Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. sranat

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  2 104
  Yksi ratkaisu olisi islamia suurimpana uskotona pitävien maiden sekularisoituminen, ei Suomi myöskään toimisi, jos täällä hämäläiset, pohjalaiset ja vaikka stadilaiset keskenään verissä päin tappelisi, naljailu voi aina olla paikallaan, mutta kun "meidän on parempi kuin teidän" saa mittasuhteet, jossa toisia tapetaan, niin pitkään aikaan ei saada ratkaisua, jos he jätetään keskenään selvitteleen välejään.
  Joku islamin reformi olisi paikallaan, mutta ketkä sen tekee on eri asia.
   
  Viimeksi muokattu: 05.08.2017
 2. PK_

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2007
  Viestejä:
  387
  TaxiM:llä lennokasta läppää.

  "No kerro se huono puoli siinä, että sä menet sinne? Jos ite menisin niin mulla olis joku suunnitelma miten aion tulla siellä toimeen."
  "Vöyhkätään jostain islamisaatiosta vaikka Suomessa moni vetää kokonaisen ihmiselämän näkemättä yhtäkään hunnutettua ihmistä tai muuta siihen yhdistettyä asiaa."
  "Luulen, että tuo on se vääristynein luulo mikä jollakin juntilla kansanosalla Suomessa on että "ne vie mun tukieurot"."

  ..ja Pohjois-Korea sitä ja juntti sitä ja tätä.

  No kokeile mennä Uuteen-Seelantiin ja sano, että sulla on "suunnitelma" ja passi hukkui mereen. Varmasti toivottavat tervetulleeksi. Rajoja ja kansalaisten etuja valvotaan ihan syystä.

  Onko turhaa vouhkata islamisaatiosta jos vastaan tulee kadulla enemmän maahantulijoita kuin suomalaisia? Vielä pari vuotta sitten ei ollut näin. Helppo huudella jostain Lapin tunturilta kun ei ole nähnyt mitä on tapahtunut/tapahtumassa. Jos uskallat sanoa jotain niin olet rasisti.

  Niin ja tukieurot. Mistä kuvittelet tänne tulevien saavan elantonsa jos eivät käy töissä? Jos käyvät töissä niin keneltä luulet sen työpaikan olevan pois? Jos koulutetaan työhön ja opetetaan kieltä ja kulttuuria yms. niin keneltä se on pois? Taikaseinä takoo rahaa, työpaikkoja ja koulutusta 24/7 niin ei ole tietenkään keltään pois ja hymyssä suin voi maksaa jatkuvasti kasvavia veroja, että on suvaitsevainen ihminen.
   
 3. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Sä oot kyllä vissiin aika lailla mun vastakohta jos sulla tulee vastaan enemmän ulkomaalaisia ku suomalaisia ja "just nyt ku pari vuotta sitten ei ollu näin" :D Vaikee ottaa hei tosissaan ihmistä joka pistelee kiihkoissaan tuollasta settiä ja tappaa kyllä kaiken kiinnostuksen jutella sellasen ihmisen kanssa joka elää niin omissa pilvilinnoissaan. No, ei muistella pahalla silti, tsemiä sinne sun pilveen. Ihan aidosti! Toivottavasti joku kaunis aurinkoinen kesäpäivä pääset eroon siitä islamisaatiopelosta yms. vihasta mikä rajottaa sun elämää ja vääristää maailmankuvaa. Toivottavasti joku päivä pystyt vielä nauttimaan metsien hiljaisuudesta ja järvivesien liplattelusta. Pienistä asioista mitkä näyttää miten hyvin kaikki asiat täällä loppujen lopuks kuitenkin on. Enkä ihan oikeasti tarkoita tätä minään vittuiluna. Tulee vaan vähän harmi toisen puolesta jos se arki on vaan sitä että "kun nuo muut tulee tänne" tai "kun nuo muut tekee sitä tai tätä niin sen takia mun elämä ei oo niin hohdokasta ku musavideoissa MTV:llä". Sellastakin harmistunutta väkeä meillä täällä pyörii ja ne purkaa sitä ahdistustaan ja turhautuneisuuttaa sitten mihin ihmisryhmään vaan mikä olisi vielä "alempana" ja siten kyykytettävissä.

  Kunpa mä voisin tehdä jotain sellaisten auttamiseks. Jotain muuta kuin sitä että autan syrjimään muita tai kyykyttämään vielä heikommassa asemassa olevia, että näille autettaville tulis parempi mieli.

  Ja ei, en edelleenkään trollaa, en tarkota vittuilla. Että sinä joka tunnet tarvetta vastata tähän ajatukseen jollain vihapuheella niin kokeile hei vaikka vaan tällä kertaa jättää se vittuilu kirjottamatta ja mieti vaikka että millon oot viimeks käynyt täällä Suomessa kunnolla luonnossa. Ei sitä hektisessä elämänmenossa näin internet -aikana aina muista miten nättiä se on käydä vaikka joku luontopolku kävelemässä penskojen kanssa läpi. Mullakin menee välillä kuukausia työputkessa ja ressissä mut ne harvat hetket sitten rauhassa ja ressaamatta ulkona niin ne herättää :)
   
 4. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Suomen uutiset kirjoittaa välillä virkistyttävästi asioista, joista muu suomalainen media ei, tai kertoo yksityiskohtia, jotka media haluaa suomalaisilta mieluusti piilottaa.

  https://www.suomenuutiset.fi/italia...uksen-jarjestolle-toimintakielto-valimerella/

  Kommentteja perässä reilut kolmekymmentä ja arvatenkin keyvemmällä sensuurilinjalla kuin vaikkapa jonkun akkasen tms. aiheeseen liittyvissä jutuissa Hesarissa - joista voi olla aika varma, että Suomen rajat levällään -politiikan vastaiset kommentit poistetaan.

  Täällä myös aiheesta (samoin muistaakseni Hommaforumilla oli jotain keskustelua), perässä kansalaisten kommentteja:
  https://pt-media.org/2017/08/04/ita...aluksen-ja-antoi-toimintakiellon-valimerelle/
   
  Viimeksi muokattu: 05.08.2017
 5. Jurputin

  Rekisteröitynyt:
  22.05.2009
  Viestejä:
  98
  Onko isompikin puhdistus menossa? Molotohvin koktaili ja Veteraanin Iltahuuto poistettu juutuupista? Näin ainakin tänä aamuna koin, kun tuubi ehdotti vanhoja katseltuja videoita, Sattuuhan näitä katoamisia, mutta että molemmat samaan aikaan
   
 6. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Takkulaiset ilmoitelleet, mutta näköjään löytyvät useammasta linkistä. Maalaa, oikea hiiri ja googlesearch.
  Edit: jaa kun en tiedä mistä edes kyse, niin en ole varma. Ensimmäinen taitaa olla kokonainen CD, ja sain haulla siltä ilmeisesti joitakin yksittäisiä kappaleita.

  Laajat tekoälyttömyyspuhdistukset alkavat vasta piakkoin. Mallia haettu Venäjältä, Kiinasta, Iranista, Turkista ja Parhaasta-Koreasta.
  http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/y...en-kitkemiseen-tulokset-allistyttavia-6666731
   
  Viimeksi muokattu: 05.08.2017
 7. PK_

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2007
  Viestejä:
  387
  Faktat on taas vihapuhetta.. oikeastaan ei herättänyt mitään tarvetta vastata sulle kun et tiedä mistään mitään. Luonnossa tulee liikuttua paaaljon ja se onkin paikka, jossa turvislaumoja ei tule vastaan.
   
 8. testudo80

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  1 426
 9. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 296
  Kun ryssät yritti Suomen rajan yli niin menoa hidastettiin konekivääreillä. Suojavärin takia samaa ei voi tehdä näille maahantunkeutujille?
   
  Viimeksi muokattu: 07.08.2017
 10. testudo80

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  1 426
  No ketään ei tarvitse ampua. MUTTA luitko jutun läpi? Kun pääsee raja-aidan yli, siis siellä Afrikan päässä, niin voi anoa turvapaikkaa paikallisessa VOKissa. Nyt jos tuo Afrikan raja-aita ei pidä, niin siellä on näitä tulijoita jonossa ilmeisesti tuhansia. Libyassa pelkästään miljoona, Turkissa kaiketi 2,5 miljoonaa jne.

  Ei tälläinen touhu voi millään jatkua. Eurooppahan muuttuu Afrikan ja Lähi-Idän sekoitukseksi.
   
 11. jackcox

  Rekisteröitynyt:
  07.05.2016
  Viestejä:
  839
  Ei huolta. Väestörakenteen, globaalisaation etenemisen ja eurooppalaisen loikoilun vuoksi virta kääntyy toiseen suuntaan. Euroopasta lähdetään jo hyvin usein Kiinaan töihin - ajatus oli ennenkuulumaton vain parikymmentä vuotta sitten. Afrikassa on lähtenyt liikkeelle samankaltainen muutos kuin Kiinassa. Asiat tulevat muuttumaan hämmästyttävään tahtiin jatkossa.
   
 12. testudo80

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  1 426
  Jaa ... ketkä Euroopasta Kiinaan lähtevät? Suomalaiset työttömät, vai pelkästää hyvin koulutetut eurooppalaiset... no juu Kiinalla on jo nyt kova ote Afrikassa. Luulen että moni meistä tulee tottumaan näihin arabeihin, mutta siitä huolimatta olemme samalla tiellä kuin muualla Euroopassa.

  Mekin tulemme saamaan omat lähiömme joissa poliisin pitää olla varovainen, autoja palaa ja rikolliset vetävät showta. Tuntuu nyt huvittavalta, mutta tällä kehityksellä ehkä 20 vuoden kuluttua, tilanne voisi näyttää jo aivan toiselta. Nythän me näemme kuinka huonosti somalialaisten lapset ovat integroituneet Suomeen. Suorastaan surkeasti.
   
 13. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Mistä pojat se teidän niin pelkäämä islamisaatio tänne nyt tulee kun turvapaikanhakijoiden määrä on jo laskenut lähes koko kriisiä edeltävälle tasolle?

  • Ennen vuotta 2015 keskimäärin vajaat 4000 hakemusta vuodessa
  • Vuonna 2015 kriisin myötä yli 32000 hakemusta
  • Vuonna 2016 5600 hakemusta
  Lähde: http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005317913.html

  Ja edelleen me täällä Suomessa voidaan ihan hyvin. Jokaisella on edelleen uskonvapaus, täydet mahdollisuudet yrittää, tehdä työtä ja menestyä. Arki on tuttua ja turvallista tai no, perusjuopot ja alkoholi on sen verran haitaksi kuin ennenkin. Mitään islamistiaaltoa ei koskaan tullut eikä ole näköpiirissä jatkossakaan. Ja täytyy muistaa että nuo lukemat kertovat hakemusten määrän. Varsinaisia turvapaikkojahan on annettu hyvin pieni osa noinakin vuosina. Että pitäskö teidän pojjaat keksiä joku uusi asia mistä vauhkota kun tämä alkaa olla taputeltu?
   
  Viimeksi muokattu: 07.08.2017
 14. trumpetisti Banned

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2017
  Viestejä:
  66
  Tai sitten kääntää katse maahanmuuton järjettömyyteen yleensä, mutta eihän se onnistu noilta venäläistrolleilta, koska silloin pitäisi perata myös venäläistä/virolaista/romanialaista/liettualaista/latvialaista haittamaahanmuuttoa.
   
 15. fly

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2013
  Viestejä:
  2 803

  niin tai sitten ennakoida mistä kolmas aalto tulee kun ja jos välimeri saadaa tukittua, sieltä on kuitenkin parissa vuosikymmenessä tulossa kymmeniä ellei satoja miljoonia salskeata suklaa silmää

  https://www.google.fi/search?q=ruotsi+tanska+pakolaiset+2015+2016
  itse veikkaan lentoliikennettä ja rahtilaivojen käyttöönottoa
   
  Viimeksi muokattu: 08.08.2017
 16. trumpetisti Banned

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2017
  Viestejä:
  66
  Onko se Venäjä niin vaikea laittaa, aivan kuin sormia polttaisi kun se pitäisi kirjoittaa tuohon vai?
   
  Viimeksi muokattu: 08.08.2017
 17. fly

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2013
  Viestejä:
  2 803
  tämähän on uskon asia eikö? en usko että putin päästää kikkarapäitä tänne heikentämään meidän valtiota, toisin kuin jenkit, ryssät tykkää vahvoista naapureista
   
  Viimeksi muokattu: 08.08.2017
 18. trumpetisti Banned

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2017
  Viestejä:
  66
  Niin eikös näin ole jo tapahtunut vuonna 2016? Aivan ufojuttuja nuo lentokone ja rahtilaivahöpinät. Samoin kuin että Euroopan halki pääsisi lampsimaan vuoden 2015 massoja. Vai tykkää ryssät vahvoista naapureista, siksikö ne hyökkää tasaisin väliajoin naapurimaihin? Ei tiedä vaikka Putin haluaisi tehdä Suomesta itselleen kalifaatin jossa noudatetaan sharialakia Tsetshenian tapaan.
   
 19. linuxisnotunix

  Rekisteröitynyt:
  21.05.2014
  Viestejä:
  442
  Enemmän kaaosta Venäjä voisi varmaan aiheuttaa kuljettamalle tänne rajalle tuhansittain turvapaikanhakijoita, joka siltä varmaan onnistuisi. Ihmettelenkin miksei se sitä tee. Toki Venäjä ja venäläisetkin täällä vähän huolestuttavat. Kesällä olen pannut merkille, että välillä Lidl on ollut täynnä ryssiä täällä kyläpahasessa. Tullaanko venakot pelastamaan Suomestakin. Ukrainan jälkeen vasta heräsin olemaan NATO-jäsenyyden kannalla.
   
 20. fly

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2013
  Viestejä:
  2 803
  ainoastaan heikkoihin jotka on hakenut mukamas turvaa muista maista

  mitenniin ufojuttuja? lyödäänkö vetoa milloin esim espanjan rantaan ajautuu ensimmäinen täpötäyteen sullottu rahtialus
   
  Viimeksi muokattu: 08.08.2017
 21. siksiniksi Banned

  Rekisteröitynyt:
  19.06.2017
  Viestejä:
  112
  Aika kaukana Espanja Suomesta? Mutta ehkä ne flyn seuraavan skenaarion mukaan vuokraa Viking Linen ja Siljan paatit ja purjehtivat Katajanokalle?:D
   
 22. fly

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2013
  Viestejä:
  2 803
  niin se on italiakin, onko konttisatama skattalla?
   
  Viimeksi muokattu: 08.08.2017
 23. trumpetisti Banned

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2017
  Viestejä:
  66
  Aivan, järjetöntä vouhottaa jostain Italiasta ja Suomen länsirajasta kun meillä on itänaapurissa Venäjän kaltainen rosvodiktatuuri.
   
 24. fly

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2013
  Viestejä:
  2 803
  länsinaapurissa on suunnilleen suomen armeijan vahvuuden verran kikkarapäitä odottomassa ja raja kuulemma ainakin vielä sepposen selällään, mitenniin järjetöntä?
   
 25. trumpetisti Banned

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2017
  Viestejä:
  66
  Eipä ole kuulunut vuoden 2015 jälkeen mitään, viime vuonna turvapaikanhakijoita oli 5 600. Itärajan takana Venäjällä on 20 miljoonaa kikkarapää muslimia, eikö pelota?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti