Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 873
  Fiksun näköistä porukkaa englannista. Ilmeisesti satukirjan oppeja harrastettu.
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005881903.html?ref=rss[​IMG]

  Historiallisen laaja seksuaalirikostutkinta on johtanut Britanniassa seitsemän miehen tuomitsemiseen Sheffieldin kruununoikeudessa. Miehet tuomittiin maanantaina syyllisiksi kaikkiaan 24 lapsiin kohdistuneeseen seksuaalirikokseen, ja rangaistuksensa he tulevat saamaan 16. marraskuuta järjestettävässä istunnossa.
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2018
 2. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 642
  Ihan kuin lapselle selittäisi. Ne jotka tulevat asiallisilla papereilla sisään. Eli about kaikki muut paitsi turhikset ja vaeltavat siirtolaiset. Ottaa se näköjään koville kun ihmiset haluavat "syrjiä" turhapaikkalaisia.
   
 3. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Mitkä ne asialliset paperit on?
   
 4. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  962
  Kysytkö tosissasi vai trollaatko, etkö ole ikinä matkustanut, ei tarttee vastata.

  Oletko kuullut passista ja matkalipuista, moniin maihin matkustettaessa tarvitaan myös viisumi ja paluulippu,sekä rahaa elämiseen.
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2018
 5. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Ja turismi liittyi maahanmuuttoon miten?
   
 6. Annihilaattori

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2016
  Viestejä:
  75
  Ei mitenkään. Myöskään turvapaikan hakeminen ei liity maahanmuuttoon, vaikka moni ne haluaisi sekoittaa keskenään.
   
 7. HyrskynMyrskyn

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  3 049
  Totta turvapaikka tarkoittaa väliaikaista turvapaikkaa kunnes tilanne rauhoittuu alueella mistä lähdetty. Jos Irak alkaa pian olemaan rauhoittuneempi on kaikki myönteisen saaneet irakilaiset palautettava takaisin koska ei valtion verorahoja kannata tuhlata ihmisiin jotka eivät enää ole turvapaikkaa vailla.

  Turvapaikka on lähempänä turismia kuin maahanmuuttoa mielestäni tältä osin. Turvapaikanhakija ei ole kansalainen eikä kansalaisuutta kuulu antaa vaan ideana on saada kyseinen ihminen vielä kotimaahan takaisin.
  Jos luomme "turvapaikanhaku" väylän kansalaisuuteen ja maahanmuuttoon asettaa se muista maista tulevat eriarvoiseen asemaan. Vaikka he asuisivat hyvinkin kurjissa olosuhteissa slummissa ja väkivallan keskellä (mafiat jne.) eivät he silti turvapaikkaa saisi.
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2018
 8. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  962
  Kysyit matkustusasiakirjoista, turismista ei ollut mitään puhetta, ja maahanmuuttajat tarvitsevat myös passin ja oleskelu- työluvat.

  Kyllä matuillakin on henkilöllisyystodistuksia, ne vaan pakkaavat uppoamaan mereen jostain syystä. Turvapaikkaan on oikeutettuja, henkilöt jotka on haettu pakolaisleireiltä ja heillä on tarvittavat dokumentit siitä. Kenenkään ei pitäisi voida tulla maahan ilman tarvittavia asiakirjoja.

  Turistit, maahan tunkeutujat, pakolaiset ja maahan muuttajat ovat eri asioita, älä sotke niitä toisiinsa, toki henkilön status voi muuttua.
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2018
 9. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Irakilainen paloittelijamurhaaja matu tykkäsi pahoinpidellä myös tytärtä ja vaimoaan.

  Todellinen koulutettu moniosaaja siis.

  Kotkan surmasta epäilty laajennetussa lähestymiskiellossa perhettään kohtaan – uhkasi vammauttaa tyttärensä loppuiäksi


  Julkaistu: 30.10. 16:50
  Oikeudessa katsottiin tyttären puhelimelta videotallenne.


  Keskusrikospoliisi (KRP) tutkii Kotkassa henkirikosta, jonka tekijäksi epäillään 43-vuotiasta irakilaistaustaista miestä. Uhri on 36-vuotias mies, joka alun perin ilmoitettiin kadonneeksi elokuun lopussa.

  Viime viikolla KRP kertoi tutkivansa juttua rikoksena yhteistyössä Kaakkois-Suomen poliisin kanssa. Poliisi otti kiinni 43-vuotiaan miehen, joka vangittiin epäiltynä taposta.

  Kotkan henkirikoksen mahdollista motiivia ei ole paljastettu. KRP on kertonut saaneensa motiivista jonkinlaisen selvityksen, mutta ei ole puhunut siitä julkisuuteen.

  Poliisin mukaan epäilty ja uhri tunsivat toisensa, ilmeisesti muutaman vuoden ajalta. Esitutkinta jatkuu sekä rikosteknisin tutkimuksin että kuulusteluin.

  Lue lisää: Naapuri kuvasi videon talon edustalta, jossa Kotkan epäillyn henkirikoksen kerrotaan tapahtuneen – poliisi kantoi harmaan säkin autoon.

  Kymenlaakson käräjäoikeuden asiakirjoista selviää, että taposta epäilty mies on asunut perheineen Suomessa noin kuuden vuoden ajan.

  Viime huhtikuussa miehen epäillään pahoinpidelleen tätä nykyä jo täysi-ikäisen tyttärensä. Heti sen jälkeen perhe muutti eroon miehestä ja vaimo haki avioeroa. Mies tuomittiin laajennettuun lähestymiskieltoon vaimoaan ja lapsiaan kohtaan Kymenlaakson käräjäoikeudessa kesäkuussa.

  Vaimo kertoi oikeudessa, että taustalla oli vuosia kestänyt pelko. Perheväkivaltaa oli ollut Suomessa koko ajan. Fyysisen ja psyykkisen väkivallan kohteena olivat sekä hän että lapset.

  Vaimon mukaan väkivalta oli viikottaista. Mies oli ottanut muun muassa hiuksista kiinni ja heitellyt häntä. Kerran käteen oli tullut murtuma. Lappeenrannan vastaanottokeskuksessa mies oli lyönyt häntä päähän.

  Vaimo kertoi, ettei ollut uskaltanut puhua lääkärille tai poliisille. Kahdesti perhe oli paennut turvakotiin.

  Mies oli vaimon mukaan väkivaltainen myös lapsia kohtaan. Osa lapsista oli kertonut isänsä tulleen koulun alueelle, mikä oli aiheuttanut heissä pelkoa.

  Vanhin tytär haki lähestymiskieltoa omissa nimissään. Hän kertoi isänsä lyöneen ja pahoinpidelleen siitä lähtien, kun hän oli ollut 13-vuotias. Lyönnit olivat hänen mukaansa todella kovia. Pahimpien mustelmien takia hän ei voinut mennä pariin viikkoon kouluun.

  Isä oli myös sanonut hänelle, että hän tietää, mitä tytär kulloinkin tekee. Tästä tytär päätteli, että jonkun on täytynyt seurata häntä silloin, kun isä oli kotona.

  Oikeudessa katsottiin tyttären puhelimelta videotallenne, jolla isä uhkasi vammauttaa tyttären loppuiäksi.

  Viime huhtikuussa tapahtuneesta epäillystä pahoinpitelystä tehtiin lopulta tutkintailmoitus poliisille. Tytär kävi tuolloin Kymenlaakson keskussairaalan päivystyksessä. Hänellä todettiin muun muassa kosketusarkuutta, kipua, nirhaumajälki ja punoitusta.

  Sosiaalityöntekijä kertoi oikeudessa, että lasten vaatteiden hakemisessa isän luota oli jouduttu turvautumaan poliisin apuun.

  Mies vastusti lähestymiskieltoja. Hänen mukaansa kyse oli puolisoiden välisistä riitaisuuksista, joiden takia oli haettu avioeroa.

  Hän myönsi lyöneensä huhtikuussa tytärtään avokämmenellä poskelle, mutta kiisti pahoinpitelyt muilta osin. Hänen mukaansa lasten äiti pyrki lähestymiskieltoa hakemalla vaikeuttamaan heidän yhteisten lastensa tapaamisoikeuden toteuttamista.

  Käräjäoikeus kuitenkin katsoi, että perusteet laajennetulle lähestymiskiellolle ovat olemassa. Oikeus kielsi miestä lähestymästä muuta perhettä tai oleskelemasta näiden kotiosoitteessa, sen pihalla tai lasten koulujen alueella.

  Aiemmilta vuosilta 43-vuotiaalla miehellä on taustallaan sakkotuomio laittoman maahantulon järjestämisestä. Hän oli perheenjäsentensä passeilla ostanut kaksi ylimääräistä laivalippua Tukholmasta Turkuun.

  Liput hän antoi kahdelle maanmiehelleen, joista toinen tuli Suomeen ilman vaadittavia asiakirjoja ja toiselta vartijat eväsivät pääsyn laivaan. Syytetty selitti, että jälkimmäinen oli hänen sisarenpoikansa, jota hän yritti auttaa.

  Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi 40 päiväsakon rangaistuksen.


  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005882654.html
   
 10. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Lue mistä keskusteltiin. Jos ei oteta kiintiömamujakaan, niin ketä sitten otetaan? Itse tulkitsin nuo 1-3 kohdan väittämät, että jäljelle jää vain ne jotka tulevat tänne töihin valmiiseen työpaikkaan, mutta silti aloittaja väitti ettei tarkoita sitä.
   
 11. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 548
  Kulttuurin rikastajat ryöstivät 85v rollaattorinaisen.

  85-vuotias rollaattorinainen ryöstettiin röyhkeällä tavalla – uhri tönittiin maahan, 20 000 euron arvoiset korut revittiin kaulasta
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005882808.html
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2018
 12. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 120
  Jaa, ehdollisella selvisi ja tuskin pystyy/haluaa maksaa korvauksia koskaan, joten ihan hyvä diili hänen kannaltaan näin 10.000 euroa rikkaampana miehenä? Siitä vaan sitten seuraavan uhrin kimppuun.

  PS. Onkohan rollaattori-vanhuksen ihan järkevää kulkea yllään 20.000 euron arvoiset korut.. Riippumatta siitä onko miten varakas vai ei. Tai sitten palkkaa henkivartijan.
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2018
 13. Peridermal Jesus

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2009
  Viestejä:
  2 809
  En tajua miksei tuosta tullut mitään oikeaa tuomiota? Olisivat vaikka leikanneet kullit irti tekijöiltä, niin joutuisivat miettimään jatkossa.
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2018
 14. jtuominen79

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2017
  Viestejä:
  556
  • 1.1 Jotta keskustelu olisi kaikille mieluisaa ja rakentavaa, noudata keskusteluissa hyviä käytöstapoja, kunnioita muita kirjoittajia ja vältä turhaa kiroilua.
  Häpeäpuuhun vaan torille hakattavaksi, ei tuollainen paskakasa muuten opi. Tuskin siitäkään joten suoraan lopetettavaksi olisi kaikkien etu.
   
 15. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  962
  Lue itse, ihme vänkääjä, puhe oli siitä, että ilman matkustusasiakirjoja tänne ei pitäisi olla mitään asiaa. Mikä into sinulla on puolustella maahantunkeutujia, Suomen suurimmat ongelmat ovat työttömyys, matut jotka eivät työllisty, alijäämäinen talous, velan määrä esimerkiksi.
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2018
 16. hennpecked

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2012
  Viestejä:
  1 253
  On ollut "hauska" seurata viime päivien keskustelua lähihoitajaopiskelijoiden tasosta. Opiskelijat eivät osaa lukea, keskustella, eivätkä hallitse edes ala-aste -tasoista matematiikkaa. Lisäksi osa on väkivaltaisia ja hoidettavista täysin piittaamattomia. Työelämään sopeutumattomia tapauksia.

  Missä helvetti on taas se maailman vapain ja puolueettomin media? Miksi media ei taas sano ääneen yhtään, mistä tämä johtuu? Miksi Suomen media taas kerran kiertää asiaa kuin kissa kuumaa puuroa?

  Sehän on niin, että Kokoomuksen Sanni Grahn-Laasosen alaisuudessa toimiva Opetusministeriö poisti lähihoitajakoulutuksen soveltuvuustestit vuonna 2015. Onko se sattumaa, että tämä päätös tehtiin samoihin aikoihin ulkomaalaisten sosiaaliturvashoppaajien vyöryessä maahan?

  En usko. En usko tällaisiin sattumiin. Todellisuudessa Kokkarit ja Kepulit tiesivät hyvin jo vuonna 2015, että maahan tulee kymmeniä tuhansia kouluttamattomia ihmisiä, jotka jäävät tänne pysyvästi.

  Päätös soveltuvuustestien poistamisesta on yksi niistä monista vippaskonsteista, joilla kouluttamattomat ja osin jopa lukutaidottomat tyypit on saatu pois työttömyystilastoista. Paha vaan, että tämä sakki ei tule kelpaamaan työelämään. Ei muuten kuin yhteiskunnan pakkokeinoilla. Joten niitä odotellessa....

  Rehtori kauhuissaan lähihoitajaopiskelijoiden tasosta, harjoittelijat kieltäytyvät tehtävistä tai käyttäytyvät aggressiivisesti: ”Heitä ei uskalla päästää työskentelemään oppilaidemme kanssa”
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/1f1193ad-4e24-4e70-a2f8-469b45483816_u0.shtml
   
 17. hennpecked

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2012
  Viestejä:
  1 253
  Jatkan vielä edellistä kommenttiani.

  Mielipidemuokkaus soveltuvuuskokeiden poistamiseksi aloitettiin heti huhtikuussa 2015, kun eduskuntavaalien vaalitulos oli selvillä ja hallitusneuvottelut olivat käynnistyneet. Sipilän hallitus aloitti toimintansa toukokuussa 2015.

  Tarvitaanko enää soveltuvuuskokeita? Joka kolmas lähihoitajaksi hakevista hylätään

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli...tajaksi-hakevista-hylataan/4970114#gs.3V4Zgmo
   
 18. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 832
  Joku voi tietysti ajatella niinkin yksinkertaista syytä, että koska lähihoitajista oli pulaa, niin koulutukseen sisäänpääsyn helpottamisesta yritettiin saada keino tilanteen korjaamiseen.

  Ehkä hiukan korkealentoinen foliopipoteoria, että koulutuksen sisäänpääsyä helpotettiin koska osattiin ennakoida maahan saapuneet 30k irakilaista, taitaa harmillisesti romuttua sillä, että kursseja saattaa olla melko vaikea läpäistä jos ei osaa lukea tai kirjoittaa :D
   
 19. draco76

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2005
  Viestejä:
  461
  Lähihoitajien ammattia tuilisi saada houkuttelevammaksi, palkan parantaminen on paras keino siihen.
   
 20. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 832
  Tai sitten ammatin arvostusta voisi parantaa, esim. kouluttamalla kaikki sairaanhoitajiksi.
   
 21. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Eritrealainen raiskaaja seksuaalirikollinen pidätetty Saksassa:

  Bild: Poliisi nappasi kiinni epäillyn seksuaalirikollisen Saksassa - uhreina naisia ja eläimiä


  Freiburgin kaupunki Baden-Württembergissä on noussut viime päivinä otsikoihin 18-vuotiaan joukkoraiskauksen vuoksi. Turvakamera kuvaa Bertoldsbrunnenin monumenttia kaupungin keskustassa. ZUMAWIRE / MVPHOTOS

  Saksan Freiburgissa poliisi on ottanut kiinni 28-vuotiaan miehen, jota epäillään useista seksuaalirikoksista. Eritreasta Saksaan pakolaisena tulleen miehen uskotaan ahdistelleen seksuaalisesti ainakin kolmea naista toukokuun ja elokuun välillä.

  Todisteina epäillyille on DNA-jälki, joka jäi 30-vuotiaan naisen epäillystä raiskauksesta toukokuussa. Kaksi muuta uhria ovat iältään 20- ja 31-vuotiaita.

  Kiinniotettua miestä epäillään myös eläimiin sekaantumisesta. Bild-lehden mukaan miehen uskotaan hyväksikäyttäneen lampaita ja vuohia maatilalla Freiburgissa vuonna 2017. Häntä vastaan nostettiin syyte eläinsuojelurikoksesta. Myös tästä tapauksesta on DNA-todiste.

  Epäilty istuu tällä hetkellä tutkintavankeudessa.

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/8ec35a7b-e5a4-4ffd-91e2-b275504ad749_ul.shtml
   
 22. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  15 matua joukkoraiskannut naisen Saksassa:

  18-vuotias nainen joukkoraiskattiin diskoillan päätteeksi, Freiburg nousi äärioikeiston mielenosoitusta vastaan - ”Minun traumani ei ole teidän propagandaanne”


  Nuoren naisen joukkoraiskaus pari viikkoa sitten Saksan Freiburgissa kuumentaa tunteita.
  Noin 400 AfD:n kannattajaa ja pari tuhatta äärioikeiston vastustajaa osoitti mieltään Freiburgissa maanantaina.
  Noin 400 AfD:n kannattajaa ja pari tuhatta äärioikeiston vastustajaa osoitti mieltään Freiburgissa maanantaina.
  Noin 400 AfD:n kannattajaa ja pari tuhatta äärioikeiston vastustajaa osoitti mieltään Freiburgissa maanantaina. Zumawire.com

  Kahdeksan miehen epäillään joukkoraiskanneen 18-vuotiaan naisen diskoillan päätteeksi Freiburgissa. Seitsemän raiskausepäillyistä on syyrialaisia ja yksi saksalainen. Bild-lehden mukaan tekijöitä on saattanut olla jopa 15.


  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/aedc7087-9bcb-4917-a271-84443f7c41ce_ul.shtml
   
  Viimeksi muokattu: 31.10.2018
 23. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Viimeksi muokattu: 31.10.2018
 24. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945

  Yritin nopeasti lukea, mutta missä tuossa sanotaan, että uhrilta ymmärrystä tekijöitä kohtaan?
   
  Viimeksi muokattu: 31.10.2018
 25. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Joo sekoitin tuon että olikin nämä mielenosoittajaymmärtäjät. Korjaan. Kiitos.

  Sairas homma kaikenkaikkiaan kun 15 matua joukkoraiskaa. Suomessahan tuo ei olisi, uusimman oikeuden päätöksen mukaan, joukkoraiskaus jos penetroituivat eri aikaan.

  Mitä mieltä beatme olet tapauksesta?
   
  Viimeksi muokattu: 31.10.2018

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti