Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. esatikkanen

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2015
  Viestejä:
  512
  Väärin. Tuo on mainoskuva ,todelliset tuotokset näkyvät tässä kuvassa.

  [​IMG]
   
 2. esatikkanen

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2015
  Viestejä:
  512
  Pitää ottaa huomioon että matujen kotiraiskaukset jäävät varmasti paremmin pimentoon kuin kantisten tekemät. Matut ovat kärjessä joka osa-alueella.
   
 3. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Olet oikeassa, ovat kärjessä myös raiskattuna ja syrjittynä olemisessa. Toisaalta myös vähäosaiset ovat kärjessä joka osa-alueella... pitäsikön vähäosaisille laittaa samanlainen aihe "Köyhien ja heikkoosaisten rikastumis" -ketju :think:
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2016
 4. Lepanokka

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2007
  Viestejä:
  1 412
  http://www.kymensanomat.fi/Online/2...hoinpitelivät osan asukkaista/2016321561319/4

  Aluksi olin aivan varma, että kantasuomalaiset nistithän ne tässä ovat kyseessä mutta valtamedian hiljaisuus ja kommenttiosuuden puuttuminen pistivät hieman taas epäilyttämään, että ketä tässä suojellaan? Kuitenkin kyseessä kolme törkeää ryöstöä ja pahointely tunkeutumalla koteihin ja missään ei juuri asiasta pöhistä? Ylittyy se uutiskynnys yleensä vähemmälläkin.
   
 5. HyrskynMyrskyn

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  3 049
  Ei

  Ei tulotaso tai työttömyys tarkoita, että pitäisi ruveta toisia hakkaamaan tai raiskaamaan. Rahakaan ei ole tie onneen. Riittää, että keksii itselleen mielenkiintoista tekemistä ja sopivaa seuraa. Jollei onnistu niin saa syyttää myös itseään, jos ei jaksa / huvita vaan jää itsekseen sinne elementtikuutioon.

  Ei myöskään liikkuminen maksa kamalasti ja esim. uimaan pääsee työttömät / opiskelijat vieläpä halvemmalla. Mielestäni saisivat päästä vaikka ilmaiseksi, jos se pieni hinta vielä esteenä aamu/päiväaikaan on (silloin on halvimmat hinnat muutenkin)

  Tarkoittaako tämä, että tyhmät vähempivaraiset sitten tekevät pahojaan... Veikkaan, että kyllä!
  Ei niitä naisystäviä opiskeluaikanakaan hakattu vaikkei sitä rahaa liiemmin ollut (töitä en tehnyt päivääkään opiskeluaikana).

  Kuntosalilla kävin köyhänä opiskelijana kavereiden kanssa myös aika tiiviisti. Rahaa siihen ei tarvinnyt, koska ilmaisia saleja olivat. Vieläkin niitä tuntuu olevan eli vaihtoehtoja on. Ei sen salin tarvitse edes olla mikään fiini private club tai itseasiassa parempi ettei se sitä ole.
   
 6. zacksa

  Rekisteröitynyt:
  07.03.2008
  Viestejä:
  644
  Sinun ratkaisusi on tuoda lisää paskasakkia tähän maahan. Sekö auttaa tilanteessa?
  Kuvittele että sinulla on padallinen juomakelpoista vettä ja vieressä 10 000 litran lietesäiliö. Muuttuuko lietesäiliö juomakelpoiseksi sillä, että otat siitä kauhallisen paskaa puhdasta vettä sisältävään pataan?
  Sitten kun joskus huomaat että se lietesäiliö vain paisuu yli äyräiden kuitenkin, otat huikan juomavesipadasta ja toivottavasti heräät todellisuuteen jota ajat Suomalaisille.
   
 7. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Näytätkö kohdan missä olen esittänyt ko. ratkaisun raiskausongelmaan tai syrjintään? Vaihtoehtoisesti voit myöntää heikon lukutaidon ;) Onko viestisi luetavissa niin että pidät pakolaisia paskasakkina?
   
 8. nandroid

  Rekisteröitynyt:
  15.04.2003
  Viestejä:
  355
  Paljonko raiskauksia tapahtuu SUN OMASSA lähipiirissä, kysyn vaan että tiedetään missä mennään ???
   
 9. Leimu

  Rekisteröitynyt:
  23.08.2013
  Viestejä:
  262
  Vesan varmaan kannattas vaihtaa lähipiiriä, mikäli se on hänen mielestään arkea.
   
 10. Leimu

  Rekisteröitynyt:
  23.08.2013
  Viestejä:
  262
  Jaksaa kyllä ihmetyttää tässä(KIN) ketjussa joidenkin suhtautuminen raiskaukseen. Itse pidän asiaa suunnilleen pahempana kuin väkivaltaa yleensä.

  Sitä voi kukin itse kohdallaan miettiä, että alkaisiko vitutuskäyrä nousemaan jos joku random Teppo vaan äkkiä hyökkäisi ruuvimeesselin kanssa ja tunkisi sen sinun perseeseen väkivalloin.

  Keskiverto jamppa rupee jo itkemään jos sitä tirpasee turpaan ja käy pipisti. Soitetaan poliisi ja vaaditaan omia oikeuksia. Vesalla saattas nimittäin kehittyä trauma se ruuvimeesseli perseessä.

  Mutta raiskaahan suomalaisetkin - Totta. MUTTA - Mikä hinku niitä rikostilastoja on kasvattaa. Eikös se ole täysin järjen vastaista?
   
 11. zacksa

  Rekisteröitynyt:
  07.03.2008
  Viestejä:
  644
  Jos et ole loisten tukemista vastaan, olet heidän puolellaan. Tämä asia on niin mustavalkoinen. Jos kuittaat paskakulttuurin nurjat puolet sillä että "kyllä suomalainenkin joskus..." niin pidät heidän puoliaan.
  Kun rikostilastoja katsoo, niin kyllä. He ovat paskasakkia.
  Kun katsoo heidän sukupuolten tasa-arvokäsitystään, niin kyllä. He ovat paskasakkia.
  Jos tiedetään heidän tulevan maahan ilman papereita ja valehtelevan iästään, niin kyllä. He ovat paskasakkia.
   
 12. linuxisnotunix

  Rekisteröitynyt:
  21.05.2014
  Viestejä:
  442
  Nämä korutkin ovat upeita.

  [​IMG]
   
 13. Stoneman

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2014
  Viestejä:
  7

  http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/art...alla-kokaiinia-ja-uutta-kauhuhuumetta/6194778

  Samaan porukkaan kuuluvien asunto paloi Vantaan Simonkylässä , 8 asuntoa VAV-asunnot, joutuu remonttiin . Hienoa kiitollisuuden osoitusta Suomen valtiota kohtaan . Eivät osaa suomea tai englantia , mutta kaikki edut osaavat vaatia . Ja nyt tuhoojille Vantaan kaupunki tarjoaa taas uuden asunnon , naapurien suomalaiset saavat mennä kavereiden nurkkiin asumaan .

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000004877854.html

  Parivuotta sitten toukokuussa Helsingin Kontulassa alakerrosten asukkaat herätessään huomasivat asuntojensa lattioiden lainehtivan vettä . No , yläkerran Pohjois-Afrikkalainen asukas oli päättänyt pestä asuntonsa painepesurilla , jotta uusi Suomeen saapuva 2.vaimo saisi puhtaan asunnon . Ukko oli asunut kokoajan edellisen vaimonsa(YH) luona Itä-Helsingissä , ja samaan aikaan tämä tehopuhdistettu asunto oli ollut tyhjillään .
  Halpoihin kaupungin asuntoihin ,Heka, olisi työssäkävijöitäkin jonoksi asti . Mutta asuntolautakunnan Saldo Muhamedit ovat vaikuttamassa asukasvalintoihin .
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2016
 14. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Eipä ole mosita viestiä silmiin sattunut. Kuka on kuitannut vääryden toisten tekemällä vääryydellä? Voisit laittaa viestin esille missä kuitataan vääryys vääryydellä.

  Silloin vastakkain ovat äärioikeistolaiset rasisti ja vihervasemiston suvakit. Tuosta on kyllä aika helppo valita puolensa. :facepalm:

  Muistaakseni joku joskus leukaili että murossa ei ole rasismia tms tai pyysi ilmoitamaan jos on :think:
  Muuten olen sitä mieltä että tälläiset lausunnot tekevät hyvää 'rajat kiinni' liikkeelle.
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2016
 15. Stoneman

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2014
  Viestejä:
  7

  Jos ajatellaan lesbo-tyttöstä joka ei halua olla miesten kanssa tekemisissä milloinkaan , ja on jopa valinnut työpaikkansakin tällä kriteerillä , niin puskaraiskaukset ovat todellinen uhka .
  Oikeusministeri Tarja Halosen aikakaudella alkanut mamutus on nostanut puskaraiskauksen riskiä 700%:a ( 8-kertaiseksi ) , koska suomalaisten tekijöiden osalta trendi on ollut kokoajan laskeva . Millaiset mielenosoitukset ja huudot olisikaan noussut jos olisi tilastoitu esim että suomalaiset miehet olisivat lisänneet raiskausrikoksiaan kandessavuosikymmenessä esim70%:a . Mutta femakot ovat hiljaa , kun alfaurokset siittää .

  Raiskaus on aina hieman kiinni siitä että kuka raiskaa ; jos alfauros raiskaa , niin menköön nyt tälläkertaa . Mutta jos suomijuntti panee ja aamulla kaduttaa , niin ei kuin ilmoa tekemään .

  " Suomeen turvapaikanhakijana tullut, mutta täkäläisiin oloihin pettynyt mies on tuomittu vankeuteen raiskauksesta Ruotsista. Rikos sattui yöjunassa, kun 28-vuotias mies oli palaamassa Suomesta Ruotsiin päätettyään, ettei haekaan turvaa Suomesta. Ruotsalainen nainen ei aluksi olisi halunnut ilmiantaa miestä poliisille, "koska pelkäsi tekijän joutuvan karkotetuksi Irakiin". "
  http://www.helsinginuutiset.fi/arti...anhakija-raiskasi-yojunassa-ruotsissa-uhrilta
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2016
 16. AHPU

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2004
  Viestejä:
  290
  Ei noin. En hyväksy tätä nykyistä "pakolais" -pelleilyä, silti en kuulu kumpaakaan noista ryhmistä. Lähellekkään.

  Olen tekemisissä eri väristen, näköisten, kieltä puhuvien ym kanssa ihan sujuvasti ja luontevasti. Silti en hyväksi elintasopakolaisten paapomista. Se ei tee minusta rasistia. Eikä varmaan suvakkiakaan.
   
 17. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Minä olen väärä osoite tälle. Sano se @zacksa nimimerkille, joka sanoi että jos et ole vastaan olet puolesta tms. Jos pitää pakolaisia paskasakkina niin puolen valitseminen on aika helppoa. Jos pitää rasisteja paskasakkina niin puolen valitseminen on myös helppoa.
   
 18. Dropper2014

  Rekisteröitynyt:
  29.04.2014
  Viestejä:
  239
  Nämä häikäisevän upeat design-korut ikävä kyllä ainakin viime päivinä feministi-ketjussa esitetyn kulttuurien hyväksikäyttöä pohtivan tulkinnan ( http://akuliinasaarikoski.puheenvuoro.uusisuomi.fi/75896-leikkaa-rastasi-valkoinen-ne-eivät-ole-sinun ) mukaisesti ovat mitä pahinta rasismia. Tässä riistetään päivämäärän tai numerosarjan haltijalta autenttinen oikeus tuohon kyseiseen muistoon tai päivämäärään, ratsastetaan korkealla moraalisella hevosella, että tässä on mahtava kulttuurillinen lisä meidän länsimaiseen ymmärtäväisen-suvaitsevaiseen kulttuurikehtoon, tehdään siitä vielä kaupallinen tuote, ja kulttuurillisen riiston nimessä rahastetaan tällä tuotteella.

  Masinoidaan vielä lauma suvakkeja ympärille promoamaan tätä uskomatonta design-elämystä Slushissa, jne.

  Harmin paikka vain, kun suvaitsevaisen-feministinen kaikkia kulttuureja kunnioittava ideologia ei salli tällaista räikeää toisista kulttuureista kumpuavilla asioilla rahastamista. Muuten ihan kiva idis.

  Lainaus em. linkin takaa:
  :smoke:
   
 19. c-64

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2015
  Viestejä:
  298
  Tässä olis muutaman miljardin euron arvoinen start-up innovaatio: Ohjataan kaikki Suomeen viime vuonna tulleet turvikset Suomen rajojen ulkopuolelle.
   
 20. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  :D

  Se on hauskaa koska se on totta!

  ...Mutta se pistää myös itkemään, koska se on totta... :(
   
 21. Marshal

  Rekisteröitynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  2 390
  Alkaa pakolaiset järjestäytymään ja nostamaan likaista päätään suomessa.

  http://yle.fi/uutiset/3-9332968

  Eksoottista että tullaan suomeen elämään maan ja ihmisten kustannuksella mieltä osoittaakseen. Voin olla hullu mutta jos ITSE pakenisin sotaa ja jokin maa minut vastaanottaisi sotapakolaisena, tarjoaisi ylläpidon ja asunnon, minulle ei tulisi mieleenikään alkaa protestoimaan tätä maata vastaan.

  On se kumma että oli tilanne noilla mikä tahansa, tai miten hyvä tahansa, niin aina heillä on taipumus levottomuuksien lietsontaan, konflikteihin ja eripuran synnyttämiseen, mikään rauhallinen yhteiselo ei heiltä suju. Tässä uutisessa alkaa näkymään ensimmäiset merkit kaikesta yllämainitusta.

  Lupasin itselleni että en katso tuota videota kun alkaa vaan harmittamaan , mutta katsoin ja alkoi harmittamaan : videosta tuli mieleen juuri se eräs tuohtunut vanhempi nainen joka radiossa ihmetteli suureen ääneen että miksi niitä nuoria miehiä tänne otetaan kun eivät he mitään osaa, eikä heitä kukaan halua töihin, eikä heidän kanssaan kukaan halua avioitua. Aivan uskomatonta että tällaista sakkia päästetään vapaaehtoisesti suomeen.
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2016
 22. Salaf

  Rekisteröitynyt:
  06.09.2016
  Viestejä:
  248
  Sitä halutaan Suomeen, ei pelkästään politiikkojen toimesta, vaan myös monien suomalaisten puolesta. Mitä enemmän, sen parempi, kaikki muu on rasismia, DWI :cool:
   
 23. hennpecked

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2012
  Viestejä:
  1 253
  Se Suomalaisten määrä, joka tuota ongelmaporukkaa haluaa tänne, lienee aika pieni.

  Mutta heitäkin kyllä on, koska jopa kaltaiseni umpi rasisti (=realisti) tuntee henkilökohtaisesti pari. Toinen on jäsenkirjademari vähintäänkin kolmannessa polvessa, toinen on vasemmistolainen ammattiyhdistysaktiivi.
   
 24. Legokuppias

  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Viestejä:
  121
 25. ________

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2011
  Viestejä:
  6 211
  @Marshal tuo mielenosoitus sujui poliisin mukaan rauhallisesti. Suomessa on vapaa oikeus osoittaa mieltään mistä aiheesta tahansa. Kiitollinen voi olla monesta asiasta Suomessa, vaikka osoittaisikin mieltä turvapaikkapäätösten perusteita vastaan. Ei täällä tarvitse olla kritiikittömän kiitollinen ja suu supussa.

  Äärioikeisto taas on epäonnistunut rauhanomaisessa mielenosoittamisessa, kun yksi ihminen menettänyt henkensä natsin toimesta. Ei kovin hyvin kantasuomalaisilta. Toivottavasti itsenäisyyspäivänä homma sujuu viime vuoden malliin rauhallisesti.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti