Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 109
  Kysymys on mielestäni huonosti määritelty. Mitä tarkoittaa "kuinka monta voi tulla"? taloudellisen kestokyvyn rajaa, poliittisesti mahdollista rajaa, kuinka monta ideaalitilanteessa pitäisi tulla, vai jotain muuta?

  Samankaltaista on kysytty langassa aiemminkin, ja silloin vastasin että hyvä raja olisi laskennallisesti kaikista pakolaisista Suomelle väkiluvun tai BKT:n mukaan jyvitetty osuus. Mutta periaatteessa jos olisin diktaattori niin vaikka koko maailma saisi minun puolestani hakea Suomeen, turvapaikka sitten niille jotka sen oikeasti tarvitsevat, ja työpaikka niille jotka pystyvät itsensä elättämään. Kriteerit täyttävien hakijoiden lukumäärä tulee vastaan ennen talouden kestokyvyn rajoja.
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2017
 2. Anselmi71

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2013
  Viestejä:
  220
  Viimeksi muokattu: 12.06.2017
 3. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Luultavasti, ainakin joskus, ja myös teoriasta, että suuri nuorten ihmisten osuus ylipäätään (muidenkin kuin matujen), aiheuttaa yhteiskuntalevottomuuksia.

  Verkkouutiset (enpä tiijä, kehtaavatko muut mediat näin kiusallisesta asiasta mainitakaan Suomessa):
  http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/veitsinaiset-66540

  Ja "aasialainenhan" brittimedian käyttämänä tarkoittaa (varsinkin rikosuutisoinnissa - tai tässähän kyseessä oli muslimiterrorismi) yleensä lähi-itäläistä, afgaania tai vastaavaa. Kuitenkin kiusallista tällainen huomaaminen, ja varsinkin, että muut mediat asiasta raportoivat.

  Saksasta ollut juttua, että nämä puukottelut ja kirves- & vesuritemput olisivat lisääntyneet masiivisesti tph-vyöryn myötä, muttei ole tilastoja näppärästi saatavilla, niin palataan asiaan, kun sellaisia jossain näkyy.
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2017
 4. Tuulispää

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2014
  Viestejä:
  228
  Ongelma taitaa olla siinä, että kun 2 miljardia hakijaa, joilla ei kriteerit täyty, tulevat tänne pariksi vuodeksi odottelemaan hakemuksen käsittelyä, ja heille pitää maksaa asuminen ja safkat? Ja sit kun kielteinen päätös tulee, jäädään tänne silti
   
 5. Teepee1

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2014
  Viestejä:
  3 235
  Viimeksi muokattu: 12.06.2017
 6. tuskaapaatissa

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2015
  Viestejä:
  346
 7. Lipton

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  63
  On kyllä Marjaanalla semmoinen vauhti päällä RHC:ssa että taitaa jo ennen juhannusta joutua huilailemaan.
   
 8. Teepee1

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2014
  Viestejä:
  3 235
  Näin siinä käy. Marjaanan sekoaminen on alkanut aika mukavasti hajottaa tuota ryhmää olen aika varma että viimeisen vuorokauden aikana on poistunut yli 50 jäsentä. Alkaa mennä monessa ketjussa aikamoiseksi riitelemiseksi ja riidanhaastamiseksi keskustelut.
  On kyllä mielenkiintoista nähdä kuinka kauan menee ennkuin papin esimiehet kyllästyvät lopullisesti.
   
 9. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 109
  No miksi turvapaikkahakemusten käsittelyyn pitää mennä kaksi vuotta, ja miksei kielteisen päätöksen saaneita pystytä poistamaan? Miksi käsittelyä pitää odotella Suomessa, eikä esimerkiksi kotimaassaan?

  Kahta miljardia hakijaa ei tulisi vaikka Suomi sanoisi mitä, mutta ajatusleikkinä se ainakin paljastaa sen mitä vikaa Suomalaisessa turvapaikkakäytännössä on.
   
 10. Oriental

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2008
  Viestejä:
  848
  Turvapaikanhaku nyt on muutenkin aika omituinen asia.

  Perimmäinen/ainut syy turvapaikan tarpeeseen on näiden ihmisen omat kansalaiset/toverit.

  Joten miten sellaisia jotka ei tule edes oman maan&kansan kanssa toimeen voi tai pitäisi auttaa?

  Jos/kun ongelma on itse ihmiset(eikä esim luonto/eläimet) niin ongelma/ongelmat seuraa mukana minne ikinä nämä päätyykään

  Joten ainut looginen ratkaisu on hoitaa ongelmia ulkoapäin niin, että kyseiset kansat pysyy keskenään ja ongelmat ratkeaa tai sitten ei.

  Eli käytännössä pakolaisleirit lähtömaihin/lähelle + katsotaan ketkä osaa elää sovussa ja ne jotka vastustelee sopua esim typerien uskontojen takia = suljetaan leireihi ja sovussa elävät asumaan rauhassa.

  (Eli käytännössä kuten nytkin pommitetaan isis maan rakoon, mutta asia pitäisi hoitaa niin että kaikki moiseen mitenkään liittyvät poistetaan kuvioista = ne rauhalliset ja normaalit muslimit joista aina toitotetaan osaa sitten varmaan elää sovussa uskonlahkoista viis?)

  Jos on bileet sadassa talossa, joista kymmenessä on riitapukareita talo täysi, niin ratkeaano ongelmat

  A) siirtämällä joka taloon riitapukareita?
  B) eristämällä nämä esim putkaan/vankilaan ja rauhallisempia tilalle?

  Tätähän se on yksinkertaisuudessaan, tietyt kansat ei vaan kulttuurin/perinteidensä takia kykene elämään rauhallisesti/sivistyneesti ilman että elämä perustuu satuihin.
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2017
 11. tuskaapaatissa

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2015
  Viestejä:
  346
  Ehdoton suositukseni tälle forumille. Päivän kohokohtana Marjaana Toiviaisen syytökset mm. Hesaria ja YLEä kohtaan, joihin Kimmo Oksanen ja Jessikka Aro vastaavat tiukkaan sävyyn. Parasta tässä on se, että Toiviainen haastaa avoimesti riitaa käytännössä kaikille.
  EDIT:
  Marjaana Toiviainen
  "EHDOTUS TP-hakijoiden tukemiseksi, konkretiaa:

  - aloitetaan yleislakko tänään. Miten sellainen aloitetaan? Mä aloitan itse NYT. Mihin mun pitää ilmoittaa?! Pomolle?

  - järjestetään 20.6. hallituksen suohonlaulajaiset. Kaikki Suomessa asuvat ihmiset laulamaan Maamme, Finlandiaa, Chydeniusta, vapauden ja rauhan, oikeudenmukaisuuden lauluja Pikku-Parlamentille, kunnes hallitus eroaa. Osallistujille ilmaisia ämpäreitä tms.

  Voisko toimia?"
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2017
 12. Cutty

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2015
  Viestejä:
  1 621
  Nyt on kyllä parodiahorisontti ylitetty, kun hihhuli kritisoi toimittajia tutkivan journalismin eli tieteellisen toimintatavan puutteesta. Huutonaurua tuolle ämmälle jonka kriittinen ajattelu on hammaskeijuun uskovan 7-vuotiaan tasolla.
   
 13. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Finlandiahan on täysin nationalistinen biisi. Ryssät veti hernettä nenään kun ylioppilaat sitä hurmoksessa lauloi helsingissä, itsenäinen ja vapaa Suomi kiikarissa.
  Leinon hyvin isänmaalliset ja nationalistiset sanat yhdessä jannen mahtipontisen musiikin kanssa nostivat kansallistunnetta jonka ryssä yritti painaa alas.
   
 14. tuskaapaatissa

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2015
  Viestejä:
  346
  RHC-ryhmä on loistavaa viihdettä. Toiviainen tietenkin vetelee aivan omissa sfääreissään, mutta lähes samanlaista matskua löytyy vaikka muille jakaa.

  Jutut on siis tätä tasoa, jätetään nimi piiloon:

  "Bagdadiin pakkopalautettu ja sieltä edelleen toiseen maahan paennut "Ali" pyytää minua tapaamaan toisen negatiivisen saanutta ystäväänsä. Jotenkin todella surullista, että Ali koettaa sieltä "jostain" auttaa kaveria täällä Suomessa, jotta tämä ei kokisi samaa kohtaloa kuin Ali itse. Ystävien solidaarisuus toimii kauheista kokemuksista huolimatta - tai ehkä niiden lujittamana.

  Kun kysyn Alilta, onko hän kunnossa, hän ei vastaa tai vastaa jotain muuta. "Thanks for your support, tell my greetings to all good people in Finland." En siis tiedä, mikä hänen tilanteensa on nyt. Mutta ystävälle hän ei toivo samaa
  "


  No varmaan ihan hyvä, Sherlock, jos käy kirjeenvaihtoa kanssasi ja on taas jatkanut matkaansa pois Bagdadista? Toivottavasti nyt ei enää Suomeen yritä. Miksi näiden kuoliaaksihalaajatätien on pakko vetää nämä jutut aina sen Harlekiinisarja-filtterin läpi? Miksi ei voi vain sanoa, että "Hassan käännytettiin Suomesta ja palasi kotiseudulle, missä ei tunnu olevan mitään hätää, kun kerran kyselee kuulumisia Suomen tutuilta"?
   
 15. Teepee1

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2014
  Viestejä:
  3 235

  Oma suosikki :) Tosta lakosta vielä! Tajusin sen pointin! Jos me mennään kaikki lakkoon, niin valtio ei saa veroja: hallitus menee konkurssiin. Eikö se oo se idea!?
  Se että hallitukselta loppuu rahat, hallitus menee konkurssiin.

  on myös maininnut että diakonityöltä tai vastaavasta voi hakea sitten rahaa jos menee lakkoon ja ei saa palkkaa...

  Aivan huikeaa komedia tarjoileea Marjaana. Ja ryhmä senkuin pienenee.

  Se mikä tuossa oikeasti huolestuttaa on se että Marjaana kuvittelee ihan oikeasti että suurin osa suomalaisista on valmis ryhtymään yleislakkoon maahantulijoiden vuoksi.
  Se romahdus mikä tuollaisesta harhasta väistämättä tulee jossain vaiheessa voi olla Marjaanalle liian kova isku.
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2017
 16. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  669
  On tästä Halla-ahosta ja hänen puheenjohtajuudestaan yleisesti mitä mieltä tahansa, niin erityisesti tämä tapahtuma siivoa politiikkamme lähihistorian suurimman petoksen.

  Hetki hetkeltä näkyy selvemmin miten Timo Soini on lupautunut aikoinaan hallitusneuvotteluissa täydelliseksi sylikoiraksi, buudeliksi ja lakeijaksi vastikkeena ministerin paikasta. Keskusta ja kokoomus ovat saneet 38% äänisaaliilla hallita Suomea täydellisesti.

  Tuloksena ovat maakuntahallinto (keskustan vallan betonointi), valinnanvapaus (miljardien kansallisomaisuuden ja terveydenhoidon monopolin luovuttaminen ylikansallisille rahamiehillle) sekä melkein muun infrastukstuurin lahjoittaminen ylikansallisille rahamiehille (se bernerin kavallusyritys).

  Minä en edes keksi riittävän kovia haukkumasanoja, joilla Soinia voisi sättiä siten että ne eivät kuulosta liian laimeilta. mies on poliittisen lähihistorian suurin haiseva mätäpaise.
   
 17. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Linkkiä tai cappia näistä? Menee niin kovaa nyt tuo ryhmä, ettei sieltä löydä mitään, mistä on jo tunteja aikaa :D
   
 18. Ottakaa huomioon, että tytteli on mielenterveyskuntoutuja. Selittää suurelta osan tuon touhun. Samoin yhdessä kommentissa myöntää, että hänellä on yleensä huonoja ideoita ja joku voisi heittää parempia. Melko korkealla kyllä liitelee. Ihan järjettömiä juttuja tulee Marjaanalta ulos.
   
 19. tuskaapaatissa

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2015
  Viestejä:
  346
  Facessa Refugee Hospitality Club (Finland) ja sieltä Toiviaisen aloittama ketju eilen, aloitusviestinä

  "UUTISVINKIT:

  Uutisjutut kannattaa ilmoittaa seuraaviin: Long Play, Suomen Kuvalehti, Iltalehti, Etelä-Suomen Sanomat, Svenska YLE, Kirkko ja Kaupunki, HBL.

  Turha yrittää, taustoitus laiskaa, eivät tee tutkivaa: HS, suomenkielinen YLE, Iltasanomat.
  "  On melko sakeaa touhua tuolla. Eri ikäiset suomalaisnaiset itkevät turviksien perään. Sille lähipäivinä kuolleelle turviksellekin on järjestetty jonkinlainen muistotilaisuus luonnon helmassa. Osallistujat juuri näitä kaupunkien keskustoista tuttuja aikuisia irakilaismiehiä, pari naista ja sitten Toiviainen papinkaavussaan. Tällaisia kuvia katsoessa tulee toki mieleen, että surullista, kun nuori mies kuolee, mutta myös tyytyväisyyttä siihen, että olen eronnut kirkosta, enkä maksa pennin sadasosaakaan näiden toiviaisten touhuista.

  Ja siis onhan tuolla forumilla todella pimeitä kommentteja:

  "I have been thinking about one thing. Finland is importing a big group of (christian) workers from the Philippines at the same time as they refuse (muslim) workers from Afghanistan and Irak, already working in the country to get residence permit for work. Finland obviously needs more workers from avroad, but not everyone is good enough. Could this be a case for the discrimination ombudsman (whatever that is in english)? I would call this "the hidden muslim ban"."
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2017
 20. Bloodstained

  Rekisteröitynyt:
  24.08.2015
  Viestejä:
  777
  Aika erikoista, että monet muslimit ovat sanojensa mukaan kääntyneet kristityiksi ja sen perusteella hakevat turvapaikkaa koska muuten heitä vainotaan kotimaassaan. Tässähän se tulikin, että yhtään muslimia ei pidä ottaa koska ovat vaarallisia ei-muslimeita kohtaan. Miksi siis otamme heitä avosylin vastaan? Vesa? Muut suvakit?
   
 21. Cutty

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2015
  Viestejä:
  1 621
  Maahanmuuttokriitikoiden pitäisi alkaa kutsumaan itseään haittamaahanmuuttokriitikoiksi. Loppuis se vitun rasistin sössötys joka väliin.
   
 22. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Jep. Tai kehitysmaalaismaahanmuuttokriitikoksi. Ja jos tuostakin tulee sanomista, niin voi lieventää, että en minä nyt kaikkien kehitysmaalaisten tuloa kategorisesti vastusta, pääasia etteivät ole muslimeita tai afrikkalaisia. Sitten on kaikilla hyvä mieli, vassareillakin, eikös juu?
   
 23. laivanrakentaja

  Rekisteröitynyt:
  27.05.2007
  Viestejä:
  2 005
  Kutsuuko vastapuoli itseään rasismikriitikoiksi?
   
 24. ymppis

  Rekisteröitynyt:
  10.09.2010
  Viestejä:
  89
  Voi vittu ja kaikki jäljet tästä paskamyrskystä johtavat Soiniin. Saatana mikä äijä.
   
 25. ElenaFIN Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2017
  Viestejä:
  141
  Osaako kukaan sanoa, miksi RT:n kommentointi palstalla aika ajoin näkyy maininta valkoinen neekeri puhuttaessa Venäläisistä?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti