Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. draco76

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2005
  Viestejä:
  461
  Tuo on juuri vikana että hallitus ei ajattele kokonaisuutta. Tosin tietoakaan ei taida olla saatavilla kaikkien päätösten pohjalle vaan tarvittaisiin tutkimusta. Kuitenkin lapsiperheitä tulisi tukea nykyistä enemmän.

  Esimerkiksi suomalaisista meillä on tietoa. Pelkän peruskoulun käyneet maksavat yhteiskunnalle 230 000-370 000 euroa enemmän kuin koulutetut. Onko eri maahanmuuttajista vastaavia lukemia? Veikkaan pakolaisten hintalapun olevan korkeampi, kun taas työperäisten maahanmuuttajien hintalapun olevan huomattavasti pienempi kuin kantasuomalaisen. Elinkaarimalli on paras näissä asioissa. Suomalaisten osalta täytyisi huolehtia että ihmiset eivät jäisi vain peruskoulutasolle. Pidennetty oppivelvollisuus olisi helppo ratkaisu.
   
 2. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  1 029
  " Esimerkiksi suomalaisista meillä on tietoa. Pelkän peruskoulun käyneet maksavat yhteiskunnalle 230 000-370 000 euroa enemmän kuin koulutetut."

  Mistä olet tämmöisen tiedon saanut ?
   
 3. draco76

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2005
  Viestejä:
  461
  https://www.verkkouutiset.fi/syrjaytyminen-tulee-kalliiksi-yhteiskunnalle/
  "Summa on minimiarvio, sillä siihen ei ole laskettu mukaan rikollisuuden, kulutusverojen, erikoissairaanhoidon ja vanhustenhuollon kustannuksia"
   
  Viimeksi muokattu: 24.04.2018
 4. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  1 029
  Tässä on päästy hiukan eri tulokseen tuosta koulutuksesta.

  " Kunnon kansalaisena pidetään ihmistä, joka ei juo, ei polta eikä saastuta. Hän on pitkälti koulutettu ja tekee reippaasti töitä. Ehkä näin, mutta tehokas veronmaksaja hän ei ole.

  Arjen unohdettu sankari tekee kyllä kovasti töitä, mutta on heikosti koulutettu. Hän juo, polttaa paljon ja autoilee runsaasti. Mitä enemmän näitä kulutusveron piiriin kuuluvia tuotteita kansalainen käyttää, sitä enemmän hän maksaa veroja valtion kassaan tavallisten arvonlisäverojen ja tuloverojen päälle

  - Jos tällainen ihminen on tehnyt koko työuransa töitä, eikä ole ollut työttömänä ja kuolee ennen eläkeikää, hän tuottaa valtiolle enemmän kuin kuluttaa. Kyllä tällainen henkilö on aikamoisen sankarityön tehnyt jos katsotaan julkisen talouden rahoitusta, Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen erikoistutkija Timo Rauhanen toteaa."
   
 5. draco76

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2005
  Viestejä:
  461
  https://yle.fi/uutiset/3-5493295
  Tuossa ei taideta puhua peruskoulu vaan amispohjaisista
   
 6. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 246
  Suomesta haki turvapaikkaa vuonna 2015 32 000 ihmistä. Virosta 230. Alkavat varmaan Virossa olla sitä mieltä, että tämäkin oli jo liikaa.

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005654783.html

   
 7. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
  Kävin alkuvuodesta Virossa ja taksikuski sanoi aika suoraan että rikollisten n-sanojen muiluttamisesta virolaiset poliisit kiittelevät. Oli asunut Suomessa ja kritisoi sitä, että Suomessa on aivan liian suopea suhtautuminen. Omaankin korvaan kyllä kuulosti rasistilta, mutta siellä ei tosiaan sitä hävetä.

  Muistaakseni kertoi myös että 2016 tai 2017 olisi myönnetty turvapaikka seitsemälle. Sitä en kyllä uskonut, kuulosti niin alhaiselta määrältä.
   
  Viimeksi muokattu: 24.04.2018
 8. johnspawn

  Rekisteröitynyt:
  05.05.2005
  Viestejä:
  695
  https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005654738.html?share=e99fcc29685135352c4114973a497f88

   
 9. Router

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2003
  Viestejä:
  885
  Belgiasta tulossa ensimmäinen islamilainen valtio Euroopassa

  Belgiasta tulossa ensimmäinen islamilainen valtio Euroopassa
  Puolue kutsuu sitä "islamistiseksi demokratiaksi" ja he ovat asettaneet tavoitteen: vuoteen 2030 mennessä Belgia on Islamilainen valtio.
  Ulkomaat ti 24.04.2018 11:33
  [​IMG]
  kuva: dhnet.be
  Ehkä uneliaan Belgian on aika alkaa herätä, toteaa Giulio Meotti Gatestone -instituutin artikkelissaan "Belgia: Ensimmäinen Islamilainen valtio Euroopassa?"

  Islam-puolue Belgiassa nimittäin haluaa luoda Islamilaisen valtion.

  Puolue kutsuu sitä "islamistiseksi demokratiaksi" ja he ovat asettaneet tavoitteen: vuoteen 2030 mennessä Belgia on Islamilainen valtio.

  Belgian Islam-puolue perustettiin vuonna 2012 ja se onnistui heti vain kolmella Brysselin alueella saavuttamaan vaaleilla valitut edustajat kahdessa niistä: kaksi ehdokasta, Lhoucine Aït Jeddig ja Redouane Ahrouch voittivat paikat Molenbeekissa ja Anderlechtissa.

  Kaksi vuotta myöhemmin vuoden 2014 parlamenttivaaleissa, Islam-puolue pyrki laajentamaan jalustaansa kahdessa vaalipiirissä, Brysselissä ja Liègessä. Jälleen kerran tulokset olivat vaikuttavia puolueelle, joka suosii islamilaista sharia-lain käyttöönottamista Belgiaan. Brysselissä he saivat 9 421 ääntä (lähes 2 %).

  ISLAM-puolueen ranskalainen lyhenne tarkoittaa "rehellisyys, solidaarisuus, vapaus, aitous, moraalisuus".

  Ranskalaisen Causeur -lehden mukaan "ohjelma on hämmentävästi yksinkertainen: korvaa kaikki hallinto- ja rikoslait sharia-lailla. Piste".

  Islamin asiantuntija Michaël Privotin ja poliittisen tutkija Sebastien Boussoisin mukaan uuden puolueen vaikutus voi olla "yhteiskunnallisen rakenteen äkillinen luhistuminen".

  Ranskalainen viikkolehti Le Point selittää tarkasti Islam-puolueen suunnitelmia: Se haluaisi "estää paheellisuutta kieltämällä peliyritykset (kasinot, pelihallit ja vedonlyöntitoimistot) ja arpajaiset". Samalla kun vahvistetaan muslimihuivit koulussa ja yhteisymmärrys islamilaisista uskonnollisista juhlapyhistä, puolue tahtoo kaikkien belgialaisten koulujen tarjoavan halal-lihaa ruokalistoillaan.

  Puolue tulee koventamaan linjaansa ja vaatimuksiaan.

  Redouane Ahrouch on yksi puolueen kolmesta perustajasta ja hän on ehdottanut jo miesten ja naisten erottelua joukkoliikenteessä.

  Ahrouch työskentelee bussinkuljettajana Anderlechtissä ja hän kertoo, että monet naiset ovat valittaneet miesten yrittäneen ahdistella seksuaalisesti ja tarttua heihin. Hänen ovela ratkaisunsa ongelmaan on erottaa julkinen liikenne sukupuolen mukaan siten, että naisilla olisi omat linja-autot.

  Ahrouch, joka itse kieltäytyy kättelemästä ja ottamasta katsekontaktia naisiin, on tuomittu kuudeksi kuukaudeksi vankilaan vuonna 2003 hänen vammaisen vaimonsa kimppuun hyökkäämisestä ja pahoinpitelystä.

  Hän käyttää paljon aikaa puhumalla etiikasta politiikassa ja "toisten kunnioittamisesta" ja sanoo haluavansa päästä puolueen tavoitteisiin "rikkomatta Belgian perustuslakia". On kuitenkin epäselvää, miten hän haluaa tehdä sen, jos hän haluaa erottaa miehet ja naiset julkisessa liikenteessä.

  Ahrouch on julistanut, että "Brysselissä on 12 vuoden kuluttua pääasiassa muslimeja".

  Ahrouch kuului 1990-luvulla Belgian Islamilaiseen keskukseen (IBC) - islamilaisen fundamentalismin pesäkkeeseen - jossa värvättiin jihadiehdokkaita Afganistaniin ja Irakiin.

  Ahrouchilla on aiemminkin ollut poliittisia pyrkimyksiä. Vuonna 1999 hän perusti poliittisen puolueen nimeltä "Noor: Le Parti Islamique", joka 40-kohtaisella ohjelmallaan ajoi voimakkaasti islamilaista sharia-lakia.

  Siihen kuuluivat muun muassa: Belgian pankkitoiminnassa korkomenojen poistaminen (Riba), Belgian oikeuslaitoksen suostutteleminen noudattamaan islamilaista lakia, kuolemanrangaistuksen palauttaminen, alkoholin ja savukkeiden kieltäminen, teiniavioliittojen edistäminen, miesten ja naisten eristäminen julkisissa tiloissa, uhkapelien ja arpajaisten kieltäminen sekä virallisen islamilaisen almurahaston perustaminen (Zakat).

  Vuonna 2012 Ahrouch sanoi RTBF:lle, että "agendamme on edelleen sama, mutta lähestymistapamme on nyt erilainen":

  "Meidän on herkistettävä ihmisiä, saatava heidät ymmärtämään edut islamilaisten lakien saamiseksi. Sitten on täysin luonnollista määrätä islamilaiset lait ja meistä tulee Islamilainen valtio", hän uhosi.

  Nyt lokakuussa pidettävissä vaaleissa Islam-puolue asettuu ehdolle 28 kunnassa, ja he ovat julistaneet tavoitteekseen tehdä Belgiasta sataprosenttisesti islamistisen valtion.

  Ensi silmäyksellä tämä näyttää olevan naurettavan pieni osuus 589 belgialaiseen kuntaan verrattuna, mutta se osoittaa uuden puolueen etenemisen ja päämäärät. Brysselissä puolue on edustettuna 14 listalla 19:stä mahdollisesta.

  Tällä hetkellä Molenbeekissä 21 kunnallista virkamiestä 46:sta on muslimeja.

  Varmasti ei tiedetä, syntyikö tämä "poliittinen liike" Molenbeekissa, "belgialaisten radikaalien luolassa", "Irakin islamilaisen valtion ja Levantin rekrytoijien pesäpaikassa". Siellä jihadistit ilmeisesti kuitenkin juonivat terrori-iskuja ympäri Eurooppaa ja jopa Afganistanissa.

  Yksi Islam-puolueen jäsenistä kertoo, että "ei ole sattumaa, että aloitimme Brysselissä".

  Puolueella on jo sivuhaaroja Brysselin Anderlechtissa, Molenbeekissa ja Liègessä.

  Islam-puolue haluaa "kääntää uskonnon käytäntöön", mikä merkitsee Euroopan laajuista "sharokratiaa" - shariaan perustuvaa "demokratiaa".

  Oikea Media kirjoitti viime syyskuussa "Euroopan näyttämölle" ilmestyneistä islamilaisista puolueista, joiden tähtäimessä on ylivalta Euroopassa.

  Ne valmistautuvat toimimaan seuraavissa vaaleissa ja pyrkiä saamaan "pysyvät etuoikeudet kaikilla mahdollisilla areenoilla".

  Le Figaro kirjoitti, että "Euroopan pääkaupunki on islaminuskoinen kahdenkymmenen vuoden päästä".

  "Lähes kolmasosa Brysselin väestöstä on jo muslimeja", huomauttaa Louvainin katolisen yliopiston sosiologi Olivier Servais.

  "Islamin harjoittajien pitäisi olla enemmistönä viidentoista tai kahdenkymmenen vuoden päästä heidän korkean syntyvyytensä vuoksi. Vuodesta 2001 lähtien Mohamed on Brysselissä syntyneiden poikien yleisin nimi."

  Brysselin pormestarin Yvan Mayeurin mukaan kaikki moskeijat Euroopan pääkaupungissa Brysselissä ovat nyt "salafistien käsissä". Muutama viikko sitten Belgian hallitus lopetti maan suurimman ja vanhimman moskeijan, Brysselin Grand Mosquen pitkäaikaisen vuokrasopimuksen "osana virkamiesten sanomaa pyrkimystä taistella radikalisoitumista vastaan".

  Saudiarabian tukemien imaamien hallinnoima moskeija on ollut Belgian turvallisuuspalvelujen kohteena jo vuosia.

  Radikalisoituneiden belgialaisten noustessa keskeisiksi toimijoiksi terroristihyökkäyksissä Ranskassa ja Brysselissä vuosina 2015 ja 2016, päättäjille on tullut hätä ryhtyä toimenpiteisiin.

  Virkamiesten mukaan moskeija oli "ääriaatteiden pesäpaikka".

  Salainen raportti paljasti viime vuonna poliisin löytäneen 51 järjestöä Molenbeekissa, joilla epäillään olevan siteet jihadismiin.

  Islam-puolueen julkilausumat lehdistössä ovat järkyttäneet viime aikoina Belgian poliittista maailmaa.

  Belgian kansanpuolue (PP) on ilmoittanut esittävänsä parlamentille lakiehdotuksen, jolla kiellettäisiin kaikki sharia-lain soveltamista vaativat yhdistykset Belgiassa.

  Jotkut belgialaiset poliitikot, kuten Richard Miller (MR) kannattaa nyt Islam-puolueen kieltämistä.

  Myös Belgian maahanmuuttoministeri Theo Francken (N-VA) on reagoinut voimakkaasti ja sanonut, että Islam-puolue kuvottaa häntä:

  "Naisilla ei ole oikeuksia heidän sharia-maailmassaan. Ja se alkaa erillisellä joukkoliikenteellä. Islam-puolue herättää minussa vastenmielisyyttä. Tämä on Euroopan päälle sylkäisemistä."

  Twitterissä Francken kirjoitti:

  "ISLAM -niminen poliittinen puolue kasvaa Belgiassa. He vaativat avoimesti sharia-lain käyttöönottoa. Sharia rikkoo ihmisoikeuksia. Sharia-puolueet ovat siten antidemokraattisia. Nämä ovat susia lampaiden vaatteissa."

  Myös isänmaalliset nuoret belgialaiset ovat nousemassa puolustamaan maataan ja kulttuuriaan.
   
 10. monta

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2013
  Viestejä:
  452
  Siinä on taas opetussuunnitelmassa rohkaistu tyttölapsia pitämään aikuisille miehille seuraa. Yhteiskuntamme on todella sairas.
   
 11. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 227
  Missä opetussuunnitelmassa näin on tehty?
   
 12. monta

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2013
  Viestejä:
  452
  Opetushallituksen opetusneuvoksen Leena Nissilän mukaan laki määrää, että perusopetuksen avulla on edistettävä suvaitsevaisuutta ja kulttuurien välistä ymmärrystä. Eli, lapset rohkaistaan koulussa kohtaamaan aikuisia miehiä vailla järjen häivää koska rasismi.
   
 13. Saan Koneri Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2012
  Viestejä:
  1 888
  Tämä varmaan kuuluu tänne vaikka tai paremminkin koska kaikki tekijöiden tuntomerkit pimitetään.

  Aseistautuneet nuorisojoukot ryöstelevät helsinkiläisiä – poliisi muistuttaa vakavista seurauksista

  Julkaistu: 25.4. 10:26

  Myös uhrit ovat enimmäkseen alaikäisiä.

  Helsingin poliisi on selvittänyt suurta määrää alaikäisten tekemiä ryöstöjä. Myös suurin osa uhreista on ollut alaikäisiä.

  Uhreilta on ryöstetty esimerkiksi käteistä rahaa ja puhelimia. Omaisuuden saamiseksi uhreja on uhattu teräaseella, kaasutettu tai kaadettu maahan ja potkittu. Tekijöitä on lähes aina ollut useampia kuin yksi.

  Rikoskomisario Marko Forssin mukaan alaikäiset epäillyt eivät välttämättä edes hahmota teon vakavuutta.

  – Ryöstöjä tehdään hetken mielijohteesta ”Hei, rullataanko toi” -mentaliteetilla, ja anastetun omaisuuden arvo on yleensä todella vähäinen, Forss sanoo tiedotteessa.

  Kyse on silti vakavasta asiasta. Siitä kertoo esimerkiksi se, että 16-vuotias tuomittiin yli kahden vuoden ehdottomaan vankeuteen törkeästä ryöstöstä.

  Forssin mukaan ryöstörikokset ovat yksi vakavimmista alaikäisiin liittyvistä rikosilmiöistä Helsingissä.

  Poliisin tutkijat ovat jo lyhyessä ajassa alkaneet tunnistaa tiettyjä kaveripiirejä, joihin kuuluvat nuoret ovat syyllistyneet rikoksiin.

  Sivustaseuraajakin voi saada tuomion
  Ryöstön rangaistus on neljästä kuuteen vuoteen vankeutta. Jos teko luokitellaan törkeäksi, vankeutta seuraa vähintään kaksi ja enintään kymmenen vuotta.

  Ryöstöstä puhutaan, jos omaisuuden anastuksen yhteydessä käytetään tai uhataan käyttää väkivaltaa. Pelkkä väkivallalla uhkaaminen voi siis muuttaa rikosnimikkeen näpistyksestä tai varkaudesta ryöstöksi.

  Myös niin sanotut ”sivustaseuraajat” ovat saaneet tuomioita ryöstöistä. Rangaistuksen voi saada, vaikka ei olisi itse aktiivisesti mukana ryöstössä, mutta osallistuu tietoisesti sen tekevään ryhmään.

  Ryöstön uhriksi joutuvalle poliisi antaa ytimekkäät ohjeet. Vanhempia kehotetaan käymään ne läpi lastensa kanssa.
  • Pyri poistumaan tilanteesta niin pian kuin mahdollista
  • Ilmoita itse tai pyydä jotain lähellä olevaa henkilöä ilmoittamaan välittömästi asiasta poliisille soittamalla hätänumeroon 112
  • Paina mieleesi epäiltyjen tuntomerkit sekä poistumissuunta ja jos mahdollista, ota kuva epäillyistä
  – Vanhempien on myös tärkeää sanoa lapsilleen, että rikoksen uhriksi joutumisesta tulee ehdottomasti kertoa aina, vaikka olisi itsekin tehnyt jotain väärää. Poliisin tietoon on tullut esimerkiksi tapauksia, joissa lapsi ei uskaltanut kertoa häneen kohdistuneesta rikoksesta, koska hän oli juonut tapahtumahetkellä hieman alkoholia, rikoskomisario Forss sanoo.

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005655380.html
   
 14. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Afgaanipakolaiset raiskasivat heitä auttaneen suvakin. Nämä pakolaiset eivät tunnu pystyvän olemaan raiskaamatta. Missä pakolaisia ja mamuja, siellä korkeat raiskaustilastot.

  Woman who campaigns against the deportation of migrants from Sweden was raped and sexually assaulted by two Afghan teenagers she met outside a bar


  © Swedish woman assaulted by two 18-year-old Afghans on Boxing Day last year
  © Victim, in her 40s, bumped into teens outside hotel in Ljungby, southern Sweden
  © She says she took interest in teens as they told her they were from Afghanistan
  © Anwar Hassani and Fardi Hesari asked her to come back with them to drink
  © Hassani raped her and Hesari groped her while masturbating, court herd
  © Hesari later told police Hassani had asked him in Farsi 'aren't you going to rape?'


  http://www.dailymail.co.uk/news/art...Afghan-migrant-teenagers-met-outside-bar.html
   
  Viimeksi muokattu: 25.04.2018
 15. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  -Suomalaiset ryyppää ja lopputuloksena vetää vaimoaan turpaan ja heittää tämän talosta lumihankeen.
  -Arabit ryyppää ja lopputuloksena raiskaa lähimmän naaraan.

  Jostain syystä vaan toisen noista stereotyyppisistä ryyppäämisen lopputuloksista saa sanoa ääneen.
   
 16. Celbar0

  Rekisteröitynyt:
  10.06.2017
  Viestejä:
  231
  Afgaanit eivät ole arabeja vaan joko pataaneja, tazikisteja tai hazareja, islamilainen kulttuuri antaa hyvät puitteet vääräuskoisten ja hunnuttomien naisten raiskailulle oli etnisyys mikä tahansa.

  Ei se meno ennen muutu kuin joku muslimi siellä alkaa puhumaan että jotain pitää tehdä tälle meidän muslimeiden raiskailukulttuurille, mutta koska islami on täydellinen uskonto, niin vika on varmasti länsimaalaisessa yhteiskunnassa kun musliminuorukaiset syrjäytyvät, jokainenhan tietää että syrjäytyessä alkaa tekemään mieli raiskailla, se on ihan normaali reaktio kun jää työttömäksi, ei mitään tekemistä islamin kanssa. Harmi kun ei ole shariaa, niin voisi raiskailla, tappaa ja ryöstää kuffaareja vapaasti, niiden sana kun ei paina mitään shariaoikeudessa, ihmisiähän ne eivät ole ennen kuin palaavat islamiin joten ovaat täysin vapaata riistaa. Raiskaukset tosin lähtisivät laskuun jos saisi torilta ostaa seksiorjia, niitä saa laupiaan profeetta Muhammedin mukaan käyttää aivan miten haluaa ja jakaa kavereillekin. Onneksi Muhammed oli täydellinen ihminen, miehellä oli hyvä sydän ja korkea moraali joten jokaisen musliminuorukaisen esikuvana pitääkin olla Muhammed, parempaa ihmistä ei ole ollut maanpäällä. Muhammedi oli oikeudenmukainen joten tiesi asettaa säännöt myös seksiorjien käytölle, äitiä ja tytärtä ei saa raiskailla samaan aikaan, sehän ei olisi oikein, jokainen harras uskovainen tietää että nämä pitää raiskata erikseen. Kunniallisen muslimivaimon kanssa ei saa harrastaa anaaliseksiä tai suuseksiä, mutta onneksi orjan kanssa ei tällaisia sääntöjä ole, kaikkia reikiä saa raiskata mielet määrät. Jos orjan emätin ei ole vielä valmis yhdyntään, niin onneksi myötätuntoinen Muhammed tiesi sanoa, että muut keinot ovat sallittuja, kuten suuseksi tai anaaliyhdyntä, joten jos satuit ostamaan 9-vuotiaan orjan niin ei hätää, syväkurkuttaminen on kuitenkin sallittua.
   
  Viimeksi muokattu: 25.04.2018
 17. Leimu

  Rekisteröitynyt:
  23.08.2013
  Viestejä:
  262
  Fardi Hesari :D On siinä ihmistä nimellä raiskattu.
   
 18. ________

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2011
  Viestejä:
  6 211
  Siitä kuunneltavaa!

  https://areena.yle.fi/1-4361886
   
 19. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 199
  Phew, eli älykkyysosamäärän mukaan arvottaminen ei ole ainakaan vielä rasismia. Uskonto ei vaan tuohon listaan jumalauta kuulu millään järjellisellä mittarilla, koska uskonnoissa on niin reippaita eroja.

  Eli minä muka olen se pahis, jos pidän vajukkina tyyppiä, joka tekee vajaita asioita vain koska vajaa uskonto niin sanelee.
   
 20. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  Miten ihmeessä uskonnon perusteella arvottaminen eroaa esimerkiksi siitä, että arvottelee poliittisen ideologian perusteella? Persujen seuraajiahan saa haukkua vapaasti, joten miksi islamin seuraajia ei saisi?
   
 21. Saan Koneri Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2012
  Viestejä:
  1 888
  Kohta eräs kotimainen paskalehti ottaa fardi hesarin töihin ja nimeää päätoimittajakseen pelkästään nimen takia. :D
   
 22. hennpecked

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2012
  Viestejä:
  1 253
  Se on huvittavaa, miten Helsingin poliisi puhuu näistä Kokoomuksen ja Keskustan kutsuvieraista "nuorisojoukkoina".

  Jumaliste jokainen, joka on sattunut ilta-aikaan stadin rikastetuilla alueilla liikkumaan, on omin silmin nähnyt jengien koostuvan pääosin sosiaaliturvapakolaisista.

  Veronmaksajana mieli alkaa kiehumaan kun miettii tätä kuviota. Tämä väki on tullut tänne pakoon mukamas kotimaan ankeita oloja, suomalaisten veronmaksajien elätettäväksi. Elatus sitten palkitaan hakkaamalla ja ryöstämällä porukalla alaikäisiä suomalaisia lapsia.

  Mutta tämähän ei Helsingin ViherKokoomus-politisoituneita viranomaisia kiinnosta. Hirvein rikos on se, että tästä monikulttuuriväkivallasta kirjoittaa nettiin ja kertoo ihmisille tosiasioita.
   
 23. Router

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2003
  Viestejä:
  885
 24. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  Jos se nyt sua yhtään lohduttaa, niin sain käsityksen, että nämä alaikäiset (sis."17v") kyllä ryöstävät ihan kaikenikäisiä (vaikka suurinosa nuoria, ei kaikki), eli kyllä saa mummo ja heikonnäköinen aikamieskin saman kohtalon eikä pelkästään lapset.
   
  Viimeksi muokattu: 25.04.2018
 25. hennpecked

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2012
  Viestejä:
  1 253
  Näinhän se valitettavasti on. Monikulttuurijengien rötöstely alkaa teinityttöjen ahdistelulla, sekä lasten, teinien ja vanhusten ryöstämisellä. Ennen pitkää kohteeksi joutuvat naiset ja lopulta myös yksin liikkuvat raavaat miehet. Loppujen lopuksi kukaan ei ole turvassa rikastetuilla alueilla.

  Pääkaupunkiseutulaiset saavat nyt lisääntyvissä määrin sitä, mitä ovat pyytäneetkin, äänestämällä Vihreät ja Kokoomuksen valtaan vuosi toisensa jälkeen.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti