Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. hennpecked

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2012
  Viestejä:
  1 253
  Tässähän ei ole kyse siitä, että pelkästään hulttiokoululaisille annettaisiin vitosia jotta pääsevät peruskoulusta läpi eivätkä jää sinne loppuiäkseen makoilemaan.

  Pisa-tulosten ero kouluarvosanoihin on niin suuri, että maahanmuuttajalapsille annettavat numerot ovat kautta linjan parempia kuin mitä heidän osaamistasonsa edellyttää. Myös se seiskan koululainen saa numerobuustina kasin tai jopa ysin todistukseen. Vain siksi, että Afrikasta tai Lähi-idästä.

  On helppo arvata, että suosinta jatkuu ammattikoulussa, lukiossa, AMK:ssa, yliopistossa you name it. Omista opiskeluista on aikaa, mutta sos.peräisiin maahanmuuttajiin törmäsin omissa jatko-opinnoissani. Koulu yritti raahaamalla raahata heitä kohti valmistumista. Feilasin yhden kokeen ja kävin kerran istumassa moniosaajien kanssa preppaustunnilla. Koetta harjoiteltiin suurelta osin "hauki on kala" tekniikalla: tämä lasketaan näin, ymmärtämättä miksi se lasketaan näin. Kun sitten tuli kokeen aika, oli kokeen kysymyksistä +70% samoja mitä oli harjoiteltu ulkoa..

  Tällainen suosinta on aivan yksiselitteisesti väärin suomalaisia koululaisia ja opiskelijoita kohtaan. Se on väärin myös ulkomaalaisia oikeita osaajia kohtaan, sillä yksityisen sektorin työnhaussa heidät asemoidaan samaan kastiin buffilla ja numerosupportilla läpi päässeiden surkimusten kanssa.
   
 2. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 832
  Poliisiamk on tehnyt tutkimuksen turvapaikanhakijoiden vuonna 2016 tekemistä rikoksista.

  https://www.verkkouutiset.fi/poliisin-tutkimus-turvapaikan-hakijoista-161-seksuaalirikosta-2016/

  Jos tarkastellaan uutisessa mainittuja turvapaikanhakijoiden ja suomalaisten välisiä pahoinpitelyitä ja uhkailuja, niin @splice -tyylinen julistus suomalaisesta rasismista ei oikein näyttäisi pitävän paikkaansa tämänkään tutkimuksen tulosten kanssa. Epäilyjä kirjattiin 105 kappaletta, ja syyllisyys jakautui 50:50 osapuolien kesken. Se on melko raju tulos, kun huomioi että tutkimusaikavälillä Suomessa oli 20 000 - 30 000 turvapaikanhakijaa.
   
 3. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Millähän statuksella Ahmed Duale maatamme mahtaa rikastuttaa? Kusipäiset käräjäoikeuden tuomarit eivät nähneet tekoja edes vankilaan laittamisen arvoiseksi.


  "Loppuvuodesta 2015 mies hyökkäsi kadulla tuntemattoman naisen kimppuun. Hän tuli ensin juttelemaan naiselle ja kysyi, mistä nainen oli kotoisin ja pyysi puhumaan arabiaa. Kun nainen pyysi miestä poistumaan, mies kuiskasi naisen korvaan, että hän on Isisin jäsen ja että kaikki naiset pitäisi raiskata. Hän huoritteli naista, löi nyrkillä ja tarttui kiinni hiuksista."

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005670395.html
   
 4. Saan Koneri Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2012
  Viestejä:
  1 888
  Varmaan tämäkin sepittänyt jonkun "kurpitsavankkuri" tarinan jollekkin suvakille joka on sitten ala -ja yläpää märkänä leimannut myönteisen turhapaikan. Todennäköisesti suurin hätä mikä tuollakin mehmetillä on ollut on paskahätä. Kerrankin hovioikeus korotti tuomiota (2,5v) ja määräsi mutiaisen heti vangittavaksi. Silti aivan liian lepsua touhua ja tuo että käräjäoikeus ei määrännyt edes heti vangittavaksi on aivan käsittämätöntä.
  Tuus @yks-vesa-vaan vähän puolustamaan tätäkin muslimiraiskaria
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2018
 5. DocWeird

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2010
  Viestejä:
  5 702
  Nämä "nollarangaistukset" näissä on kyllä aina parhaita:
  Kaikki, tuomarit mukaanlukien, tietävät etteivät uhrit saa senttiäkään rahaa (edes valtionkonttorilta). :facepalm:

  Mielestäni nämä voisi alkaa välittömästi muuttamaan vankeudeksi muuntorangaistuksina jos tekijä on täysin varaton, työtön joka elää valtion rahoilla...
   
 6. draco76

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2005
  Viestejä:
  461
  Totta, en huomannutkaan että siinä puhuttiin 16-vuotiaasta. Vajaavaltaisuus ei muuta asiaa, vain jos kyseessä on opettaja tai muu suhde. Silloinkaan vanhempi ei voi antaa lupaa.
   
 7. klmake

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2001
  Viestejä:
  119
  Koska uhrille oli tuomittu korvausta henkilövahingosta (kivusta ja särystä), niin hän saa korvausta Valtiokonttorilta. Ei tosin välttämättä täysimääräisenä.
   
 8. demas

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2013
  Viestejä:
  232
  Joka tapauksessa tuolle Ahmedille ei tästä taida tulla mitään varsinaisia seuraamuksia? (koska hän lienee varaton -> mitään ei tarvi maksaa) Ja se varmaan sotii aika monen oikeustajua vastaan..
   
 9. johnspawn

  Rekisteröitynyt:
  05.05.2005
  Viestejä:
  695
  Hupsista. https://yle.fi/uutiset/3-10193772

  "Seksuaalirikoksia aineistossa oli 161, ja rikoksiin oli kirjattu 147 uhria. Seksuaalirikoksen uhri oli useimmiten naispuolinen suomalainen henkilö. Alle 18-vuotiaiden osuus uhreista oli 46 prosenttia. Seksuaalirikoksia ovat muun muassa seksuaalinen ahdistelu, lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja raiskaus."

  Paremmat ja suvaitsevaiset ovat varmaan jo järjestämässä marsseja ja konsertteja lasten puolesta. :kahvi: Eiku ainiin, nehän ovat järjestämässä niitä, ettei Abdulia karkoiteta Suomesta.
   
 10. Saan Koneri Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2012
  Viestejä:
  1 888
  Oho nyt piti ihan hieroa silmiä ja varmistaa etten näe unta. Julkaisiko yle juuri puolueettoman uutisen turhiksista ilman, että siitä oli pimitetty tietoa, hyssytelty tai lisätty ylen omaa mokutus propagandaa. :confused: Seuraavaksi yle-vero varmaan poistuu ja ylestä tulee asianmukainen puolueeton uutistalo...tai sitten ei.
   
 11. hennpecked

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2012
  Viestejä:
  1 253
  Voi helvetti kun viha nousee...

  Ruotsissa Östervålassa "kolme miestä" kävi kiinni koulusta kotiin palaamassa olleeseen 10-vuotiaaseen tyttöön ja raahasi hautausmaalle. Kaksi piti tyttöä kiinni, kolmas raiskasi.

  Ruotsin poliisi myöntää tekevänsä tällaiseen tapaukseen liittyvää tutkimusta, mutta ei suostu paljastamaan asiasta lisätietoja. Ketään ei ole otettu kiinni.


  http://www.breitbart.com/london/201...ng-raped-police-dont-want-describe-attackers/

  https://www.jihadwatch.org/2018/05/...tion-of-three-men-who-raped-ten-year-old-girl

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/BJEVgl/polisen-tre-man-overfoll-flickan-vid-kyrkogarden

  https://www.infowars.com/swedish-ch...fuse-to-give-description-of-the-perpetrators/
   
 12. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  Nettivinkkasin viestisi #vihapuhepoliisille. Juuri tällaisen vihan takia rasismi lisääntyy ja isis radikalisoituu.
   
 13. Peedro14

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2009
  Viestejä:
  230
  Minä olen puolestani peloissani. Kelle minusta kuuluisi soittaa. Äidille?

  Kun paasaan näistä asioista ihmisille, sanotaan, että minun pitäisi mennä politiikkaan, tai poliisiksi, jos haluaisin kerran vaikuttaa asioihin. Jos jokainen politiikasta huolestunut näinä päivinä olisi valmis politiikkaan astumiseen, huonolla sopalla olisi aika monta kokkia hämentämässä.

  Ihmiset haluavat uskoa, ettei mitään pahaa tapahdu ja minä valmsitaudun puolestani miettimällä kaikkea pahaa. Kun valtiota viedään pohjalle, ei se asioiden manailu mitään auta. Mielummin kuitenkin pidän silmät auki ja seuraan mitä ympärillä tapahtuu, kuin käännän vain katseeni pois ja keskitys hyviin jäljellä oleviin asioihin.
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2018
 14. kirnukka

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2002
  Viestejä:
  469
  Aiheutat kuitenkin ainoastaan itsellesi ongelmia ottamalla ohjat omiin käsiisi ja samalla varmasti moni viaton ottaa turhaan osumaa. Kaikki maahanmuuttajat eivät ole raiskaajia tai täysiä apinoita. Osalla älykkyys riittää pääseemään näiden ongelmien yläpuolelle. Minusta pitäisi tehdä älykkyys- sekä sosiaalisten asenteiden testi jokaiselle maahan pyrkivälle ja käännyttää roskasakki takaisin.
   
 15. Peedro14

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2009
  Viestejä:
  230
  Amen.
  Tässä pitäisikin merkittävästi tukea ja korostaa, tulijoiden kotiutumista ja kulttuurimme oppimista. Siinä samalla näpäyttää valtiomme ja ihmisten hyväksikäyttäjiä. Jos jokin konsti tehoaa, kannatan. Viimeisenä on tehokas vaihtoehto "varoittavat esimerkit".
   
 16. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  Hahaha joopajoo. Ideologia on tuossa toki oikea, mutta kuka tuota käytännössä vahtisi? Se taho, joka nykyään tietää kaikkien tulijoidemme taustat, ja kertoi 1/2 olevan korkeakoulutettuja? Se taho, joka nauroi saduille terroristeistä ja rikoksista, ja kertoo että motiivien kyseenalaistaminen on rasismia? Vaiko se taho, joka antaa 4-5 oppilaille 7-8 arvosanat? Sosiaalisten asenteiden testi? Täällähän ihan tosissaan nytkin uskotaan turhiksia, jotka yhtäkkiä kertovat olevansa homoja ja kristittyjä, kun ovat saaneet pari negaa?

  Jos tuollaisella ÄO-testillä jotain saavutettaisiin, niin uutisia, jotka kertovat että turvapaikanhakijoiden keskimääräinen ÄO on 150.
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2018
 17. sranat

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  2 104
  Tuli eri yhteydessä katsottua THL sivuilta turvakotien yhteystietoja, kun katsoin missäpäin suomea niitä on, niin pisti tämä silmään:
  https://thl.fi/fi/palvelut-ja-asioi...ipalvelut/turvakodit/turvakotien-yhteystiedot

  Turvakoti Mona
  Salainen osoite
  Puh. 045 639 6274
  Turvakoti Monan verkkosivut

  Kaikissa muissa osoite oli julkinen, mutta tässä ei ja miksi?

  Miksi juuri heille on salainen osoite, onko heidän lähiympäristössä eli omassa kulttuuritaustassa ominnaista väkivallan uhka, että pitää osoitteet salata?
   
  Viimeksi muokattu: 08.05.2018
 18. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
  Totta kai. Olen kerran ollut fysioterapiassa, jossa oli selkeästi musliminainen myös mukana. Häntä oli vahtimassa isä sekä veli. Jos olisi katsonut sopimattomasti niin olisi varmaan tipahtanut parvekkeelta. Tämä tapahtui Koivukylässä Vantaalla.
   
 19. DocWeird

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2010
  Viestejä:
  5 702
  Ironisintahan tässä islamin nais-paranoiassa on se, että ne on enimmäkseen ne miehet jotka panisivat kaikkea mikä liikkuu jos saisivat luvan (ja joskus ...).

  Naisia ilmeisesti kytätään vain koska joku partasetä on tuhansia vuosia sitten kertonut että ne ovat kaikki ihan kauheita horoja. Siis ne nykyisetkin joita se tuhat vuotta sitten elänyt murhaaja-lapsenraiskaaja ei ole edes nähnyt.

  Huokaus, uskonnot - nuo maapallon rikkauden lähteet...
   
 20. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  • 1.2 Keskustele aiheesta, älä toisista käyttäjistä.
  Muslimien ja pakolaisten tekemät raiskaukset ja pahoinpitelyt lisääntyy räjähdysmäisesti ja Vesku katoaa kuin pieru saharaan. Ei ylläri.
   
  Viimeksi muokattu: 08.05.2018
 21. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 120
  Huomasitkos, että noissa kahdessa kappaleessa on pieni ristiriita.. ;)

  Muslimimiehet panisivat kaikkea mikä liikkuu, joten muslimimiehet vahtivat naisiaan. Ihan loogista kai. Ihan aikuisten oikeasti loogista, jos mietitään, että millä tavalla tämä kyseinen miesdemografia esimerkiksi seksuaalirikoksissa edustaa. Ei niitä naisia ihan äkkiä kukaan hyväksikäytä, kun niillä on vahtikoirat koko ajan mukana...

  Tietenkin meidän näkökulmasta koko touhu on kovin yliampuvaa ja naisia alistavaa, mutta jos tarkoitus pyhittää keinot, niin ei niitä naisia tosiaan kukaan hyväksikäytä, ei ainakaan kodin ulkopuolella. ;)
   
  Viimeksi muokattu: 08.05.2018
 22. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 199
  Millä logiikalla asia tulee "kostaa kenelle tahansa"..?
   
 23. draco76

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2005
  Viestejä:
  461
  Lapsiin kohdistuvaan ahdisteluun tulisi puuttua ankarasti, tuokin luku on vain jäävuoren huippu. Jo vuonna 2013 noita oli 1800 tapausta, nyt maahanmuuton vuoksi varmaan lähempänä kahtatuhatta. Lisäksi todella paljon jää piiloon.

  https://yle.fi/uutiset/3-7433550
   
 24. draco76

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2005
  Viestejä:
  461
  https://monikanaiset.fi/blogi/mita-turvakodissa-tapahtuu/

  Tuolta voi käydä lukemassa
   
 25. DocWeird

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2010
  Viestejä:
  5 702
  Mikä se ristiriita on? Se että muslimiperheet vahtivat naisiaan kuin haukat, mutta muslimimiehet juoksevat "valkolaisnaisten" perässä miten huvittaa?

  Tuo johtaa... sanotaanko hieman "toispuoliseen" jakaumaan sen suhteen miten miehet ja naiset jakautuvat esim. kantaväestön ja maahanmuuttajien kesken (toinen puoli vain ottaa, toinen antaa "kulttuuriaan")...
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti