Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

 1. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
  Some on kyllä pakottanut vanhatkin mediat uutisoimaan näistä. Muutenhan noita olisi piiloteltu viimeiseen asti.
   
 2. PalleX

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2002
  Viestejä:
  3 095
 3. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 120
  Hyvä kirjoitus, mutta epärealistinen, koska se nyt vaan ei feministeille käy, että maahanmuutossa panostettaisiin naisiin ja tyttöihin. Siinä astuttaisiin pahasti feministien pilluvallan varpaille, ja se nyt vaan ei käy.

  Tyttöihin ja naisiin panostaminen maahanmuutossa olisi toki win-win monessakin mielessä eikä ainoastaan rikollisuuden ehkäisyn kannalta. Se esimerkiksi vaikuttaisi dramaattisesti syntyvyyteen Suomessa. Miettikääpä, jos vuonna 2015 tänne olisikin tullut kymmenientuhansien nuorten miesten sijaan saman verran nuoria naisia. Suomeen olisi jo nyt syntynyt tuhansia lapsia, jotka ovat nyt jääneet syntymättä. Tulevina vuosina syntyisi lisää.

  Kannattaa muistaa, että esimerkiksi vuonna 2017 Suomessa syntyi vain 50.000 lasta. Edellä mainittu kymmenien tuhansien nuorten naisten saapuminen voisi vaikuttaa siis syntyvyyteen jopa melko tuntuvastikin. Jos joka vuosi tänne tulisi nuoria naisia kymmeniä tuhansia yksilöitä, voisi syntyvyys jopa tuplaantua joidenkin vuosien kuluttua... Miesten syrjäytyminenkin vähenisi, koska olisi nykyistä paljon helpompaa löytää kumppani. Naisten ylipainoepidemia kääntyisi laskuun kilpailutilanteen pakottamana, mikä taas vaikuttaisi paljonkin kaikenlaisiin asioihin.
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2019
 4. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 596
  Ivan Puopolon kolumni: Raiskaustilastot eivät kotouttamalla pienene
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli...stilastot-eivat-kotouttamalla-pienene/7241522

  ^ ehkä noin vuosi sitten tällaista kirjoittava toimittaja olisi lentänyt kaaressa ulos työpaikaltaan rasisti-syytösten kanssa.

  Kaikki lähti liikkeelle Oulusta, kun siellä alkoi purkautua pöyristyttävä lapsiin kohdistunut seksuaalirikosten sarja. Sen jälkeen tuli tietoa Helsingissä tapahtuneesta lapsen törkeästä raiskaamisesta. Tämän kaiken päälle tuli poliisin eilen julkaisema ennakkotilasto koskien seksuaalirikoksia viime vuodelta. Se on karua luettavaa, kirjoittaa MTV:n Huomenta Suomen juontaja, toimittaja Ivan Puopolo.

  Helsingissä tapahtuneista raiskauksista epäiltynä 54 prosentissa on ulkomaalainen. Muualla maassa vastaava luku on 34 prosentti.

  Lasten seksuaaliset hyväksikäytöt ovat kasvaneet Helsingissä viime vuonna 70 prosenttia. Niissä ulkomaalaisten osuus epäillyistä on noin 20 prosenttia.

  Kaikissa seksuaalirikoksissa ulkomaalaiset, erityisesti irakilaiset ja afganistanilaiset, ovat selvästi yliedustettuina. Yliedustus tarkoittaa, että heitä on tekijöinä poikkeuksellisen paljon siihen nähden, kuinka paljon heitä on maassa.

  Ennaltaehkäisy ei toimi
  Sitten alkoi ennaltaehkäisevien toimenpiteiden luettelointi.

  Heti alkuun pöytään lyötiin vanha kunnon kotouttaminen. Se ei ole onnistunut Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa eikä tähän mennessä Suomessa, mutta jostain ihmeellisestä syystä ollaan silti sitä mieltä, että jatkossa kyllä onnistuu. Kunhan vielä vähän jykevämmin sanotaan, että ei saa raiskata, niin eiköhän se siitä sitten.

  Vasemmistosta muistutettiin, että suostumusperusteisuus on saatava lakiin. Sekö se ongelma todella on? Että jospa vain laissa lukisi, että suostumus on saatava, niin sitten varmasti raiskaaminen loppuu, niinkö?

  Poliisien lisäämistä on esitetty myös. Poliisi tietenkin valvoo lakia, mutta miten se auttaa siihen, että mies ei raiskaa naista? Vaikka jokaisessa kulmassa seisoisi poliisi, ei siitä olisi mitään hyötyä niin kauan, kun he eivät seuraa ihmisiä heidän koteihinsa.

  Annika Saarikko sanoi blogissaan, että "oireilevat tunnistetaan ja rikoksia pystytään paremmin ennaltaehkäisemään". Anteeksi, mutta mitkä olivatkaan raiskaamisen ennakko-oireet? Näkeekö sen röntgenissä vai kuumemittarilla?

  Mitään oireita ei tietenkään ole. Ja vaikka olisikin, miten ihmeessä ne selvitettäisiin? Talutetaanko jokainen turvapaikanhakjia Maahanmuuttoviraston toimesta terapiaan juttelemaan seksuaalifantasioistaan?

  Ensimmäinen järkevänoloinen ajatus
  Tuntuu aivan käsittämättömältä, että päässä ei vieläkään soi mitkään kellot.

  Sisäministeri Kari Mykkäseltä tuli ensimmäinen järkevän oloinen ajatus, kun hän pohti, miten rajan yli tulevien nuorten miesten määrää voitaisiin pienentää. Tässä piilee koko ongelman ydin.

  Nimittäin kun ihminen – vaikka sitten nuori mies – tulee rajalle ja sanoo tarvitsevansa turvapaikkaa, hänet on kansainvälisen lain mukaan otettava maahan.

  Sen keinon pohtiminen, miten nuorten miesten määrää voitaisiin vähentää, on järkevää. Nimittäin jos maassa ei ole ulkomaalaisia nuoria miehiä, silloin ulkomaalaiset nuoret miehet eivät myöskään raiskaa ketään.

  Ylivoimaisesti suurin osa ulkomaalaisista miehistä ei tietenkään tee mitään rikollista, mutta se ei liity asiaan mitenkään.

  Sekään ei liity asiaan, että myös suomalaiset raiskaavat.

  Muussa tapauksessa voisi minkä tahansa demografian yliedustuksen pyyhkiä pois. Ylipaino ei ole ongelma, koska terveys voi mennä myös hoikalta. Poikien heikko koulumenestys on pelkkää sanahelinää, koska myös jotkut tytöt menestyvät huonosti.

  Saisiko ulkomaalaisten tilastolliseen yliedustukseen puuttua vain, jos yksikään suomalainen ei raiskaisi?

  Nainen on "aasista seuraava"
  Haastattelin Huomenta Suomeen poliisia, joka vuosina 2015-2016 kävi vastaanottokeskuksissa luennoimassa tulijoille Suomen laista ja tavoista. Hän sanoi, että on päivänselvää, että tämä liittyy kulttuuriin. Nainen on sielläpäin "aasista seuraava", hän totesi.

  Samaa sanoivat Ilta-Sanomien haastattelemat irakilaiset naiset.

  "Omassa maassa ei voinut ehkä edes jutella naisen kanssa, ja tulet yhteiskuntaan, missä naiset ovat vapaita, ja sinulla on kieroutunut käsitys siitä, että nainen on kuin joku eläin."

  Se, että tällä ja massiivisella yliedustuksella raiskaustilastoissa on yhteys, voi jäädä tajuamatta vain, jos puuttuu aivot.

  Ironista on, että Jussi Halla-Aho on sanonut samaa niin kauan kuin jaksan muistaa. Hän on ennustanut prikulleen, mitä tulee tapahtumaan ja miten.

  Sen sijaan, että sormet taas työnnetään korviin, toistellaan tyhjiä mantroja ja heilutellaan rasismikorttia, kannattaisi katsoa faktoja. Totuuden hyväksyminen on parantumisen alku, etenkin kun sairaus on pikkutyttöjen raiskaamisen mahdollistama hyväuskoisuus.
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2019
  kusiainen ja Stoker tykkäävät tästä.
 5. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Tältä se vähän vaikuttaa... Vuonna 2011 oli vajaat 1700 lasten seksuaalista hyväksikäyttöimoitusta ja suurin osa näistä lakaistiin maton alle. Miksi vasta nyt herättiin, oliko rötöstelijöillä vuonna 2011 sen verran tehokas suojaväri että HA ei huomannut asiaa :D

  Paskat on. Suurin osa hyväksikäytöstä jää vain piiloon, on aina jäänyt ja ja jää piiloon tulevaisuudessakin jos asialle ei tehdä mutta kuin huudetaan matut ulos. Hyvä puoli asiassa on että nyt asiasta puhutaan, tosin kuin esim vuonna 2011.
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2019
 6. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 596
  "Suurin osa"-HAN kortti lähti jo Helsingistä raiskauksien osalta.
  Ja "piilo"-kortin osalta ei unohdeta myöskään tätä: Valtaosa maahanmuuttajanaisista väkivallan uhreja – "Jopa 90 prosenttia uhreja"
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2019
 7. Marshal

  Rekisteröitynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  2 399
 8. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 596
  Lisää pökköä pesään. Nyt vuorossa toimittaja Aki Taponen Satakunnan/Lapin Kansassa.
  https://www.satakunnankansa.fi/a/201403064?c=1528874183846

  https://www.lapinkansa.fi/kotimaa/k...ta-maksetaan-nyt-oulussa-kovaa-hintaa-3390208

  Kommentti: Hallituksen arvopolitiikasta maksetaan nyt Oulussa kovaa hintaa

  Maahanmuuttajien Oulussa tekemät seksuaalirikokset ovat ikävä tapahtuma. Ikävää on myös se, että poliitikkojen enemmistö näyttää kunnolla heränneen ongelmaan vasta viikonloppuna, sen jälkeen kun tapauksia oli paljastunut lisää.

  Uudet tapaukset eivät ehkä kuitenkaan olleet pääsyy myöhäisherännäisyyteen. Eduskuntavaalit painavat päälle, ja valtapuolueiden tavoitteena on ollut enemmän tai vähemmän vaieta maahanmuuton ongelmista vaalien alla.

  Siksi onkin raadollista, jos keskeisenä syynä poliitikkojen heräämiseen on hiljattain julkaistu puoluekannatusmittaus, jossa perussuomalaisten kannatus oli nousussa ja keskustan laskussa.

  Keskustan kannatuksen lasku paikallistui nimenomaan Oulun vaalipiiriin, joka on pääministeri Juha Sipilän (kesk.) kotivaalipiiri.

  Pääministerinä Sipilä kantaa päävastuun Suomen maahanmuuttopolitiikan epäonnistumisista.

  Ihmiset muistavat hänen antamansa lupauksen luovuttaa Kempeleen talonsa maahanmuuttajien käyttöön. Vaikka se ei ikinä toteutunut, viesti suomalaisista hyväntahtoisina hölmöinä ehti lisätä lähes hallitsemattomaksi ryöpsähtänyttä siirtolaistulvaa.

  Tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa vaatinut perussuomalainen puolue häädettiin hallituksesta arvopohjan erilaisuuden takia. Hallituksen maahanmuuttopoliittisen toimenpideohjelman toteuttaminen jäi puolitiehen.

  Keskustan, kokoomuksen ja sinisten parempina pidettyihin arvoihin perustuvasta maahanmuuttopolitiikasta suomalaiset maksavat nyt kallista hintaa tyttöihin kohdistuneina seksuaalirikoksina.

  Tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa vaatineet on tähän saakka leimattu suvaitsemattomiksi, natseiksi tai fasisteiksi.

  Maahanmuuton ongelmista puhuminen on ollut epäasiallista, kun muiden puolueiden kirjoittamattomana tai kirjoitettuna tavoitteena on ollut monikulttuurisuuden edistäminen ja samalla silmien sulkeminen maahanmuuton ongelmilta.

  Puolueetonta tietoakin on ollut vaikea saada, kun esimerkiksi Ylen julkilausuttu tavoite on vuoteen 2017 saakka ollut monikulttuurisuuden edistäminen.

  Eduskuntavaaleistakin oli poliittisen eliitin tarkoitus tehdä ilmastovaalit. Oulun tapahtumat ja sitä seurannut perussuomalaisten kannatuksen nousu muuttavat vaalit maahanmuuttovaaleiksi.

  Sääli, että tarvittiin näin kova herätys, ennen kuin asioista toivon mukaan uskalletaan puhua niiden oikeilla nimillä.
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2019
 9. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 596
  ^ Näköjään valtamedian toimittajakunnassa on ollut sittenkin toimittajia jotka ovat olleet tätä hulluutta vastaan, mutta eivät ole aikaisemmin uskaltaneet kirjoittaa asiasta näin suorasti potkujen ym. pelossa. Nyt näyttäisi portit auennneen tältä osin.
   
 10. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 120
  Niinpä, nyt on asioista tavallaan "lupa puhua". Jos aiemmin asiasta puhuminen oli poliittisesti vaarallista, nyt on pikemminkin päinvastoin asian hyssyttely poliittisesti vaarallista...
   
 11. hennpecked

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2012
  Viestejä:
  1 253
  Oulun tapahtumat ovat sen verran järkyttävä kokonaisuus, että Orvon sisäministeriöstä on enää turha lähettää paimenkirjeitä päätoimituksiin mielipiteiden tukahduttamiseksi. Sipilä, Orpo ja kumppanit arvannevat, että vallitsevassa tilanteessa julkisuuteen vuodettu paimenkirje tulisi vaikuttamaan melkoisen negatiivisesti tulevissa vaaleissa. Nyt siellä vain pitää sietää huhtikuun 14 päivä asti kaikki pasha, jota mediasta lentää.=)

  Mutta julkisella sektorilla päällikkötason painostus jatkuu varmasti entiseen malliin. Olen henkilökohtaisesti keskustellut eläkkeelle jääneen luokanopettajan kanssa, jonka mukaan pakolaistaustaisten lasten ongelmista puhuminen oli koulussa ja kaupungin koulutoimistossa täydellinen tabu. Lapsissa ja heidän perheissään ei ole ongelmia, vaan lyhyesti sanottuna ongelmat ovat lähtökohtaisesti suomalaisessa yhteiskunnassa. Että tältä pohjalta...

  Sanon sen, että monessa poliisipiirissä yritetään jengata raiskaus-ja ahdistelutapausten tutkinta ja toimeenpano eduskuntavaalien jälkeiseen aikaan. Kun ei ole mitään virallisesti meneillään, niin ei tarvitse mitään tiedottaakkaan.
   
  Viimeksi muokattu: 16.01.2019
 12. sranat

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  2 095
  Jännä muuten tuo Satakunnan kansan / Lapin kansan kommentti, Lapin kansan omistaa kaleva konserni, mutta Kalevan sivulla ei ole samaa kommenttia, mutta kilpailevan lehden eli Satakunnan kansan sivuilla se on.

  Edit: oli se siellä:

  https://www.kaleva.fi/uutiset/kotim...ta-maksetaan-nyt-oulussa-kovaa-hintaa/813545/

  yllättäen
  Kommentointi on lukittu.
   
  Viimeksi muokattu: 16.01.2019
 13. shaminy

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  7 587
  Ei naisen asemassa Irakin ja Suomen välillä niin suurta eroa ole....

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 16.01.2019
 14. sranat

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  2 095
  [​IMG]

  eli lööpin perusteella etsit omat mielipiteet?

  Hyvä että paljastit tuon itsestäsi, kannattaisi vaikka lukea tämä 2014 kirjotettu juttu, eikä uskoa keltaisten lehtien lööppeihin:
  https://www.menaiset.fi/artikkeli/a..._suhteemme_salaisuus_on_huumori_ja_hyva_seksi

   
  Viimeksi muokattu: 16.01.2019
 15. shaminy

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  7 587
 16. sranat

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  2 095
  Mielenkiintoista huumorintajua tämä "Ei naisen asemassa Irakin ja Suomen välillä niin suurta eroa ole...."

  No jos oli, niin mitä tuommoinen tähän ketjuun liittyy? yritit vaan ensin itse yrittää sitä, "kyllä suomalaisetkin", mutta teemu kun on ollut koko uransa aikana avoin, niin sinun provosointi loppui kuin seinään.

  Toisaalta en tiedä missä tynnyrissä shaminy on kasvanut, jos ei tiedä teemun seikkailuista naisten kanssa ja jos hän yrittää sillä jotain skandaalia saada aikaiseksi muorossa vuonna 2019, tai sitten hän on niin nuori poika vasta.
   
  Viimeksi muokattu: 16.01.2019
 17. sranat

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  2 095
  toisaalta rasmuksessa on meininki tämmöistä:

  Anni Helsinki
  13 tuntia
  Onko uhrille merkityksellistä se, että raiskaaja on ulkomaalainen vai suomalainen? En tajua miten se merkitsee siinä vaiheessa mitään.

  Vastaus:
  Niin onko uhrille merkitystellistä se että se hakataan rasistisin perustein, vai se vaan hakataan? En tajua miten se merkitsee siinä vaiheessa mitään.

  Yllättäen on rasmusryhmä rasismia vastaan, mutta jos näitä heidän hyviä viestejä alkaa kääntään näin, niin onko tuolla koko ryhmällä mitään merkitysä ollenkaan?

  Tarkoitan tällä sitä, että yllättäen tuolla vähätellään ulkomaalaisten tekemiä rikoksia, mutta samalla kauhistelleen ja jopa tuomitaan ennen oikeutta rasisteiksi, mutta samalla ulkomaalaisten tekoja ei saa tuomita ennnen tuomiolauselmaa.
   
  Viimeksi muokattu: 16.01.2019
 18. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 120
  Tuli muuten mieleen yksi ihan käytännön asia... Viimeisimmän tilaston mukaan, joka tosin on 20 vuotta vanha, keskiverto Irakin baghdadilainen mies on 165 cm pitkä. Kun miettii minkä kokoisia suomalaisnaiset keskimäärin on, niin saattaapa olla raiskaaminen yksin vähän vaikeaa/vaarallista, mikä voisi osaltaan selittää joukkoraiskaukset ja lastennussinnat? :think:

  Pienikokoisuus voi toki selittää sitäkin, miksi nuoret teinitytöt menee helposti halpaan näiden kanssa... Halpaan on toki mennyt moni muukin, Juha Sipilästä lähtien.

  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_average_human_height_worldwide
   
  Viimeksi muokattu: 16.01.2019
 19. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 596
  Miksi täällä on suurin osa sivua jotain Teemu Selännettä? Laittakaa edes spoiler-tagiin täysi off-topic. Kiitos.
   
 20. sranat

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  2 095
  Koska joku eräs shaminy halusi viedä ketjun raiteeltaan jollain: "Ei naisen asemassa Irakin ja Suomen välillä niin suurta eroa ole...." kommentilla.
   
 21. Lordjw

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2008
  Viestejä:
  184
  Ironia ja sen ymmärtäminen on vaikea laji.

  Muistutuksena kaikille, joilla ruotsinkieli taipuu, kannattaa lukea Samhällsnytt sivustoa. Avautuu TÄYSIN toisenlainen ruotsi kuin YLEn, anteeksi SVT:n sivuja lukemalla.
  https://samnytt.se/
   
 22. monta

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2013
  Viestejä:
  453
  Nyt media alkaa kehoittamaan säkkiin pukeutumista. Oulun tapauksetkin olisi vältetty, jos lapset olisivat olleet säkeissä.
   
 23. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 879
  Voitko laittaa linkin siitä missä media kehoittaa näin.
   
 24. rottah

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2015
  Viestejä:
  675
  Kansalaisaloitteessa 100 000 rikki,.
  Satatuhatta mahdollista äänestäjää :)
  [​IMG]
   
 25. Bloodstained

  Rekisteröitynyt:
  24.08.2015
  Viestejä:
  778
  Tuota se on täynnä. Löytyy myös paljon ns. "älymystyöä" jotka kuvittelevat että heidän lähi-idän lemmikeissään ei ole mitään vikaa vaan kaikki on rasistien ja suomalaisen yhteiskunnan syytä. Eräs Kati H on erityisesti omistautunut asialle vaikka on kuulemma huonoja kokemuksia ulkomaalaisista miehistä (poltettu naamaa, potkittu yms.) ja tietenkin unohtamatta kantiksia koska tekeehän suomalaisetkin.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti