on henkilö joka laittaa hänen kanssaan eri mieltä olevat keskustelijat ignoreen. Hänellä menee jutut yksinkeskusteluiksi.
   
  Stoker tykkää tästä.
 20. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 168
  Altterointispekulaatiot poistettu. Tarkoitus on keskustella otsikon mukaisista asioista, ei toisista keskustelijoista.
  - V10
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 13.02.2019
 21. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 739
  Kyllähän sen ymmärtää että maailmankuva särkyy kun oma uskovaisuus kokee jatkuvasti kolauksia. Harmittaahan se olla väärässä kun haluaa halata koko maailmaa. Kaikki me ollaan samanlaisia. Jotkut kansallisuudet vaan tykkäävät rötöstellä, raiskailla ja olla muutenkin hyödyttömiä, joita hyväuskoiset höperöt ovat valmiina ottamaan maahan rajattomasti kun lentäähän linnutkin.
   
 22. Lordjw

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2008
  Viestejä:
  204
  KHO haluaa pitää terroristit Suomessa. Hienoa toimintaa!

  Maahanmuuttovirasto ei myöntänyt terrorismirikoksista Turkissa tuomitulle kurdille turvapaikkaa – KHO katsoi miehen joutuneen vainon kohteeksi

  https://yle.fi/uutiset/3-10642356

  Ja nämä tuomarit ovat sitten vastuussa tästä maallemme langenneesta lottovoitosta:

  Asian ovat ratkaisseet oikeusneuvokset Anne E. Niemi, Hannu Ranta, Petri Helander, Tuomas Kuokkanen ja Jaakko Autio. Asian esittelijä Aino Salmi.


  Julkaistu 12.2.2019
   
 23. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  6 995
  Epätasa-arvoista. Nyt pitäisi KHOn päättää että turva-paikka myönnetään myös ISISiä ja Al-Qaidaa avoimesti kannattaville taistelijo.. anteeksi vainon kohteeksi joutuneille poloisille.
   
 24. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 296
  Sivuutit sen että siellä Turkissa on islamisti Erdogan johdossa, joka jakelee mielivaltaisia vankeustuomioita kurdeille. Ja muillekin vääräuskoisille. Ja arvostelijoille myös.
   
  kusiainen tykkää tästä.
 25. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 296
  Joopa joo mitä roskaa taas. Se että on turvaloisia ei tarkoita että ei olisi oikeitakin vainon kohteita. Niin ja en muuten kannata turvapaikan myöntämistä kenellekään sen helpon väärinkäytön takia. Turkin tilanteen huomioiden siellä on oikeasti vainon kohteena olevia.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti