Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

 1. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 199
  De jure eivät puolustaneet, mutta de facto puolustivat.

  Eli esim. suojeleeko äänestäjä luontoa, jos äänestää tyyppejä, jotka väittävät suojelevansa luontoa, mutta eivät kuitenkaan suojele luontoa. Tai: yritin ostaa humehia, mutta sainkin oreganoa, joten en ostanut humehia. Tai: yritin pölliä rahaa, mutta lompakko olikin tyhjä, joten en olekaan varas.
   
 2. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Äänestän henkilöä x seuraavissa eduskuntavaaleissa ja vaalien jälkeen selviää, että raiskannut lapsensa aiemmin. Joo, äänestin lapsen raiskaajaa, mutta arvaa olisinko äänestänyt jos olisin tiennyt asiasta etukäteen. Tähän sanoisin normaalissa elämässä vitun idiootti, mutta netissä oltava varovainen bannien kanssa. Mutta mietipä sitä.
   
 3. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 199
  Tuohon sanoisin murehtimatta seurauksista, että vitun kapeasilmäinen tosikko, kun et ymmärrä ajatusleikkien päälle.

  Lisätäänpä soppaan vielä yksi esimerkki: Kadulla makaa joku elottomana, joten päätät mennä auttamaan. Tyyppi saakin kohtaamisesta jonkun psykoosin, nousee ylös ja juoksee auton alle. Unohdit huppelissa, että olit tulossa naamiaisista pelottavassa pelle-puvussa. Tarkoitus oli auttaa, mutta ilman sekaantumista tyyppi ei olisi juossut auton alle. Autoitko vai et..
   
 4. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  No tässähän tämä koko pointti on.
  Olet edesauttanut lapsenraiskaajan valintaa omalla tyhmyydelläsi, koska et ole ottanut selvää vaan äänestänyt jotain ihmistä selkeästi väärin perustein (perusteet ovat selkeästi väärät, koska et ole ottanut selvää siitä ketä äänestät).
  Eli ihan sama homma noiden idioottien kanssa. Ideologia ja fiilis "jee me tehdään jotain hyvää,jee jee" laittoi heidät tekemään jotain mistä heillä ei selkeästi ollut tarpeeksi tietoa.
  Kuten jo sanoin, tyhmyydellä ja tietämättömyydellä ei voi perustella typeriä tekoja, niistä pitää aivan samalla tavalla kantaa vastuu kuin tietoisesti tehtyjen tekojen kohdalla.
  Toki henk.koht. katson pahemmaksi asiaksi sen, että tietää ja toimii silti (joita tuossakin joukossa varmasti oli, kaikki 2k ei voinut olla tietämättä noista asioista).
  Mutta kun puhutaan vaarallisuudesta, niin hyödyllinen idiootti on ihan yhtä vaarallinen kuin asioista perillä oleva joka silti toimii kuten toimii.
   
 5. juujuunaas

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2018
  Viestejä:
  448

  Sen sijaan on ihan aiheellista kysyä minkä sortin feministi ja naisten oikeuksien puolustajaa puolustaa tuollaista narsisista kusipäätä joka vainoaa naisia (ja ilmeisesti myös pahoinpitelee naisia)?

   
 6. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Viha valkoista länsimaista miestä kohtaan, mikä on tämän nykyisen telaketjufeminismin ainut teesi.
  Vanhoina hyvinä aikoina kun vielä poltettiin rintaliivejä ja naiset tulivat esiin vahvoina ja voimakkaina eivätkä jokaisesta asiasta loukkaantuvina marisijoina, feminismi oli mainio ja aikaansaava liike.
  Nythän se on ihan jotain muuta (siis tämä sosiaalisessa mediassa ja lehtiotsikoissa näkyvä feminismi).
  "Oikeat" feministit (vanhemmat ladyt) eivät halua olla mitenkään yhdistettävissä näihin nykyisiin idiootti feminatsiehin.
  Kaikki tietävät mikä asema naisella on islamissa (niin länsi- kuin lähi-idän maissa), silti se on täysi tabu.
  Se ei käy, koska valkoinen mieskin kritisoi islamia ja heidän kanssaan ei voi olla mistään samaa mieltä ja silloin käy näin, puolustetaan
  naisia alentavan kulttuurin raiskaaja pahoinpitelijää, koska silloin ollaan myös samalla länsimaista miestä vastaan, ja se
  on ainut asia mikä merkitsee.
   
 7. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 199
  Sellainen, joka uskoo kaiken mitä nainen sanoo, ja etenkin kun sanoo, että kyseessä on "paras mahdollinen isä". Tuollaista tulkintaa ei voi kukaan täysjärkinen sanoa, jos on tiedossa mitä äijä oikeasti touhuaa. Eli voiko olla todella niin autuaan tietämätön puolisonsa puuhista, ja jos kyllä, niin miten ihmeessä haaviin ei tartu tuntomerkkejä. Taitavasti piiloteltu vai sumuiset lasit päässä vai molempia..
   
 8. juujuunaas

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2018
  Viestejä:
  448
  Mikähän olisi leidien suhtautuminen kotimaiseen entisiä puolisojaan vainoavaan ja naisia hakkaavaan narsisti Anteroon? Kun sen tekee karvakäsi tai muun ulkomaan elävä, se on vain sexyä ja luo värinää?
   
 9. Aphelion

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2018
  Viestejä:
  93
  Nyt olet kyllä aivan hukassa. Valkoinen mies ei ole tabu, mutta esimerkiksi rastit ovat. On aika selvää että naiset valitsevat kumppaniksi etupäässä niitä jotka ei ajattele ihmisiä uskonnon, ihonvärin jne kautta, ihan jo biologisistakin syistä. Jos joku epäilee asiaa, voidaan tämä helposti kyllä tarkistaa, mitä veikkaatte kummat pärjää paremmin näillä markkinoilla suvaitsevaiset vai rajakit ja mistähän tämä johtuisi? Ehkä siellä hellan ja nyrkin välissä ei oikeasti olekkaan tilaa, ehkä naiset ajattelee että kivempi olla kivojen ihmisten kanssa yhdessä, verrattuna johonki öyhöttäjään joka pelkää ihmisiä. Toki nämä ihmiset siten rupee vauhkoomaan feminismistä, suvakeista jne kun huomaa, että oho en kelpaakkaan naisille, vaikka syy löytyy sieltä peilistä. Tämä nyt oli tietysti turhan yleistäen, mutta varmaan ymmärrätte pointin.
   
  Viimeksi muokattu: 24.10.2018
 10. HyrskynMyrskyn

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  3 050
  https://www.is.fi/yleisurheilu/art-2000005874947.html
  Seksuaalirikolliseksi paljastunut poikaystävä murhasi 21-vuotiaan urheilijan – äiti kuuli tyttärensä viimeiset sanat


  On se mieli jännä... Luin tuota jonkun aikaa ja päätin googlettaa murhaajaa olisiko tummempi kaveri kyseessä ja en ollut uskoa silmiäni... Näin käy harvinaisen usein etenkin suomalaisia uutisia seuratessa tuntuu osuvan järestään näin.
  [​IMG]

  Jenkeissä muutenkin tää informointi hoidettu paremmin kun pystyy selvittämään missä tämmöset asuu kun ne on ihan julkisessa rekisterissä.
  Siis haluatko itse tai lapsien kanssa asua lähellä :)
   
  Viimeksi muokattu: 24.10.2018
 11. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  962
  Kyllä se on sinä, joka olet hukassa, onko sinun puolisosi hellan ja nyrkin välissä,kun siitä niin vaahtoat, älä yleistä sitä muihin, äläkä jauha tuota väsynyttä rasisti jargnia. Uutisten mukaan on jo ex-vaimo, vaikka mies oli maailman ihanin ja paras isä.

  USA:ssa helpoiten hajoaa valkoisten naisten ja värillisten miesten aviliitot ja kestävämpiä ovat värillisten naisten ja valkoisten miesten avioliitot. Muutama kuukausi sitten uutisiotiin, että suomalaisten naisten ja eri kulttuureista tulevien miesten avioliitothajvat helpoiten, kun taas suomalaisten miesten ja ulkomaalaisten naisten aviliitot kestävät hyvin
   
  Viimeksi muokattu: 24.10.2018
 12. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 120
  Tuohon on kulttuurin lisäksi varmaan sekin syy, että miehet on taloudellisesti enemmän sitoutuneet siihen tuontivaimoonsa ja miehillä on "enemmän menetettävää" kuin suomalaisnaisella, joka on vaan jonkun mamun mukaan lähtenyt. Ja toisaalta, saattaa sillä tuontivaimollakin olla aika paljon menetettävää, ainakin jos on tuore liitto. Ei välttämättä saisi Suomeen jäädä asumaan sen jälkeen.
   
  Viimeksi muokattu: 24.10.2018
 13. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  2 057
  Kyseinen lista tosin on todettu tehottomaksi ja aiheuttavan enemmän ongelmia kuin parantavan. Ja ainakin yhden nimikaiman kuoleman listan ansiosta.
   
 14. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  962
  Eli viittaat siihen, että naiset kokevat sosiaalisen asemansa laskevan eri kulttuurisen miehen kanssa ja eri kulttuuriset naiset kokevat sosiaalisen asemansa nousevan valkoisen miehen kanssa? Tai sitten miehet ovat suvaitsevaisempia ja vähemmän rasisteja kuin naiset, eivätkä vaadi puolisoiltaan mahdottomia.
   
  Viimeksi muokattu: 24.10.2018
 15. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Tai yksinkertaisesti suomalaisen miehen asenne naiseen (yleisellä tasolla) on eri kuin niiden kulttuurien joista nämä tummat ja vähemmän tummat herrasmiehet tulevat.
  Ollaan aviopari, ei vaan mies ja nainen.
   
 16. manutal Banned

  Rekisteröitynyt:
  22.06.2013
  Viestejä:
  1 198
 17. HyrskynMyrskyn

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  3 050
  Eikai tieto että joku on rikoksen tehnyt ja istunut linnassa ole syy listimiseen? :)
  Suomessakin julkaistaan nimet jos vakaviin rikoksiin syyllistynyt.
   
 18. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Mutta ei kerätä rekisteriä. Kannattaa vilkaista tämänkin foorumin aktiivin "rav-3" touhut, kun halusi tehdä pedareista julkista rekisteriä kuvien kera ja sitten välillä vähän osui vikaan ja menikin väärän henkilön nimet/kuvat jakoon. Kovasti puolusti asiaansa, että rapatessa roiskuu ja tärkeintä on ajatus. No oikeus laittoi kymmenien tuhansien laskun ja tuomiokin taisi tulla korvausten lisäksi.

  Sitten tullaan vielä siihen, että mikä se konkreettinen hyöty tuollaisesta rekisteristä on. Siitä on varmasti hyötyä jos viranomaiset tietävät missä kukakin seksuaalirikollinen asuu, mutta miksi sen tiedon pitäisi olla julkista koko kansalle. Ei se pedari silti päiväkotiin töihin pääse, mutta mielestäni hänelle on suotava vapaus asua ja käydä raksalla töissä jos tuomio kärsitty.
   
  Viimeksi muokattu: 25.10.2018
 19. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  1 031
  Akava onkin korkeakoulutettujen etujärjestö. Ei sitä kiinnosta vittuakaan, jos amiskan käyneiden suomalaisten palkat romahtavat siksi, että samaan työhön voidaan palkata myös pikkurahalla joku matu.
   
  Viimeksi muokattu: 25.10.2018
 20. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  962
  Juu pätee Suomessa onhan täällä kaikissa tutkimuksissa naisten asema parhaimpia maailmassa melkein aina mitalli sijoilla. Paitsi se yksi EU:n paskatutkimus, john feministit ja suomalaisten miesten vihaajat vetoavat, jonka mukaan pohjoismaissa naisten asema on EU:n huonoin, Tanskassa huonin, sitten Suomi ja Ruotsi yhden prosentin erolla ja Hollanti kanssa kärjessä, uskokoon siihen ken haluaa. Jenkeissä syynä lienee tuo sosiaalisen statuksen muutos.
   
  Viimeksi muokattu: 25.10.2018
 21. Aphelion

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2018
  Viestejä:
  93
  Suomessa on kyllä naisten asema hyvä ja ollaan jopa edelläkävijöitä monessa asiassa sen suhteen. Mutta se on kyllä valitettavasti totta, että täällä naiselle vaarallisin paikka on oma koti ja näissä tilastoissa Suomi on kärkipaikoilla. Uskallan väittää, että melkein jokainen aikuinen on kohdannut joskus joko uhrina, tekijänä,sivusta seuraajana tämän asian ta tuntee jonkun naisen joka on kohdannut perheväkivaltaa. Tästä tosin on puhuttu jo aikaisemminkin täällä ja ehkä siitä pitäisi tehdä ihan oma ketjunsa, kuten joskus joku ehdotti, koska asia on tärkeä.
   
  Viimeksi muokattu: 25.10.2018
 22. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Nyt kun näitä matujen tekemiä lapsenraiskauksia on alkanut tulemaan enemmänkin niin onneksi lakia kiristetään ja törkeä lapsenraiskaus on tulossa rikosnimikkeeksi.

  Törkeä lapsenraiskaus tulossa rikoslakiin – taustalla 10-vuotiaan tytön seksuaalinen hyväksikäyttö

  Hallitus haluaa myös, että lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä lankeaa entistä kovempi rangaistus.


  https://yle.fi/uutiset/3-10475107
   
  Viimeksi muokattu: 25.10.2018
 23. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  2 057
  Ainahan noita naapurustosankareita löytyy. Tämäkin oli vain keksinyt, että listalla olevan nimikaima on seksuaalirikollinen ja on palvelus poistaa tämä tavalla tai toisella vaarantamasta naapurustoa. Kävi sitten viranomaisten kanssa selväksi, että tapettu oli täysin syytön ja viaton henkilö.

  Samalla mentaliteetillä nämä nimien julkistajatkin toimii. Hyvän Asian Puolesta. Yksikään ei ole vain pystynyt perustelemaan, miten elinikäiset häpeälistat auttavat yhteiskuntaa. Nimi listalla tarkoittaa, ettei jää kovin paljon vaihtoehtoja ja yksi houkuttelevimmista vaihtoehdoista on ryhtyä rikolliseksi. Tämähän sitä yhteiskuntaa sitten auttaakin. Ja kun kerrankin nimi erehtyy julkiselle häpeälistalle, niin sitähän ei enää kierrosta poista, vaikka saisikin listalta nimensä pois. #metoo on oikein hyvä malliesimerkki siitä, mitä haittaa näistä julkista häpeärangaistuksista on, koska niitä ei pysty kontrolloimaan, kun kerran on asia päässyt leviämään. Virheellistä tietoa on mahdotonta enää korjata.
   
 24. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 642
  Ohoh eka kantasuomalaisten kimpparaiskaus mistä nähnyt uutisoitavan. Toki sillä erolla että puskan korvaa vene. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005877047.html
  Onneksi raiskarit jäävät sentään täällä usein kiinni toisinkuin Ruotsissa, jossa ryhmäraiskaus on arkipäivää ja tuomioita tulee harvakseltaan.
   
 25. manutal Banned

  Rekisteröitynyt:
  22.06.2013
  Viestejä:
  1 198
  Kannattaa katsoa Englannin meininkejä.. Siellä se vasta villiä onkin.
   
  Viimeksi muokattu: 25.10.2018

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti