Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 036
  Teit olkiukon ja tiedät sen, mutta mitenkäs muutenkaan pystyisit argumentoimaan. Uutinen postattiin tänne koska:

  A) Kyseessä on erittäin poikkeuksellinen ja raaka rikos, siksi se uutisoitiin Suomessa asti.
  B) Rikoksen teki maahanmuuttajataistainen mies kuten arvata saattoi, eikä Iltalehdessä asiaa mainittu.
  C) Rikoksen taustalla on kulttuurilliset ja geneettiset erityispiirteet. Erityisesti muslimien ns. kunniakäsitys.
  D) Kuten mainittukin, vastaavat hirveydet tulevat lisääntymään maahanmuuttajien määrän myötä.
   
 2. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 751
  Ei ole mitään maahanmuuttajia vastaan kunhan eivät ole muslimeja. Eli se siitä rasismista.
   
 3. moonspell

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2015
  Viestejä:
  1 553
  Nyt ollaan asian ytimessä. :kippis:
   
 4. jebou86

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2015
  Viestejä:
  965
  Onneksi on varaa. 5,48 miljoonaa euroa 21 diskoläpsyttelijän hoitopaikkaan.:kahvi:
  https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2016-024747

  :psmoke:
   
 5. zacksa

  Rekisteröitynyt:
  07.03.2008
  Viestejä:
  644
  Tervetuloa maahan kuka tahansa jos a) et ole muslimi ja b)jos sinulla on työpaikka täällä tai muuten todistettavasti niin paljon varallisuutta että pärjäät ilman valtion tukea.
  Ei minulla ole mitään niitä vastaan jotka tänne tulee töitä tekemään. Tunnen paljon romanialaisia nuoria joista moni korkeakoulutettujakin. Tulivat suomeen tehdastyöhön. Ahkerampia kuin suurin osa paikallisista. Heitä vituttaa nuo kaduilla kerjäävät jopa enemmän kuin suomalaisia. Ovat uskovaisia, mutta eivät osoita sitä ulospäin muutoin kuin tekemällä ristinmerkin kirkkoa ohittaessa.
   
 6. Tuomio

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2004
  Viestejä:
  996
  Noi maksavat kyllä veroissa takaisin kaikki 200 000 euroa per lärvi. Näistä 30-vuotiaista, Suomalaisen ajanlaskun mukaan 17-vuotiaista lapsista jokaisesta tulee huippuälykäs IT-miljardööri. Tästä ei tarvitse edes tehdä mitään tutkimusta, koska se olisi rasistista. Pääasia että tehdään hyvän asian puolesta paljon velkaa.
   
 7. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  Itse kyllä lasken mukaan vielä oikeat suomalaisen perhesiteet. Kyllä suomalaisella on oikeus olla naimisissa ja hankkia lapsia ulkomaalaisenkin kanssa. Tosin lumeliitot viisumin takia on toki karsittava. Noille toki voisi pistää vaikka 1 vuoden kela-karenssin tjms.
   
 8. esatikkanen

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2015
  Viestejä:
  513
  Tuo sopimus on siis kolmevuotinen.
  Arvatkaa onko tuosta 238€ vuorokausihinnasta julkisesti huudeltu?
   
 9. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  http://www.booking.com/searchresult...rsal&utm_source=metagha&utm_term=hotel-37014&

  Hotelli Kämpistä saisi ainakin 255€ kahden hengen huoneen, eli 127.5€ per nuppi. Kai tuolla ekstra +100€/vuorokausi mitä Äänekosken ylläpito maksaa Kämpin palveluun verrattuna, saadaan sitten hyvät safkat palvelut vielä päälle Äänekoskella? :psmoke:

  Chef & Sommelier Helsingissä, jolla on Michelin tähti, tarjoaisi kalleinta 9 ruokalajin menuaan 78€. Eli jos söisivät siellä päivittäin ja nukkuisivat Kämpissä yöt, menisi kuitenkin 22€/päivä vähemmän, kuin Äänekosken fiksusti järjestetty turvapaikkamajoitus maksaa.:think:
   
  Viimeksi muokattu: 23.11.2016
 10. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 751
  Pitäähän näillä "pakolaisilla" olla palvelijat ja huijareille hyvät massit. Järkyttävää touhua. Se aidattu sekä vartioitu telttakylä Lappiin olisi kyllä hieno idea.
   
 11. hennpecked

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2012
  Viestejä:
  1 254
  Ei ole ihme, miksi Kokoomuksella, Keskustalla, Demareilla, RKP:lla ja Vihreillä oli niin huonosti intressejä laittaa rajoja kiinni viime vuoden syksyllä. Näistä kuvioista ovat paikalliset napamiehet lapioineet rahaa taskuihinsa kottikärry -tolkulla.

  Aika "hauska" sattuma muuten, että Helsingin kauppatorilla järjestetiin massiivinen "meillä on unelma" -mielenosoitus 28.7.2015. Vain muutamaa viikkoa ennen jättimäisen pakolaisvyöryn alkamista. Ikäänkuin olisi ollut etukäteen tiedossa, että Ruotsin valtiorautatiet alkavat reitittää Göteborgiin saapuneita mamuja ilmaisilla kuljetuksilla Tornion raja-asemalle.

  Ja sieltähän sitä valepakolaista sitten tulikin. Pahimmillaan useita satoja päivässä.
   
 12. Laurrii

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2016
  Viestejä:
  69
  Älkäähän nyt unohtako, tällä on piristävä vaikutus maamme talouteen. Luiz voisi tulla luettelemaan muron rasisteille ja sivistymättömille mitä tämä voisi tarkoittaa, muutakuin verorahojen kuoppaamista hyväveliverkon järjestelyihin ja absurdeihin vuokra ym. kuluihin.
   
 13. esatikkanen

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2015
  Viestejä:
  513
  Ton kilpailutuksen voitti sama yrittäjä joka toimintaa pyöritti tähänkin asti. Se ankkuri lastenkotipalvelut teki tappiota viime vuonna 200 000€. Perustivat uuden nimen muistaakseni joku fenderi oy.
   
 14. luiz

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2003
  Viestejä:
  4 742
  Sodankylän juhannusmurha on erittäin poikkeuksellinen ja raaka rikos, jossa uhria kidutettiin pidempään samalla tavalla ja tämä kuoli (Saksassa ei vielä ainakaan uutisen julkaisupäivänä).

  http://www.kaleva.fi/uutiset/pohjois-suomi/hinaamalla-naisen-surmanneet-saivat-murhasyytteet/557341/

  Tämä tieto ei ollut uutisesta postanneen tiedossa, vaan arvuuteltiin tuttuun en-ole-rasisti-tyyliin, että onko tämä normaalia käytöstä saksalaisilta.

  Tämä on myös jälkikäteisselittelyä. Tämä tieto ei uutisesta postattaessa ollut tiedossa.

  Ja edelleen, tässä ei ole minään pointtina vähätellä tai verrata rikoksia keskenään. Noita kahta rikostapausta ja niiden aiheuttamia nettireaktioita tarkastelemalla voidaan helposti ja kylmän viileästi havainnoida vihapuheen päivästä toiseen toistuva kaava.

  Kun samankaltainen iljettävä rikos tapahtuu Suomen Lapissa juhannuksena, eikä ole tiedossa rikoksen tekijöitä, niin kukaan neropatti ei ole huutelemassa, että tämä nyt taas kertoo millaisia lappilaiset tai suomalaiset ovat. Päinvastoin, vihapuhegeneraattorit ovat hiirenhiljaa. Kun vastaavalla tavalla tapahtuu rikos Saksassa, niin samat öyhöttäjät rientävät jo ennen tietoakaan tekijästä arvuuttelemaan, että tämän täytyy olla maahanmuuttajan/muslimin/juutalaisen/* tekosia. Ja jos tapaus sattuu olemaan suosikki-inhokin tekemäksi epäilty, niin varsinaiset nettiorgiat pääsevät käyntiin. Jos taas ei... niin öyhöttäjät eivät välitä tapauksesta tippakaan ja vaikenevat tapauksen kuoliaaksi. On aika siirtyä arvuuttelemaan seuraavia rikosuutisia, jotta viha ei vain jäisi lietsomatta.

  * sijoita tähän mikä tahansa nettirasistin huonon elämän syntypukiksi valikoitu ulkoinen uhka
   
 15. luiz

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2003
  Viestejä:
  4 742
  Jos turvapaikanhakijoiden suhteen olisi EU:ssa toteutettu luizin kannattamaa politiikkaa, niin Suomessa olisi vähemmän turvapaikanhakijoita vastattavana, sillä tällöin turvapaikanhakijoita olisi jaettu paljon vastaanottaneista maista muihin jäsenmaihin. Pääsääntöisesti rasistit ovat kynsin ja hampain halunneet pitää kiinni malllista, jossa Suomen on saatava vastata kaikista tänne tulevista hakijoita viimeiseen asti ihan itse, joten byrokratiaan menevistä kuluista kannattaa oikeastaan huhuilla ihan eri osoitteeseen.
   
 16. Cumbo

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2010
  Viestejä:
  1 506
  Onko Eurooppaan tullut/tulossa joku suurempikin (rikoksia keskimääräistä enemmän tekevä) romanitulva, mistä osa kantaväestöstä on - perustellusti - huolissaan? Tuosta ei kyllä helposti ja kylmän viileästi voida todeta vihapuheen osalta mitään.

  Kerrotko vielä tyhmemmälle, että mikä kohta siinä saksalaisuutisen linkkaamisessa oli sitä vihapuhetta? Itselle koko käsite jäänyt vähän avoimeksi, kun sitä niin paljon käytetään.
   
 17. Griffin

  Rekisteröitynyt:
  29.11.1999
  Viestejä:
  17 156
  OHO! Luiz on keksinyt oikein uuden hienon sanan "vihapuhe", jolla hän voikin sitten kuitata kaikki häntä mielyttämättömät artikkelit ym.
   
 18. Taffeli

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2008
  Viestejä:
  731
  LOL, valitsit sitten vertailuun mamut vs. mannet, kummat murhaa julmemmin :D
   
 19. nacke

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  1 237
  Vai että kansallispukuisia. Missä pireissä nämä olivat, kun tappoivat tuntemattoman tuolla tavalla?
   
 20. Zvona

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2001
  Viestejä:
  1 113
  Ehdinkin jo aiemmin valittaa eräälle tutulleni, että jostain syystä puolet ihmisistä (kuten tässäkin ketjussa hiljattain esim. cam70) leimaavat minut "mokuttajaksi" ja loppupuolisko kylmäksi rasistiksi.

  Tuntuu, että molemmissa leireissä vallitsee syvä joukkohypnoosi, jossa ei pystytä sulattamaan tällaisen mediaani-ihmisen esittämiä asioita - oli ne sitten faktoja tai mielipiteitä.

  Vaihtoehtoisesti tapani esittää nämä asiat voi olla kusipäinen, herättäen vahvoja antipatioita kuulijassaan. Tosin, politiikassa juuri tällaiselle lähestymistavalle olisi tilausta :think:

  Mutta takaisin aiheeseen: Kannanotto: Kielteisen päätöksen saaneet turvapaikanhakijat sijoitettava vartioiduille metsäleireille
   
 21. tyson

  Rekisteröitynyt:
  20.09.2007
  Viestejä:
  1 224


  [​IMG]
  Ensimmäisen nuottijulkaisun kansi. Kannessa slaavittaren ja sotilaan kuvateksti: Slaavittaen jäähyväiset – uusin marssi Balkanin tapahtumiin liittyen. Omistetaan kaikilla slaavilaisilla naisille. Agapkinin sävellys.
  Musiikkinäyte


  Slaavittaren jäähyväiset


  VALIKKO

  0:00
  Kappaleen instrumentaalinen versio Yhdysvaltain rannikkovartioston sotilassoittokunnan esittämänä.
  Äänitiedostojen kuunteluohjeet

  Slaavittaren jäähyväiset (ven. Прощание славянки, Proštšanie slavjanki) on venäläinen marssi, jonka sävelsi Tamboviin 1912–1913 sijoitetun 7. täydennysratsuväkirykmentin esikuntatrumpetisti Vasili Ivanovitš Agapkin (1884–1964) sotilasvaskipuhallinorkesterille. Instrumentaalisävelmästä tuli suosittu jo ensimmäisen Balkanin sodan aikana. Laulun sanoissa kerrotaan sotaan junalla lähtevistä sotilaista ja heille jäähyväisiä asemalla jättävistä slaavittarista. Sävelmästä tuli suosittu Venäjän keisarikunnan ja venäläisyyden vertauskuva. Sävellyksen levytti ensimmäistä kertaa Ekstrafon ven."Экстрафон kesällä 1915 Kiovassa.lähde?

  Suomessa tunnettu työväenlaulu Vapaa Venäjä on tehty samaan säveleen.

  Laulun uskotaan perustuvan Venäjän–Japanin sodan aikaiseen kiellettyyn lauluun Ah, miksi meidät värvättiin sotilaiksi (ven.Ах, зачем нас забрили в солдаты, Ah, zatšem nas zabrili v soldaty).lähde?Sävelmässä oli kaksi osaa. Agapkin vei työnsä sotilaskapellimestari, säveltäjälle ja sovittajalle, Jakov Borodinille, jota sävellys miellytti. Yhdessä Agapkin ja Borodov tekivät sävelmään kolmannenkin osan.

  Laulu on marssin muotoinen jäähyväislaulu, mutta siihen on sävelletty tätä poliittisempiakin sanoituksia, jotka korostavat Venäjän voimaa.

  Yksi tällainen on irkutskilaisen A. Mingalevan versio.[1][2]

  Venäjän federaation presidentti Vladimir Putinia tervehdittiin maaliskuussa 2001 Soulissa Venäjän federaation ja Korean tasavallan kansallishymnien jälkeen kolmanneksi Slaavittaren jäähyväisillä. Sävelmästä on uusin sanoituksin Sergei Bodrovin 1996 ilmestyneen sodanvastaisen Kaukasuksen vanki -nimisen elokuvan teemasävelmä.

  Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
  1. Siirry ylös↑http://www.stanford.edu/class/slavgen194a/audio/proshchanie_slavianki2.htm
  2. Siirry ylös↑
  Luokat:

  Navigointivalikko
  Haku
  Osallistuminen
  Työkalut
  Tulosta tai vie
  Muilla kielillä
  Muokkaa linkkejä
  • [​IMG]
  • [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2017
 22. luiz

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2003
  Viestejä:
  4 742
  Koitapas jälleen yrittää lukea oikein ajatuksella. Nimenomaan kirjoitin, että reaktiot tapahtumiin ovat erilaiset jo siinä vaiheessa, kun tekijöistä ei ole vielä mitään tietoa.

  Rikos Suomen Lapissa juhannuksena: ei reaktioita. Hyvin samankaltainen rikos Saksassa: arvuuttelupeli tekijän maahanmuuttajataustasta tutulla öyhötyskaavalla käynnissä välittömästi.
   
 23. luiz

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2003
  Viestejä:
  4 742
  Rikosten väittäminen maahanmuuttajien tekemiksi ilman tietoa tekijöistä ei ole sen enempää fakta kuin mielipidekään.

  Kusipäinen on aika vahvasti ilmaistu, mutta kieltämättä jonain tuonsuuntaisena maahanmuuttajien mekaanista leimaamista rikoksista voisi kieltämättä kuvailla.

  Onko sinulla kertoa tavoittelemisen arvoisia esimerkkisaavutuksia, joita politiikan saralla on jossain päin saavutettu maahanmuuttajien umpimähkäisellä syyttämisellä rikoksista?
   
 24. luiz

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2003
  Viestejä:
  4 742
  Väärin. Vertailussa olivat maahanmuuttokriitikoiden reaktiot samanlaisiin rikoksiin, kun tekijöiden taustoista ei vielä ole tietoa.
   
 25. Kisko ja sen Kaveri

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2006
  Viestejä:
  2 619
  Juu.

  Omistaja tienaa kyllä hyvin. Vuosikausia.
  http://www.hs.fi/verokone/henkilo/1965Arkko Mirja Aulikki

  Perusti siis uuden firman. Rekisteröity keväällä.
  https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/perheryhmakoti-fenderi-oy/27539217/rekisteritiedot

  Eli on ilmeisesti tiennyt, että voittaa tuon kilpailutuksen. Kukakohan on Mirjan kaveri Äänekosken kaupungilla?


  Tuo ankkuri on varmaan laitettu "hallitusti" konkurssiin.
  Minä veikkaan tilanetta, jossa velkojat jäivät nuolemaan näppejään ja Mirja Aulikki Arkko teki ensin kunnon tilin itselleen. Tämä haisee hiukan ns. "velallisen epärehellisyydeltä".

  Arkko Mirja Aulikki
  SYNTYNYT 1965, ASUINPAIKKA Keski-Suomi

  UUSIMMAT TIEDOT
  Ansiotulo 2015: 187 162 €
  Pääomatulo 2015: 24 140 €
  Veroprosentti 2015: 46 %
  YHTEENLASKETUT TULOT ( [​IMG] = suomalaisen vuosituloa [​IMG])
  Ansio- ja pääomatulot 2015: 211 302,12 € [​IMG] x 9
  Verokoneessa tuloja yhteensä [​IMG] 1 736 587€

  https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/jyvaskylan-hoitokoti-ankkuri-oy/17108448/taloustiedot

  http://84.234.66.160/yritykset/kotipaikka/422073

  http://84.234.66.160/haku/yritykset/Mirja Aulikki Arkko
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti