Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 642
  Ruotsin suvakkiministerit ja poliitikot eivät saa hallitusta aikaan. Koville ottaa kun eivät suostu puhumaan ollenkaan Ruotsidemokraattien kanssa. Aina sitä jaksetaan toitottaa kuinka mamujutuista tehdään liian suurta numeroa ja "vouhotetaan", mutta sehän se vaikutti valtavasti Ruotsinkin tilanteeseen. Nyt eivät poloiset saa hallitusta kasaan kun SD sai liikaa ääniä.

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005907617.html
   
 2. tuskaapaatissa

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2015
  Viestejä:
  411
 3. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 642
  Siinä olisi ahkeria lapsentekijöitä suomalaisnaisillekin. Hallitus kaipaa kipeisesti halpatyövoimaa lisää.
   
 4. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Mikähän tuo juttu on, kuten Seinäjoellakin, että kutsutaan kaikki kaverit raiskaamaan sama uhri?
   
 5. rottah

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2015
  Viestejä:
  675
 6. EnOsaa

  Rekisteröitynyt:
  24.05.2007
  Viestejä:
  1 082
  Sattuvasti sivun alareunan luetuimmissa oli toinen afgaaneihin liittyvä juttu: "Kuivuus ajaa perheitä ahdinkoon Afganistanissa: Myin 6-vuotiaan tyttäreni saadakseni ruokaa muille lapsille". Jutun kirjoittaja, luultavammin vain suomentaja, Katriina Mäkelä ei nähnyt tarpeelliseksi tuoda esiin muiden sisarusten sukupuolia - videosta kun voi päätellä perheeseen jääneen kaksi poikaa, mutta toki mahdollista ettei koko porukka ollut kuvissa. Videolla vilahtaa myös isä joka on myynyt nelivuotiaan tyttärensä 20-vuotiaalle miehelle hoitaakseen velan.

  Tietenkin helppo kritisoida täällä ylipainon vaivaamassa maassa mutta onhan tuo nyt päivänselvää että tietyistä kulttuureista tulevat miehet ja miehenalut suhtautuvat naisiin täysin eri tavalla kuin pitäisi eikä se unohdu rajalle.

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f5731c6f-6a71-42c7-a982-27109de7a366
   
 7. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
  Kyllähän sen jokaisen pitäisi ymmärtää, mutta ihmeen paljon on porukkaa, jotka eivät päivänselvää asiaa joko halua tai suostu ymmärtämään.
   
 8. tuskaapaatissa

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2015
  Viestejä:
  411
  Kuka kertoisi heille, että ei kannata lisääntyä kuin puput, mikäli ei ole mahdollisuuksia elättää jälkikasvuaan. Tämähän pätee pienessä mittakaavassa myös Suomessa, eivät lapset ole mitään lemmikkejä.

  Afganistanin väkiluku on kolminkertaistunut vuoden 1990 jälkeen ja naiset synnyttävät keskimäärin 5,3 lasta. Maa on köyhä, länsimaisesta näkökulmasta ei kovin kehittynyt ja takapajuinen. Muslimeja 99,7 % väestöstä. Mutta kaikki kulttuurit ovat samanarvoisia.
   
  kusiainen tykkää tästä.
 9. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
  Eli tyttöystäväkokelas, jonka kanssa homma lähti vähän keulimaan afgaanipojalla. Noita lissuja pitäisi oikeasti jonkun suojella itseltään.
   
 10. Highway

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  819
  Trollausta sinulta on väittää jo kauan aikaa sitten kantasuomalaisiksi osoittautuneita perisuomalaisten nimien haltijoita joksikin muuksi.
   
 11. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 199
  Joo, on niin rikas määrä tapahtumaa, että menee tohkeissaan helposti sakilla sekaisin:  Ja pastena niille joille fb ei näy:
  "
  Oulussa on tapahtunut 13.-14.11. yliopistollisessa sairaalassa epäilty raiskaus, jossa epäiltyinä kaksi suomalaista. Tästä kerrottiin viime perjantaina Vihapuhe FM:ssä.

  Eilen tiistaina Oulussa vangittiin 16.-17.11. tapahtuneesta törkeästä raiskauksesta ja vapaudenriistosta epäilty ulkomaalainen.

  Sitten on tullut joku random Nettiuutiset-niminen valeuutisiin erikoistunut julkaisu, joka liimapäissään sössöttää jotain epämääräistä näistä kahdesta eri tapahtumasta. Ja ihmiset levittävät tätä.
  "
   
 12. rottah

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2015
  Viestejä:
  675
  Ei ne ollut suomalaisia
   
  Viimeksi muokattu: 23.11.2018
 13. Highway

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  819
  Kuten tässä ovat jo muutkin kirjoittaneet, raiskauksesta epäillyt ovat suomalaisia.
   
 14. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Laittomasti Ruotsissa ollut terroristi murhasi lapsen – nyt toinen laittomasti oleskeleva vandalisoi uhrin hautaa

  "Puolitoista vuotta sitten, huhtikuussa 2017, Ruotsi koki modernin aikansa näyttävimmän terrori-iskunsa. Uzbekistanin kansalainen Rakhmat Akilov ajoi anastetulla kuorma-autolla Tukholman keskustassa väkijoukkoon ja törmäsi Åhlens-tavaratalon kulmaan. Auto oli lastattu räjähteillä, mutta räjähdystä ei onneksi tapahtunut. Silti viisi ihmistä kuoli ja neljätoista loukkaantui vakavasti.

  Kuolleiden uhrien joukossa oli brittiläinen Chris, jonka kerrotaan heittäneen pienen poikansa turvaan lähestyvän kuorma-auton edestä. Ruotsalainen Marie puolestaan oli vihreiden paikallispoliitikko. Nuorin uhri oli Ebba Åkerlund. Hän oli menehtyessään vain 11-vuotias.

  Ebba haudattiin Tukholman keskustassa sijaitsevalle Adolf Fredrikin kirkon hautausmaalle, jossa lepää myös mm. murhattu pääministeri Olof Palme. Ebba ei saanut kuitenkaan levätä rauhassa. Joku tai jotkut ovat alkaneet häiritä hautaa.

  Ebban isän Stefan Åkerlundin mukaan kukka-asetelmat on tallottu, koristeet irrotettu ja hävitetty, lyhdyt rikottu ja niin edelleen. Myös äiti Jeanette on julkisuudessa kertonut hautarauhan rikkomisesta. Viime kesänä jopa Ebban hautakivi rikottiin.
  .
  Pettynyt ja kyllästynyt Stefan päätti toimia itse, ja vietti hautausmaalla öitä saadakseen tekijän tai tekijät kiinni verekseltään. Facebook-päivityksessä 4. marraskuuta Stefan kertoo saaneen aiemmin yhden haudanhäpäisijän kiinni. Kiikutettuaan steariinia haudan päälle roiskineen henkilön poliisille, tekijä oli tunnin päästä vapaalla jalalla. ”Hienoa työtä”, Stefan totesi vapauttamisesta.

  Stefan kertoo kiinniottamansa henkilön omaavan maastakarkotuspäätöksen, mutta vaikka hänet on pidätetty useita kertoja, maastapoistoa ei ole käynnistetty. Vaikka hänen maahantulonsa on kielletty ensi helmikuun loppuun asti yhden vuoden vankeusrangaistuksen uhalla, hän ei ole kiinniotettu.

  Stefanin mukaan henkilö on häirinnyt Ebban hautaa maaliskuusta 2017 lähtien. Stefan ihmettelee, mitä sille ihmeelliselle Ruotsille, jossa hän kasvoi, on tapahtunut.
  .
  Metro-lehden selvityksen mukaan Ebban haudan häirinnästä epäilty on tuomittu vuonna 2014 tapahtuneista varkauksista vankeuteen ja maastapoistettavaksi. Koska epäilty on valittanut karkotuspäätöksestään, hän on voinut jäädä maahan valituksen käsittelyn ajaksi myös vankeustuomionsa jälkeen.

  Stefan puistelee päätään tapahtumainkululle, ja kertoo Metro-lehdelle, että epäilty tekijä on karkotuspäätöksestä valittamisenkin jälkeen tuomittu useita kertoja hautarauhan ja sururauhan rikkomisesta. Ruotsi on hänestä ”täysin haaksirikkoutunut”, kun karkotuspäätöksillä ei ole mitään merkitystä."


  https://www.suomenuutiset.fi/laitto...ittomasti-oleskeleva-vandalisoi-uhrin-hautaa/
   
 15. hennpecked

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2012
  Viestejä:
  1 253
  ...ja sitten mietitään miksi "populistien" kannatus kasvaa ympäri Eurooppaa.

  Luulevatko suurten pankkiirisukujen aisaa kannattavat liberalistit oikeasti, että valkoisten ihmisten silmään pissiminen voi jatkua ikuisesti ilman seuraamuksia?

  Tähän asti pakka on saatu pysymään joten kuten kasassa massiivisella propagandalla, nationalistien henkilötason vainoamisella (erityisesti Ruotsissa) ja vaalivilpillä (ainakin Itävallan presidentinvaaleissa). Mutta jossakin vaiheessa tulee se piste, kun riittävän suuri joukko ihmisiä lähtee hakemaan oikeuksia muilla konstein kuin äänestämällä.
   
 16. virtuaalireijo Banned

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2016
  Viestejä:
  97
  En kyllä usko, että sellaista tilannetta tulee, paitsi jos ruoka loppuu kaupasta ja tarttee nousta nojatuolista ylös.

  Jossain striimissä oli tämä Ruotsissa vuosikymmeniä asunut paavo tajukangas (tms. en tiedä onko oikea nimikään) joka sanoi, että fantasiat siitä, että Ruotsissa tulisi joku sisällisodan tynkä maahanmuuttajien/poliitikkojen ja kantaväestön kesken ei koskaan tapahdu. Että kyllä siellä valtaosa ihmisistä on edelleen ihan vilpittömästi sitä mieltä, että maahanmuutto on ja on ollut hyvä asia ja sitä tulee jatkaa entiseen malliin.

  Ja näinhän Suomessakin ihmiset ilmeisesti ajattelee vaikka nettikuplassa istuessa luulisi toisin. Ainakin vaalituloksista päätellen.
   
  Viimeksi muokattu: 25.11.2018
 17. hennpecked

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2012
  Viestejä:
  1 253
  Joo niin se menee, että länsimaiselta ihmiseltä pitää viedä lähes kaikki että se lähtee kadulle. Kun aikaa mennään tarpeeksi eteenpäin, niin monikulttuurisuudella saadaan valtion talous ajettua siihen pisteeseen, että työttömäksi joutuvalta ihmiseltä viedään lähes kaikki. Minkään maan talous ei voi kestää sitä, että kansasta suurehko osa edustaa yltäkylläisiä sosiaalietuuksia nauttivia kunniavieraita. Jossakin vaiheessa rahat vain loppuu.

  Ruotsista sen verran, olen keskustellut maan tilanteesta face-to-face ruotsalaisen ihmisen kanssa. Ihan tavallinen ihminen, ei mikään kiihkoilija. Ruotsissa homma on niin, että harva keskiluokkainen ihminen uskaltaa sanoa ääneen ajatuksiaan maahanmuutosta. Siellä on 80-luvulta lähtien aivopesty ihmisiä ja erityisesti julkista sektoria uskomaan monikulttuurisuuden ihanuuteen, minkä vuoksi asiaan uskovat ihmiset saattavat oikeasti pöyristyä mikäli kuulevat läheisensä vastustavan maahanmuuttoa. Ruotsissa Ruotsidemokraattien julkinen kannattaminen saattaa johtaa irtisanomiseen tai uran vaurioitumiseen. Liberaalit saattavat esim ottaa työnantajaan yhteyttä ja kertoa, että yrityksessä työskentelee ihmisiä vihaava rasisti. Hankala tilanne, varsinkin jos firma tekee hommia julkiselle sektorille. Pahimmissa tapauksissa autolle ja kodille tehdään ilkivaltaa, äärimmissä tapauksissa koko perhe joutuu vainoamisen kohteeksi. ....niin ja mistään lehdestä ei voi näitä asioita lukea.
   
 18. virtuaalireijo Banned

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2016
  Viestejä:
  97
  Mä en usko, että rahat loppuu. Tai siis raha on loppunut jo aikoja sitten valtioiden velkaantumisen perusteella, mutta ei se näy missään. En tiedä miksi, mutta rahaa voi nykyään luoda ilman, että se luo inflaatiota.

  Samoin minkäänlaista tuotantoa ei ole enää länsimaissa, mutta heti jos yksi autotehdas ja pari laivatilausta onnistutaan pukkaamaan, niin heti kärsitään työvoimapulasta, koska konkreettisesta työstä ei makseta mitään. Ehkä rahoistusmekanismit ja teknologia on niin "kehittyneitä", että tämä velkaraha menee muualle, en tiedä viisaammat selittäköön :confused:
   
  Viimeksi muokattu: 25.11.2018
 19. hennpecked

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2012
  Viestejä:
  1 253
  Raha loppuu valtiolta siinä vaiheessa, kun se ei saa enää vapailta markkinoilta lainaa.

  Mutta mainitsemasi inflaatio on myös aiheellinen pelko. Euro on fiat-valuutta, markkinoiden mielipide Euron arvosta määrää sen arvon. Jos EU-alueella joudutaan pelastamaan useita ylivelkaantuneita suurehkoja valtioita samanaikaisesti, joutuu EKP aloittamaan rahanpainotalkoot. Tästä saattaa käynnistyä inflaatiokierre, jonka vaikutus tavallisen ihmisen elämään on jotakuinkin sama kuin valtion ajautuminen lähelle selvitystilaa. Sosiaalihuolto, eläke yms julkiset palvelut vähennetään minimiin.

  Suomessa on niin kutsuttua työvoimapulaa pienellä palkalla urakkatahtia painavista 3-kymppisistä oman alansa rautaisista ammattilaisista. Ja lääkäreistä. Muista ei niin suurta pulaa sitten olekaan. Topikkiin liittyen, tältä pohjalta ajatellen hyvin huvittavaa puhua Suomeen rantautuvista kouluttamattomista ihmisistä työvoimapulan paikkaajina.
   
 20. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 120
  Niin, eihän Suomessa voi ilman hyvää koulutusta tehdä oikein mitään. Kaikkeen vaaditaan koulutusta paitsi aivan paskaisimpiin hommiin. Jopa taksikuskiksi pitää kouluttautua. Jostain vanhusten vaippojen vaihtamisista puhumattakaan.
   
 21. korvaoo

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2003
  Viestejä:
  4 366
  Ei nykyään pääse oikeasti mihinkään hommiin ilman koulutusta. Siivoojilla se on jo aika pitkälläkin, vanhustenhoitajaksi vaaditaan lähihoitajan koulutus, ojaa kaivamaan et pääse jollei ole tietyökorttia, turvallisuuskorttia ja ea1:stä suoritettuna, paskaa lapioimaankaan ei pääse jollei ole puhdistamoalan perehdystystä jne jne... ja tosiasiahan on että tuolta tietyltä suunnalta tulevat eivät käsiänsä likaa kyllä huonoimmissa töissä, ovathan he insinöörejä ja lääkäreitä kaikki...
   
 22. tuskaapaatissa

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2015
  Viestejä:
  411
  Poliisi epäilee: Keski-ikäinen mies raiskasi teinitytön törkeästi Pohjois-Karjalassa - otti uhrin luokseen nukkumaan kotibileistä

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ff1e1999-1d7b-442d-9c15-6528876a3179


  "Matkustuskielto on pakkokeino, jolla vakavasta rikoksesta todennäköisin syin epäiltyä voidaan estää poistumasta maasta"

  Voiko tästä päätellä jotain vai annetaanko ns. kantasuomalaisille matkustuskieltoja vastaavassa tilanteessa?
   
 23. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Annetaan, mm. Aarniolla oli matkustuskielto, e voi päätellä mitään pelkästä matkustuskiellosta.
   
 24. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  2 055
  Taitaa olla tavanomainen toimenpide, joka nyt jostain syystä tämän uutisen yhteydessä mainittiin erikseen.
   
 25. Router

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2003
  Viestejä:
  884
  Turvapaikanhakijoiden "superbakteereihin" eivät antibiootit pure – "Ei voi pitää erityisenä terveysuhkana"

  https://www.lappeenrannanuutiset.fi...teereihin-eivat-antibiootit-pure-ei-voi-pitaa

  Yhtäkkiä superbakteereja ei enää voikaan pitää erityisenä uhkana? Mistäs moinen?

  https://www.ksml.fi/kotimaa/Antibio...t-tappavat-aiempaa-enemmän-Euroopassa/1283018

  Kansainvälisen terveysjärjestö WHO:n mukaan antibioottiresistenssi on yksi suurimmista maailmanlaajuisista terveysuhista. Tänäkin vuonna noin 700 000 ihmistä maailmassa kuolee, kun antibioottien teho on heikentynyt. Ennusteen mukaan vuoteen 2050 mennessä kuolemia tulee olemaan 10 miljoonaa, jos asiaan ei puututa.

  https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/antibioottiresistenssi-on-todellinen-terveysuhka-suomessa/

  Ja näitä sitten suvakit pyrkii aktiivisesti viemään vanhainkoteihin ja lasten pariin päiväkoteihin ja kouluihin. Mikä voisi mennä pieleen?
   
  Viimeksi muokattu: 27.11.2018

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti