Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

 1. Saan Koneri Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2012
  Viestejä:
  1 888
  http://www.aamulehti.fi/kotimaa/tur...orkeasta-raiskauksesta-pirkanmaalla-24183390/

  http://www.turkulainen.fi/artikkeli...n-halisissa-ulkomaalaistaustaisten-ryhma-iski

  http://m.mtv.fi/uutiset/rikos/artik...ulussa-epaillyt-ulkomaalaistaustaisia/6251834

  @yks-vesa-vaan voisi nyt tulla kertomaan miksi näin on käynyt ja onko tämä yksittäistapaus x3 eli kolmoistapaus.
  Koska vesa niin kovasti kehuu ja puolustelee matuja niin lupaatko maksaa kaikille matujen uhreille saman summan kuin oikeuden määräämät korvaukset vai oletko pelkkä leukoja louskuttava kakkahousu.
   
 2. Berzza

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2013
  Viestejä:
  738
  Eikun vaan kysymystä Swecolle, ovatko sitä mieltä, että suomalaiset tulisi kaikki raiskata ja siinä ei ole mitään väärää. Samalla voi heittää viestiä Swecon asiakkaille, että mitä mieltä ovat tämmöisestä.
   
 3. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 572
  Seksuaalinen hätätilanne. "Balls is very big".
  Partalapset on partalapsia. Eiköhän se siitä, kun tuomari heristää vähän sormea, että soo soo partalapsukaiset. Mutta vika on myös Suomalaisessa yhteiskunnassamme, koska emme ymmärrä tätä seksuaalista hätätilannetta. Täytyy ymmärtää että "balls is very big" on todellinen ongelma uusille kunniavieraillemme lähi-idästä ja Afrikasta.

   
  Viimeksi muokattu: 04.01.2017
 4. PuskaRusakko Banned

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2016
  Viestejä:
  1 346
  Menisivät Venäjälle. Siellä kaikki naiset ovat aina reidet levällään. Vai mitä Julla?

  Vai oliko ne Virossa olevat iivanan naikkoset?

  Voisi sanoa, että nykyaikainen venäläinen ruletti on tutustua ryssien naisiin. Ei koskaan tiedä mitä kaikkia tauteja saa lahjaksi!

  Tällä offtopic-trollailulla PuskaRusakko tienasi kolmen päivän bannit.
  - Mode
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2017
 5. PuskaRusakko Banned

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2016
  Viestejä:
  1 346
  Jokos tämä oli täällä!

  Epäilty teko on tapahtunut Pirkanmaalla lokakuussa kerrostalon pihalla kunnassa tai kaupungissa, jota poliisi ei suostu kertomaan.

  Juusuf Muhamed Abbud (010194-) on vangittu todennäköisin syin epäiltynä törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
   
 6. hennpecked

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2012
  Viestejä:
  1 253
  Oho, nytkö aukesi pandoran lipas.

  Siinä vaiheessa kun nämä kahta kättä heittäen maahan tulleet sosiaaliturvapakolaiset alkavat puskaraiskata pihalla leikkiviä pikkutyttöjä, niin voi useammalla suomalaisella kipata kelkka nurin.

  Minä en enää välitä mistään sakkotuomiosta enkä mistään muustakaan kansankiihotussyytteestä. Tämä maa on menossa niin päin helvettiä, että sakkotuomiot tai pieni istuminenkaan ei tunnu enää miltään.
   
 7. Jariia

  Rekisteröitynyt:
  04.03.2012
  Viestejä:
  644
  Viimeksi muokattu: 05.01.2017
 8. Paarmantappaja2017

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2017
  Viestejä:
  7
  Nämä jatkuvat tapahtumat eivät yllätä, valkoisia kohtaan osoitetusta rasismista on tehty trendi jota jopa valkoiset ovat alkaneet kannattaa nyt olisi hyvä hetki siis ravistella itseään, puolustettava itseään ja lähimmäisiään - sen pitäisi tulla kyllä luonnostaan, totuuden pitää vain päästä tällä tavalla julki, ja kuluneiden valheiden puhdistua pois kun taas totuus se ei pala tulessakaan :)

  Donald trump ei ole mikään valkoisten pelastaja, mutta on hyvä että hänen valintansa suututtaa ihmisiä tälläinen konflikti aiheuttaa sen että hyssyttelyä on vaikeampi jatkaa.

  Kun nyt vaan Suomi havahtuisi tähän multikulturalismin köyhyyteen ja karmeuteen, ennenkuin se kaaos on jo täällä niin yleistä että kahlaamme siinä korvia myöten unelmat on unelmia mutta todellisuus täytyy kohdata.

  Sitäpaitsi todellinen multikultuurinen maailma ei ole sekoitus kaikkia kulttuureita yhdessä maassa, vaan juuri se on rikkautta että jokaisessa maassa voi olla oma etninen enemmistönsä ja oma eksoottinen kulttuurinsa.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2017
 9. sammy123

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2010
  Viestejä:
  226
  Ruotsin maahanmuuttoviraston sisäinen raportti paljastaa: kaaos palautuslennolla

  "Vankeinhuoltolaitoksen tiedottajan Viveca Hilbertin mukaan palautuslennoilla ei yleensä ole näin montaa palautettavaa."

  11 palautettavaa, 28 vartijaa. Varmaan edullista?

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201701052200049730_ul.shtml
   
 10. notareal

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2008
  Viestejä:
  4 461
  Suojelupoliisi ja Suomen ulkoministeriö tekevät turvaselvityksen suurmoskeijan taustoista. Moskeijan rahoittajana Bahrain yms.
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/201701052200049749_uu.shtml
   
 11. tuskaapaatissa

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2015
  Viestejä:
  411
  "karkotettu afganistanilainen kertoo lentomatkan olleen pyörryttävä. Hän kertoo monien karkotettujen tulleen kahlituiksi ja olleen peloissaan."

  "Lisäksi naispuolisia vartijoita uhkailtiin seksuaalisesti."

  - En väitä, että länsimainen ongelmanratkaisutaito vs afganistanilainen ongelmanratkaisutaito kääntyisi länsimaisen hyväksi, mutta joku voisi ajatella niin. Hauskinta tässäkin uutisessa on kuitenkin se, että ruotsalaiset kuskaavat näitä rettelöiviä afganistanilaisrikollisia ja juhlapaikanhakijoita omaan laskuunsa ja lentokoneellakin lennetään Kabuliin 13 hengen takia.  "Nuoret, turhautuneet miehet, jotka eivät näe mitään toivoa, ovat kaikkein vaarallisimpia. Heidät voidaan houkutella äärijärjestöjen pariin. Tiedämme, että Isis pyrkii saamaan jalansijaa Afganistanissa, järjestön tiedotuspäällikkö Björn Lindh kertoo."

  - Onneksi Ruotsissa asuvia lähi-itäläisiä ei houkutella ISISiin, joten tällä verukkeella on hyvä siirtää koko Lähi-idän nuori miesväestö Ruotsiin.
   
 12. Legokuppias

  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Viestejä:
  121
  Joku pamautti auton tuolla Turkissa. Ihan kyllä rajoilla jaksaako nämä Turkin jysäyttelyt enää kiinnostaa pätkääkään. Yksi poliisi ja yksi lakimies kuoli, tusina haavoittui. PKK oletettavasti asialla.
   
 13. Saturnus

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2016
  Viestejä:
  66
  Kaikista eniten huvittaa Ruotsin vittuilu Israelille, varsinkin se retoriikka: "totta kai he kapinoivat, koska te alistatte heitä, muslimit vähemmistö, rasismi jne..." Nyt hurreilla on oma ikioma Gaza Malmössä ja kohta vähän joka paikassa. Selitä siinä niitä pilipali-teorioita. Harvoin saanut nauraa näin makeasti.
   
 14. Legokuppias

  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Viestejä:
  121
  Gee.
  Poliisi epäilee: Parinkymmenen ulkomaalaistaustaisen joukko pahoinpiteli siskoksia Turussa
  Turkulainen-lehti on haastatellut tyttöjen äitiä, jonka mukaan pahoinpitelijöiden joukossa oli aikuisia ihmisiä.
  Lehden mukaan tyttöjä potkittiin eri puolille vartaloa. Lisäksi heidän päälleen syljettiin ja heitä uhattiin lehden mukaan muun muassa raiskauksilla.
  http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/art...joukko-pahoinpiteli-siskoksia-turussa/6253444
   
 15. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 572
  Turkulaisen uutinen
  http://www.turkulainen.fi/artikkeli...n-halisissa-ulkomaalaistaustaisten-ryhma-iski
  Kaksi alaikäistä tyttöä pahoinpideltiin Halisissa – ulkomaalaistaustaisten ryhmä iski kimppuun
  Kahden alaikäisen tytön epäilleen joutuneen ulkomaalaistaustaisen joukon pahoinpitelemäksi uudenvuodenaattoiltana. Kolme tyttöä käveli kello kymmenen aikoihin illalla Paavinkadulla, kun heitä vastaan tullut tyttö ryhtyi nimittelemään näitä. Pian vastapäiseltä koulun pihalta tuli parinkymmenen hengen joukko. Tyttöjä potkittiin kiinni pitäen eri puolille vartaloa ja heidän päälleen syljettiin. Heitä uhattiin myös raiskauksilla ja alapään repimisellä.

  Tyttöjen äidin mukaan mukana pahoinpitelyssä oli aikuisiakin ihmisiä.

  – Toinen tyttäristäni sai lopulta riuhtaistua itsensä miehen otteesta, ja he lähtivät juoksemaan karkuun. Hänellä oli myös kännykkä auki, ja kuulin tappelun äänet koko ajan itse.

  Tytöt pääsivät piiloutumaan läheiseen puskaan, kunnes poliisit tulivat paikalle.

  Lounais-Suomen poliisi vahvistaa, että tapahtumasta on tehty rikosilmoitus.

  Vaikka tytöt välttyivät vakavimmilta vammoilta, on perhe järkyttynyt tapahtumista. Äidin mukaan edessä on nyt kriisiterapia ja koulunvaihto.

   
 16. James_P Banned

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2013
  Viestejä:
  1 093
 17. susiruma

  Rekisteröitynyt:
  22.09.2009
  Viestejä:
  106
 18. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  Onko Suomen historiassa yhtä ainutta suomalaisten tekemää rikosta, jossa parikymmentä miestä saartaa alaikäiset tytöt, pahoinpitelee ja sylkee näiden päälle, ja uhkaa raiskauksella? Yksi ainut esimerkki tällaisesta riittää, kiitos.

  Suomi Finland 100v, eli kai tämä kuuluu "suomalaisuuden uudelleenmäärittelyyn" jonka esitelmöimiseen rahoitustakin saatiin. Tai tietty jos näiden puolustelijat nyt sattuvat edes tämän sadan vuoden ajalta löytämään edes yhden ainoan vastaavan keissin, jonka suomalaiset ovat toteuttaneet, niin kai se pitää hyväksyä että tämä on aina ollut osa kansallista identiteettiämme, miesjoukolla ahdistella, pahoinpidellä ja uhata työttölapsia.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2017
 19. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 572
  Rasmuksen keskustelun aloitus.

  [​IMG]
   
 20. Saturnus

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2016
  Viestejä:
  66
  Aivan, mitään vihapuhetta ei ole olemassakaan. Horinan ainoa tarkoitus on estää ihmisiä sanomasta ääneen totuutta. Ja totuus on: islam on väkivaltainen ja takapajuinen uskonto, joka alistaa naisia ja viis veisaa ihmisoikeuksista. Jos se pääsee valtaan, tulos on aina ISIS. Vieläkin huvittaa Hämeen-Anttilan hermostunut olemus, ja toteamus:" tämä on vain yksittäistapaus, oikeasti islam on rauhanuskonto." Ja sitähän sitä tolkutettiin, tosin ennen oli aloitettu jo rasisti-kampanja, kun ei oltu täysin varmoja, että täysin absurdit väitteet menisi läpi. Ja eihän ne menneet, mistä osoitus kaikkien foorumien kommenttiosioiden yhtäkkinen katoaminen. Hesari tosin vielä yrittää, mutta on keksinyt piilotella räikeimmäit propagandakirjoituksensa kommenttien ulottumattomiin, tai luottaa sensuuriin. Mutta, joka tapauksessa, kun kansa ei muuten uskonut, piti laittaa kovemmat otteet ja islamin kritisoiminen kriminalisoitiin. On siis "rasismia" ja "vihapuhetta" sanoa mitään negatiivista islamista ja muslimeista. Muita saa kyllä parjata niin paljon kuin sielu sietää, heittää vaikka palopommin synagogaan ja poliisi vain taputtaa selkään.

  Toisin kuin aluksi kuvittelin, touhu on vanhempaa perua kuin Ruotsin päätös muuttua monikulttuuriseksi maaksi. Monikulttuurisuus idea lähtee Frankfurtin koulukunnasta, joka tajusi vähitellen ettei Euroopassa ja USAssa tule mitään luokkasotaa. Frankfurtin koulukunta oli umpisosialistinen, vihasi kapitalismia ja demokratiaa ihan periaatteesta. Se halusi vallankumouksen Pohjois-Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin ja keksi nerokkaan tavan: se käytti täysin pätevää väitettä kolonialismista ja Yhdysvaltojen eteläosien orjuudesta, jonka mukaan länsimaat ja Yhdysvallat ovat rikastuneet, ja jota kukaan ei voinut kieltää, mutta nyt Frankfurtin koulukunta vain ulotti syytöksen koskemaan valkoista miestä ylipäätään. Valkoinen mies on luonut länsimaisen demokratian ja kapitalismin ylläpitääkseen rasistista ylivaltaa, jossa kukaan muu ei voi pärjätä, koska ongelmat ovat itse systeemissä. Valkoinen mies on siis pahuuden ruumiillistuma, ja vain hän voi olla rasistinen ja naisia alistava, ei kukaan muu. Varsinainen patriarkaalinen piru. Ainoa hyvä valkoinen mies on sellainen, joka vihaa itseään, edes homous ei itsessään riitä, kuten Yiannopolouksen kohdalla olemme nähneet. Kaikki muut etnisyydet, naiset ja eri toten muslimit on päästetty synneistä, juuri tämän vallitsevan rakenteen takia.

  Monikulttuurinen yhteiskunta on siis valhe, sellaista ei ole koskaan ollut edes tarkoitus rakentaa. Se on eräänlainen välivaihe, jossa vasemmiston ystävät, eli muslimit ja afrikkalaiset pikkuhiljaa syrjäyttävät valkoisen miehen. Tarkoitus on siis hävittää kapitalismi ja länsimainen demokratia ja luoda uusi uljas yhteiskunta, kai juuri tämä "Unelma", josta ainakaan minä en tiedä, mitä se pitää sisällään. Uskon, että se on vain sekava nippu näiden vajukkien yleistä höpinää: jonkinlainen vaihtotalousviritelmä, valtava julkinen sektori, ilmainen tämä ja se, etno sitä ja tätä, kieltolaki sille ja tuolle. Visiolle voi nauraa, mutta eräälle ei - vihalle valkoista miestä kohtaan. Se on patologista ja pelottavan määrätietoista.

  Ne, jotka ovat laittamassa minulle foliohattua päähän, kehotan tutustumaan Anne Marie Watersin, Sam Harrisin, Milos Yiannopolouksen, Jordan Petersin, Ben Shapiron, Steven Pinkerin, Christopher Hitchensin ja lukuisten muiden luentoihin ja debatteihin.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2017
 21. klmake

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2001
  Viestejä:
  119
  Vuonna 1918 kansalaissodan jälkimainingeissa näin on saattanut käydä. Varmaksi en osaa sanoa, kun en sattuneesta syystä ollut paikalla.
   
 22. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
  Tämähän on se arabialainen "taharrush gamea"- leikki, joka vastaa lähinnä kotimaista hippaa. Tytöt suotta panikoineet. Eri kulttuureissa leikit vain ovat vähän erilaisia.
   
 23. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Onpa hyvä tietää että ulkomaalaistaustainen sanakin on rasismia, pitää muistaa välttää.
  Oispa vielä Hitchens, no onneksi on edes videot jäljellä.

   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2017
 24. juhog81

  Rekisteröitynyt:
  02.07.2016
  Viestejä:
  1 195
  Kenties keskustelun aloittaja on MuroBBS keskustelualueen trolli?

  Ryhmässähän tunnetusti on MuroBBS-käyttäjäien trolli-käyttäjiä "vetämässä äärimmäisen fasistista linjaa", "nillittämässä stereotypioista, oikeista sanavalinnoista" ja "leimaamassa kaikkia muita rasisteiksi".

  Tarkempaa tietoa viestissä #174985.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2017
 25. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  löl, tuollaisiahan keskustelun avauksia siellä on koko ajan eri ihmisten toimesta.
  Rasmuslaiset on ensimmäisiä jotka laitetaan istumaan elinkautista maanpetoksesta kun uusi vallankumous on ottanut ohjat käsiinsä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti