Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 274
  Muslimien maahanmuuton kieltäminen on varmasti de jure mahdotonta syrjinnän vuoksi. Mahdotonta ei silti ole lopettaa de facto heidän tulemistaan muuttamalla turvapaikkarallia, ihan vaan pistetään telttaleirit erämaahan Jordanian tapaan ja pyydetään niille YK:n rahoitus, niin homma on hoidettu ja muslimit lopettavat tänne vaeltamisen.
   
 2. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 199
  Memristä löytyy kyllä laidasta laitaan kovaa kamaa, joten kannattaa seurata dialogin ja kirjavuuden nykytilaa. Vaan mites onnistuukaan rasse-kortin heiluttelu, kun "vihapuhe" tulee samasta etnisyydestä:

  https://www.memri.org/tv/egyptian-author-sayyid-qemany-azhar-source-of-terrorism-worldwide  Ja perään toisenlaista ääripäätä, jossa juutalaisvihaa kypsytetään niin innolla, ettei ole merkitystä onko väitteet natsien keksimää paskapuhetta vai ei, koska yhteisillä vihollisilla saa ystäviä:

  https://www.memri.org/tv/jordan-fri...enjamin-franklin-banish-the-jews-from-america


  Joten onko todella liikaa vaadittu uusilta tulokkailta, että jos ei viha-aatteet jää rajalle niin sitten suksitaan muualle. Vai onko ajatuksen taso muka sittenkin lukittu niin kovasti kiinni maagiseen ihonväriin, ettei mitään muuta voi tehdä kuin nostaa kädet pystyyn ja alistua, kun vihan ilosanomaa levitetään..
   
 3. hennpecked

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2012
  Viestejä:
  1 253
  Lisääntymistahti on kova, koska töissä ei tarvitse käydä ja on todella paljon vapaa-aikaa. Sosiaalitoimiston kustantamana elintaso on vähintään Ok. Kulttuurista johtuen vaimo on velvoitettu antamaan silloin kun miestä sattuu panettamaan.

  Suomessa naisten siirtyminen työelämään oli yksi suurimmista syistä syntyvyyden laskuun. Vuodesta 1950 vuoteen 1970 syntyvyys tipahti 98.000 -> 64.600, vaikka väkiluku kasvoi samana aikana yli 500.000 hengellä. Uskoisin niin, että työelämän kiristyminen on osaltaan vaikuttanut syntyvyyden laskuun. Työtahti on monissa yksityisissä firmoissa tänä päivänä aika kova. Ei enää makuuhuoneessa jaksa, kuin joskus sen lauantai-illan pikaisen.

  Sosiaaliperäisesti Suomeen muuttaneilla muslimeilla tätä efektiä ei pääse tapahtumaan, koska naisista ainoastaan häviävän pieni osa on työelämässä. Miehistäkin vain pieni osa käy oikeasti töissä. Irakilaisten, somalien yms työllisyysaste on muistaakseni alle 20% ja tämäkin on tilastokaunisteltu luku.
   
 4. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 120
  Ehkäisypilleri keksittiin 1960-luvulla, ja se on varmasti osaltaan vaikuttanut syntyvyyteen paljonkin.

  Mites muslimipiireissä hyväksytään ehkäisyn käyttö? Hyvä kysymys sinänsä...

  Joka tapauksessa naisten koulutus ja työllisyys on suorassa korrelaatiossa syntyvyyteen. Lisäksi lännessä asioihin vaikuttaa vielä narsistinen individualismi, eli halutaan nauttia omasta elämästä ja omasta ajasta, eikä siihen yhtälöön lapset aina sovi erityisen hyvin.
   
 5. mitsune

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2011
  Viestejä:
  318
  Se on katsos niin, että valistuneelta länsimaiden kasvatilta odotetaan vähän enemmän kuin köyhältä maahanmuuttajalta. Ne saavat olla arvojensa kanssa vaikka kuinka juntteja ja rasistisia, mutta siitä ei paljoa välitetä. Suomalaisen miehen kuuluu vuonna 2018 olla kosmopoliitti ymmärtäjä, harmi että Suomeen muuttavilta ei samoja standardeja vaadita. Pitää toivoa, että kun saavat muutaman sukupolven maistaa länsimaista elämää niin arvot pehmenisivät, en kyllä ole kovin toiveikas tämän suhteen.

  Tiedän kyllä muutaman tapauksen jossa Suomalainen rauhanturvaaja on mennyt naimisiin Libanonilaisen naisen kanssa, ilman että on pitänyt vaihtaa uskontoaan. Tosin Libanon taitaakin olla sivistynein näistä Lähi-Idän maista. Tosin sielläkin paikallisia kristittyjä on jo vuosikymmenet vainottu.
   
 6. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Vaalitappioiden ryvettämä Angela Merkel on joutunut viimeinkin myöntämään no-go alueiden olemassaolon.

  Merkel says Germany has ‘no-go areas;’ gov’t won’t say where
  By Associated Press February 28 at 12:01 PM

  BERLIN — German officials have been left speechless by Chancellor Angela Merkel’s comment that there are “no-go areas” in the country.

  The notion there are places in Germany outsiders — including police — can’t visit has previously been dismissed by officials.

  In an interview Monday with German broadcaster n-tv, Merkel said she favors a zero tolerance policy on crime and that includes preventing no-go areas, “that’s areas where nobody dares to go.”

  She added: “There are such areas and one has to call them by their name and do something about them.”

  Asked to name the areas, Merkel’s spokesman Steffen Seibert told reporters Wednesday that “the chancellor’s words speak for themselves.”

  Interior Ministry spokesman Johannes Dimroth likewise declined to identify no-go areas, saying security was a matter for local not federal authorities.

  https://www.washingtonpost.com/worl...eecfa8741b6_story.html?utm_term=.042a29667281

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2018
 7. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 244
  Uutisen loppuosa on sellaista maahanmuuttajien ylistämistä, että melkein unohtaa mitä uutinen koski. Näköjään Saksan media käyttää samoja sairaita keinoja kuin Suomen.

  https://www.ksml.fi/ulkomaat/Surmas...lahu-akbar-–-sai-elinkautisen-tuomion/1116911

   
 8. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  Mikäs siinä edes on niin kehuttavaa tai yllättävää, että väkivaltakulttuuriin tottunut ihminen osaa toimia kylmäpäisemmin väkivaltatilanteen sattuessa, kuin ihminen joka on elänyt elämänsä rauhassa.

  Tosin paremmin toki noin kuin Trump tyyliin "olisin ite mennyt tappeleen vaikka sillä olis ollu konekivääri!".
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2018
 9. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 206
  Väärin taltutettu! :rolleyes:
   
 10. kirnukka

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2002
  Viestejä:
  469
  Off topic Trump olis kyllä ollu ensimmäisenä juoksemassa jonnekin väestönsuojaan vaikka olis ollu kaikki Rambon aseet käsissä. Helppohan se on paskaa huudella tommosesta asemasta ja samalla kalastella tietämättömien ääniä
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2018
 11. sranat

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  2 104
  Mutta jos juhog logiikan mukaan kaikki syrjintä on rasismia, niin miten tuo musliminaisten kielto mennä naimisiin vääräuskoisen kanssa, eikö se ole silloin systemaattista syrjintää/rasismia joka tulee vielä koko islamin uskosta/ideologiasta. Jos kaikki rasismi ja syrjintä on pahasta, niin eihän islamin kritisoiminen ole rasismia, vaan rasismin vastaista työtä?
   
 12. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Tässä on mukanaa taas - yllätys ylläty - etninen syrjintä joka kohdistuu lähi-idän muslimeihin.

  Niin? Sinuna keskityisin sitten islamin kritisointiin ja unohtaa syrjintä etnisen tausta perusteella.
   
 13. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 199
  Miten se voi olla mahdollista kun vessat ja kumppanit heittävät välittömästi etno-korttia pöytään vaikka kuinka kritisoisi vain iskiaslamia..

  Yksilö, joka pitää paskaa hyvänä asiana, on paskaa. Naisten alistaminen omistettavaksi karjaksi on paskaa. Henkilö, joka pitää sitä parhaana tapana hoitaa asioita, on paskaa. Ja tämän myöntäminen on sinusta tietysti paskaa, ellei jopa paskempaa, vai mitä.
   
 14. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 274
  Johan nyt jotain, voisitko kertoa missä kohtaa siinä syrjitään etnisesti muslimeita tai lähi-itäläisiä?
   
 15. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Juuri näin. Jokainen muslimi joka ei halua muuttaa islamin asennetta naisiin/homoihin/jne. ja ei halua kieltää shariaa jne. jne. jne. on osasyyllinen islamin paskuuteen ja näin ei tervetullut tänne.
  Tänne pyrkiviltä tulee kysyä selkeästi mitä mieltä he ovat naisten ja homojen oikeuksista, shariasta, avioliitoista muslimien ja ei muslimien kesken jne. ja väärin vastanneet (useampaan kohtaan) voidaan suoraan käännyttää yhteiskuntaamme sopimattomina henkilöinä.
   
 16. sranat

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  2 104
  No itsehän sinä olet sanonut että islamin sanominen paskakulttuuriksi on rasismia, vaikka siinä ei mihinkään etnisiin piirteisiin otata kantaa, vaan pelkästään uskontoon.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2018
 17. Kaaaapo

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2009
  Viestejä:
  2 494
  Jaa missä? Tuo alleviivattu "telttaleiri erämaahan"? Tiedätkö mitä erämaa tarkoittaa? Vinkkinä, se ei tarkoita Lähi-Itää, eikä mitää Lähi-Idän maata. Suomessakin on erämaata. Taitaa jälleen kerran, yllätys yllätys, vesku nähdä rasismia, eikun tällä kertaa etnistä syrjintää, sielläkin missä sitä ei ole.
   
 18. Behöv

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2004
  Viestejä:
  2 401
  Ei nyt syyllistetä yhtä vesaa.
  Vesa vaan tekee etnistä profilointia sen mukaan onko puhujat suomalaisia vai irakilaisia. Toiset vaan on parempia hänen mielestään kuin toiset.
  Rasismiahan se ei ole. Se on vain paremman väen puolustamista.
   
 19. cerettt

  Rekisteröitynyt:
  24.09.2013
  Viestejä:
  422
  Toi kivien loihtiminen missä tahansa ympäristössä on kyllä uskomaton kyky.

  Hemmetin hienoa että taltuttivat tuon paskaläjän.
   
  Viimeksi muokattu: 02.03.2018
 20. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  :facepalm:

  "Etnisyyden käsite viittaa niihin kulttuurisiin piirteisiin, joita käytetään tämän ryhmittelyn pohjana"

  Eihän siitä tulisi mitään että jokaista rasistista yksilöä aletaan syrjiä sen takia että ajattelee kuin paskaläjä.


  Sorry, en tajunnut että haluat sijoittaa eskimoita erämaan pakolaisleireille. Suomeksi: kyseletkö nyt ihan tosissasi miksi aavikko viittaa tietylle etniselle alueelle kun puhutaan pakolaisista?


  Tämähän ratkaisee asian, perustetaan pakolaisleiri Suomeen ja kaikki "en-ole-rasisti" epämiehet ovat tyytyväisiä. Oikeasta: olet nyt pikkuisen älyllisesti epärehellinen. Minne aaavikolle ne leirit pitäisi perustaa jos ei pakolaisten lähtömaiden lähelle?
   
  Viimeksi muokattu: 02.03.2018
 21. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 274
  Ihan Suomen luontoon sijoittaisin nämä telttaleirit. Mitä ikinä aavikkoa se sitten onkin mielestäsi..
   
  Viimeksi muokattu: 02.03.2018
 22. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  2 047
  Eiköhän näihin saa idiooteimmallekin järjestettyä valmennuskurssit pääsykokeita varten. Joten kun valehtelu on mahdollista, niin johtaako toimien osoittautuminen ruksien vastaiseksi jälkiseuraamuksiin?
   
 23. Kaaaapo

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2009
  Viestejä:
  2 494
  Eihän kukaan maininnutkaan sanaa aavikko, vaan puhuttiin erämaasta. Eikä edes puhuttu, että pitäisi olla lähtömaiden lähellä. Ei pakolaisten ole pakko päästä isoihin kaupunkeihin / muihin asutuskeskuksiin. Täysin turvassa olisivat telttaleirillä erämaassa odottamassa turvapaikkapäätöstä tai lähtömaan tilanteen rauhottumista. Eikös sitä pakolaiset ole hakemassa, turvaa?

  Oikeasti: sinä olet jälleen kerran ainoa, kuka ajattelee tässä asiassa rasisitisesti. Väkisin yrität nähdä rasismia asiassa, jossa sitä ei ole. Olet niin "en-ole-rasisti", että alat olemaan pahempi rasisti kuin 99% tämän ketjun kirjoittajista.
   
  Viimeksi muokattu: 02.03.2018
 24. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Taitaa kuulua tänne vaikka islamia ei mainitakkaan

  Suomi ei myöntänyt oleskelulupaa
  https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005587591.html
  "NIGERIALAINEN Lisa (nimi muutettu) ja hänen tyttärensä ovat saamassa Suomeen oleskeluluvan. Helsingin hallinto-oikeus on kumonnut Maahanmuuttoviraston (Migri) kielteisen päätöksen ja palauttanut asian Migriin oleskeluluvan myöntämistä varten."

  Kaapo: en lähde jankkaamaan lasten kanssa koska joku voi pitää sitä kiusaamisena. Palataan astialle sitten kun älyä on tullut niin paljon että sisäistät rasismin ja etnisyyden määritelmän.
   
  Viimeksi muokattu: 02.03.2018
 25. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 199
  Kyse oli uusista tulokkaista. Tänne ei tarvita minkäänvärisiä rasseja yhtään enempää. Mutta eikös pyhän diversiteetin nimissä sitten olekaan hyvä asia, että olisi mahdollisimman paljon "erilaista" jengiä.

  Sinäkö muka olisit sitten antamassa almuja ja tarjoamassa yösijaa joillekin kerjääville hakaristi-pelleille, jos sellaisia ilmaantuisi, koska syrjintä on niin kovin väärin aina ja kaikkialla..
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti