Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Mites kun tykkäät niin napista sääntöketjussa oikeuksien perään, niin miltäs tuo sääntö 2.2 maistuu:

  "2.2 Älä muuta lainauksia. Pitkää viestiä lainatessasi voit poistaa osan tekstistä, kunhan se ei muuta lainatun tekstin asiasisältöä tai tarkoitusta."

  Muuttikohan lainauksesi sisältöä?
   
 2. johnspawn

  Rekisteröitynyt:
  05.05.2005
  Viestejä:
  695
  @juhog81 lopettaa lopettaa tuon sonnan suoltamisen nyt.
   
 3. Kaaaapo

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2009
  Viestejä:
  2 494
  Aivan, kun jäädään kiinni ns. housut nilkoissa, niin "ei ketään kiinnosta". Hyvin pelattu.
  Ketjun paskoja -termi osuu kyllä vallan hyvin, kun tästä samasta asiasta on jankattu useaan otteeseen tässä ketjussa. Tarkoitus on aina sama, välttää/sotkea keskustelua itse maahanmuutosta ja turvapaikanhausta.

  Laitetaan välissä yksi uutinen, kuinka Ruotsi ei halua päästää irti vaivalla hankituista matuistaan. Lyhyesti siis, tämä Eritrean sankari, joka leikki puukkohippasta Ikeassa, haluaisi istua tuomionsa kotimaassaan, mutta Ruotsin viranomaiset eivät tätä salli, sillä Eritreassa olisi liian vaaralliset oltavat.

  https://pt-media.org/2018/02/26/ike...aan-mutta-ruotsi-ei-paasta-liian-vaarallista/


  Ikeamurhaaja haluaisi istumaan Eritreaan, mutta Ruotsi ei päästä – liian vaarallista
  Pt-media.org toimitus 7 tuntia sitten 15 kommenttia
  [​IMG]
  26.2.2018

  Kun selvittelee muutaman vuoden takaisin Ikea-murhaajan Abraham Ukbagirin tarinaa ja matkaa Ruotsiin, herää muutama huomio. Ketä oikeastaan pitäisi syyttää niistä kahdesta murhasta, jotka Abraham Ukbagir teki? Tietenkin eritreaano on syyllinen tekoihin, mutta mikä osa on turvapaikka-aktivisteilla, jotka antavat katteettomia lupauksia ja houkuttelevat mm. afrikaanoja Eurooppaan.
  Abraham Ukbagir ei ollut mitään tarvetta turvapaikalle. Hän olisi pystynyt elämään kotimaassaan Eritreassa ihan yhtä turvallista elämää kuin vaikkapa hänen velipoikansa tai muu suku tällä hetkellä tekee. Mutta Eurooppa alkoi houkuttaa, koska se oli mahdollista. Hän näki mielessään ilmaisen yltäkylläisen elämän kera alastomien blondinaisten. Olihan Eurooppaan jo mennyt muutamia hänen tuttaviaan ja ainakin sisko.

  Abraham Ukbagir ei tullut suoraan Ruotsiin. Hän jätti ensin armeijan ja lähti kävelemään aavikon läpi kohti Libyaa. Hän päätyi merelle 200 muun henkilön kanssa, jotka poimittiin pienestä veneestä Italian merivartioston toimesta ja kuljetettiin Italiaan. Italiassa mies jätti sormenjälkensä poliisille, mutta sen jälkeen hänet päästettiin jatkamaan matkaa. Tämä tapahtui josku 00-luvun puolivälissä.

  Eritreaanon tavoite ei ollut Italia. Mies matkusti ensin Englantiin. Siellä hän työskenteli sekalaisissa hommissa, mutta alkoi tehdä pikku rikoksia. Joutui kiinni ja kun poliisin sormenjälkirekisterin perusteella löytyi hakemus Italiasta, mies palautettiin dublinina Italiaan. Eritreaano matkusti heti uudestaan Englantiin. Ja taas sama homma. Jäätyään kiinni näpistelystä palautus takaisin Italiaan.

  Nyt eritreaano oli oppinut, että sormenjäljet ovat se, joka tekee sen, että hänet palautetaan Italiaan. Mies yrittää polttaa tupakalla sormenpäitään, mutta ei kivun takia uskalla. Sormien vuoleskelukin jää haaveasteelle. Mies matkustaa jokatapauksessa kolmannen kerran Englantiin. Jää kiinni ja palautetaan taas Italiaan.

  Nyt Abraham Ukbagir vaihtaa kohdetta ja matkustaa Norjaan. Sielläkin hän jää laittomana nopeasti kiinni ja palautetaan Italiaan. Seuraavaksi eritreaano lentää Tanskaan, mutta otetaan jo lentokentällä kiinni ja palautetaan taas kerran Italiaan.

  Abraham Ukbagir meinaa jo luovuttaa ja palata kotiin Eritreaan. Unelma ilmaisesta ylläpidosta ja blondeista ei näytä toteutuvan. Mies on ollut jonkinlainen dublinautomaatti lähes 10 vuoden ajan. Mennyt aina johonkin maahan ja palautettu takaisin Italiaan. Joistakin maista palautus on tapahtunut heti, joissakin hän on ehtinyt viipyä joitakin kuukausia.

  Sitten mies päättää kokeila Ruotsia, josta arpaonnea ei ole vielä kokeiltu.

  Hän saapuu 2013 Ruotsiin ja ilmoittautuu Norrköpingissä sotapakolaisena. Nyt alkaa se kaikkein oleellisin: miehelle annetaan katteetonta toivoa.

  Kun Abraham Ukbagir jättää turvapaikkahakemuksen, häntä ei palautettakaan samantien vaan hakemus otetaan vastaan ja hänet järjestetään vastaanottokeskukseen lämpimien lakanoiden ja soppakattilan ääreen. Kaikista muista maista hänet on palautettu samantien, ollessaan viranomaisten kanssa tekemisissä, mutta ei Ruotsista. Hän saa siellä kuninkaan vastaanoton.

  Mies huomaa nopeasti, että maa on täynnä hänen maanmiehiään, jotka ovat saaneet oleskeluluvan ja joilla on ilmainen ylläpito. Miehen toiveet lisääntyvät kun maahanmuuttovirasto kuuntelee hänen perustelujaan ja mies laitetaan vokissa kielikurssille. Hän sai puuhastella vokin naikkosten kanssa kaikenlaista pikkumukavaa. Elämässä oli nyt sisältöä. Jokaiseen päivään kuului pientä projektia: sormimaalausta, silmä-, nenä-, peppu- ja suu-leikkejä ja tunnelmallisia makkaranpaistotuokioita sinisilmäisten blondien kanssa. Pötyä tulee pöytään neljä kertaa päivässä kunhan vain jaksaa nousta sängystä syömään.

  [​IMG]

  Oikeudenkäynnistä kannattaa nostaa esille Abraham Ukbagirin sanat:

  – Kun kaikki muut saivat jäädä maahan, mutta minä en, se tuntui rikokselta minua kohtaan. Halusin iskulla näyttää, että minua oli kohdeltu väärin ja saadakseni rauhaa, tein sen mitä tein.

  Eritreaanon motiivi puukkoiskulle oli siis puhtaasti epäoikeudenmukaisuuden tunne. Hänelle oli annettu toivoa saada jäädä Ruotsiin. Se haave, jonka perässä hän oli juossut 10 vuotta, oli enää senttien päässä. Kun ensimmäinen negatiivinen päätös tuli, jatkoivat turvapaikka-aktivistit toivon ylläpitämistä. Kun toinen nega tuli, tajusi mies lopulta, että kaikki oli huijausta.
  Abraham Ukbagir sanoo Expressenin haastattelussa:

  – Elämäni suurin virhe oli lähteä Eritreasta. Eurooppa ei ole mitään minulle. Olen yrittänyt saada jäädä, mutta nyt ymmärrän, että en kuulu tänne. Minun paikkani maailmassa on Eritreassa.

  On ironista, että nyt, kun Abraham Ukbagir on hyväksynyt sen, että hän ei ikinä tule saamaan sitä haaveilemaansa ilmaista ylläpitoa Euroopasta, ja hän on hyväksynyt, että hänen paikkansa maailmassa on Eritreassa, jonne hän haluaa siirtyä sovittamaan vankilatuomiotaan, niin nyt Ruotsin viranomaiset eivätkään päästä miestä istumaan tuomiotaan Eritreaan, koska katsovat, että maa on liian vaarallinen Abraham Ukbagirille.
   
 4. rehu

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2003
  Viestejä:
  2 774
  Mixi ei modet siivoa tätä ketjua? Nytkin sivukaupalla ihan turhaa jankkausta termeistä! Alkaa olemaan lukukelvotonta aiheseen nähden, kun muutamat nimimerkit täyttävät aivoituxillaan ketjua.
   
 5. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Jep, tässä aletaan lähestyä asia ydintä - onko rasismi puolusteltavissa tai oikeutettua. Mielestäni ei koska silloin joudutaan kaltevalle pinnalle. Seuraavaksi mietitään voidaanko demokratiassa tai sanavapaudessa joustaa. Esimerkkinä rasististen järjestöjen kieltäminen. Ei voi koska silloin me mädätämme länsimäisen yhteiskunnan ytimen. Jos maahanmuuttoa halutaan rajoittaa niin se täytyy tapahtua kestävällä pohjalla eikä voi perustua rasismiin tai muuhunkaan syrjintään.
   
  Viimeksi muokattu: 26.02.2018
 6. V10 Moderoija

  Rekisteröitynyt:
  28.12.2012
  Viestejä:
  344
  No niin. Pääsemme siis lopputulokseen, että Wikipediankaan mukaan uskonnon perusteella syrjiminen ei ole rasismia, koska uskonto pelkästään ei riitä määrittelemään etnistä ryhmää. Kun on kyse pelkästä uskonnosta, silloin on kyse uskonnosta - ei rodusta, eikä etnisestä ryhmästä. Niinpä jonkun uskonnon edustajien syrjimisessä on kyse uskonnollisesta syrjimisestä, eikä mistään rasismista.

  Hyvä, että tämä selvisi näin helposti. Asia loppuunkäsitelty, palaver on päättynyt.
   
 7. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Miksi editoit lainausta niin että viestin sisältö muuttuu? Sinun pitäisi tietää että se on sääntöjen vastaista. Uskonto yhdistettynä alueelliseen syrjintään - esim irakilaiset pakolaiset - on etnistä syrjitää eli rasismia. En kyllä odota että asia mensi jakeluun koska se ei vaan sovi sinun agendaasi.

  Koko lainasu siis meni näin:
  Uskonto on osa etnisyyttä. Sama uskonto ei riitä pelkästään määrittämään etnistä ryhmää. Mutta jos syrjinnän kohteeksi joutuu muslimimiehet ketjussa mikä liittyy kiinteästi esim turvapaikanhakijoihin niin siiloin on useampi etninen ryhmä (esim. somalit, irakkilaiset) joita syrjitään etnisen taustan perusteella eli kyse on rasismista.
   
  Viimeksi muokattu: 26.02.2018
 8. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 246
  Yhteiskunnan hyvinvoinnin kannalta olisi järkevä rajoittaa niiden maahanmuuttajaryhmien kasvua jotka työllistyvät huonoiten ja tekevät eniten väkivaltarikoksia. Etenkin jos joitain lähtömaita löytyy molemmilta listoilta, niin ehdottomasti hälytyslippu pitää nousta noiden maiden kohdalla ja maahanmuuttoa rajoittaa. Sitten taas jos kyseisen maan edustajat työllistyvät yhtä hyvin tai paremmin kuin kantasuomalaiset ja tekevät yhtä vähän tai vähemmän rikoksia, niin näistä maista tulee erinomaisia maahanmuuttajakandidaatteja.
   
 9. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Eli väität ettei tiettyä ihmisryhmää voi sortaa, alistaa tai halveksua sen mukaan mihin hän uskoo tai pitää tärkeänä? Voihan nenä mitä kakkaa. Eikä tarvitse edes mennä keskitysleireille ja juutalaisten kohteluun asti historiassa että ymmärtää perustelusi kertakaikkisen vääräksi. Esimerkkejä löytyy paljon lähempääkin. Mietipä nyt hetki.

  Tietyn ajatustavan mukaan tiettyä ihmisryhmää todellakin voidaan vainota, sitä vastaan voidaan suhtautua rasistisesti, sitä voidaan sortaa, sitä voidaan alistaa. Voidaan, koska näin on tehtykin ja tehdään edelleen. Itse tiedän mm. kristittyjen kohtaavan rasismia edelleen tietyissä maissa, ja mikäli joku pomminhilpeä itsensäräjäyttelijä puhuu kiihkeästi halveksuen (=kiihoittaa kansanryhmää vastaan) vaikkapa vapaa-ajattelijoita vastaan kyllä se vain tipahtaa kategorisesti juurikin rasististen ihmisvihaviestien huuteluun.

  Moderoinnilla tuntuu edeleen olevan ongelmallista ottaa huomioon se fakta että kaikki todellakaan eivät ole rasisteja eivätkä kaikkia halua levittää ihmisvihapaskaa päivästä toiseen oikeastaan millään foorumilla. Moderointi kuntoon tältä osin, rasismintäyteisistä viesteistä tiukempi linja (käytännössä siis tarkempi linja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, ettei poliisin tarvitse siihen puuttua) antaen myös järjen äänellekin keskustelussa jalansijaa niin hop! maailma on kerralla taas pikkuisen parempi paikka.

  EDit. moderoijat tuntuvat täällä liian asenteellisilta, ja heidän näkemyksen mukaan nähtävästi ihmisten syrjiminen, vainoaminen sekä tietyistä ihmisryhmistä halveksuen puhuminen on aivan jees ja jokapäiväistä hommaa. Kuulostaa omaan korvaan siltä että tämmöiset "modet" täytyisi potkaista pellolle ja ottaa pätevämpää porukkaa töihin. Ja edelleen peräänkuulutan oikeutta laittaa kaikki keskustelijat - jopa modet - estolistalle mikäli he aktiivisesti levittävät paskaansa muiden luettavaksi.
   
  Viimeksi muokattu: 26.02.2018
 10. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Juurikin voi halveksua ja melkein pitääkin jos uskoo johonkin idioottimaiseen ja yrittää sitä levittää eteenpäin.
  En näe sortamisena esim. sitä että maa ei ota vastaan paskasakkia joka elää jonkun typerän ideologian mukaan.
  Pelkkä se että on muslimi ei kuitenkaan riitä syyksi (voihan olla esim. joku "hyvä" muslimi joka yrittää reformoida islamia ja siitä syystä on vainottu partasuu muslimien toimesta ja joutuu oikesti pakenemaan henkensä edestä).
  Euroopan läpi vaeltava partanaama joukko sensijaan on sitten ihan eri juttu.
  Eri asia on esim. suomessa syntynyt joka valitsee jonkun typerän ideologian ja alkaa elämään sen mukaan, ei heitä tietenkään voi sortaa/alistaa, samat oikeudet kuin kaikilla muillakin.
  Mutta ei meillä ole mitään velvoitteita ottaa tänne porukkaa joka aiheuttaa levottomuutta yhteiskunnassa jne.
   
 11. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 120
  Tottakai voi sortaa ja sorretaan, mutta mielestäni se ei ole sama asia kuin sortaminen sellaisten ominaisuuksien perusteella, joihin ei voi itse vaikuttaa kuten ihonväri, äidinkieli ja kansallisuus.

  Hitler taisi suhtautua juutalaisiin enemmänkin etnisenä ryhmänä kuin uskontokuntana... Ja niinhän niihin suhtaudutaan pitkälti yhä edelleen.

  Ei mulla ole Lähi-idän ihmisiä vastaan mitään sinänsä. Ongelma on uskonto, eikä ne ihmiset muuten. Jos islamin harjoittaminen kiellettäisiin erittäin raskauttaviin asianhaaroihin perustuen, niin ei se näitä ihmisiä sinänsä sorra, kunhan hylkäävät islamin. Josseivät hylkää, niin voisivat sitten muuttaa sellaiseen maahan, jossa sitä saa harjoittaa. Yksinkertaista. Tai kehittävät islamista uuden, maallistuneemman version.

  Tottakai toi olisi YK:n ihmisoikeusjulistusta vastaan, mutta siksi korostankin lausetta "erittäin raskauttaviin asianhaaroihin perustuen".
   
  Viimeksi muokattu: 26.02.2018
 12. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Kiellettiinhän pohjoismainen vastalintaliikekin suomessa. Eikä varmasti ole jokainen edustaja väkivaltainen, lähinnä torniaisen keissin takia (torniainen sai jonkun mitalin rintaansa väkivallanteon jälkeen ja katsottiin että liike promoaa väkivaltaa ja tämä oli yksi perusteista banneille).
  En ole surullinen päätöksestä.
  Islamissa vastaavia fatwoja ja muita on vaikka huru mycket ja väkivaltaa vaikka muille jakaa. Ja tätä esiintyy jopa valtiollisesti.
  Uskonnot toki (katolinen kirkko hyvänä esimerkkinä) jostain syystä omaavat erittäin kovat suojat ja niiden kimppuun käyminen on hankalaa.
  Nythän esim. hyväntekeväisyysjärjestön kimppuun on käyty kuin sika limppuun vaikka kyseessä on erittäin pienet seksijutut verrattuna katoliseen kirkkoon.
  Päitä tippuu jatkuvasti, syytteitä sataa ja organisaatio on kusessa. Katolinen kirkko pystyi tekemään saastaansa vuosikymmeniä ja viranomaisten puuttuminen asiaan oli erittäin vaivalloista ja surkeaa.
   
 13. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Natsijärjestö on natsijärjestö ja se ei sen enempää vaadi, voidaan lakkauttaa jo ihan vain sen takia kun se on rikos sellaisenaan ihmisyyttä vastaan. Kiihottuvat kansanryhmistä jne. kunnon pervoja suatana.
  Vaikka tietenkin olihan siellä iso liuta perusteluja miksi poliisi halusi moisen paskajärjestön lakkautettavaksi. Kaikki niistä täysin valideja ja oikeita, ja teko oli poliisilta oikeansuuntainen. Natsit eivät Suomeen mahdu.
   
 14. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Jos asialla leikitään niin tuossa on ongelma. Juutalaisia voitiin helposti sortaa etnisenä ryhmänä ja juutalaisuus syrjintäkriteerinä ei vaatinut uskon harjoittamista. Miten asia hoidettaisiin islamin suhteen - veikkaan että aika vaikeaksi menis. Lisäksi islamin uskoa voidaan harjoittaa ilman että siitä koituu haittaa kennelläkkään. Uskonnon hylkäämisvaatimus ei ole kovin kestävä peruste kun sitä ei voi todentaa. Joten syrjinnän täytyisi perustua yksilön toimintaan, eli tässä ja nyt.
   
 15. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 120
  Jos länsimaat jossain vaiheessa lopullisesti kyllästyy islamilaiseen terrorismiin ja uskonnon epäyhteensopivuuteen länsimaisten arvojen kanssa, niin sitten voi olla pakko harkita uskonnon kieltämistä. Käytännössä toi kielto tarkoittaisi sitä, että uskonnon näkyvä harjoittaminen olisi kiellettyä. Kotona neljän seinän sisällä tapahtuviin asioihin ei oikein voi vaikuttaa.

  Islamin kieltäminen ei eroa juuri mitenkään siitä, että kielletään joku oikeistolainen järjestö tai moottoripyöräkerho.
   
 16. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Ero on iso. Oikeistolainen järjestö tai moottoripyöräkerho on verannollinen moskeijakuntaan tai lahkoon ja näiden kieltämisessä en näe ongelmaa jos syyllistyvät lainvastaiseen toimintaan.
   
 17. Hauki on kala

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2013
  Viestejä:
  364
  Tulee aina hassu fiilis, kun kuulee omia mielipiteitään idioottien suusta. Vastustan monikulttuurisuutta ja pidän etnisesti homogeemisia yhteiskuntia vakaampina kuin monikulttuurisia. Ruotsi on nyt hyvä esimerkki siitä kuinka kehitysmaiden ihmiset tuovat kehitysmaat mukanansa.

  Jotenkin en vain usko, että sosialismi on tähän mikään ratkaisu ja varsinkaan kansallissosialismi, joka oli täysin ihmisvihamielinen ja järjetön systeemi. Kuka nyt oikeasti tahtoo, että puolue päättää täysin siitä mitä mieltä sinä olet asioista ja tappaa sinut, jos erehdyt ajattelemaan väärin tai jos käy ilmi, että joku isovanhemmistasi sattui olemaan juutalainen uskoltaan.
   
 18. Hauki on kala

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2013
  Viestejä:
  364
  Tämä on jo jotenkin hassua. Jos natseja syrjitään heidän viiteryhmänsä perusteella niin se on rasismia? Jos pedifiileja ei kohdata yksilöinä vaan heitä syrjitään niin se on rasismia?
   
 19. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 326
  No aika lähelle tässä osapuolet pääsevät toisiaan. Salafismi on islamilainen sekti, joka ajaa ihan natsipuolueelle verrannollista meininkiä. Sinänsä on ihme jos tällaista ei kielletä, kun svl kielletään. Heille kuitenkin jopa ollaan pohdittu jättitontin lahjoittamista keskeltä Helsinkiä.
   
 20. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 120
  Suomen vastarintaliikkeen pitäisi kirjoittaa pyhä kirja ja rakentaa kirkko... ;)

  Sitten ne voisi vielä koko ajan vedota siihen, että nehän on vaan "maltillisia" natseja, eivätkä hyväksy natsiterrorismia...
   
  Viimeksi muokattu: 26.02.2018
 21. Inkvisiittori

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2014
  Viestejä:
  4 269
  Kertokaas asiantuntijat kuinka kielletty SVL on?
   
 22. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Aika paljon offtopiccia taas ketjussa vaikka pahin trolli juhog sai bannin. Mitäpä jos palataan taas aiheeseen eli mamujen rikoksiin joita tulee kokoajan enemmän ja enemmän. Irakilaisethan ovat esimerkiksi raiskauslistojen kärjessä.
   
  Viimeksi muokattu: 26.02.2018
 23. Kaaaapo

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2009
  Viestejä:
  2 494
  Mutta kuka sanoo, että pitäisi yhdistää uskonto alueelliseen syrjintään, kuten irakiliaisiin? Voidaanhan tuosta jättää kokonaan tuo alue/lähtömaa kuviosta pois. Näin ollen, tuletpa sitten Irakista, Somaliasta, Kiinasta tai Ruotsista, jos olet muslimi, niin ei kiitos. Näin ollen syrjittäisiin pelkän uskonnon perusteella, eikä rasismin määritelmä täyttyisi.
   
 24. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160

  Toivottavasti mahdollisimman moni. Vaikka Islam se ikävin yhdistävä tekijä onkin, on hiekkamaiden paskakulttuureissa muutenkin tänne sopimattomia piirteitä, ja se islamin noudatus eri asteella kuin muualla. Mieluummin vaikka 10 malesialaista muslimia kuin 1 irakilainen.
   
 25. hennpecked

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2012
  Viestejä:
  1 253
  Kokoomuksen ja Keskustan kunniavieras vainosi lapsiensa kanssa liikkunutta naista. Ensin jahtasi Myllyn kauppakeskuksessa. Myöhemmin ilmestyi autolla (veronmaksajien kustantamalla) perheen omakotitalon eteen.

  Oudosti tuijottava mies seurasi naista ja lapsia kauppakeskuksessa - ilmestyi myöhemmin perheen talon eteen
  http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201802262200772759_u0.shtml
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti