Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

 1. The Grenadier

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2008
  Viestejä:
  638
  Kuka on lyömässä rajat kiinni totaalisesti?
   
 2. jtuominen79

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2017
  Viestejä:
  556
  nyt on kyllä erityisen heikkoa trollaamista jopa splicen kaltaiselta jonka funktio tuntuu olevan keskustelun sekoittaminen.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. halpis

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2006
  Viestejä:
  4 375
  No aika lyhyellä päätelmällä pääsemme siihen ettei valtio voi menestyä hyvin sen enempää totaalisen suljettuna kuin totaalisen avoimenakaan.
   
 5. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  962
  Sitä voi miettiä viestiesi perusteella, kuka osoittaa ihmisvihaa ja vääristynyttä maailmankatsomusta. Kuka on ollut lyömässä rajoja kiinni, kuka trollaa ja lietsooo vihaa. Pidätkö itseäsi asiallisena keskustelijana yllä olevan perusteella?
   
  Viimeksi muokattu: 26.06.2018
 6. johnspawn

  Rekisteröitynyt:
  05.05.2005
  Viestejä:
  695
  Muistetaanpa jälleen pysyä aiheessa. Splice lopettaa trollaamisen ja muut ovat reagoimatta trollin höpinöihin.
   
 7. kusiainen

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2012
  Viestejä:
  3 001
  Tuosta ongelmasta päästäisiin eroon laittamalla rakentaja (siis rakentamisesta vastaava yritys + sen omistajat ja johtajat) 25 vuodeksi täyteen vastuuseen toimittamansa työn laadusta.
   
 8. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Kuules, klonkku ei ole saanut mitään aidosti aikaiseksi. Muuta kuin typerimpien ihymismassojen kiihottamista idiotismiin- vai mitä ovat hänen puheensa ( joista ei vieläkään irtisanoudu ) väkivallan korostamista validina toimintatapana, raiskausten toivomisella jne. Miksei tästä saisi keskustella?

  On pipilää, on pöpilää, ollut myös stubidoa ja nyt on myös klonkku. Murossa on aina ollut näin. Ei siinä pitäisi olla ihmeteltävää. Vai meneekö se niin että silloin näkemykseni saisi kannatusta kun alan kiihoittamaan ihmismassoja väkivaltaiseen, maailmankuvaltaan vääristyneeseen mutta varsin typerään toimintaan? Tämä tuntuu klonkulla ainakin toimivan. Valitettavasti tässä en näe kuitenkaan mitään järkeä.

  Ihmisviha tuntuu kumpuavan heikoimmista ihmisyksilöistä. Mikäli haluaa valita vihan puolen, vääryyden mutta ymmärtämättömyyden soihdun pimentämään maailmaa hei, se on täysin mahdollista. Sitä varten klunkit ovat. Klunk klunk. Mutta mitään todellista, ratkaisua, apua tai ymmärrystä maailman toiminnasta näillä klonkuilla ei ole.

  En tiedä, onko se nykyisin sitten viha jota pitäisi alkaa kannattamaan ettei haukuttaisi trolliksi ( moderaattorien toimista, varsin epäasiallista! ) .

  http://www.kaleva.fi/uutiset/kotima...at-suomessa-kovemmat-sanktiot-tarpeen/796870/

  Itsehän olen sitä mieltä että vihapuheesta pitäisi määrätä linnaa, mitä pidemmäksi ajaksi sen parempi. Pienestä rangaistuksesta ( kuten oli klonkun tapauksessa, vaikka rikoksena oli suuri ) johtuen monet vähättelevät teon vakavuutta. Tiukennusta vaaditaan lakiin.

  E: ja totta helkkarissa keskustelu vihapuheesta kuuluu olennaisena osana soppaan kun aiheena on eri kulttuurit. Tästä klonkku&muut köyryniskat pitävät huolen. On vaikea uskoa hyvään, kun niin moni on tietoisesti ajamassa pahaa. Klunk klunk. Silti, eteenpäin jos on tarkoitus ihmiskunnan mennä eipä siinä ole paljon vaihtoehtoja.
   
  Viimeksi muokattu: 26.06.2018
 9. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
  Splicella taitaa vanne kiristää todella pahasti päätä. Koitas ottaa iisimmin vaikka oletkin melkoinen ihmisvihaaja.
   
 10. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
  Mitäs muuten splice luulet kuinka paljon muslimiti diggailevat juutalaisista, kristityistä tai yleensäkään länsimaalaisista? Tokihan ne tykkää raiskata valkoisia naisia, koska he ajattelevat että se on on ihan oikein. Eivät pukeudu kuten muslimin kuuluu. Muslimit ovat ihan oikea ongelma ja siksi kannatan Halla-ahoa.
   
 11. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 865
  Muuten hyvä, mutta sitä vihapuhetta ei hyvistä yrityksistä huolimatta oikein tunnu Suomesta löytyvän, joten varmaan vähän hankala alkaa jakamaan vankeusrangaistuksiakaan. Netti on täynnä sivuja, joissa voi ilmiantaa kohtaamansa vihapuheen, poliisilla on ne 50 somekonstaapelia, ja silti joudutaan ottamaan esiin Halla-ahon kuusi vuotta sitten saama tuomio, kun halutaan todistaa miten vihapuhe velloo Suomessa.

  Eli kannattaisiko hiukan miettiä, että onko tämä sen arvoinen asia, että sen nimissä pitää alkaa rajoittamaan kansalaisten yhtä tärkeintä perusoikeutta? Kun pää on saatu auki, niin siihen helppo alkaa listata muitakin kulloinkin poliittisesti epäkorrekteja termejä ja "ajattelua". Voit ottaa mallia vaikka Kiinasta, siellähän lisättiin taas joku pehmolelu tai piirroshahmo kiellettyjen asioiden listalle, koska sen käytöllä "kritisoidaan hallitusta".
   
  Viimeksi muokattu: 26.06.2018
 12. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 230
  Päinvastoin, laista pitäisi poistaa kokonaan ei-törkeät versiot kansanryhmään kiihottamisesta ja uskonrauhan rikkomisesta. Halla-Ahon tapauksessa rikos oli mitätön ja sen ei pitäisi olla lakikirjoissa lainkaan, ja siksi vähättelen sen merkitystä. En siksi että rangaistus olisi mitätön. Vaikka Halla-Aho olisi saanut kymmenen vuotta kuritushuonetta, olisin silti samaa mieltä.

  Varsinaista "vihapuhetta" ei laissa ole määritelty, ja sen määrittely olisi muutenkin hankalaa. Se on kansanomainen nimitys jolla ei ole juridista perustetta. Osa vihapuheesta rikkoo lakia enemmän tai vähemmän vakavasti, osa ainoastaan hyviä käytöstapoja.
   
  Viimeksi muokattu: 26.06.2018
 13. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 246
  Otan tämän vaan talteen, koska tässä on kaikki substanssi mitä Halla-ahon vastustuksen taustalta löytyy. Tietysti jos Suomen median valeuutisia uskoo, niin varmasti ajattelee Halla-ahosta juuri noin.

  Valitettavasti Splicen ja muiden ”aidosti arvoliberaalien feministiglobalistien” suuri unelma monikulttuurisesta euroopasta onkin nyt osoittautumassa suureksi virheeksi. Kansat irtisanoutuvat näistä aatteista ympäri eurooppaa kovaa vauhtia ja esim. Vihreiden kannatus on lähes kaikissa muissa maissa paitsi Suomessa jo alle 5 %. Sen sijaan kansallismieliset (osin populistiset) puolueet taas menestyvät.

  Kansallismielisten aatteiden kannatuksen nousu on kuin suolaa näiden ihmisten haavoissa, joiden unelmat monikulttuurisuudesta eivät kantaneetkaan.

  Suosittelen kaikille Halla-ahosta vielä mielipidettään muodostaviin, Splicen mainitsemiin synteihin liittyen, tutustumaan kyseisiin Scripta-blogin kirjoituksiin 17.10.2013, 20.12.2006, 3.6.2008, sekä vaikka kuuntelemaan alla olevan mukavan neutraalin tuoreen haastattelun.

  Halla-aho toivoo raiskauksia:
  http://www.halla-aho.com/scripta/monikulttuurisuus_ja_nainen.html

  Halla-aho pitää vakavissaan väkivaltaa ratkaisukeinona:
  http://www.halla-aho.com/scripta/katuhairinnasta.html

  Halla-aho aho tekee rassistisen parodian ja yhdistää Islamin ja pedofilian (tästä tuli tuomio):
  http://www.halla-aho.com/scripta/muutama_taky_illmanin_mikalle.html

  Jussi Halla-ahoa haastatellaan pakolais ym. asioista Ylen toimittajan toimesta 23.5.2018:

  https://areena.yle.fi/1-4406221
   
 14. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Irakilaisten ja matujen tekemät raiskaukset lisääntyneet järkyttävästi mutta media vaikenee.
   
 15. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 246
  Vastuullinen media olisi jo 2015 matuaallon aikaan uutisoinut, että maahan saapui juuri Afrikasta ja Lähi-idästä niin paljon nuoria miehiä, että laskennallisesti rikollisuustasoero huomioiden he tulevat raiskaamaan yhtä paljon kuin yli 200 000 samanikäistä suomalaistaustaista miestä.
   
 16. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  • Eipäs haukuta muita. t: moderaattori

  Ja nyt on sesonki. Hopp hop kaikki rasisti raportoimaan raiskauksista... ymmärän kyllä että liemi on jussina maistunut elämkpululaisille mutta muistakaa velvolisuuten klonkkua kohtaan!

  Sinäkin vätys - yritä nyt löyttää raiskausuutisia... vanhatkin kelpaa paremman puutteessa.
   
  Viimeksi muokattu: 26.06.2018
 17. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  • Pysytään aiheessa.
  Toiveajattelua. Parempi olisi että työtä vierokusvat rasistiset elämänkoululaiset pistetään samoille raksakurseille mamujen kanssa - kaksi perskärpästä yhdellä iskulla.
   
 18. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Huh huh miten voit olla noin sairas ihminen, että rasistiksi alat nimittelemään henkilöitä jotka ilmoittavat raiskauksista? Matun raiskaama nainen on siis rasisti jos ilmoittaa teosta. Todella järkyttävää puhetta taas kerran.

  Tuon määritelmän mukaanhan sinä olet silloin rasisti kun kova säpinä päällä postailit uutisia sen teini tyttöystävän raiskanneesta ja polttaneesta matusta. Muistat varmaan? Oliko kaksi vuotta sitten? Tämän jälkeen aloit pitämään näiden rikollisten puolta ja haukkumaan asioista raportoivia.
   
  Viimeksi muokattu: 26.06.2018
 19. Pjotr.SF24

  Rekisteröitynyt:
  18.05.2006
  Viestejä:
  911
  En kyllä ymmärrä kuka tuota Turkkia on haalimassa EU:n. Johan tuo on maantieteellisestikin ihan outside. Eurooppa loppuu Bosborin salmeen tai sitten maantieteen opettajat ovat valehdelleet koko ajan. Erdoganin hallinto on 200v länsimaista demokratiaa jäljessä.

  Ihan lähitulevaisuudessa Turkki ei tule olemaan demokratia, tuskin koskaan. Tietysti kansa ansaitsee arvoisensa johtajan. Kansannousua yrittäneet ja vielä siihen syyllistymättömätkin tuomittiin kovalla kädellä. Diktatuurihan tuo valtio on. Taisi tuo vallankaappaus yritys olla ihan Erdoganin suunnittelema juttu. Pääsi kerralla eroon vastustajista ja lisää valtaa itselleen.
  EU:n johtajat haluaa Turkin mukaan ainoastaan syystä että siellä on 80+ milj. ihmistä jotka tekee justiinsa kuinka Erdogan haluaa. Easy money to someone. Todelliset vallanpitäjät haluavat kontrolloida massoja. Huvinsa kullakin .

  Sipilät ja Orpot on ihan samanlaisia sätkunukkeja kuin me muutkin paitsi tilinauhassa on 1 nolla lisää vs kaupan kassa.. Kunhan oma kermaperse on turvassa, thats it. Mikäs siinä otetaan vaan 80milj. muslimia niin EU rikastuu kertaheitolla ihan kunnolla. Erillaiset kulttuurit on rikkaus väittävät viisaammat. Mitähän se yksikin kermaperseistä touhuaa 24k kuukausipalkalla? Ainakin sosiaalisessa mediassa ahkerasti.
   
 20. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  Kannattaa jättää tuollainen "kermaperseistä" uikuttaminen väliin, jos haluat kuulostaa muulta kuin katkeralta tyä mieheltä emälän koulusta. Hyvin menestyneet ihmisetkin voivat olla samaa mieltä asioista, joten turha vetää jotain rikkaampia syyllistävää "kermaperse"-hölmöilyjä mukaan joilla pelkästään vahvistat mielikuvaa yksinkertaisista, katkerista hölmöistä maahanmuuttokriitikoina.
   
 21. Lordjw

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2008
  Viestejä:
  184
  Alkaako tämä homma nyt täälläkin?

  https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005734399.htm

   
 22. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 334
  Onneksi autojen spontaani syttyminen parkkipaikalla on arkipäivää eikä aiheuta sen kummempaa vaaraa kenellekään.
   
 23. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 246
  Jos Suomessa olisi vastuullinen valtamedia, niin kansalle ja vakuutusyhtiöille ei tulisi yllätyksenä, kun autogrillikulttuuri alkaa Suomessakin.
   
 24. Tlapio

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2010
  Viestejä:
  1 593
  Mitä Ruotsi edellä sitä Suomi perässä kun ei opita mitään muiden virheistä.

  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005733483.html

  Ruotsi alkaa antaa ongelma-alueille satoja miljoonia euroja vuodessa ”elintasokuilujen kuromiseen” ja ”Ruotsin koossa pitämiseen”

  Tuen tavoitteena on hallituksen tiedotteen mukaan ”pitää Ruotsia koossa” ja ”kuroa umpeen elintasokuiluja”.
   
 25. kusiainen

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2012
  Viestejä:
  3 001
  Miksi valehtelet, kiihottaako valehtelu sinua?
   
 26. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  No niin, nyt on sitten ulkomaalainen, maahanmuuttaja saanut presidentiltä korkeimman mahdollisen urhoollisuusmitalin. Mitäpä sanoo raati? Varmasti postiivinen uutinen!

  Miksipäs valehdella kun totuus on kaikkien nähtävillä? Enkö noin muutoinkin ole varma onko totuuden klonkuttaminen välttämättä se fiksuin tapa edetä, vaikka tietenkin monille se varsin houkutteleva vaihtoehto. Pitää muistaa että kaikista kovimmat kannat ulkomaalaisvihassa omaavat henkilöt ovat niitä jotka tienaavat vähiten mutta myös muutoinkin ovat elämässään epäonnistuneita.

  POVERTY AND RACISM INEXTRICABLY LINKED, SAYS UN EXPERT

  Researchers establish link between racism and stupidity  Itseasiassa "kulttuurin rikastaminen" - aihepiiriin kuuluu olennaisena osana kuinka taistella rasismia vastaan. Yksi keino tähän on ( yleisellä tasolla, laajemmassa mittakaavassa )heikoimman kansanosan olojen parantaminen. Ymmärrystä pitäisi olla valtiovallallakin sen verran että tukee sitä hitaintakin kansanosaa ja antaa avaimia, edes mahdollisuuksia jonkinlaiseen menestymiseen.
   
  Viimeksi muokattu: 27.06.2018

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti