Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

 1. Bloodstained

  Rekisteröitynyt:
  24.08.2015
  Viestejä:
  680
  Ylipainoisien, lyhyt tukkaisten ja miestä vailla olevien naisien lisäksi myös homot usein puolustelevat heitä jostain syystä. Ehkäpä tarjonta lisääntyy ja kerrankin elämässään saa huomiota? Tässäkö tuli syy miksi tunteisiin käy niin rajusti, kuulutko jompaan kumpaan ryhmään?
   
  Viimeksi muokattu: 12.08.2017
 2. PhillyNott

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2013
  Viestejä:
  143
  Ei Suomeen edes pysty nykyään tunkeutumaan, koska taikasanan mainitseminen estää rajavartijoita tekemästä työtänsä. Tuntuu uskomattomalta, että kuka tahansa voi astella maahan ilman mitään dokumentteja, tietoa mistä ja miksi on tänne tulossa, ja ainoa vaihtoehto on muodostaa kunniakuja ja toivottaa tervetulleeksi. Ei nykyään ole enää tarvetta livahtaa minnekään, koska me olemme niin hienoja ihmisiä.

  Tuosta, ettei kukaan ole tullut luvatta, voi varmaan olla montaa mieltä. Ihminen, jonka ei ole todettu olevan suojelun tarpeessa, voi minusta tulkita tulleen maahan luvatta. Jos häntä ei saada poistettua maasta, hän myös oleskelee maassa luvatta.
   
 3. Hamstery Banned

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2017
  Viestejä:
  14
  Joo, hassua että meillä on inttipakko, kun Kelalle voi lampsia kuka tahansa ja armeija kantaa kassit. Ehkä inttitaidoista on hyötyä, kun kela menee kiinni veronmaksajien häivyttyä Itä-Aasiaan ja muslimikansainvaeltajat haluavat rähinöimällä kaffirien massit.
   
  Viimeksi muokattu: 12.08.2017
 4. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  4 691
  Onhan se niin jos tänne tulisi nättejä blondeja Ukrainasta tai tummia Aasiasta niin nopeasti unohtuisi suojelujen tarve. He olisivat vain hyväksikäytettyjä VHM;n takia.

  He jopa saattaisivat tarvita turvapaikkaa. Mutta eihän se käy.
   
  Viimeksi muokattu: 12.08.2017
 5. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  5 713
  Juuri se, mitä halusin sanoa. Kiitos.
   
 6. hillotolppa Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.08.2017
  Viestejä:
  18
  En tiedä mistä puhut, mutta jos tarkoitat täällä jostain syystä vaiennettuja keskusteluja venäläisistä maahanmuuttajista, niin millä tavalla on keskustelun sivuraiteille viemistä todeta venäläisten olevan suurin haittamaahanmuuttajaryhmä Suomessa? Kaipasit kunnon keskustelua? Vai tarkoitatko että kunnon maahanmuuttokeskustelua on vain tietyn uskonnon ja ihonvärin tekemisistä ja tekemittä jättämisestä öyhöttäminen? Aika sokeaa fanaattisuutta minun mielestäni sellainen.

  Raportoi ihan rauhassa, moderaattori sitten päättää onko asiallinen asiakeskustelu kiellettyä ja rasistinen vihaöyhötys ainoa sallittu keskustelumuoto tässä ketjussa.

  Altterointi ei ainakaan ole sallittua. Ei tässä ketjussa, eikä muuallakaan Murossa.
  - V10
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 13.08.2017
 7. Casual.M

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2008
  Viestejä:
  995
  Tiedän rikkovani lupaukseni siitä etten enää vastaisi sinulle, mutta eiköhän tässä ole tarpeeksi todistetta sille moderaattorille, joka sinut bännää.
   
 8. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  1 063
  Anna kun vastaan näiden puolesta:

  - Suomi on rikas maa
  - Valtion velka ei ole kuten tavallinen velka ja sitä voi ottaa lisää
  - Ihmisoikeudet > raha
  - Meillä on varaa karsia elintasostamme
  - Kiristetään verotusta
   
 9. Pumba

  Rekisteröitynyt:
  18.04.2006
  Viestejä:
  114
  Millä tavalla somalien vuosikymmeniä samana pysynyt 70- 90 % työttömyysaste hyödyttää Suomen taloutta? Luo työpaikkoja työvoima - ja sosiaalitoimistoon? Jos Somaliassa asuvilla somaleilla on Nokialla tarvittavaa osaamista, he ovat voineet hakea työperäistä olekelulupaa aivan samalla tavalla kuin japanilaiset, amerikkalaiset tai ketkä tahansa muut.
   
 10. Casual.M

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2008
  Viestejä:
  995
  Pitää kato antaa mahdollisuus, eihän sitä voi tietää kokeilematta jos vaikka somalissa #40178 onkin jossain mielen syvyyksissä piilossa yliälykkyyden siemen, mikä vain täytyy länsimaisin opein kaivaa esiin. Tätähän ainakin TaxiM:n mukaan täytyisi tehdä, jos ei kerta tuo aiempi veikkaukseni maailmanparannuksesta motiivina mennytkään oikein.
   
 11. Anselmi71

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2013
  Viestejä:
  213
  Eiköhän lopeteta tämäkin ketju Matti Vanhasen sanoihin 'Suomi kuuluu kaikille' . Lopetetaan samalla verojen maksaminen ja jokainen maksakoon itse elämisensä.
   
 12. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  651
  Mitäs vakavia sanktioita se Unkari on saanut kun on rasistisesti blokannut etelästä tulevat loiset piikkilanka-aidoilla?

  Tuli vaan mieleen ottaa esiin kun täällä on Taxim varoitellut että rasistit eivät tajua seurauksia jos kohtelemme paperitomia tulijoita huonosti. Onko se Unkari nyt katastrofin partaalla rajojen sulkemisen johdosta?
   
 13. Hamstery Banned

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2017
  Viestejä:
  14
  • 1.2 Turhien viestien kirjoittaminen on kiellettyä. 3.2 Keskustele asioista, älä toisista käyttäjistä.
  Unkari ei saanut kiitoksena rekkaiskuja, niin Taxim the kansanpetturi ei ole tyytyväinen.
   
 14. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  2 129
  Sori mut vaikka olet selvästi käyttänyt aikaa tähän fantasiaan niin en ole ylipainoinen, lyhyt tukkainen, miestä vailla oleva nainen enkä myöskään ole homo. Ikävä tuottaa pettymys :D
   
 15. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  2 129
  Hei herra not herra! Musta näyttää nyt siltä että sä et ihan taida ymmärtää sitä mitä rajavartijan työ on. Vedät mutulla että se olisi jotain "hänelle itselleen mutulla kelpaamattomien" ihmisten käännyttämistä aseella uhaten. En tiiä ootko suomalainen ja jos et oo niin saat anteeks. Jos taasen oot niin kun aihe kerran kiinnostaa sua niin tsemppaa nyt sen verran että perehdyt asiaan. Huomaat jännästi mitkä rajavartijan tehtävät ovat ja millaista lainsäädäntöä he työssään noudattavat. Loppuu tuo mutulla mussuttaminen kun ne velvoitteet ja lait tulevat selväksi.

  Ymmärrän kyllä et varmaan aio näin tehdä kuten olen aiemmin ennustanut / sanonut. Ressukat ei viitsi. On helpompaa itkeä sitä että heidän fantasiaansa ei noudateta kuin että oikeasti perehtyisi siihen mitä vastuut, velvollisuudet ja seuraamukset missäkin asiassa olisivat.

  Muille ihan asiallisesti tiivistettynä: Suomeen ei todellakaan ole helppo tunkeutua koska rajat ovat suht hyvin valvonnassa ja ainoa keino sinällään on ylittää raja virallisella rajanylityspisteellä suorasn viranomaisten syliin. Voi veljet kun ressukatkin ymmärtäisivät tämän ja lopettaisivat oman fantasiakuplansa lässytyksen.
   
 16. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  2 129
  Lopeta vaan jos ei oo selkärankaa siihen. Tai no tuolla moraalilla on vaikea uskoa sun vielä koskaan maksaneen tämän yhteiskunnan ylläpitämiseen senttiäkään enempää mitä sossusta tai kelasta itse nostat. Voin olla toki väärässäkin. Mut epäilen kun vedät tuota sossuelättien "en halua Suomeen enä ketään että mä saisin niille mahd.suunnattavat varat" -ulinaa. Enkä tarkota pahalla. Suomi ei kuulu kaikille sen enempää kuin mikään maa mut sä et kovin suomalaiselta vaikuta kun heität tuollasta legendaa. Kenen lie pussiin pelaat mutta et ainakaan Suomen. Keltaisen valtion?

  Nyt kamaan. Siltä varalta että oot vaan väärille urille eksynyt isänmaallinen niin tsemppaa vähän hei. Älä heikennä suomalaista yhteiskuntaa tuolla lässytyksellä vaan tue demokraattisesti valittua valtionjohtoa. Panosta siihen että ollaan yhteiskuntana vahva varsinkin tiettyjä tahoja vastaan. Älä unohdu lyhytkatseisesti johonkin mitä vuonna 2015 tapahtui kaikkialla Euroopassa vaan tee omalla panoksellasi Suomesta parempi osa kohta 2020- luvun Eurooppaa.
   
 17. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  2 129
  Vähän jäi lähteet uupumaan taas mut mitä väliä. It must be true because its in the internetz!
  Kamoon, nyt ei olla missään venäjän hollantilaisten "Suomi ensin" -mielenosoituksessa niin koita käyttäytyä kuten länsimaisessa demokratiassa kuuluu.

  Kysymys kuuluu siis että mitkä ovat olleet Unkarin velvoitteet kansainvälisesti tai vaikkapa EU:n kanssa sovittuna? Koska et ilmeisesti tiedä etkä viitsi selvittää niin tämäkin jää vain "en viitsi enkä välitä enkä osaa selvittää" -lässytykseksi vaikka ihan hyvin olisit jo voinut itse selvittää väitteidesi todenpitävyyden.

  Ehkä Unkari on tehnyt jotain väärää. Ehkä ei. Ehkä sille on ollut seuraamuksia tai ehkä ei Mä en tiedä mutta koska sä esität tuollaisen väitteen niin anna nyt jotai lähdettä siitä että siellä olisi rasistisesti toimittu ja selvitty siitä ilman "vakavia" sanktioita. Nyt ei edelleenkään olla missä hiekkalaatikolla eikä ryssien tai hollantilaisten "Suomi ensin" miekkarissa niin täällä ei ihan mikä tahansa oma keksintö mene läpi. Faktoja ei toki käy kiistäminen jos niitä löytyy niin sitä odotellessa.
   
 18. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  2 129
  Ja taas. Ootko päässyt ala-asteelta jo vai miks käyttäydyt kuin pikkulapsi? Pelkkää provosointia niin näyttää menneen tunteisiin. Nyt kaveri selkä suoraks ja ens kerralla jos oot eri mieltä niin anna parempi idea miten Suomen tai minkä ikinä valtion pussiin pelaatkaan niin pitäisi toimia. Tuollanen toisen keskustelijan kimppuun käyminen vaan paljastaa sen että mitään asiaa ei enää ollut mutta jotain pitäisi silti eri mieltä olevien hiljentämiseksi tehdä. Kunnon ISIS / ryssä meininkiä siis.

  Meillä Suomessa ei ole tapana hiljentää tai hyökätä muita kohtaan niin koita elää hei maassa maan tavalla ja maan lakien mukaan. Kävisin paljon mieluummin rakentavaa keskustelua jos sulla ois ykskin ajatus miten Suomi voisi paremmin.
   
 19. luiz

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2003
  Viestejä:
  4 740
  Onko jossain kielletty rakenteiden pystyttäminen rajalle? Maahan tulemisen rajoittaminen sinänsä ei ole mikään ongeelma, kun se tapahtuu schengen-sopimuksen raameissa, ja niin ovat esim. Ruotsi ja Tanska toimineet tehokkain tuloksin.
   
 20. luiz

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2003
  Viestejä:
  4 740
  Pakolaiskriisin aikana ylärajat paukkuivat siihen malliin useammassakin maassa, että rajanylityksiä alettiin schengen-sopimuksen puitteissa rajoittamaan, minkä myötä Suomessa tp-hakijoiden määrä on vakiintunut pakolaiskriisiä edeltävälle tasolle. Toimivat työkalut väkivirtojen rajoittamiseen ovat olemassa.
  Palautuksia tehdään rutiinilla ihan koko ajan.
  Kansainvälisen suojelun antaminen lähtee suojelua tarvitsevan tarpeesta saada suojaa.
  Lainaa on otettu rajusti vuodesta 2007 alkaneesta talouskriisistä lähtien. Valtionvelan ottamisen taustasyyt ovat ihan muualla kuin turvapaikanhakijoissa. Ja sellaisille tiedoksi, jotka eivät tänä vuonna uutisia ole seuranneet: Suomen talous vuodesta 2007 alkaneiden vaikeuksien jälkeen vihdoinkin kasvaa ja vauhdikkaasti.
   
 21. sranat

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  1 911
  https://yle.fi/uutiset/3-8487839
  Turvapaikanhakijat maksavat valtiolle lähes miljardin ensi vuonna(tämä oli arvio, joka maksoi enemmän)
  Suomen budjetti 2016: http://valtioneuvosto.fi/budjetti-2016
  http://dynamic.hs.fi/2015/budget2016/

  "Valtion nettolainanotto on 5,3 miljardia euroa. Valtio ottaa siis tänäkin vuonna uutta velkaa. Se johtuu siitä, että valtion tulot eivät riitä menoihin."
  Budjetti on koko kansalle noin 55 miljadia euroa, jos siitä syö noin 32 000 henkilöä miljardin, niin nopeaa valuisi Suomen vuosittainen budjetti alas, jos ei velkaa oteta.

  Tähän ei tarvi mitään rasismia tai muuta, mutta tuo on laskennallista faktaa. Sillä hinnalla mitä turvapaikanhakijoihin on kuluja tullut, niin laskennallisesti jos saman määrän kulututtaa kantasuomalaiseen, niin noin 3 miljoonaa suomalaista olisi tasa-arvoisessa tilanteesssa ja ne loput 2,5 miljoonaa ilman mitään rahaa.

  Eli suvaitsevaiset jotka on kiinnostunut kototuttamisesta, niin turha kinuta enempää, teidän pitää jo tuolla summalla saada kaikki ilman ongelmia kotoutettua, tai sitten tuota rahaa pitää leikata lisää.
  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2017
 22. esatikkanen

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2015
  Viestejä:
  470
  "Suomessa tp-hakijoiden määrä on vakiintunut pakolaiskriisiä edeltävälle tasolle. Toimivat työkalut väkivirtojen rajoittamiseen ovat olemassa."

  Taitaa edelleen tulla lähes tuplamäärä aikaisempiin vuosiin verrattuna. Tulijamäärät ovat pudonneet muiden maiden toimien johdosta, suomihan pitää edelleen rajat auki eikä ole tehnyt mitään mikä matu invaasion määrää rajoittaisi.

  N. 30-40 % taitaa saada oleskeluluvan , eli valtava rahamäärä menee turhan porukan usean vuoden kestittämiseen ja palautuslentoihin.
   
 23. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 096
  Siis ihanoitko sinä rasismia ja äärioikeisto vai mikä tän jutun pointti oli? Putinia ihailevat ryssätrollit voivat minun puolesta mennä Unkariin, siellä Putinin ihanointiin suhtaudutaan paljon suopeammin. Rasismi ja äärioikeisto ei kuulu eurooppalaisiin arvoin ja tämä on kyllä Unkarin johdolle kerrottu.
   
 24. sranat

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  1 911
  Zalasha Älä Lähde tähän, vesa taas tuli faktan jälkeen viemään keskustelua väärälle raiteelle.
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2017
 25. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 096
  Olemme siis samaa mieltä että Unkarin rasistisen jaa äärinationalistisen hallinon ihanoiminen on ihan älyvapaata touhua 2000-luvulla. Niin elistäpäivää kuin vain voi olla
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti