Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

 1. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  962
  Höpö höpö, Suomessa ei koti ole sen vaarallisempi paikka naiselle kuin muuallakaan, Suomessa kyllä tilastoidaan parhaiten ja monissa maissa ei edes käsitetä kotiväkivallaksi asioita, jotka Suomessa luokitellaan siksi, eivätkä naiset voi mennä valittamaan niistä mihinkään. Suomi ei todellakaan ole kärkipaikalla naisiin kohdistuvan väkivallan suhteen edes Länsi-Euroopassa. Islamilaiset maat, Afrikka, Etelä- ja Keski-Amerikka ja mnet Aasian maat sekä Itä-Euroopakin ovat ihan eri luokkaa sen suhteen.

  Millaisissa piireissä sinä liikut, minä en tunne yhtään perheväkivallan kohteeksi joutunutta naista tai perheväkivaltan syyllistynyttä miestä, tuttavapiirini ja sukulaisnaisillani ei ole mustia silmiä, eikä odottamattomia poissaoloja töistä en myöskään le kuullut työkaveri naisten valittavan tai tulevan töihin silmt mustina. Mistä suomalaismies vihasi johtuu, alkaa epäilyttää onko sinulla itselläsi "puhtaat jauhot pussissa". Asiasta pitää puhua, mutta ei saa levittää valheita eikä liioitella.
   
  Viimeksi muokattu: 25.10.2018
 2. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  962
  Lienevät kantaväestöä, kun saivat edes kolme vuotta vankeutta eivätkä ehdollisena, no vankilassa joutuvat "lisko-osastolle" pelkäämään, muut vangit eivät katso raiskaajia hyvällä.
   
 3. Aphelion

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2018
  Viestejä:
  93

  Kyllä on ja tästä on ihan tutkittua tietoa. Tuossa mitä kerroin ei ole mitään liioittelua tai valhetta.

  Euroopan Unionin perusoikeusviraston vuonna 2014 julkaistun tutkimuksen mukaan 30 prosenttia 18-74-vuotiaista suomalaisista naisista on joutunut nykyisen tai entisen kumppanin fyysisen tai seksuaalisen väkivallan kohteeksi. Suomessa naiset kohtaavat lähisuhdeväkivaltaa toiseksi eniten kaikista EU-maista.

  Joten väitän edelleen, että melkein jokainen aikuinen tietää tai on kohdannut jonkun väkivaltaa parisuhteessa kokeneen naisen tai sitä tehneen miehen. Uskon, että sinäkin, et vain tiedä sitä. Tämä on maassamme ongelma ja näköjään kommenttisi perusteella joillekin myös tabu, mitä se ei saisi olla.

  Tiedän asiasta kyllä jotain ja esimerkiksi siitä miksi Suomessa on naisten turvakoteja. Ensi- ja turvakotien liitto julkisti huhtikuussa tiedotteen, jonka mukaan viime vuonna apua haki 12 000 ihmistä. Jos et usko tätä asiaa, mene vierailemaan esimerkiksi yhdessä, voit samalla miettiä ja kysyä miksi niitä on olemassa. Vihjailusi on täysin ala-arvoista ja muutenkin asian vähättely tuntuu oudolta.


  https://yle.fi/uutiset/3-10249140

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/201803282200842463_pi.shtml

  https://yle.fi/uutiset/3-7120294

  https://www.amnesty.fi/tyomme/teemat/naisiin-kohdistuva-vakivalta/

  https://yle.fi/uutiset/3-10279309
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2018
 4. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 199
  Aikamoista näpertelyä rajata ongelmaa vain EU-maihin. Nätisti yhdessäkään linkissä ei mainittu mitkä maat pitävät kansainvälisesti kärkisijoja.


  http://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/violence-against-women

  "
  Population-level surveys based on reports from victims provide the most accurate estimates of the prevalence of intimate partner violence and sexual violence. A 2013 analysis conduct by WHO with the London School of Hygiene and Tropical Medicine and the South Africa Medical Research Council, used existing data from over 80 countries and found that worldwide, 1 in 3, or 35%, of women have experienced physical and/or sexual violence by an intimate partner or non-partner sexual violence (3).

  Almost one third (30%) of all women who have been in a relationship have experienced physical and/or sexual violence by their intimate partner. The prevalence estimates of intimate partner violence range from 23.2% in high-income countries and 24.6% in the WHO Western Pacific region to 37% in the WHO Eastern Mediterranean region, and 37.7% in the WHO South-East Asia region.

  Globally as many as 38% of all murders of women are committed by intimate partners. In addition to intimate partner violence, globally 7% of women report having been sexually assaulted by someone other than a partner, although data for non-partner sexual violence are more limited. Intimate partner and sexual violence are mostly perpetrated by men against women.
  "


  Jos maa ei tilastoi asiaa kunnolla tai ollenkaan, sitä ei myöskään tapahdu, eikös vain. Tilastointitavat ovat tietysti myös tismalleen samoja, eli rumasti katsominen, mykkäkoulu ja äänen korotus on väkivaltaa siinä missä turpaanveto ja kuristaminen.

  Ja jos nyt tuntuu siltä, että vähättelen asiaa, niin todettakoon, että kyllä tiedän tapauksia, jotka voi ja pitää luokitella väkivallaksi, mm. sisko on ottanut osumaa entiseltä ja oma puoliso on ottanut osumaa entiseltä. Ja tietääkseni kummatkin kuitenkin vain ja ainoastaan yhdeltä entiseltä.

  Nykyisten osalta todennäköisyys on luokkaa 0%, mutta tilastojen valossa pitäisi jo ilmeisesti kuohita itseni ennaltaehkäisevästi. Jos joku ei opi kerrasta millaisia psykoja kannattaa välttää ja miten saada mahdolliset psykopiirteet esiin ennen kuin on myöhäistä, on myös aihetta katsella peiliin. Sekopäiden parantelu on sekopäiden omalla vastuulla, enkä helkkarissa ole ruoskimassa itseäni muiden kromosomiveljien pelleilyistä. Kaverit, jotka ovat todistetusti jääneet kiinni överöinneistä, eivät ole enää kavereita.
   
 5. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 120
  Hah, kovin on yksipuolinen näkökulma tähän aiheeseen!

  TOISISSA-FUCKING-UUTISISSA:

  https://yle.fi/uutiset/3-5487134
  https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/...-ei-tuosta-voi-puhua-olisi-naismaista/6553276

  Ehkä Suomi on väkivaltainen maa, ehkä ei, ehkä täällä itketään näistä asioista enemmän kuin muualla, who knows, kuka tietää, MUTTA, tämä ei ole mikään vitun SUKUPUOLIKYSYMYS, sillä miehet ja naiset kokevat parisuhdeväkivaltaa käytännössä YHTÄ PALJON!
   
 6. HyrskynMyrskyn

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  3 050
  Jokainen Lähi-Idän yms. maasta tullut maahanmuuttajanainen on väkivallan uhri Suomessa siis AIVAN jokainen.
  Kaikista maahanmuuttajanaisista 90% on uhreja eli tuo 10% selittyisi sillä että he ovat tulleet eri kulttuurista niin ovat säästyneet.

  https://www.helsinginuutiset.fi/art...a-vakivallan-uhreja-jopa-90-prosenttia-uhreja
  Valtaosa maahanmuuttajanaisista väkivallan uhreja – "Jopa 90 prosenttia uhreja"

  https://yle.fi/uutiset/3-5866670
  Maahanmuuttajanaiset kokevat perheväkivaltaa kolme kertaa useammin kuin valtaväestö. Uhrien on usein vaikea tunnistaa tilannettaan, sillä kaikkialla väkivalta ei ole rikos ja naiset ovat usein alisteisessa asemassa.

  Sinänsä outoa että höpisevät asiasta. Se on vain kulttuurin rikastumista aiheen kirjaimellisessa muodossa ja voimme olla siitä vain ylpeitä eikö totta? :)
  Jos tarpeeksi tulee näistä kulttuureista ihmisiä maahan niin naisiin kohdistuva väkivalta ei enää ole rikos kunhan lakimuutokset ajetaan läpi.

  Tosin sitä ennen on kauan katsottu läpi sormien :D
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2018
 7. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Mykkäsen mukaan poliisivoimiin pitäisi saada pikaisesti lisää mustia miehiä herra konstaapeleiksi.

  Haluiasiin tietää tarkoittaako hän neekerikiintiöitä, pääsykoeriman nostoa tai laskua yksilöstä riippuen vai jotain muuta? Mikään ei kai estä tummia miehiä hakemasta poliisikouluun nytkään.

  Kiintiöt eivät ole oikein hyviä vaihtoehtoja, mutta kannattaa myllätä kokeet täysin uusiksi siten, että koe olisi ainoastaan pelkkä hakijan ja haastattelijan välinen ei-julkinen keskustelu, jolloin voitaisiin ottaa porukkaa sisään tarpeen vaatiessa täysin mielivaltaisesti.

  Yhdenvertaiset fyysiset, älylliset ja psykologiset testit ovat siinä mielessä vittumaisia, että niissä hakijat voidaan selkeästi pisteyttää
   
 8. Aphelion

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2018
  Viestejä:
  93
  Kyllä olet oikeassa, ei olekkaan, mutta kyse oli aikaisemmin nimenomaan naisiin kohdistuvasta väkivallasta. Tietysti miehetkin kokevat sitä. Tutkimuksen mukaan 16 % suomalaismiehistä on joutunut puolison väkivallan tai uhkailun kohteeksi. 30 prosenttia 18-74-vuotiaista suomalaisista naisista on joutunut nykyisen tai entisen kumppanin fyysisen tai seksuaalisen väkivallan kohteeksi. Parisuhdeväkivaltaa esiintyy siis molempiin suuntiin. Tietysti pitäisi myös ottaa mukaan lapsiin kohdistuva perheväkivalta. Tilastojen mukaan esimerkiksi vuonna 2016 vanhempien lapsiin kohdistamia väkivaltaepäilyjä tuli julki yli 1 100.

  Eikä se, että jossain toisessa maassa on vähemmän tai enemmän perhe ja parisuhdeväkivaltaa ole tässä se pointti, tässä puhuttiin Suomesta. Se, että asiasta on tilastoja ja tutkimuksia tehty etupäässä Euroopan sisällä on aika luonnollista, koska asumme Euroopassa. Tietysti voidaan vertailla koko maailmaan, mutta se ei poista sitä faktaa, että Suomessa(kin) tämä on yhteiskunnallinen ongelma ja Euroopan mittakaavalla olemme kärkipaikoilla tässä asiassa.
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2018
 9. HyrskynMyrskyn

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  3 050
  Ja kasvaa kasvamistaan kun maahanmuutto kasvaa tietyistä kulttuureista koska heillä on perheväkivaltaa 100% eli jokaisessa perheessä myös silloin jos mies tulee maahanmuuttajana ja pariutuu suomalaisen white trashin kanssa.
   
 10. Relle

  Rekisteröitynyt:
  24.05.2013
  Viestejä:
  56
  Sellainen apinatoiminta jossa haastetaan riitaa ihan vain tappeluun pääsemisen vuoksi, kuten aamuyöstä nakkikiskalla esimerkiksi, ei ole millään lailla miehekästä toimintaa, pelkästään idioottimaista.
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2018
 11. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  962
  Tuo on juuri se EU:n paskatutkimus, josta puhuin, oletko lukenut sen? Minä olen ja pelkkää potaskaa, maat joissa on maailman parhaat olot naisilla, ovat muka pahimpia naisille, hiukan lähdekritiikkiä, toimittajilla sitä ei ole. "Tutkimuksessa" mm kysyttiin onko nainen kokenut uhkaa ja se on hyvin subjektiivinen käsitys eri maissa.

  Jokainen ihminen tuntee satoja ihmisiä, joten kai joukossa on väkivaltaisiakin, mutta kyllä Suomi on turvallisimpia maita naisille oikeiden tutkimusten mukaan, jos ei olisi niin tuskinpa Suomi olisi niin kärjessä naisten oikeuksien, hyvinvoinnin ja turvallisuuden suhteen.

  Minä en vähättele sinä vaan liioittelet huomattavasti, kukaan ei ole kieltänyt, että eikö väkivaltaisia miehiä olisi, mutta Suomessa ei ole sen enempää kuin muuallakaan. Suomessa perheväkivalta ei ole hyväksyttyä ja siihen puututaan ja on turvakoteja, harvassa maassa asiat on näin hyvin. Suomessa on 5,5 miljoonaa asukasta ja 12000 haki apua, toki siinä on 12000 liikaa.

  Mikä into sinulla on liioitella ja mollata suomalaisia miehiä ja pitää suomalaisia muita väkivaltaisempina, siksi kyselin onko sinulla "oma lehmä ojassa". Aika typerää on yleistää käsitys suomalaisista miehistä turvakotien asukkaiden perusteella, ylivoimaisesti suurin osa miehistä ei ole väkivaltaisia. Kuten on uutisoitu ensikodit ovat täynnä maahanmuutaja naisia ja lapsia, maahanmuuttaja naiset kokevat kolme kertaa kanataväestöä enemmän väkivaltaa ja kuitenkin mielestäsi suomalaiset miehet ovat väkivaltaisimpia, mikä ei pidä edes Euroopan suhteen paikkansa.

  Mene tutustumaan islamilaisiin maihin ja muihin mainitsemiini maihin, mikä on naisten kohtelu niissä. Sen jälkeen et luultavasti pidä suomalaisia miehiä kaikkein pahimpina. Kuka on kieltänyt asiasta puhumisen kuten väitit? Kumoan vain sinun valheitasi.
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2018
 12. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Empiirinen mielikuva jo sanoo, että härmäläinen alkoholiin taipuvainen jurottaja on väkivaltaisempi, kuin monen muun maan asukkaat euroopassa. Tilastoissakin toki meidän edellä parempia maita eli ei pelkästään mielikuvan varassa tämän suhteen. Turvallisuus ja väkivalta mahtuvat samaan maahan, ikävä kyllä.
   
 13. Aphelion

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2018
  Viestejä:
  93
  Aika outo ajatus sanoa että tutkimukset ja tilastot ovat "paskatutkimuksia" ja että tutkimus on pelkkää potaskaa koska juuri sinä olet lukenut sen. Tekeekö se tutkimuksesta paskan ja potaskaa, koska olet lukenut sen, en usko, enkä ole samaa mieltä asiasta. Sanoin jo kun tästä aiheesta keskustelu alkoi, että Suomessa naisten oikeudet on hyvät ja tasa-arvo jne. asoissa olemme jopa edellekävijöitä, mikä on hienoa. Mutta perheväkivaltaa täällä on enemmän kuin yleisesti Euroopassa, siitä faktasta nyt ei pääse mihinkään. Tilastojen mukaan naisten kohdalla tyypillisin väkivallan tekijä on oma tai entinen puoliso. Suomi on turvallinen maa kyllä naisille ja kaikille muillekin. Naisille se vain vaarallisin paikka joutua väkivallan uhriksi on oma koti. Tämä on yleisempää Suomessa kuin muualla Euroopassa, jos tilastoja ja tutkimuksia uskoo tai sitten uskoo omiin mielikuviin ja ajatuksiin asiasta, se kumpaa haluaa uskoa, on tietysti jokaisen oma asia. Itse uskon, että näissä tutkimuksissa, poliisin tilastoissa ja oikeuden tuomiossa jne on enemmän faktaa, kun siinä miten joku ajattelee asian olevan.

  Mitä liioittelua on siinä, että siteeraa tutkimuksia ja tilastoja, jotka ovat ainoa lähde mitä asiasta on. Turvakodit oli esimerkki, koska vain pieni osa niistä 30 % naisista jotka maassamme kokee seksuaalista tai parisuhdeväkivaltaa kodissaan, menee koskaan turvakotiin hakemaan apua. Monet eivät mene hakemaan apua mistään. Kynnys ilmoittaa myös omasta partnerista on iso ja usein häpeällinen miksi sitä ei tehdä. Joten poliisinkaan tietoon ei tule kuin osa tapauksista. Missään kohti ei myöskään sanottu tai minä sanonut, että ylivoimaisesti suurin osa miehistä olisi väkivaltaisia, ei tietenkään ole. Ei kovin hedelmällistä keskustelua väittää toisen sanoneen jotain mitä ei ole sanonut tai väittänyt, varsinkin kun sen voi jokainen lukea onko näin sanottu vai ei.

  Suomihan on tilastojen valossa muutenkin väkivaltainen maa ja täällä tehdään kaksi kertaa niin paljon henkirikoksia kuin Euroopassa keskimäärin.

  Tilastokeskuksen tietojen mukaan vuonna 2017 viranomaisten tietoon tulleissa pari- ja lähisuhdeväkivaltarikoksissa oli 8 300 uhria. Perhe- ja lähisuhdeväkivallan uhreista 69,0 prosenttia oli naisia.

  Perheväkivalta on suomalaisessa kulttuurissa tabu. Väkivaltasuhteissa elävien naisten määrä on suuri ja siksi asian saa kyllä tuoda esille. Edelleen, se että jossain maassa on asiat pahemmin tai paremmin, ei poista tätä asiaa.

  Eikä tässä oltu suomalaisia miehiä syyttämässä vaan asia nyt tuli puheeksi. Yhteiskuntaa missä ei väkivaltaa ole, on täysin utopistinen asia, sitä on aina ollut ja tulee aina olemaan. Suurinosa ihmisistä on kuitenkin hyviä ihmisiä , ihan katsomatta minkä maalaisia ja mistä ne on, suomalaisetkin. :) Peace.

  Olisko tämä aihe nyt tässä. Tai ainakaan tähän ketjuun ei oikein istu.
   
 14. Leimu

  Rekisteröitynyt:
  23.08.2013
  Viestejä:
  262
  Saa kyllä olla pihalla kun seinäkello, jos vakavalla naamalla alkaa väittämään että suomessa on enemmän parisuhdeväkivaltaa kuin arabiassa. (Mitä ei edes tilastoida, koska se on normaalia käytöstä)

  Tuossa pari päivää sitten joku sankari väitti, että murolaiset hakkaa naisiaan. Mietin että nyt menee jollakin lujaa harhoissaan. Kuten tuossa ylhäällä joku sanoi, se nyt NIIN yleistä ole. Esim minäkään tunne kuin yhden pariskunnan joka sitä harrasti, eikä ne ole enää yhdessä ylläri pylläri.

  Arabiassa sä edes sais eroa siitä. Tai saisit mutta sut kivitettäs.

  Edit - Siis nainen kivitettäs
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2018
 15. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  962
  Paljon roskaa poistettu, edelleen jatkat valehteluasi ja Suomi vihaasi, mistäköhän se johtuu, suomalaiset eivät ole erityisen väkivaltaisia edes Euroopan mittakaavassa. Muistaakseni henkirikoksia oli 2017 alle sata ja maailman tilastoissa Suomi on yksi turvallisimpia maita, kaikista maista ei saa edes luotettavaa tilastoa. Mutta antaa olla olet niin ideologiasi sokaisema, että "turha haaskata ruutia harakoille". Aikamoisen typerää väittää, että suomalaiset ovat muita väkivaltaisempia ja syyllistyvät perheväkivaltaan enemmän kuin muut.

  Älä laita sanoja suuhuni, minähän se nimenomaan olen puolustanut tilastoja ja tutkimuksia, sanon paskatutkimukseksi tuota yhtä EU:n tutkimusta, johon sinä vetoat ja joka on tullut eri tulokseen kuin lukuisat muut tutkimukset ja mitä tilastot osoittavat.

  Mistä keksit, että perheväkivalta on tabu, siitähän keskustellaan paljonkin ja se tuomitaan, se pitäisi saada loppumaan, mutta aina on sairaita ihmisiä. Se ei kuitenkaan ole Soumessa hyväksyttyä vaan tuomittavaa.

  Siitä olen erimieltä, kun sinä pidät suomalaisia muita väkivaltaisempina ja vaimonhakkaajina. Islamilaisten-, Afrikan- ja monien Aasian maiden, sekä Etelä- ja Keski-Amerikan, ja myös Itä- ja Etelä-Euroopan maiden kannattaisi ottaa suomalaisista mallia naisten kohtelusta ja suhtautumisesta väkivaltaan. Maailma olisi silloin paljon parempi ja turvallisempi paikka.
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2018
 16. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  962
  Suvakit ja feministit väittävät, että naiset pukeutuvat vapaaehtoisesti burkhaan, miksi he itse eivät sitten pukeudu siihen, kun se on niin vapauttavaa, heidän mukaansa. Kun esim. Afganistanissa ja Iranissa oli vapaammat olot naiset riisuivat burkhansa ja pukeutuivat länsimaisesti sekä saivat opiskella ja keskustella miespuolisten kavereiden kanssa. Kun suvaitsematon islamin tulkinta tuli valtaan naiset pukeutuivat jälleen "vapaaehtoisesti" burkhaan, kun se on niin "vapauttavaa" ja alistuivat miestensä vallan alle, kontaktit ilman suvun valvojaa eivät ulkopuolisiin miehiin ole sallittuja.

  Naisia valvo Iranissa vallankumouskaarti ja mm Saudi-Arabiassa siveyspoliisi jokaa piiska naisia joilta edes hiukan sääri vilahtaa ja pahempaakin tapahtuu.

  https://www.kaleva.fi/uutiset/ulkom...poliisi-antoi-tyttojen-palaa-elavalta/451481/
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2018
 17. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Taas irakilainen rikollismurhaaja aktivoitunut. Irakilaiset raiskaa 13 kertaa enemmän kuin suomalaiset mutta nyt alkaa näyttämään, että murhaamista harrastavat myös enemmän.


  KRP tutkii henkirikosta Kotkassa – MTV:n lähteet: Uhria paloiteltu ja tapauksessa rajuja ja ennennäkemättömiä piirteitä

  Rikos Julkaistu 26.10.2018 13:38

  Keskusrikospoliisi ja Kaakkois-Suomen poliisilaitos tutkivat henkirikosta Kotkassa. MTV:n lähteiden mukaan uhria on paloiteltu ja tapaukseen liittyy "rajuja ja ennennäkemättömiä piirteitä".


  Kymenlaakson käräjäoikeus on perjantaina vanginnut irakilaisen vuonna 1975 syntyneen miehen todennäköisin syin epäiltynä Kotkassa elokuun lopussa tehdystä taposta. Epäilty otettiin kiinni Kotkassa tiistaina 23.10.

  Myös uhri on irakilainen, 36-vuotias mies, joka alun perin oli ilmoitettu kadonneeksi. Kaakkois-Suomen poliisilaitos julkaisi aiemmin miehen kuvan.

  Molemmilla on ollut tiettävästi pysyvä oleskeluoikeus Suomessa.

  MTV:n lähteet: Henkirikos tapahtui Karhuvuoressa

  MTV:n tietojen mukaan henkirikos on tapahtunut Kotkan Karhuvuoren kaupunginosassa Haltijantiellä.

  KRP on ollut Kotkassa jo noin viikon ajan tekemässä tutkintaa. Poliisi ei kommentoi tekopaikkaa eikä tekotapaa tässä vaiheessa.

  Alun perin tapausta tutkittiin henkilön katoamisena. Tutkinnassa tuli kuitenkin ilmi viitteitä siitä, että kadonnut mies on joutunut henkirikoksen uhriksi, ja jutun tutkintavastuu siirrettiin KRP:lle. Mahdollista on, että rikosnimike muuttuu vielä tutkinnan aikana.

  KRP tekee asiassa yhteistyötä Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen kanssa muun muassa kuulustelujen ja teknisen tutkinnan osalta.

  – Epäiltyä on kuulusteltu ja hänellä on oma näkemyksensä teon motiivista, syistä ja taustoista. Poliisi jatkaa omaa tutkintaansa, tutkinnanjohtaja Olli Töyräs KRP:stä sanoo MTV:lle.

  MTV:n tietojen mukaan tapauksessa on ”rajuja, jopa ennennäkemättömiä piirteitä”. MTV:n tietojen mukaan uhria on muun muassa paloiteltu.

  KRP ei kommentoi asiaa tässä vaiheessa.


  https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/ar...rajuja-ja-ennennakemattomia-piirteita/7134236
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2018
 18. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Eurooppalinen demokratia ja keskustelu sanavapaudesta kehittyy ihan oikeaan suuntaan.
  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005878098.html

  "EUROOPAN ihmisoikeustuomioistuin on tehnyt päätöksen, jonka mukaan profeetta Muhammedin solvaaminen ei kuulu ilmaisunvapauden piiriin. Tuomioistuin teki päätöksensä torstaina.

  Linjaus koskee tapausta, jossa itävaltalainen nainen oli julkisessa seminaarissa sanonut, että islamin profeetalla oli pedofiilisia taipumuksia.

  Ihmisoikeustuomioistuimen päätöksen mukaan profeetan halventaminen ”ylittää objektiivisen keskustelun sallitut rajat” ja ”voi lietsoa ennakkoluuloja ja vaarantaa uskonrauhan”, kerrotaan lehdistötiedotteessa."
   
 19. jtuominen79

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2017
  Viestejä:
  556
  Yhdeksän vuotiaaseen yhtyminen ei ole pedofiliaa t: tuomioistuin

  Hyvähän se, ettei asioista voi puhua niiden oikeilla nimillä.

  Eiköhän tuollainen reilu viiskymppinen setä täytä noi kaikki kun meni nussimaan pikkulasta.
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2018
 20. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Olen yllätynyt että ymmärsit lukemasi. Toisaalta, jos toi oli sarkasmia niin tutustu pedofilian määritelmään.

  Mitä tulee faktoi niin "Historiallis-kriittiset tutkimukset ovat epäileväisiä hadithien aitoudesta. Mukana saattaa olla aitoa perimätietoa, mutta yhtä lailla jälkikäteen seuraavalla vuosisadalla keksittyjä tarinoita."
  Lähde https://fi.wikipedia.org/wiki/Hadith
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2018
 21. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  962
  Tässä tulee niitä perusteluja, kuten Suomi on maailman vähiten epäonnistunut maa. Jos suvakkeja, kiihkofeministejä ja erästä tällä palstalla kirjoittaa uskosi, Suomesta lähtisi pakolaisia pilvin pimein, eikä tänne kukaan tulisi. Kukaan ei ole väittänyt, että eikö täälläkin olisi parannettavaa mm väkivallan ja perheväkivallan suhteen

  https://www.aamulehti.fi/kotimaa/su...a-jos-et-usko-tassa-on-40-todistetta-24101004
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201803262200837145_u0.shtml
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2018
 22. sranat

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  2 104
  Fakta on se, että suomessa eräs muslimi yhtyi 10-vuotiaaseen tyttöön, eikö häntä saa sanoa pedofiiliksi sinun mielestä?
   
 23. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 199
  Ja vielä kun niitä innokkaimpia profeetan palvojia ja matkijoita kiinnostaisi riittävästi mikä on aitoa ja mikä ei, kun kerran kaikki on täydellistä ja muuttumatonta ikuisesti, ja jos epäilet yhtäkään seikkaa, olet kuoleman ansainnut vääräuskoinen. Niiden seuraajien käytöksen perusteella on mentävä, eikä jonkun mystisen teoreettisen yksisarvis-kunpa-pliis-tulkinnan, joka toki olisi kiva saada seuraajien tajuntaan, mutta ei se onnistu jeesustelemalla ulkopuolisille.
   
 24. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Mikä saa sinut taas kerran puolustelemaan lapsenraiskaajaa?
   
 25. PalleX

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2002
  Viestejä:
  3 101
  Ihmeellinen uskonto tuo Islam. Minkään muun uskonnon ympärillä ei ole näin paljon parhaiksi päin selittelyä ja muuta buzzia. Muinainen taruolento nussinut pikkutyttöjä ja ne jutut nyt ehkä ei sitten olekkaan totta. Kuitenkin muslimaista isossa osssa esimerkillisesti nussitaan niitä pikkutyttöjä. Sen ääneen toteaminen on kuitenkin kiellettyä. Huvittavaa puhetta koko kontekstissa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti