Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 950
  Kansalaispalkasta on jossain pitkät keskustelut, oliko ihan oma ketju, sinne voisi ne jutut mennä.

  Kansalaispalkan idea on että kaikki sen saa, mutta juu keskituloiselta veroilla kerätään takasin (eli tilille tulee raha ja palkasta pidätetään), mutta kyse on nyt siitä että kuinka paljon alle keskituloisen se leikkautuun, säätöä toki tulee siitä ettei ole sitä kaikille maksamassa, ja se että sen jälkeen kansalainen huolehtii itse itsestään niillä rahoille, ei muita tulonsiirtoja tai veloituksettomia palveluita.

  Asumisen tukemisen vähentämiinen on monen mielestä tervettä. Tuossa kansalaispalkka mallissa on se ongelma jos esim terveys yms sellainen estää työllistymisen ja lisäansiot, ja herkästi voi käydä niin että ei ole varaa siihen terveyden korjaamiseen/ hoitamiseen. Ei siinä mitään, se on yksi malli toimia, kukin yksilö miettii kuinka paljon siihen terveyteen sijoittaa, ei vaadi poliittista vääntöä.

  Kokee tuon kuinka tarpeelliseksi tahansa, niin ei tuollainen kovin helposti läpi täällä mene.

  Sitten jos vielä sattuu olemaan lapsia, vaikkakin terveitä, joista saa vain lapsilisät, niin millä tuollainen vanhempi pitää ne koulun penkillä ja ruuassa.


  Jos tuossa on myös ajatus että lisää "maaseudulla" toimeliaisuutta ja verotuloja, niin voi toimia (vaatii vähän muitakin uudistuksia), mutta jos tuo kaikesta huolimatta johtaa siihen että Helsingin alueellta tuollaiset poistuisi, mutta joutuisivat niisä maksamaan, niin voisi nousta ajatuksia että kukin maakunta maksakoon itse.
  Tosin taisi olla ajatus että liikkumista rajoitetaan sillä että viisivuotta pitäisi olla ensin töissä, ennen kuin saisi palkkaa.
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2018
 2. HyrskynMyrskyn

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  3 049
  Nykyiselläänkin 750€ korotus nettona eli olisi ns. bruttona enempikin niin vaikuttaisi selkeästi korottavasti veroon... Jos progressio muuttuu niin se voisi olla niin että nykyiseen verotukseen verrattuna 750€ kansalaispalkka alkaa 2200€ / kk (brutto) olemaan verotuksellisesti lähes nollissa eli ehkä jokunen kymppi jää.

  Kouluruokailuun selkeä panostus kuten koulutukseenkin. Kouluruokailusta laadukas eli laadukkaat raaka-aineet (ei mitään valmispusseja).
  Terveydenhuoltoon muutos että hammaslääkärissä tai lääkärillä käynti ei maksa mitään kunnallisella tai jos ostavat yksityiseltä (olen itse käynyt yksityisellä kunnalliselta koska kaupunki ostaa palvelua) niin silloinkin ei laskua kotiin. Nykyään 18v ikään asti on maksuton eli muuttaisin sen niin ettei ikärajoitusta kunnallisen varausjärjestelmän kautta.

  Mitä lapsiin tulee niin lapsia ei kannattaisi kyllä tehdä ellei ole valmis ja kykenevä niistä pitämään huolta. Jollei ole taloudellista kykyä hoitaa on niiden hankkiminen mielestäni väärin.
  Muutenkin lasten tekeminen on epäekologista koska ihminen tarvitsee kamalasti energiaa elämänsä aikana ihan vaatteista ruoasta ja muutenkin energiasta & kulutuksesta (myös siitä turhasta) lähtien.
   
 3. tuskaapaatissa

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2015
  Viestejä:
  411
 4. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 950
  Mutta jos käytössä se perustulo + lapsilisä, niin millä sen koulun laaturuokineen maksaa ?

  Eli nuo tarjoaisit kansalaispalkan lisäksi veloituksetta ? Vaativampi ja lääkkeet sitten kukin kykyjensä ja valintoja mukaan ?

  Ok, eli jos kuitekin tekee, niin jotain sanktioita tai sitten on vain yritettävä pärjätä ? Eli vastuulliset hankkivat vakuutukset jotka turvaa yllättävät taloudelliset muutokset kyvyssä hoitaa lasten kasvatuksen vastuut.


  Sinänsä ihan mielenkiintoinen ajatus että olisi sellainen tasajakoinen perus turvaverkko ja kukin hoitakoon itse sitten paremmat. Pieni hienosäätö voisi olla että se lapsilisä oli saman tasoinen kuin se kansalaispalkka.

  Laajaa kannatusta voi olla vaikea saada. Sitten alkaa tippumaan niitä poikkeuksia ja lisäyksiä, jotka sitten vesittää alkuperäisen idean.

  Lapsijutusta vielä, jotkut vastuuttomat saattaisivat tehdä lapsia ihan lyhytnäköisen tienistin kannalta, eli ottaisivat rahat mutta eivät hoitaisi velvoitteita.

  Ilmeisesti kansalaispalkkaa ei voi ulosmitata ?

  Tuossa toki ajatusta, mutta toisaalta joidenkin mielestä lasten hankkimisen lykkääminen ei ole hyvää politiikkaa.

  Mallisi kyllä tukee tavoitettasi tietyllä tavalla.
  Jos kuvitellaan että se myös toteutuisi ja vaikuttaisi toivomallasi tavalla, niin olisi siinä omat haasteensakki. Monella tavalla pidetään jo nytkin ongelmana väestön vanheneminen , työläisten osuuden väheneminen, tosin mallisi saattaisi myös leikata elinikää.
  Ilmeisesti tukeudut siihen että alkuun tilannetta voi paikata siirtolaisilla, ja hieno säädät sitä sitten houkuttelevuudella (mutta ei julkisilla palveluilla).
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2018
 5. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Sairasta millä tahdilla rikastuminen etenee.

  Työteliäs ja Suomea arvostava joukko:

  Abdullatif Shafai
  Ghosuddin Ghiasuddin Waisuddin
  Nawshad Chinigol
  Nabi Ahmadi
  [
   
 6. HyrskynMyrskyn

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  3 049
  Koulutus ilmaista kuten nyt eli verorahoilla kustannetaan...
  Samaten kun meet lääjäriin niin sinulle määrätyt kalliitkin lääkkeet 0€... omat itsehoitorohdokset maksat itse.
  Lapsijutun voi korjata vaikka poistamalla lapsilisän kokonaan niin sekään ei innosta niin ihmiset ovat tätäkin innokkaammin lapsettomia --> ekologinen muutos.
  Nythän on maahanmuuttajia jotka tekevät lapsia sikana että tukia saa nettona tuhansia / kk (somalinainen asuu mukamas yksinhuoltajana vaikka 7-8 lapsen kanssa) ja sitten se mies siittää muitakin "vaimoja" :)
  Sama toki pätee kantasuomalaisiin mutta tuntuu olevan hiljaisempaa kantiksien lisääntyminen... Jotain tolle turhalle lisääntymiselle pitäisi myös tehdä.

  750€ / kk per nokka ja verorahoin 100% kustannettu koulutus terveydenhuolto jne.. on riittävä palvelu jokaiselle.
   
 7. HyrskynMyrskyn

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  3 049
  :D:rolleyes:
  Typerä nainen.. nimi jo kertoo että ole varovainen!
  Ovisilmästä katsoo niin 4 tummaa miestä = 100% varma Gang Bang tiedossa :D
   
 8. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Ei ne osaa olla varovaisia, koska aivopesu & propaganda ja ennakkoluuloisuus on persuilua/halla-aholaisuutta ja se on ehdoton hyi monelle naiselle.

  Tuo myönnän olevan uutta tietoa, että useaan raiskaukseen voi syyllistyä raiskaamatta ketään... Näinköhä moinen rikoslain tulkinta kestää hovissa. Avunantoa tuo mielestäni enemmän on.
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2018
 9. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 950
  Ääh, vesitit koko ideasi. Tuo ihan sitä samaa mitä noissa kansalaispalkka ketjuissa, jostain taikaseinästä revitään rahaa jota jaetaan vastikkeetta.
   
 10. HyrskynMyrskyn

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  3 049
  Kansalaispalkka ei tule kaikille... sen taso 750€ / kk on paljon pienempi mitä monet saa nykyään kaikkineen erillisineen tukineen ja harkinnanvaraisine toimeentulotukineen lisineen.... Sitten extralisiä ei ole eikä ulkomaalaisille toki tuota.

  Esim. kalliimmilla kaupunkialueilla et pärjää tuolla --> valtio säästää...
  Moni elää yli varojensa nykyään jne... --> valtio säästää
  Tarvitaan PALJON vähemmän turhaa byrokratiaa --> valtio säästää
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2018
 11. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
  Näitä tapahtuu kyllä hurjalla tahdilla. Pottunokat tehneet todennäköisesti yhden ahkeran sirkkelin käyttäjän sormilla laskettavissa olevan määrän joukkoraiskauksia viimeisen 10 vuoden aikana.
  Ja noita kuitenkin taitaa olla vielä jotain prosentin luokkaa Suomen väestöstä. Kyllä se on pakko olla joku kulttuurin erityispiirre vaikka se on monelle varmasti todella tuskallista myöntää.
   
 12. virtuaalireijo Banned

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2016
  Viestejä:
  97
  Siis onko tämä nainen joku kehitysvammainen vai miten tätäkin keissiä voi edes selittää. Videot jakoon.

  Näitä lamaannuttavia pelkotiloja tosiaan riittää nykyään. Janitskin ja Backmanin olisi kannattanut raiskata Aro, NATO-pissikseksi haukkumisesti tuli 140 000e vahingonkorvauksia. Neekerijengeissä pyörivä sai vain reilu 20k. Vankeutta about sama.

  Mut hei, ehkä nää tuli töihin tänne tai oli kristittyjä, niin homma okei. Kyllähän tolkun työmiehiä aina tarvitaan ja meillä kristityillä on sama arvopohja. Kukapa sitä työperäistä maahanmuuttoa voisi vastustaa, on se työnteko ja elintaso kuitenkin niin tärkeetä.
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2018
 13. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
  Joku taisi jo sanoakin, että vihervasemmisto on uskotellut tuonkin nuoren naisen liian sinisilmäiseksi ja pitämään näitä rikastajia ihan yhtä luotettavina tinder-matcheina kuin suomalaisiakin. Kouluissa pitäisi oikeasti opettaa, että älä koskaan tuollaiseen luota, sillä näillä on omissa kulttuureissaan ihan eri perinteet kuin pottunokille opetetussa kulttuurissa.

  Hyvä että olivat ottaneet videota niin kerrankin saivat edes hieman ansionsa mukaan vaikka naurettaviahan nuokin tuomiot ovat. Eivätkä suvikset voi selittää, että se uhri vain puhuu paskaa.
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2018
 14. Blackstone

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2002
  Viestejä:
  758
  Traumatisoituneita sotalapsia, pitkän ja vaarallisen matkan takaa. Mutta ne natsit ja Halla-aho! Hitler! Ne ne vasta pahoja onkin.
   
 15. virtuaalireijo Banned

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2016
  Viestejä:
  97
  Ok-kei :rolleyes:
   
 16. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
  Osa naisita tuntee voimakasta vetoa ulkomaalaisia miehiä kohtaan. Siinä säätäessä sitten unohtuu kuinka joissakin kulttuureissa naisen asema on erilainen ja tietyn rajan jälkeen ei kuulu sanoa ei tai läski tummuu. Treffeillä voi sitten homma lähteä ns. lapasesta, jos huono tuuri käy. Kesyä karhua voi olla kiva rapsutella, mutta se on silti villieläin, josta ei voi mennä takuuseen.
   
 17. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
  No eikös se olisi oikein valistaa naisia, että kannattaa näiden kultamunien kanssa olla 1700% varovaisempi kuin pottunokkien, koska tilastotkin niin sanovat.
   
 18. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
 19. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  500 vuotta onnistunutta kotoutumista:

  Sukuriidan selvittely päätyi raakaan väkivaltaan Vaasassa – aseina puukko, kaasusumutin ja teleskooppipamppu


  Yhdellä tuomituista oli kontollaan tappotuomio. Hän ehti olla vapaudessa vain kuukauden, kunnes syyllistyi jälleen veriseen tekoon.


  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005901110.html
   
 20. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
 21. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  "Majaniemen mukaan romanikulttuuri ei suosi väkivaltaa, eikä hän usko, että yksikään romani hyväksyy tällaista käytöstä."
   
 22. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 199
  Todellinen "rauhan kulttuuri" niille, jotka vaan tajuaa oikein. Kuten kaikissa muissa väkinäisissä rauha-etuliitteen tarpeissa.
   
 23. tuskaapaatissa

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2015
  Viestejä:
  411
 24. HyrskynMyrskyn

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  3 049
  Okei sovitaas arvon murot seuraavaa... Tässä casessa ei ole kerrottu henkilöiden taustasta mitään.
  JOS ne on maahanmuuttajia vieläpä eritoten Lähi-Idästä niin jokainen muro hokee Lähi-Idästä tulee PAAAAALJON raiskareita! (ei kaikki mutta monet on!)

  Sopimukseen kuuluu että tähän asti tapaukset ovat olleet yksittäistapauksia mutta jos tämä tapaus on rikastusta Lähi-Idän rakkaudella niin jokainen muro tulee siihen tulokseen ettei ole enää yksittäistapaus vaan meillä on Lähi-Idän raiskausinvaasio päällä.


  Odotellaas siis tietoa tekijöistä (todennäköisyys että ovat ei kantasuomalaisia pitäisi olla olematon 5,500,000 ihmisen valtiossa missä maahanmuuttajia ei juurikaan ole)
   
  Viimeksi muokattu: 16.11.2018
 25. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Japanilaisilla vielä järki päässä. Ottavat vain todellisia apua tarvitsevia.


  Overwhelming majority of Japanese don’t want more than 65 refugees per year

  By Voice of Europe 14 November 2018


  Japan has a shrinking population as its birth rates are low and Japanese tend to leave the country to find jobs elsewhere.

  A projection shows that the country’s population could shrink by tens of millions by 2065. To counter the population decrease, some suggest immigration could be a solution.

  But the Japanese clearly don’t want more migration into the country. Last year the country accepted only 20 of about 20,000 asylum requests by refugees and 45 people were allowed to stay on humanitarian grounds.

  A poll carried out earlier this year showed that 58 per cent of Japanese don’t want more migration and 13 per cent want even less migration into the country.

  With 71 per cent, the Japanese overwhelmingly support the idea of not accepting more than 65 refugees per year and 13 per cent want even fewer.

  Japan, as being a homogenous country barely have troubles with no-go zones, terrorism or radicalisation.


  https://voiceofeurope.com/2018/11/o...ese-dont-want-more-than-65-refugees-per-year/
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti