Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Niin joo suomalainen ei voi vihapuhetta tehdä, eiku :D

  VIhapuheeseen törmää edelleen, jopa tässä ketjussa. Olekin raportoinut täältä ja muilta foorumeilta melko paljon niitä pahimpia tapauksia. Itse väitän että nämä tapaukset eivät edes itse ymmärrä harjoittavansa vihapuhetta, taitaapi olla perinteisen naisellisen kengännumeron luokkaa ÄO :D

  Mutta ooooh! Vihapuhe on enemmän kuin todellinen ilmiö, ja hienoa että siihen puututaan yhä enenevissä määrin.
   
  Viimeksi muokattu: 27.04.2018
 2. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  No, joka tapauksessa avioliitossa tapahtuva raiskaus on sellainen, johon suurimmalla osalla ihmisistä ei ole mitään riskiä. 0.0% koska puoliso ei sellaista tee. Mamujengien ryhmäraiskaus taas on riski kaikille (kunhan on tarpeeksi nuori). Enkä mä nyt muutenkaan osaa nähdä väkivallatonta vaimonraiskausta miehen toimest joka on satoja kertoja ollut naisen kanssa jo ennenkin, vertautuneena tuntemattoman jengin saksiraiskaukseen. Toki "ei" pitäis olla "ei" kummassakin tilanteessa, ja rangaistukset kummastakin kuuluu antaa jos uhri teoista kärsi, en sitä kyllä kiistä.
   
 3. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 687
  Niin, ei juurikaan tehdä viharikoksia verrattuna muihin maihin, tai tehdään vähemmän.

  YK:n raportissa ihmeteltiin sitä, että täältä ei raportoida tuomioita yhtä paljon kuin muista maista, ja mielestäni se tarkoittaa vain sitä että täällä ei tapahdu kyseisiä rikoksia yhtä paljon. Vai oletko eri mieltä? Piilotteleeko mielestäsi esimerkiksi poliisi kantaväestön tekemiä maahanmuuttajiin kohdistettuja viharikoksia? Vai johtuuko hiljaisuus kenties siitä että kaikenmaailman natsit ja Suomi ensin ryhmittymät pelottelevat maahanmuuttajat hiljaisiksi? Joku syy tuomioiden puuttumiselle on, mikä?
   
  Viimeksi muokattu: 27.04.2018
 4. DocWeird

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2010
  Viestejä:
  5 702
  Veikkaan että avioliitossa tapahtuvia raiskauksia tapahtuu vuosittain paljon enemmän kuin puska- / joukkoraiskauksia suomessa. Varsinkin koska avio-raiskaukset ovat usein vuosia tai kuukausia jatkuvia, jopa kymmeniä kertoja toistuvia rikoksia.

  Lisäksi se että on naimisissa ei tarkoita että raiskaus on väkivallaton - päinvastoin, se on yleensä osa muuta perheväkivaltaa ja alistamista.

  Muutamia esimerkkicaseja:
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016093022395927_uu.shtml

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005457854.html

  https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/ar...aimoaan-kuukausia-vuosiksi-vankeuteen/2054378
   
 5. monta

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2013
  Viestejä:
  443
  "en oo antanut kuin kahdelle - aviomielle ja vastaanottokeskukselle"
   
 6. Saan Koneri Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2012
  Viestejä:
  1 888
  Ottavatko eriävät mielipiteet koville vai onko elämä muuten tylsää kun olet katsonut elämäntehtäväksesi raportoida foorumeilta viestejä jotka eivät tue omaa ideologiaasi. Tunnetko itsesi jotenkin supersankariksi kun teet niin? Pilailupuodista saa muuten pukuja joita toivottavasti jo omistat koska eihän clark kenttikään pelasta maailmaa ilman spandeksejaan. :D

  [​IMG]
   
 7. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  On väärin, on oikein. Valtaosa meistä tekee kuten on oikein. Moraalinen mutta myös älyllinen ylivertaisuus on ihana asia. Olet vain kateellinen. Eli eriävä mielipide ei haittaa pätkän vertaa, etenkin jos se on perusteltu hyvin. Mutta se että pitäisi minunkin alkaa hyväksymään vihapuhetta jolla vaikkapa yllytetään vajukeita tappamaan suomalaisia ( vaikkapa kaulaa katkomalla, valitse itse metodi emt. ) varmasti puutun siihen ja varmasti luokittelen vihapuheeksi. Oikeastaan se on ihan sama kuka tai mikä taho vihapuhetta levittää, puutun siihen varmasti ja etenkin saatetaan viranomaisten tietoon. Koska se on oikein.
   
 8. Behöv

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2004
  Viestejä:
  2 401
  Juuri tuon takia vihapuhe ei ole rikoslaissa vaan se rangaistaan määrätyistä syistä. (muutin oleellistä fonttikoolla)

  Itse Väitän että kaikki sanomasi on vihapuhetta ja olenkin raportoinut niitä kaikkialla missä näen. Koska minusta vain tuntuu että se on vihapuhetta, Ja et edes itse ymmärrä sitä.

  On muuten ihan vitun seksististä vihapuhetta väittää naisten kengännumeron olevan pienempi kuin miesten. liittäen samalla Älykkyysosamäärän suoraan naisen jalankokoon. Eli mielestäsi Pieni nainen pienellä jalankoolla on tyhmä kuin vauvan saapas?
   
  Viimeksi muokattu: 27.04.2018
 9. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 687
  Jostain syystä et tainnut huomata omaa viestiäni tuossa välissä :o

  Oliko kysymys, että mistä mielestäsi johtuu viharikosten alhaisempi määrä Suomessa, liian vaikea?
   
 10. Saan Koneri Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2012
  Viestejä:
  1 888
  Noniin sitten vain somaliaa ja arabian kieliä opettelemaan jotta voit käydä niitäkin foorumeita läpi. Muuten saattaa näyttää siltä että teet etnistä profilointia ja syynäät vain kantasuomalaisten kirjoituksia. Jos oikein suurennuslasilla tarkastellaan niin saattaa vaikuttaa hieman rasistiselta.

  ja tämäkin vielä, splicehän jo halveksii naisia kuten harras muslimi. Olet selvästi lähi-itä valmista kamaa joten suosittelen muuttoa sinne. Parturin lattialta käyt vielä hakemassa vähän hiuksia ja pikaliimalla liimaat itsellesi karvoituksen kuntoon niin hyvä tulee.
   
  Viimeksi muokattu: 27.04.2018
 11. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 423
  Eipä ole tullut vielä yhtäkään vihervasemmisto/rasmuslaista vastaan jota voisi arvioida moraalisesti tai älyllisesti ylivertaiseksi. Päinvastoin, moraali on käytännössä aina kaksinaismoraalia, ja logiikka hyvin yksinkertaistettua ja vähänkin vaativimmissa aiheissa puutteellista. Mitä ilmeisimmin tunne siitä omasta kuvitellusta ylivertaisuudesta luo jonkinlainlaista mielihyvää jota halutaa tuntea yhä uudestaan ja uudestaan. Suomessa tämä on selkeimmin nähtävissa Rasmuksessa.
   
  Viimeksi muokattu: 27.04.2018
 12. Hauki on kala

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2013
  Viestejä:
  364
  Omien kokemusteni ja muualta saaneeni datan perusteella olen tullut siihen tulokseen, että joissakin ihmisryhmissä on enemmän kusipäitä kuin joissakin muissa. Olen ihan yhtä vakuuttunut siitä, että näistä ihmisryhmistä on enemmän haittaa kuin hyötyä länsimaisille yhteiskunnille. Minulla on mielestäni oikeus sanoa tämä ääneen. Muilla on oikeus olla toista mieltä. Jos joku kuitenkin koittaa estää minua sanomasta mielipidettäni niin katson, että minulla on oikeus käyttää väkivaltaa kyseistä tahoa kohtaan.
   
 13. HyrskynMyrskyn

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  3 049
  No tuo toki pitää paikkaansa. Jos katsoo rikostilastoja maittain/kulttuurittain niin onhan sielä selkeät erot.

  Jos maassa A on 1000x korkeampi rikostilasto / kuin maassa B niin ottamalla maasta A ihmisiä lisää todennäköisesti dramaattisesti rikollisuuden määrää verrattuna siihen että ottaa maasta B.
  Tämähän on jo tilastollinen fakta.

  Jos haluaa tietää miten kyseiset tulijast vaikuttaa maahan niin se selviää matkustamalla tulijoiden kotimaahan niin sieltähän se kulttuuri rikollisuuden taso työmoraali ja kaikki muu selviää.
  Monikulttuurisuus tarkoittaa asiaa että tänne tulisi sitten sitä erilaista tapaa elää myös liittyen miten kohdellaan naisia millainen on työmoraali korruptio rehellisyys (huijareita on ulkomailla tajuttomasti verrattuna Suomeen).

  Jotkut sanovat että Suomi kouluttaa tulijat... Ai siis kasvattaa? aijaa... olin siinä uskossa ettei aikuisia enää kasvateta...
   
  Viimeksi muokattu: 27.04.2018
 14. Leimu

  Rekisteröitynyt:
  23.08.2013
  Viestejä:
  258
  Ehkä tämä koko maahanmuuttokriisi oli ihan hyväkin asia, niin ihmisille paljastui kuinka perkeleen keskittymishäiriöistä sakkia siellä lähi-idässä tai afrikassa asuukaan.

  Että ne niiden ikuisuuteen jatkuneet sodat saattaa sittenkin johtua niistä itsestään - eikä suinkaan länsimaalaisista.
   
 15. HyrskynMyrskyn

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  3 049
  Heistä se johtuu ei esim. suomalaisista ellei suomalaiset ole sinne hyökänneet tai jotkut muut eurooppalaiset.
   
 16. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Eli sanopas ihan suoraan mikä on vihapuhetta sanomistani.
  Sekö etten hyväksy vaikkapa terroristien murhafantasiointia ilman että tekisin asialle jotain? Tulisiko tuollainen vihapuhe siis mielestäsi vain sietää ja hyväksyä?

  Vaikka Rasmus teki aikaisemmin ihan hyvää musaa, en oikein näe miten hän bändeineen liittyy tähän asiaan. Minun nimeni on splice, tai slaissei tuttavallisemmin ( jos ei englanti taivu ). Ei siis Rasmus.
   
  Viimeksi muokattu: 27.04.2018
 17. jupe68

  Rekisteröitynyt:
  03.03.2014
  Viestejä:
  18
  http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201804272200909267_u0.shtml?ref=juurinyt_desktop

  "Nainen ei kuitenkaan halunnut keskustella asiasta sisällä, joten he lähtivät ulos kaupungille."

  "Nainen ei halunnut Alin tietävän, missä hän asuu. Pitkien keskustelujen jälkeen hän kuitenkin havahtui siihen, että he olivat kävelleet Hakaniemeen hänen kotirappunsa eteen."

  "Kun Ali tajusi, ettei sillä kertaa pääsisi päämääräänsä, hän pyysi saada suudella. Nainen käänsi poskensa ja sanoi "okei"."

  "Oli kylmä pakkasyö, joten nainen päästi Alin lopulta sisään."

  "Nainen ei halunnut aiheuttaa julkista "kohtausta", joten hän päästi Alin jälleen sisään."

  "Ali pyysi anteeksi käytöstään pyytäen saada jäädä yöksi. Lopulta nainen suostui sillä ehdolla, että Ali nukkuisi sohvalla."

  "Noin kymmenen minuutin kamppailun jälkeen Ali kuitenkin lopetti ja pyysi jälleen anteeksi. - Loppuyön Ali nukkui sohvalla ja poistui asunnosta seuraavana aamuna."

  Naista ei pidä tietenkään syyllistää, mutta ihmeen sinisilmäisiä jotkut ovat näiden maahantulijoiden edessä ja se sitten eskaloituu näin. Toki ihmiset hämmentyvät kun joka tuutista kuulutetaan kuinka hienoja ihmisiä nämä tulijat ovat ja onko halu auttaa (työ vastaanottokeskuksessa) jotenkin sokaissut. Tiedä tuota, mutta valitettava tapaus.
   
 18. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  No kyllä tuo kuulostaa yhtä järkevältä toiminnalta, kuin antaa auton avaimet jonkun tuntemattoman mannen käteen, kun tämä ehdottaa että voi pysäköidä sun auton samalla kun sää menet lätkämatsiin.
  Tai juosta marraskuussa illalla suojatielle katsomatta tuleeko autoja, luottaen siihen että kyllä autoilijoilla on pysähtymisvelvollisuus jos jalankulkija on suojatiellä.
  Rikollinen on rikollinen, mutta uhriksi joutumisen voi kyllä omilla toimillaan usein estää, niin kovin helpostikin.
   
 19. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 199
  Eiköhän pian jo joku valkoritari tule pullistelemaan paremmuudellaan ja syyttelemään naisvihasta, kun joku kehtaa vihjata syyttömän vastuusta.
   
 20. Router

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2003
  Viestejä:
  881
  Hienoa kuulla että teet työtä sen eteen että vihapuhekoraani ja islamilainen vihapuhe ja rasismi saadaan kitkettyä koko Euroopassa.
  Juuri tällaisella positiivisella yhteistyöllä saamme Suomen ja koko Euroopan uuteen nousuun.
   
  Viimeksi muokattu: 28.04.2018
 21. AmerikanKeisari

  Rekisteröitynyt:
  05.05.2015
  Viestejä:
  283


  Koko vihapuhe käsitteenä on niin absurdia. Vihapuhe-termiä ei ollut olemassa kun jotkut muslimit selvästi vihapuhuivat valkoista kantaväestöä kohtaan.
  Mutta kun nyt netissä sanotaan että musulmaanit tekee sitä ja tätä, se onkin yht'äkkiä vihapuhetta.

  Persujahan saa esim. haukkua ja loukata ihan miten haluaa, ja kukaan tasa-arvovaltuuttettu ei lotkauta korvaansa.
  Se ei ole vihapuhetta, ihan normaalia kritisointia "rasisteja" vastaan yheisen hyvän puolesta.
  Toista se on jos sattuu sanomaan pahan sanan Syyriasta tulleen Abdullahin kohalla, vihapuhesyyte on aikas lähellä.

  Ja nyt vuonna 2018 meillä on termi vihapuhe, mikä käytännössä tarkoittaa että mitään pahaa ei saa sanoa tuosta tietystä meille maahan tunkeutuvasta ryhmästä, ja nettikyttä vahtaa.

  Kun taas samalla, suomalaisista saa sanoa ihan mitä haluaa. Koska se on sitä parempaa ylivertaisuutta. Kantasuomalaisia saa haukkua ja kutsua juopoiksi sen minkä kehtaa, se on ok täällä meilä päin nääs. Mutta auta armias jos kutsut syyrialaista raiskaajaksi, helvetin portit aukee, ainakin Rasmuksen ryhmässä.

  Melkein verrattavissa Adolfin Natsi-Saksaan.
  Ainoana eroavaisuutena on että vasemmisto nykyään on sitä samaa mitä ääri-oikeisto olis Saksassa silloin 1940-luvulla. Guten tag.
  Väärät mielipiteet piiloon ja pian.
  Ja vastapuolen haukkuminen ilman faktoja toimii myös. Vasemmisto kun tuntuu toimivan enimmäkseen tunnepohjalta, eikä niinkään luottaviin faktoihin.
  Näyttäkää minulle yksikin vasemmiston postaus, jossa faktat ja tilastot itseasiassa puoltavat heidän näkemystään.

  Mutta parasta vain sopeutua tähän, kuten minä.
  Terrori-iskut nyt vain sattuvat olemaan arkipäivää suurissa metropoliseissa.
  Niin, ne siis tuolla jossain päättävissä elimissä päättivät, että "kappas, terroriiskuja satelee, ja se on ihan normaalia, jolly good!"
   
 22. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
  Tuossa on varmastikin ollut takana myös se, että ei halua uskoa ideologiansa sokaisseen häntä. Ehkä tämän tapauksen myötä tämäkin sinisilmäinen on herännyt karuun todellisuuteen. Tai sitten ei. Voi myös olla, että omissa piireissään kutsuminen rasistiksi olisi ollut ylivoimaisen vaikeaa käsitellä. Hyvin joka tapauksessa aivopesu tuntuu toimivan.
   
  Viimeksi muokattu: 28.04.2018
 23. rottah

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2015
  Viestejä:
  675
  Rakastunut turvapaikanhakija yritti raiskata vapaaehtoistyöntekijän. Iltalehti otsikoi, pitäisikö itkee vai nauraa....kunnia raiskaus yritys
   
 24. Leopardi

  Rekisteröitynyt:
  17.09.2006
  Viestejä:
  6 816
  SD:n osuva vaalivideo.

   
 25. Router

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2003
  Viestejä:
  881
  https://mvlehti.net/2018/04/28/yk-j...den-pakolais-aallon-500-miljoonaa-eurooppaan/
  http://www.dailymail.co.uk/news/art...g-migration-Africa-send-jihadists-Europe.html

  "YK-johtaja – ISIS aiheuttamassa uuden pakolaisaallon – 500 miljoonaa Eurooppaan?
  David Basley, YK:n Maailman Elintarvikeohjelman johtaja, varoittaa että ISIS suunnittelee valtavan pakolaisaallon aiheuttamista Eurooppaan. Tarkoitus on tällä kertaa soluttautua suuremmissa määrin tulijoiden sekaan, ja aiheuttaa kaaosta ja tuhoa Euroopassa."

  Jokohan Sipilä, Orpo, Mykkänen ja muut suvakit on rasvaamassa vaimojaan ja tyhjentämässä kotejaan "pakolaisten" asuttavaksi?
   
  Viimeksi muokattu: 28.04.2018

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti