Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Raaka-Rane

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2010
  Viestejä:
  646
  Ja tälläistä paskaa pitäisi vielä vapaissa länsimaissa suvaita...
   
 2. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 199
  "Nainen ei saa kieltäytyä".. Ei taida palstan numufiileiltä ja järkifoobikoilta tulla vastalauseita tälle. Ja tätä paskaa annetaan saarnata, koska hyvesignalointi on kovaa huumetta ja asioiden sanominen suoraan on rasismusta.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. jackcox

  Rekisteröitynyt:
  07.05.2016
  Viestejä:
  839
  En viitsi videota katsoa, mutta ilmeisesti nainen ei saa kieltäytyä seksistä avioliitossa?

  Tuohan on suoraan Suomen lakia rikkovaa opetusta. Jos jossain järjestettäisiin koulutusta, jossa todettaisiin, että kadulla saa tappaa ihmisiä, niin olisiko se OK?

  Vai onko tuo ok vain sen vuoksi, että kyse on uskonnosta?
   
 5. PuskaRusakko Banned

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2016
  Viestejä:
  1 346
  Ryssätkin poisti perheväkivallan laistaan! Sama meno lähi-idässä kuin idässäkin. Nyanssi ero kaiketi.

  Lähi-idässä vedotaan uskontoon ja turpaan tulee jos ei anneta

  Ryssälässä tulee turpaan, jos ei anneta!

  Kumpi on sitten pahempi?
   
 6. juhog81

  Rekisteröitynyt:
  02.07.2016
  Viestejä:
  1 195
  Sananvapauden piiriin kuulunee myös omien näkemysten jakaminen siitä, milainen on hyvä avioliitto.

  Tietysti olisi toivottavaa, että esimerkiksi tuon esityksen yleisö saisi tavalla tai toisella kuulla perustelujen kera myös sen, mitkä kohdat eivät vastanneet länsimaisia arvoja.
   
 7. zZzzz

  Rekisteröitynyt:
  06.10.1999
  Viestejä:
  1 505
  ilmeisesti pidät tuollaista toimintaa vähemmän pahana kuin meidän muropakettilaisten huolestumisesta moisesta? ainakin olet täällä kritisoimassa meidän huolestumista erittäin kärkkäästi ja oikein hyperaktiivisesti, päinvastoin kuin muslimien keskuudessa. saanko siis kysyä, että mikä oikeasti on motiivisi pyöriä täällä: miksi, millä perusteella, olet enemmän huolissasi murojen näkemyksistä ja mielipiteistä kuin muslimien? etkai vain arvota nyt yhtä ihmisryhmää mielipiteinensä ja tekoinensa korkeammalle ja kritisoinnin yläpuolelle (muslimit) kuin toista (eli muroja)?
   
 8. HyrskynMyrskyn

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  3 049
  Säikeen nimi: Kulttuurin rikastuminen.
  Jos tänne tulee jostain kulttuurista/uskonnosta edustajia se rikastuu oletettavasti ja muuttuu pikkuhiljaa siihen suuntaan mistä väki tulee kuten oletettavaa on.

  Islam jos on yliedustettuna se lisää islamilaista kulttuuria uskontoo ja käytäntöjä. Jos tulee muslimimiehiä se tarkoittaa, että edustaa enempi sen kulttuurin ja uskonnon miehistä puolta.

  Jos taas latinomaista tulisi ihmisiä esim. Naisia leveine lantioineen se lisäisi sellaista kulttuuria ja varmaan ulkonäköä ympäristöön.

  Kulttuurin jos halutaan rikastuvan niin annetaan eri kulttuureista ihmisten tulla eritoten elättämällä heidät.
  Kulttuurin hyvät ja huonot puolet on nieltävä ja huonoista voidaan rangaista muttei se estä ja poista niitä.
  Kun kulttuuri on yliedustettu se määrää laitkin.

  Jos suomalaiset tai muu vastaava kulttuuri vyöryisi lähi-itäiseen maahan sekin muuttaisi kulttuuria ja rangaistuksiakin tulisi ja se on oilein. Eikös me haeta tasa-arvoo arvon suvakit?

  Eli jollet halua kulttuuria x ja sen lieveilmiöitä elä ruoki (roudaa niitä ja kustanna niiden oloa)
  Ne kellä rahaa on tai ammattitaitoo harvemmin ongelmia tekevät laajemmin, koska rikkaus ja äly ei ole niin suurilukuista. :D
   
 9. mitsune

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2011
  Viestejä:
  318
  No tässä just on hyvin tiivistetty Suomen ongelmat. Niillä kellä on rahaa ja älyä niin tuskin tulevat tänne. No, puhdas luonto, turvallisuus ja suht hyvä koulutus voivat olla vetovoimatekijöitä joillekkin. Sitten on pakko ottaa keitä vaan, väestörakennetta korjaamaan. Nämä puolestaan yleensä ainakin lyhyellä aikavälillä nakertavat edellämainittuja vetovoimatekijöitä. Jos tämä spiraali jatkuu, tulos on usein katastrofi. Useassa sosialisti/kommunistisesa valtiossa näin on käynyt, kun fiksut ovat tajunneet lähteä.

  Hyvinvointivaltio ei ole ikinä kestänyt eikä kestä avoimia rajoja.
   
 10. rehu

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2003
  Viestejä:
  2 772
  Tosta naisten 'oikeuksista' valottavasta esityksestä jäi kyllä itteäni hihityttämään kohta: "Mies, joka raataa, menee aamulla töihin ja tulee illalla väsyneenä kotiin."
  Valheelekko koko islami perustuu vai? En ole kenenkään tänne loisimaan päästetyn mihkään raatamaan tulleen.
   
 11. Jupiter

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2016
  Viestejä:
  752
  Ehkäpä islamiin kannattaisi suhtautua aikidon periaatteella ja mukautua muutoksiin. Suomalainen mies käytännössä voisi solariumin kautta kääntyä muslimiksi ja ottaa kämppään (kantasuomalaisia) suvakkimuslimieukkoja = profit.

  Kuvitelkaa etujen määrää. Oletan että useampi tyttöystävä ei ole haram tuossa skenaariossa :D
   
 12. zZzzz

  Rekisteröitynyt:
  06.10.1999
  Viestejä:
  1 505
  tällaista on varmaan ihan vitsikkään "hauskaa" (ja ennenkaikkea turvallista) tulla esittelemään tänne muroille, mutta koitappa mennä muslimifoorumille ehdottelemaan heitä mukautumaan meikäläiseen elämänmenoon.. ainiin, eihän se sellainen sovi. saa pian rassisti-leiman lisäksi fatwan imaamilta. joten parempi se vain on sittenkin naureskella murojen kustannuksella ja pokkuroida Aavikon Arvovieraita.
   
 13. Jupiter

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2016
  Viestejä:
  752
  Toki olen ehdotellut muslimifoorumilla tuollaisia asioita ja monia muitakin. Ihan hyvässä hengessä siellä on näitä asioita pyöritelty :)

  (siis live keskustelufoorumilla, kasvotusten muslimimiesten kanssa)
   
 14. zZzzz

  Rekisteröitynyt:
  06.10.1999
  Viestejä:
  1 505
  ovat naureskelleet kanssasi muhammed-piirroksille?
   
 15. Jupiter

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2016
  Viestejä:
  752
  Suurinpiirtein ja yksi niistä oli kännissä :D
   
 16. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Varmaan samalla tavalla kun täällä naureskellaan rasismi-keskustelulle :rolleyes:

  Kai sanoit että hän romuttaa muslimien uskottavuuden islamfoobikoiden silmissä
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2017
 17. Jupiter

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2016
  Viestejä:
  752
  Ei tullut mieleen sanoa tuota, mutta olin kyllä jossain määrin huolestunut hänen työpaikanssa puolesta, koska oltiin puolin ja toisin työajalla. (kerrottakoon, että kyseessä oli parikymppinen somaliasta kotoisin oleva mies, jolla venähtänyt after partyt tooodella pitkäksi)
   
 18. zZzzz

  Rekisteröitynyt:
  06.10.1999
  Viestejä:
  1 505
  olen valmis muuttumaan täydeksi suvakiksi, kun postaat tähän thriidiin videon, jossa:

  1) esität muslimimiehille kritiikkiä islamia kohtaan (esim tanskan muslimidokkarin setit) ja he ovat kanssasi samaa mieltä että kyseessä on ongelma, ja myöntävät vielä että hyväksyvät täysin ateistit, homot ja islamista eroavat, sekä naisten vapauden päättää hunnun käytöstä tai naida ei-muslimimies, SEKÄ

  2)esittelet näille samoille muslimimiehelle tämän jälkeen vielä netistä löytyviä muhammed-pilapiirroksia ja he naureskelevat sulassa sovussa kanssasi fundamentalistimuslimien typeryydelle.

  ^ tämän kaiken pitäisi ilmeisesti olla sulle helppoa, kun kerta kokemusta on ja näin on tapahtunut aiemminkin! ajattele, voisit muuttaa varmasti monen käsitystä keskivertomuslimeista!

  luotettavuuden vuoksi otannan täytyy toki olla vähintään 20 eri muslimimiestä eri tilanteissa, ja näistä vähintään 2 imaamia.

  jostain kumman syystä en pidätä hengitystä odotellessani moista videota.. :psmoke:
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2017
 19. Jupiter

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2016
  Viestejä:
  752
  Imaamit poislukien tuollaisen skenaarion järjestäminen ei olisi edes vaikeaa :kahvi:
   
 20. zZzzz

  Rekisteröitynyt:
  06.10.1999
  Viestejä:
  1 505
  no en ala täyssuvakiksi, mutta lupaan huomattavasti tarkistaa kantojani, jos toteutat tuon "skenaarion" 20:lla ehdalla muslimilla (joista ei yksikään imaami), jotka esittäytyvät oikeine nimineen ja kasvoineen videolla ja tunnustavat uskovansa allahiin mutta että ovat sitä mieltä että vanhoilliset tavat on syytä hylätä ja vaihtaa länsimaisiin normeihin. milloin siis näemme videon?
   
 21. Jupiter

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2016
  Viestejä:
  752
  Heti kun olen saanut tuon 20 kpl täyteen :psmoke:
   
 22. zZzzz

  Rekisteröitynyt:
  06.10.1999
  Viestejä:
  1 505
  avaa toki hieman millaisesti aikajänteestä puhumme, olet nyt kuitenkin useamman kerran toistanut että "helppo skenaario toteuttaa!". ja tosiaan, 20 eri random muslimijamppaa jossain muslimien omissa tilaisuuksissa ja itäkeskuksessa/vastaavassa katugalluppina, eli ei ketään tuttujasi/puolituttujasi/työkavereitasi.

  PS. oletko muuten itse muslimi, uskotko allahiin?
   
 23. IT-alanMies

  Rekisteröitynyt:
  21.06.2016
  Viestejä:
  27
  Sairasta toi "Nainen ei saa kieltäytyä" höpinä. Tosin ei ole pelkästään muslimien mantra vaan kyllä samaa paskaa jauhavat fundamentaalikristityt, kuten jehovat. Tosin se ei tee tuon asian saarnaamisesta yhtään hyväksyttävämpää.
   
 24. Jupiter

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2016
  Viestejä:
  752
  Uskoni on oma asiani :D Ja ehdot on jo määritelty. Joka postauksella laitat lisää ehtoja :D Mennään niillä säännöillä kuten aiemmin sovittu :) Katsoo nyt miten aikataulut osuu yksiin. Skenaario on helppo toteuttaa, mutta mistään tietystä ajallisesta nopeusennätyksestä tässä ei ole puhuttu ;)
   
 25. zZzzz

  Rekisteröitynyt:
  06.10.1999
  Viestejä:
  1 505
  kuules, alun perinhän oli puhetta 2:desta imaamista, mutta annoin jo tässä asiassa periksi - ehtoja ei siis ole "tullut lisää joka viestillä" vaan päin vastoin vähennetty. muutenkin pitäisi olla ihan päivänselvää, että kaveriporukan kesken jos puuhaat, ei hommassa ole mitään järkeä vaan alusta asti tarkoitukseni on tietää miten RANDOM keskivertomuslimit reagoi (eli juuri katugallup tyyliin itiksessä), täsmensin vain tätä koska tuli mieleeni että et ehkä ihan hiffaa mitä eroa on tehdä reaktiotutkimus 1) satunnaisille vastaantulijoille (järkevää) 2) kavereille ja kaverinkavereille (ei järkevää ja biasoitunutta). eli onko tämä maalaisjärkinen selvennys sulle nyt sitten joku ongelma? mitä aikaan puolestaan tulee, niin olisi ihan kiva tietää, että meneekö projektiin mielestäsi todennäköisesti luokkaa 2 viikkoa - 2 kuukautta - puoli vuotta..?
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2017
 26. Jupiter

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2016
  Viestejä:
  752
  20 kpl otannalla kaipaat "tutkimustulosta keskivertomuslimeista" :D Höhö. Taidat olla huumorimiehiä tai sitten tutkimusmenetelmäsi kaipaavat hiomista. Ehdot tehtiin jo aiemmin ja minä saan itse päättää ketä haastattelen, koska tässä ei tosiaan ole kyse mistään tutkimuksesta :) (ellet sinä sitten rehellisesti luule, että keskivertomuslimeista saadaan pätevää tietoa kuvaamallasi tavalla :D )

  Pari viikkoa, pari kuukautta, katsoo nyt :) Ja kysehän oli nimenomaan keskustelufoorumin osallistujista, joten heitä myös haastatellaan :D
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti