Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  2 038
  Jos yhtään luki uutisia tuolloin, niin kyllähän tämä Sipilän avoimuus toistui ikävän monesti irakilaislähteissä ja oli ratkaisevana tekijänä jatkaa matkaa vielä Ruotsin ohi, joka itsessään oli kuuluisa avoimista ovistaan. Se että miksi hallitus ei kyennyt torppaamaan tulijamääriä jo Ruotsin vastaiselle rajalle on sitten aivan oma ihmetyksen aiheensa, sillä ihan pätevät työkalut oli olemassa, mutta tahtotila puuttui. Tanska, Norja ja viimein Ruotsikin näytti, miten homma toimii jo rajalla. Mitään pahaa näille maille ei tapahtunut sen takia, eikä edes vielä radikaalimpien toimien kuin mitä Suomen rassistipiireissä on edes osattu unelmoida.
   
 2. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 120
  Hyvin mahdollista ja ei voi tietää, mutta pointti oli, että ei tämä mikään "Kokoomus-landia" ole, eikä Kokoomusta voi asianhaaroista syyttää.
   
 3. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
  Reilusti yli puolet kansalaisista diktaattoreina olisi päätynyt samaan johtopäätökseen kuin Halla-aho. Luuletko oikeasti, että Suomessa on vain yksi ihminen, joka vastustaa vaellusta. Tai edes eduskunnassa? EU:n suuntaan kumartamistahan tämä on. Mitä hyötyä siitä on ollut?
   
 4. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  Lähinnä tarkoitan sitä, että suurin osa poliitikoistamme on suoraan EU-myönteisiä, ja tekevät vikisemättä mukana kun EU-johonkin suuntaan on menossa. Ne jotka eivät ole suoraan, ovat sitten Soinin kaltaisia pelkureita ja takinkääntäjiä, jotka kuitenkin toimivat lopulta samoin. Sitä tarkoitin, että kärkinimen poliitikoista suurin osa olisi toiminut lähes samoin kuin Sipilä (miinus oman kodin mainostaminen, mutta en usko että se oikeasti oli vaikuttavin tekijä, ehkä 10% toi lisää tjms) , Halla-Aho plus kourallinen pienempiä nimiä poikkeuksena.
   
  Viimeksi muokattu: 11.05.2018
 5. DocWeird

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2010
  Viestejä:
  5 702
 6. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
  Onhan nuo lestat aivan vammaisia. Mutta muslimit pistää vielä paremmaksi.
   
 7. DocWeird

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2010
  Viestejä:
  5 702
  Välillä on kyllä vaikea pistää "paremmaksi" kun on näitä vuosia jatkuneita lasten hyväksikäyttöjä joita koko kulttuuri hiljaisesti hyväksyy ja pahimmillaan potkii uhrin pois "laumasta" jos ei "anna anteeksi" sedälle joka on toistuvasti raiskannut jostain 8-vuotiaasta saakka... :facepalm:
   
 8. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 244
  Vaikka lestat uskovat mielikuvitusolentoon ja suosivat uskonveljiään ja -sisariaan, niin muslimit tekevät kyllä ihan samaa. Lestat on kuitenkin lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla mittareilla parempia kuin muslimit.

  - Eivät loisi yhteiskunnan tuella
  - Ei yliedustusta rikostilastoissa.
  - Hyväksikäyttötapukset yhteisöjen sisällä (turhiksilla 80 % uhreista suomalaisia, 50 % alaikäisiä..)
  - Eivät muodosta ghettoja
  - Eivät joukkoraiskaa tai tee happohyökkäyksiä
  - Eivät tee terrori-iskuja
   
 9. altterialtteri

  Rekisteröitynyt:
  15.04.2010
  Viestejä:
  275
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201805112200936380_ul.shtml

  Hups.
   
 10. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 925
  En kannata minkään uskonnon harjoittamista, mutta noita hyvä veli-kehitelmiä on kaikissa kuviteltavissa olevissa yhteisöissä. On ihan luonnollista, että suhteista ja verkostoista on hyötyä. Ei se ole lestojen yksinoikeus tai ominaisuus. Epäsosiaalisuudesta ja syrjäänvetäytymisestä on aina haittaa.
   
 11. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 120
  ^ Ruotsinkieliset ja mannet tulee tässä ensimmäisinä mieleen...
   
 12. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Pitkällä aikavälillä maahanmuutto kasvattaa taloutta tuottavuuden paranemisen kautta
  https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005676198.html
  "Maahanmuutto vauhdittaa talouskasvua tulevina vuosina Pohjoismaissa, vaikka joidenkin maahanmuuttajaryhmien matala työllisyysaste aiheuttaa jonkin verran kuluja julkiselle taloudelle, luottoluokitusyhtiö Moody’s arvioi raportissaan."

  "IMF ei löytänyt merkittävää eroa tuottavuuden parantamisessa korkean osaamisen ja matalan osaamisen maahanmuuttajien välillä. Matalan osaamisen maahanmuuttajat parantavat tuottavuutta, jos heillä on kantaväestöä täydentävää osaamista. Jos he esimerkiksi alkavat tehdä matalan osaamistason töitä, kantaväestöä vapautuu tekemään korkeamman osaamistason ja tuottavuuden töitä."


  Rasistien mutkunmutku selityksiä odotelessa
   
  Viimeksi muokattu: 11.05.2018
 13. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  2 038
  Eivät vain listaa yhtäkään esimerkkiä teesiensä toimivuudesta. Ja mitä sitten onkaan tämä kantaväestöä täydentävä osaaminen.

  Tässäkin on jälleen passiivisrasistinen ja ongelmallinen olettama taustalla - matalan osaamistason mamut tyytyisivät sukupolvesta toiseen tekemään matalan osaamistason töitä. Historiassa yksikään tällainen asetelma ei ole toiminut ongelmitta, sillä ennen pitkää tällainen kansanosa katkeroituu ja ryhtyy osoittamaan mieltänsä. Enkä tarkoita tällä vaisua bänderollien heiluttelua eduskuntatalon edustalla.

  Esimerkiksi Ranskassa ja Saksassa tämä on jo arkipäivää. Tietyt mamuryhmät on oletettu paskaduunien tekijöiksi, mutta nuoriso haluaisi elämälleen parempaa, sitä mitä ympäröivällä yhteiskunnallakin on. Ranskassa on myöskin pitkät perinteet mamujen integroimisessa Moodysin teesien mukaisesti. Kuka tekee ranskalaisten matalan osaamistason työt tulevaisuudessa? Ei ainakaan Moodysin teesin mamujen kolmannet sukupolvet.
   
 14. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  1 012
  Niin,työperäinen maahanmuutto on ihan ok, hiukan eri juttu on nämä juhlapaikan hakijat.

  " Maahanmuuton vaikutukset riippuvat esimerkiksi tarkasteltavasta ajanjaksosta, sillä vaikutukset ovat tyypillisesti pitkäaikaisia, jopa sukupolvia kestäviä. Oma merkityksensä on myös siitä, millaisista maahanmuuttajista on kyse."

  " Maahanmuutolla on lyhyellä aikavälillä negatiivinen vaikutus tulokehitykseen kansalaista kohti, mikäli maahanmuuttajia ei saada nopeasti integroitua työvoimaan "
   
 15. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  Itekään en kyllä pidä mitenkään ideaalina tuota lokerointia "korkean osaamisen ja matalan osaamisen" välillä. Tuohan se on rasismia jos mikä, että annetaan sekalaisen jengin tulla maahan, tiedetään ettei ne mitään osaa, ja isketään moppi käteen ja sanotaan että "te matalan tason orj..osaajat olette tärkeitä yhteiskunnalle!". Selvä kahtiajakoisuus vaan lisääntyy.

  Itseäkin vituttaisi asua kastisysteemiltä vaikuttavassa yhteiskunnassa, jossa tiedän etten koskaan tule muiden tasolle. Mutta fakta on, jos (=kun) sitä osaamista ja älyä ei ole tarpeeksi, niin eivät he länsimaissa muuhunkaan kykene. Siksi pitäisi olla ylipäätään päästämättä jengiä tänne ahdistumaan. Ei ne tuolla jaottelulla ja ihmismäärällä tule koskaan integroitumaan. Voivat muodostaa maiden sisälle omia kommuuneja, mutta ranskalaisia, ruotsalaisia tai suomalaisia niistä ei tule.
   
 16. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 925
  Nyt siis on löydetty poliittisesti korrektimpi termi matalapalkkatöille?
   
 17. draco76

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2005
  Viestejä:
  461
  Ei ole sama asia. Matalapalkkaisuutta esiintyy monella naisvaltaisella alalla vaikka eivät ole matalaosaamisen aloja. Toisaalta joissakin matalaosaamisen aloilla voi päästä hyviin tienesteihin (rakennusala kun on reipas työntekijä).
   
 18. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 199
  Taattua vesakkiutta taas kerran, kun kaikki "maahanmuuttajat" ovat yhtenäinen monoliitti ja kaikki kyseenalaistajat ovat rasisteja. Eihän täällä kukaan edes ole "maahanmuuttoa" vastaan, vaan ainoastaan paskamuuttoa vastaan.

  Samalla laatulogiikalla voitaneen sanoa, että jos tykkäät alkoholista niin et voi nähdä ongelmaa ylijuomisessa ja sen aiheuttamista häiriökäytöksistä.
   
 19. Behöv

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2004
  Viestejä:
  2 401
  väärä threadi.. siirretään oikeaan.
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2018
 20. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 394
  Luennoitsija nuorille muslimeille Ruotsissa: "Olemme Ruotsissa ainoastaan levittääksemme islamia!"
  "Ruotsiin haltuunotossa ei saa kestää 20 vuotta!"


  Nyheter I Dag uutisoi "Klippanin nuorista muslimeista" (KUM) Ruotsissa, jotka olivat kutsuneet viime torstaina 3. toukokuuta luennoitsijan, Dominic Drimanin esitelmöimään aiheesta "muslimi Ruotsissa".

  Tallenne "luennosta" julkaistiin ensin Facebookissa, mutta sen jälkeen se poistettiin. Verkkolehti Svegot onnistui kuitenkin saamaan videotallenteen ja on julkaissut sen You Tubessa.

  Videolla luennoija vaatii muslimeja järjestäytymään ja toimimaan eri tavoin islamin levittämiseksi Ruotsissa.

  Klippanin nuorille tulee selväksi, että ensin on islamisoitava Klippan, sen jälkeen koko Ruotsi.
  Ei saa kestää 20 vuotta, ennen kuin Ruotsista tulee muslimimaa. Enkä laske leikkiä - Ruotsista voi tulla muslimimaa. Kuinka monta muslimia oli alussa?" Driman pommittaa.
  Hän jatkaa kertomalla islamin historiasta ja siitä, että muslimeilla oli kerran valtakunta, joka ulottui suureen osaan maailmaa.

  "He ahersivat islamin puolesta, eivätkä odottaneet kenenkään muun toimivan. Miksi Klippanissa ei voi olla 95 % muslimeja? Mikä teitä estää?" inttää hän katsojilta.
  "Pointti on se, kuten ehkä alatte tietää nyt, että olemme Ruotsissa ainoastaan levittääksemme islamia. Jos teemme jotakin muuta, niin munaamme täysin", painottaa Dominic Driman.


  http://www.oikeamedia.com/o1-67200
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2018
 21. Leimu

  Rekisteröitynyt:
  23.08.2013
  Viestejä:
  256
  "vesakkius"
  Vesakkius :D - Tuli kahvit nenästä
   
 22. DocWeird

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2010
  Viestejä:
  5 702
  ”kantaväestöä täydentävää osaamista”
  :D

  Voiko ”huonopalkkaisten paskaduunien tekijöitä” tarkemmin kuvata? Tuohan tuli kuin suoraan kokoomuspolitiikon suusta.

  Kaikki köyhäthän on tyytyväisiä osaansa, right? Jo nyt kanta-köyhikset ovat melkein barrikadeilla - ainoa mikä pitää kansan pois Arkadianmäeltä on sen lammasmaisuus, asia mistä eivät kaikki maahantulijat kärsi.
   
 23. Tlapio

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2010
  Viestejä:
  1 593

  Tätä ei moni tunnu ymmärtävän vieläkään että niiden tarkotus on tuhota länsimainen elämäntapa.
  Ja että tää on kestäny jo tuhansia vuosia ja islam tulee tätä nykyä voittamaan.
  Nykyihmiset on unohtanu sotimisen kun taas islamissa tätä edelleen korostetaan.
   
 24. AmerikanKeisari

  Rekisteröitynyt:
  05.05.2015
  Viestejä:
  283

  Tuotanoinniin, varmasti oikea maahanmuutto kasvattaa taloutta jos niin on tutkittu. Juuri oikeanlaista maahanmuutoa oikeista maistahan tänne voi kenties suositella. Jos tulee kunnon väkeä niinsanotuista sivistysvaltioista, niin olen kyllä samaa mieltä.
  Ei pidä sotkea maahanmuuttoa pakolaisiin ja turvapaikanhakijoihin, ovat kaksi täysin eri asiaa.
   
 25. Marshal

  Rekisteröitynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  2 387
  Tästä oli juuri puhetta tänään. Suomessa kaikki on niin hyvin että ei ehkä nähdä tai osata enää nähdä vaaroja.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti