Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Jep, islamin taisteluhuuto. Islam on totalitarinen poliittinen uskonto. Ja tuo voidaan suomentaa myös "allah on suurempi" (kuin muut jumalat esim.), eli komparatiivia ja superlatiivia eivät ilmeisesti ole keksineet erottaa.

  Se vähemmän aggressiivisempi hokemahan niillä on insallah tjsp. (mikä tarkoitti kai jotain allahin tahdon mukaan menemistä, ja allahille alistumista)

  Niin, todennäköisemmin kai kuitenkin huutaisin esim. Ei jumalauta!, mikä sekin on vähän hassua - saako se jumala auttaa vai ei? Niin no, tapahtuneen jälkeen kai tuo on siis enemmänkin toteamus (ei auta saatana, ei näköjään...)
   
  Viimeksi muokattu: 19.12.2016
 2. M4x1mumG4m3

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2013
  Viestejä:
  123
 3. linuxisnotunix

  Rekisteröitynyt:
  21.05.2014
  Viestejä:
  442
  Tämä on kiitollisuusmarssi, koska kaikki voittavat? Aseteollisuuden osakkeenomistajat rikastuvat, kuvan miehet pääsevät etsimään itseään ja elämäänsä Pohjolaan ja Suomikin rikastuu pakolaisista monin tavoin.
   
 4. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Justiinsa meinasin kirjoittaa, että tuleekohan näitä musuattentaatteja sarja joulun ja uuden vuoden tienoilla.

  Edit, aah tämä oli sama eli se somalimoskeijan ammuskelu, ajattelin että erillinen mutta mahd. tuohon liittyvä, kun sama kaupunki mutta näin vasta nyt ensimmäisen kerran maininnan rautatieasemasta (jonka lähellä ko. moskeija siis kai).

  Edit3:
  Let's not jump to conclusions yet...
  Edit4:
  Vaiko sittenkin:
  http://nypost.com/2016/12/19/isis-claims-responsibility-for-berlin-christmas-market-attack/
  Edit5:
  Jaa jaa, no huovataan vaihteeksi - Keskikepulainen:
   
  Viimeksi muokattu: 20.12.2016
 5. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Vesan rauhanuskonto taas harrastamassa kulttuurin rikastamista joulumarkkinoilla.
   
 6. pitsa

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2014
  Viestejä:
  1 001
  Osaanottoni marttyyreille, mitä enemmän heitä kuolee sitä nopeammin ihmisten silmät aukeavat ja päättäjät saavat tarpeekseen hiekkaneekerien väkivallasta.

  Suvakit tietenkin iloitsevat ja riemuitsevat kun heidän ählämilemmikkinsä toteuttavat heidän unelmaansa.
   
 7. PuskaRusakko Banned

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2016
  Viestejä:
  1 346
  No niin! Tästä se joulu alkaa! Kulttuurin rikastajien "kulta-aikaa".
   
 8. PalleX

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2002
  Viestejä:
  3 101
 9. PuskaRusakko Banned

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2016
  Viestejä:
  1 346
  Mitähän mahtaa olla Joulupukilla säkissä? Tuleeko kulttuurin rikastajien lahjoja? Jännityksellä avataan paketteja jouluna....
   
 10. everon

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2003
  Viestejä:
  2 069
  Tapahtuu mitä tahansa, mikään ei tule muuttumaan. Suvakki ei koskaan käännä kelkkaansa ja me olemme heidän mielestään hamaan loppuun asti rasisteja.
   
 11. ramram

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2002
  Viestejä:
  2 370
  Vajakit vajakki-ryhmässä onnellisesti kieltävät rekkaiskun olevan terrorismia. Sulkevat silmänsä ja korvansa tältä mahdollisuudelta. Poikien kuulapyssyisku sen sijaan...

  Kuinka voi olla noin vajaata porukkaa (vieläpä suomalaisia) että haluavat tällaista rikollista ainesta Suomeen tai haluavat ottaa riskin että sitä tulee mukana ns. "oikeiden" juhlapaikanhakijoiden joukossa?
   
 12. Mescalineman

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2013
  Viestejä:
  388
  Ainakin kirjoittelujen perusteella ainoat jotka tapahtumasta "iloitsevat", taitavat olla juuri suvakkien vastakohtia. :think:
   
 13. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 393
  Jälleen Euroopan historiaan jää verinen islamistinen jälki. Verijälkien polku on katkeamaton. Edellisiä on helppo muistaa (nizza, pariisi, Egyptair, teatteri, kirvesmies, jne.). Yhtä selvää on että polku tulee jatkumaan.

  Mutta mistä tämä polku lähtee, ja saadaanko (ja halutaanko) se loppumaan? Ilmiö tässä mittakaavassaan on Euroopalle kuitenkin täysin uusi.

  Punaisen polun alkulähteet löytyvät Pohjois-Afrikan Libyasta, Syyriasta sekä Lähi-Idän iRakista ja Afganistanista. Maista joita Länsi on lähtenyt vapauttamaan viimeisten vuosien aikana. Jenkki ja Nato vetoisissa operaatiossa on sinällään kurinalaiset yhteiskunnat (Afganistan ei täyttänyt määritelmää) pommitettu massiivisella (sanat eivät riitä massiivisuuden kuvaamiseen) sotakoneella atomeiksi. Pikku googlauksella löytyy lukuja joiden suuruusluokka pelkästään iRakin ja Afganistanin sotien 2000-luvun kustannuksista USA:lle on 2000 miljardia euroa. Se on iso kasa pommeja se.

  Libya, Syyria, iRak ja Afganistan on nyt sitten 'vapautettu'. HS:n uutisista saa päivittäin hyvän kuvan siitä minkälaista kansan iloinen elo on nyt vapautuksen jälkeen, ja vapautuksen viime metreillä.

  Tämän kymmenien miljoonien ihmisten elämän tuhonnut (haluan toistaa tuhonnut) vapautus tuottaa toki sivujuonteitaan. Tyhjiöt täyttyvät, ja hulluuden aikana hullut pääsevät valtaan. Katkerat ja kaikkensa menettäneet ovat otollista maaperää.

  USA:n ja Euroopan johtajat ja sotavoimat ovat siis tämän sotkun ainut ja täydellinen äiti ja kokki.

  Virheitä on läpi historian tilkitty aina virheillä. Ja huonoa omaatuntoa 'hyvillä teoilla'. Johtajat kuvittelivat 'pakolaisaallon' avulla saavansa yönsä nukuttua; hyvinä ihmisinä. Eurooppaan päästettiin ihmisiä jotka eivät tänne kuulu. Voisi kirjoittaa kirjasarjan pakolaisaallon todellisista tapahtumista. Mitenkä jälleen synnytettiin uusi tyhjiö, rahasampo ja villilänsi. Mitenkä gangsterit, opportunistit ja hullut ottivat tämänkin tilan haltuunsa, aivan kuten olivat ottaneet tilan haltuunsa sotakentilläkin. Ja mitenkä Euroopan johto valkopesi alamaisilleen tapahtumat, kuten on valkopessyt pommitusoperaatiotkin.

  Toivottavasti korkeat voimat säästävät maailman rahvasta tulevaisuudessa sotahulluilta johtajilta.
   
 14. PuskaRusakko Banned

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2016
  Viestejä:
  1 346
  Miksi Suvakit haluaa tuoda Suomeen väkivallan järjettömän? Ennen tätä vasemmiston haluamaa kulttuurin rikastamista Suomessa uskalsi lapset kädellä kadulla ilman pelkoa. Onko tämä alkua jollekin suuremmalle pyrkimykselle?
   
 15. Sepander

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2006
  Viestejä:
  4 974
 16. 4kex

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2012
  Viestejä:
  1 772
  Unohdit Brysselin. Teatteri ja Pariisi taitaa olla yks ja sama. Tosin näitähän alkaa olla jo niin monta, että ihmekään jos ei muistu. Nopeasti suvakit sai Euroopasta persreiän. Tattista vaan.
   
 17. Tuomio

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2004
  Viestejä:
  994
  Pyrkimykset ovat todella hyvin kartoitettu.

  -Tavoite löytyy pyramidin kärjestä globalismia ajavista voimista, sieltä ohjaillaan hyväuskoisia hölmöjä. Tämä on huudettu heidän suustaan ääneenkin niin monta kertaa, valemedia ei vaan löydä siitä mitään tarttumakelpoista yllättäen. Se että sinun omaisuutesi jaetaan sadan kiinalaisen kesken ei kuulu sinulle.

  Lyhyesti, alkuperäinen aikomus on ollut tuoda ilmaista tehdastyöläistä eurooppaan ja hajottaa keskieuroopassa voimakkaasti järjestäytynyt työvoima (suomi on pelkkä juoksupoika), mutta nyttemmin kun ollaan havaittu aineksen olevan täysin kelvotonta edes ilmaiseen työhön, pelkkä muroihin kuseminen ilmeisesti riittää.

  Jos haluaa taloudellisen näkökulman nykyilmiöihin, syntyperiin ja tulevaisuuteen, itse havaitsin Mark Blythin jäsentävän tiedon tälläiselle yksinkertaiselle rasistille sopivaan muotoon:
   
 18. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 393
  Demokraattisessa järjestelmässä äärimmäisen rikkaat saadaan aina pidettyä kurissa. Enemmistö saa tahtonsa läpi, ja enemmistön etu ei ole koskaan paskastania jossa muutama eliitin jäsen elää sanoinkuvaamattomassa yltäkylläisyydessä. Siksipä todellisten globaalien rahamiesten ensimmäinen tavoite on demokratian hävittäminen.

  Demokratian hävittäminen on vaikeaa paikoissa joissa sen voi hävittää vain demokraattisella päätöksellä. Mutta EU:n kaltaiset himmelit ovat loistavia väliportaita. Köyhä pääsee niissä edelleen äänestämään, mutta hänen äänellään ei ole enää mitään vaikutusta jossakin kaukana vaikuttavan tuntemattoman eliitin päätöksiin.

  Demokratian hävitystalkoissa tällainen ulkoa tuleva väkimassa voi olla monessakin tilanteessa hyödyllinen.
   
 19. Tuomio

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2004
  Viestejä:
  994
  Äänestäminen on ainoita kontrollin ulkopuolella olevia asioita nykyisin. Odotan mielenkiinnolla päänavausta siitä, että "rasistiset" ehdokkaat kammattaisiin pois ennen vaaleja. EU on globalistien unelma tässäkin suhteessa ja sieltä ollaan jo harjoitettu kyseistä toimintaa. On melko uskomatonta, millainen peto siitä on pystytty luomaan lyhyessä ajassa.
   
 20. Tzion Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2007
  Viestejä:
  3 958
  :kahvi: Joo se näyttää jos katsojalla on sopivat lääkkeet otettuna.
   
 21. Tzion Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2007
  Viestejä:
  3 958
  Paskanruskea pakistanilainen ei näytä itä-eurooppalaiselta kuin toimittajan värikynän jälkeen.
   
 22. No niin siellä rauhan nimessä taas jyrätty porukkaa matalaksi. Mitä tekee jorieskolinit/rasmuspellet. Voivottelee, kun pahat rasistit ilakoi asialla. Onhan se kiva, että pääsee rustaamaan kaikkea nättiä tekstiä rasismia/rasisteja vastaan. Olisiko aika miettiä, että miksi monikulttuurisen Euroopan nimissä on ruumispusseja täytetty kiihtyvällä tahdilla ja oikeiston puolella on aika hiljaista pidelly? No mut tappaahan Suomalainenkin(Asema-aukio). Kuinka monta ruumispussia pitää vielä täyttää, ennekuin kellot soi vassareiden päässä? Olisiko jotain kenties tässä rajat auki politiikassa pielessä? Työperäinen maahanmuutto olisi kova sana? Vai onko se syrjintää ja rasismia, kun ei halua pommivyöllä ja AK-47:lla keskustelevaa terroristia maahansa? Tässä on vuoden sisään nähty niin paljon jo tätä, että jos ei näe tämän asian toimimattomuutta, niin on joko sokea tai täysin oikeustoimikelvoton. Kun ei nyt sattuisi vaan joulun ja uuden vuoden välillä taas mitään. Eilenkin sattui kolme tapausta joilla oli mahdollisesti yksi yhdistävä tekijä.... En vaan millään saa päähäni mikä se oli...Ai niin, kristinusko tietenkin...eiku....
   
 23. c-64

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2015
  Viestejä:
  298
  "Saksalla ei ole samanlaisia rasitteita kuin Ranskalla, jossa tunnelmia on kärjistänyt muun muassa pilapiirroskriisi. Saksalla ei myöskään ole rasitteena suora toiminta Syyrian ja Aleppon pommituksissa."

  Heidi Vaaliston mukaan Ranskaa "rasittaa" pilapiirroskriisi. Kriisi on siinä, että muslimiterroristeja on Ranskassa.
   
 24. Ile00

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2010
  Viestejä:
  1 036
  Harvoin näkee näin harhaista tekstiä julkisesti kirjoitettavan.

  Väkivalta ja terrorismi ei ole uusi ilmiö. USA, länsi ja Eurooppa ei ole tuhonnut kymmenien miljoonien ihmisten elämää. USA, länsi ja Eurooppa noudattavat tarkkaan sodankäynnin sääntöjä. Tämän sotkun ainut ja täydellinen äiti on islamin sisäinen valtataistelu ja Persian lahden maista nouseva salafismi.
   
 25. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 199
  Uskovaisuuteen ei auta muu kuin henkilökohtainen kriisi, jos sekään. Tieteellinen metodi, eli numeroilla leikkiminen, ei ole heidän vahvin lajinsa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti