Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  1 024
  Mitä itse olen kiinittänyt huomioon eniten negatiivisesti suhtautuvia on en jotka joutuvat samoissa lähiöissa heidän kanssaan asumaan.
   
 2. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
  Sen kulttuurin näkee ihan matkustamalla ja se nyt vain on sellaista mitä Suomeen ei halua. Ymmärrän kyllä, ettet omaa vastaustasi halua antaa koska et osaa sanoa mitään positiivista. Eikös olekin hankalaa.

  Kyllähän tuossa viikonloppuna pitsakuski käytti kaveria Lidlissä hakemassa olutta lisää niin jotain positiivistakin. Oikeat taxiyrittäjät eivät tosin taida pitää sitä sopivana.
   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2018
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
  Casio DJ-120D

  Casio DJ-120D

  16,94 €
  -15 %
  Katso
  tuotetiedot
 4. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
 5. tuskaapaatissa

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2015
  Viestejä:
  411
  "Majaniemen mukaan romanikulttuuri ei suosi väkivaltaa"

  Kulttuuri ei varmaan, mutta taas olisi mielenkiintoista nähdä kylmät numerot siitä, kuinka monta kertaa enemmän romanimiehiä istuu vankilassa väkivaltarikoksista vs. kantaväestö. Jostain syystä kuitenkin tällaista ei tilastoida.
   
 6. EnOsaa

  Rekisteröitynyt:
  24.05.2007
  Viestejä:
  1 082
  17 kk ikäinen lapsi sai ensikosketuksen kulttuurien rikkauteen(*). Onnea vaan niille jotka pääsevät samalle luokalle poikien kanssa ja onnea ylipäänsä seudun asukkaille 10-15 v päähän.
  Melko lailla samat tiedot molemmissa.
  https://www.dailymail.co.uk/news/ar...children-soft-play-centre-Seacroft-Leeds.html
  https://www.thesun.co.uk/news/7689952/child-bit-soft-play-centre/

  *) Em. Sunin kommenteissa on esitetty väitteitä poikien omaavan somalitaustan.
   
 7. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Mitä helvetin tekemistä tuolla on kulttuurin kanssa?

  "Becky said she believed the boy was two and was with a four year old who was apparently his brother."

  Tai sitten aika paljon edellä esimerkiksi meidän kehitystä.
   
 8. virtuaalireijo Banned

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2016
  Viestejä:
  97
  Viimeksi muokattu: 13.11.2018
 9. marduk

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2003
  Viestejä:
  189
  Hienoa mainosta paikalle. Englannissa ei varmaan ole paikkaa enää missä olisi vain "normaaleja lapsia hoidossa" tai täytyy mennä jo aika syrjään asumaan vai auttaako sekään enää. Sama tilanne taitaa olla ympäri EU:n. Pikku poikkeuksia lukuun ottamatta.
   
 10. EnOsaa

  Rekisteröitynyt:
  24.05.2007
  Viestejä:
  1 082
  Luetpa valikoiden: "She eventually found the mother of the child, who she claimed insisted 'That's what kids do, that's what kids do!'" Jos tuo ei ole lastenkasvatuskulttuuria niin mitä sitten?

  Kulttuurissa A jos poika vetäisee päivähoidossa tyttöä letistä niin suurinpiirtein soitetaan vanhemmat kesken päivän hätäkokoukseen, kulttuurissa B naureskelu veren valuessa suupielestä on sitä mitä lapset nyt vaan tekevät.
   
 11. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 307
  No ehkä se on kulttuurissa. Mutta se on yhteiskunnan vika lopulta, ei ole onnistuttu kotouttamaan. Lisää rahaa tuplasti ja tuplasti kulttuurikoordinaattoreita. Jos ei sillä onnistuta niin sitten toiseen potenssiin määrät, jos ei sillä niin kolmanteen. Aina syy on yhteiskunnan, syrjivien rakenteiden, rahan määrän. Tää homma on menetetty aikoja sitten, turha näistä on enää pöyristyä.
   
 12. HyrskynMyrskyn

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  3 049
  Ei vika ei ole yhteiskunnassa. Jos päättäisin asioita ajaisin kaikki kotoutushommelit alas kokonaan koska se ei ole yhteiskunnan juttu vaan jokaisesta ihmisestä itsestään lähtevä asia kasvaa ja loppupeleissä jos haluaa kilpailla mihin ikinä elämässään pääsee tai valita vaikka helpomman tien tehdä mitä tahansa työtä saa ärsytti tai ei.
  Samallatavoin en odota kotoutusta suomalaisille jotka muuttavat Lähi-Itää kauemmaksi vaikka Kanadaan Australiaan Singaporeen Japaniin tms. vaan sitä että osaavat olla ihmisiksi ja löytää paikkansa yhteiskunnassa töitä tehden tai omin varoin itsensä elättäen.
  Ethän sinäkään menisi jonkun ihmisen kotiin punkkaamaan ja ruokaa pyytämään ethän... Sama pätee maahanmuuttoon.

  Ehdoton EI rasismille ja samat oikeudet kaikille ihmisille eli rakennetaan systeemi joka kestää sen eli emme voi enää sitten rahoittaa tulijoita vaan heidän on rahoitettava itse.
  Jos emme enää rahoita niin turhat tulijat ovat poissa ja tarpeelliset tulevat mistä tulevatkin.
   
  Viimeksi muokattu: 14.11.2018
 13. virtuaalireijo Banned

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2016
  Viestejä:
  97
  Eli haluat poistaa perustuslaillisen oikeuden perustoimeentuloon myös valkoisilta? Vai kohdentaa sen vain Suomen kansalaisille; kuulostaa rasistiselta. Eikä olisi helpompi vain pysäyttää neekerit rajalle...   
  Viimeksi muokattu: 14.11.2018
 14. Bloodstained

  Rekisteröitynyt:
  24.08.2015
  Viestejä:
  778
  Kyllä se kotoutuminen on tulijan vastuulla. Isot rahamäärät ei auta jos asennetta tai halua kotoutumiseen ei ole.
   
 15. HyrskynMyrskyn

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  3 049
  Ulkomaalaisille en antas mitään sossuturvaa varallisuudesta kulttuurista uskonnosta ulkonäöstä riippumatta. Työtä tekevälle ansiosidonnainen koska makselee systeemiä palkasta tosin sen loppuessaan en mitään sossuturvaa. 5v työkokemus (yhä töissä) ja ok kielitaito ei rikosrekkaria = voi hakea kansalaisuutta.
  Sama saisi koskea suomalaista kaikkialla maailmassa.

  Ei rasimille ei turhalle joutavalle hyysäykselle kyllä ahkeruudesta älykkyydestä ja osaamisesta palkitsemiselle (saa työpaikan jopa kansalaisuuden).
   
 16. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Mitä Johan ja Åke meinaa?

  Britannia varoittaa Ruotsia terrori-iskusta

  MATTI LEPISTÖ | 14.11.2018 | 15:05- päivitetty 14.11.2018 | 15:09

  Terrori-isku on erittäin todennäköinen, kertoo Britannian ulkoministeriö.

  Britannia varoittaa kasvaneesta terrori-uhasta Ruotsissa, kertoo Expressen.

  – On erittäin todennäköistä, että terroristit tekevät iskuja Ruotsissa. Hyökkäykset voivat olla summittaisia ja kohdistua myös turistikohteisiin, Britannian ulkoministeriön uusimmassa matkustustiedotteessa sanotaan.

  Ulkoministeriö on nostanut uhka-arviota tasolta ”todennäköinen” tasolle ”erittäin todennäköinen”. Uhka-arvion noston syitä ulkoministeriö ei suostunut tiistaina kommentoimaan Expressenille.

  Ruotsin suojelupoliisin tiedottaja Dag Enander kertoo lehdelle, että virastossa tiedetään uudesta arviosta.

  – Olemme tietoisia muutoksesta, mutta emme kommentoi toisten valtioiden arvioita. He ovat siirtyneet sanamuodosta toiseen, mutta emme voi itse arvioida tätä.

  Enander kertoo, että Ruotsin suojelupoliisin uhka-arvio on ennallaan.

  – Se on yhä korkealla tasolla, kolmannella viidestä. Se on ollut siinä vuoden 2010 syksystä lähtien.

  Ruosi on ainoa Pohjoismaa, jossa Britannian ulkoministeriö on nostanut uhka-arviota. Suomessa ja Islannissa iskun mahdollisuutta ei voida sulkea pois. Norjassa ja Tanskassa terroriteot ovat todennäköisiä ulkoministeriön mukaan.

  Ruotsissa terrori-uhan arvioidaan olevan samalla tasolla kuin Yhdysvalloissa, Venäjällä, Egyptissä ja Israelissa.


  https://www.verkkouutiset.fi/britannia-varoittaa-ruotsia-terrori-iskusta/
   
  Viimeksi muokattu: 14.11.2018
 17. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Nämä ovat niitä aisamiesten ja vassareiden koulutettuja työvoimapulaa paikkaamaan tulleita ahkeria työläisiä:

  Ruotsin työvoimatoimistoa syytetään kaunistelusta: vain seitsemän prosenttia kotoutusohjelmasta valmistuneista opiskelee tai on tukivapaissa töissä


  "Ruotsin työvoimatoimisto Arbetsförmedlingen kertoi 1. marraskuuta julkaisemassaan lehdistötiedotteessa hiljattain maahanmuuttaneiden työllistämistä edistävän hankkeen sujuneen hyvin. Kaksivuotiseen kotouttamisohjelmaan osallistui kesällä 2017 enimmillään 77.000 henkilöä. Tänä vuonna maahanmuuttajista 44 prosentin kerrotaan olevan töissä tai aloittaneen opiskelut kolme kuukautta kotouttamisohjelmasta valmistumisen jälkeen. Vielä vuosi sitten työ- tai opiskelupaikan löytäneiden osuus oli vain 32 prosenttia.

  Arbetsförmedlingen otsikoi lehdistötiedotteen optimistisesti: ”Yhä useampi hiljattain maahanmuuttanut saa työpaikan”.

  SVT:n mukaan tiedote herätti närkästystä. Tiedotteen tilasto-osuudesta käy ilmi, että suurin osa työmarkkinoille kotoutuneiksi väitetyistä on tempputyöllistetty, eli työpaikat pohjautuvat julkisen sektorin tukiaisiin. Vuonna 2018 vain seitsemän prosenttia ohjelmasta valmistuneista oli löytänyt opiskelupaikan tai tuista vapaan työpaikan. Vertailun vuoksi sama lukema oli vuonna 2017 neljä prosenttia. Eli tänä vuonna vain joka kuudes kotouttamisohjelman myötä muka-kotoutuneista on onnistunut siinä markkinaehtoisesti. Erityisesti naisten tilanne on surkea. Kotoutusohjelmasta valmistuneista miehistä opiskelemaan tai töihin pääsi yli puolet, mutta naisilla lukema on vain 30 prosenttia.

  Expressen-lehden politiikantoimittaja Anna Dahlberg kommentoi SVT:lle tarinan suuresta menestystarinasta olevan ”selvästi harhaanjohtavaa”. Dahlbergin mukaan Arbetsförmedlingen on vaikean tehtävän edessä: matalasti koulutettujen ihmisten sovittaminen työmarkkinalle, joka edellyttää hyvää ruotsinkielen taitoa ja vähintään lukiotason tietoja, ei ole helppo tehtävä. Dahlbergin mielestä vaikeudesta huolimatta kaunistelu ei auta ketään.
  .
  Ruotsin elinkeinoelämän keskusliiton varatoimitusjohtaja Peter Jeppson kertoi TE:lle, että Ruotsissa kestää jopa yhdeksän vuotta ennen kuin puolet heikosti koulutetuista maahanmuuttajista on työllistynyt. Jeppsonin mukaan joka kolmannella maahanmuuttajalla ei ole edes peruskoulua vastaavaa tutkintoa."


  https://www.suomenuutiset.fi/ruotsi...valmistuneista-opiskelee-tukivapaissa-toissa/
   
  Viimeksi muokattu: 14.11.2018
 18. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  2 055
  Britit ovat antaneet pelolle vallan, ei siihen muuta tartte :D
   
 19. hennpecked

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2012
  Viestejä:
  1 253
 20. hennpecked

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2012
  Viestejä:
  1 253
  Ihan samaa paskaa se on Suomessakin. Suomeen koko Euroopan halki raahautuneista niin sanotuista pakolaisista luultavasti alle 5% on oikeissa töissä. Loput ovat "töissä" (julkinen sektori maksaa käytännössä palkan), kuluttamassa aikaa opistossa tai sitten rehellisesti työttömänä/eläkkeellä.

  Lähihoitajajupakan yhteydessä kävi hyvin selväksi, mitä se on, kun kouluun tuodaan kehitysmaataustan omaavia ihmisiä: edes elämisen perustaidot eivät ole hanskassa, matematiikasta ja kielitaidoista puhumattakaan.

  Mutta laitetaan vaan silmät kiinni ja jatketaan samaan malliin. Verokorotusten kattoa Suomessa ei ole, kuten ei myöskään budjettikattoa monikulttuurisuuden ihanuuksille.
   
 21. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 950
  Palkansaaja ei juurikaan maksa ansiosidonnaista, joten lokiikka jos jotain maksaa ja sitten oikeus, niin ehkä siinä ensin tulee muut etuudet.

  Mielinkiintoinen ajatus ajatus jos tuo koskisi ns suomalaisiakin.

  Eli tavallaan ajettaisiin se holhous ja huolenpitovaltio alas, organisaatio kevyeksi, josta päästäisiin siitä että kaikkia voisi kohdella tasapuolisesti, kaikilla samat valtion sossupalvelut. Duunarin ja kenenkään muun ei tarvi itkeä että joku loisiin hänen rahoilla ilman hänen tahtoaan.
   
 22. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Muron aisurit jännittämässä jos tekijät sittenkin olisivat Erkki ja Jussi.

  Niin sairasta mihin nämä pystyvät.
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2018
 23. HyrskynMyrskyn

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  3 049
  Eikai se nyt suomalaisia koskisi koska Suomi on vastuussa kansalaisistaan niin kauan kuin joku valtio on olemassa eikä ns. villi länsi :)
  Työssä käyvä ihminen maksaa veroja ja muita vähennyksiä keskimäärin 500-1500€ / kk riippuen palkkatasosta joten en näe ongelmallisena että saa ansiosidonnaisen kun sen ehto täyttyy kassan mukaan eli työttömäksi jäätyään on reilu 1v aikaa etsiä uusi duuni tai lähteä maasta ellei ole säästöjä enempi.
  Mitään sossuturvaa en antaisi ennen työntekoa vaan on oltava omaa varallisuutta tänne tulemiseen ja olemiseen ennen työntekoa. Vaadin tätä itseltäni ulkomaille mennessäni ja vaadin samaa tänne tulevilta KAIKILTA myös suomalaisilta paluumuuttajilta joilla ei kansalaisuutta vaikkapa Usasta Australiasta ties mistä.
  Rasismia en tue mutten tue mitään ylimääräisiä tuen maksamisia vaan karsisin kaikki turhat tuet pois eli ensitöikseni kaikki kelan maksamat tuet kokonaan ulkomaan kansalaisilta.

  Muitakin muutoksia tekisin kansalaisten sosiaaliturvaan.
  1. Perustulo nettona 750€ / kk per nenä (kun täyttänyt 18v) ja muuttaisin progression että se söisi keskituloisilta sen melkein kokonaan pois.
  2. Verotili jokaiselle kansalaiselle niin että pankkien palveluissa (nettipankki / mobiilisovellus) voi maksu valikossa valita maksa palkkaa.
  --> valitaan saaja jolloin raha menee --> verottajan verotilin kautta automaattisesti (sielä tiedetään kyseisen henkilön vuoden mittaan kertynyt tulo) ja sieltä tehdään kaikki vähennykset automaattisesti (työttömyysvakuutus, eläke jne. myös) ja loppu tilitetään tilille minkä kyseinen henkilö on verotiliin laittanut. Helpottaisi freelancereita ja muutenkin poistaisi tarpeen palkanmaksuun nykyiseen tapaan firmoissa.

  3. Kyseisessä verotili palvelussa olisi myös vähennykset osio johon voi laittaa kotitalousvähennykset työn-kodin väliset matkat ja muutkin vähennykset kuten assunnon vuokraus ja siitä tehtävät vähennykset jne..
  Sitä mukaa kun niitä lisää sinne niitä käydään läpi ja vähennykset tulevat voimaan. (verotili pudottaa takaisin veroa ja tilittää suoraan ilmoitetulle pankkitilille).

  Lapsen syntymästä lapsilisää maksettaisiin kunnes on täysi-ikäinen jolloin kyseinen henkilö tulee perustulon piiriin.
  Asumistukea ei olisi.

  2 ihmistä + 2 lasta samassa taloudessa olisi 1500€ netto (perustulot) + lapsilisät eli vähän alle 2000€ nettotuloon jää ilman töitä tuommoinen perhe.
  Jos itsekseen asuu ja 750€ ei riitä korkeaan vuokraan voi aina vaihtaa maisemaa. Suomessa saa esim. Heinolassa jopa vähän alta 200€ / kk yksiön kaupungilta vuokrattua ja onhan näitä hintoja paljon ympäri Suomea.
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2018
 24. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Eikös KHO juuri linjannut, että toimeentulotuki ei kuulu laittomasti maassa oleville matuille. Asiastahan oli epäselvyyttä, ja kelat olivat tehneet sekä myönteisiä että kielteisiä päätöksiä kun ei tiedetty onko se universaali tuki.

  Mä olen pitänyt sitä jo kuluneena läppänä, että ääriliberaaleissa piireissä "raha tulee takaseinästä", mutta ilmeisesti moni ihan oikeasti uskoo näin.

  Jos mulla on säästöporsas, niin voin ruokia siitä omat lapseni. Samasta säästöporsaasta voin ehkä auttaa myös naapurin pentua pahana päivänä, mutta säästöporsastaani ei riitä kaikille kaupungin nälkäisille lapsille leipärahaa. Enkä myöskään ala itse lainaamaan säästöporsaaseen täytettä, että voin olla hyväntekijä. Aivan sama homma pätee tai pitäisi päteä teoriassa valtiontalouteenkin.

  Elätettävät eivät voi rasittaa yhteiskuntaa enemmän kuin elättäjät kykenevät elättämään.

  ________

  E: oulun tapaus nyt on aivan selvää ketjun kamaa. Ei pidä rasistisestit ja syrjivästi ajatella, että "oululaismies" tarkoittaa 2018 tyypillisen suomalaisen näköistä miestä.
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2018
 25. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 950
  Miksi Kelan pitäisi tukea yleensä yhtään ketään, jos ei ole ensin tienannut sitä pottia sinne ?

  Kansalaispalkasta oli jossain ketjussa juttua, Mutta onko mallisi se että kaikki tulonsiirrot pois, Kela alas , julksiet palvelut kustannusvastaaviksi, jne (hallinto, puolustus ja poliisi ilmeisesti jäisi), ja perustulolla sitten kukin pitää huollen itsestään ja ilmeisesti lapsistaan, koska ikäraja oli 18v

  Mutta ilmeisesti tuota et maksaisi kaikille, vaan heille jotka tehneet sen 5v töitä.

  Ajatuksen ymmärrän ja jos tuo irallinen niin ideaahan tuossa.

  Jos tuo oli se millä kansalaispalkan leikkaat pois keskituloisilta, niin tuossa virittelit kannustin loukun.

  Ja vaikka et olisi pääomatuloista verottomassa, niin jäisi silti muitakin kuoppia, joita toki voidaan korjailla jälkiveroilla/palautuksilla ja on toki hyväksyttävä että kikkailu aukkoja jää.


  Ok, eli Suomessa syntynyt olis 18v perustulon piirissä, kunnes eroaisi kansalaisi turvasta ? vai viritteletkö tuohon jonkin maantieteellisen rajan ? Lapsilisän saisi ilmaisesti lapsen vanhemmat ? ja se ei olisi verotettavaa tuloa, eikä kansalaispalkkaan vaikuttavaa ? Lapsen tulot ei vaikuttaisi siihen , eli vähän sen tyylin kuin nyky systeemi.  Jos maantieteellinen raja, niin miten jos homma olisi maakuntapohjainen, eli skipataan se valtio ja mentäisiin lähemmäksi ihmisiä ja kun eri maakunnissa on erilaiset tilanteet, niin kukin maakunta virittelisi omat jutut, ja ehdot miten rajat ylittäviä kohdellaan ? Maakunta sanan tialle voi laittaa kapunkivaltiot mitä, mm Helsinkin ja Tampere ajaa. Nuo kasvavat paikat voisi sitten halutessaan maksaa isompaa kansalaispalkkaa isommalla tulotasolla ja sillä saada työvaoimaa niihin hommiin mistä ei muuten riittävää palkanmaksuhalukkuutta.
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2018
 26. HyrskynMyrskyn

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  3 049
  Pääomatuloa verottaisin toki.. Nyt 30,000€ asti 30% ja ylimenevästä 34%...
  Muuttaisin 0-30,000€ progression 0-34% progression eli yli 30,000€ menee yhä 34% mutta vero nousee korkeammaksi vähän aikaisemmin ja vähän tienaavat esim. 5000-10,000€ maksaisivat paljon vähemmän veroa pääomatuloista.
  Niin ja myös pääomatulot voidaan ilmoittaa verotiliin (kerryttää pääomatuloa ja sitä mukaa verottelee) ja voisi vuokralainen palkanmaksussa valita myös pääomatulo ja valitsee sieltä vuokran maksun nettipankista. Voi tehdä vaikka automaattisesti menevänä ja kun valinnut vuokranantajan niin nekin menee automatic verottajan kautta pääomaveroa välistä ottaen eli vuokralainen voi sanoa maksavansa tuolta niin ei voi vuokraisäntä ottaa pimeästi. Myös AirBNB menisi näin veron kautta aina asiakkaan halutessaan.

  Ei keskituloisen tarvitse kansalaispalkkaa enää saada (itse en kaipaa eikä muutkaan näinollen tarvitse) ja 750€ / kk on aika vähän tukea sisältäen kaiken.... Ei sillä juhli eli mielellään töitä tekee jokainen jos meinaa vaikka ei niin halvassa paikassa asua ja maksaa yksiöstä 500€ / kk vuokraa niin sitten jää 250€ / kk kaikkeen 62,50€ / viikko... jos taas Helsingin alueella tai Tampereen keskustassa asuu niin sitten se on pienestäkin asunnosta koko raha käytetty vuokraan ja elämisen eteen tehtävä työtä tai kuoltava vaikka nälkään mikä itselle käy mainiosti koska tällöin vain muuttaisin kauemmaksi missä vuokra edullisempi tai johonkin kommuuniin / soluasuntoon että raha riittää.
  Ei kaikilla ole eikä kuulu olla oikeutta asua missä haluaa sillä ei keskituloisella ole mitään asiaa ostaa asuntoakaan kerrostalosta kaikkialta (ei ole rahaa eikä saa lainaa sellaiseen)

  Jos töitä ei ole tarpeeksi niin ihmiset pakon edessä muuttavat maalle --> maaseutu ei tyhjene ja 750€ riittää kattamaan helposti kaikki kulut. Mitään ylimääräistä toimeentulotukea / sossua ei saa mihinkään ekstraan vaan sanotaan että tyhmästä päästä kärsit.
  Tässä yksi esimerkki nykyään rasistisesta tuesta minkä voi saada 1 ryhmä mutta muut ryhmät ovat ilman.
  https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/47341-helsinki-myontaa-410-euroa-romanihameen-ostoon
  Helsingin Uutisten lukija ihmettelee, miksi Helsingin kaupunki maksaa romaninaisille vuotuisena vaateapuna 410 euroa, jotta he voivat hankkia itselleen loisteliaan kansallispuvun.
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2018

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti