Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Britit raiskasivat naisen maassa, jossa se on ilmeisen luvallista paitsi uhrille. Miten päin tässä tarkalleen rikastui ja minkä maan kulttuuri? :confused:
   
 2. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  Aikahyvä esimerkki rasmuslaisesta ajattelusta on se, kun nämä tosissaan alkoivat puolustelemaan moninkertaista raiskaaja-murhaaja Husseinia, että sitä ei saa lähettää vankilasta takaisin Somaliaan, koska "hän on de facto Suomalainen asuttuaan täällä niin kauan". Eli lasten raiskaaja ja tappaja lasketaan suomalaiseksi, kun tämä kerran on 20 vuotta täkäläisessä vankilassa ollut, ja tämän ihmisoikeuksia pitää puolustaa, sillä "jos lähetämme hänet Somaliaan varmaan kuolemaan, olemme yhtä pahoja kuin hän".

  Eli lyhyesti sanottuna, täysin mielisairaita ihmisiä.
   
 3. pitsa

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2014
  Viestejä:
  1 001
  Suvakkien ajatusmailmaa ei todellakaan pysty tajuamaan vaikka kuinka yrittää. Ei ole yhtä ainoaa esimerkkiä monikulttuurismin onnistumisesta, mutta huonoja esimerkkejä on maailma täynnä. Ruotsissa raiskataan yhtenään ja nyt Suomessa on raju nousu raiskaustilastoissa kun matuja tuli kunnolla maahan. Silti nämä suvakit itkevät tänne entisestään lisää iPhone miehiä ja vähättelevät niiden aiheuttamaa väkivaltaa ja rikollisuutta. Miten kukaan voi olla noin sokea? Vai ovatko ne kaikki vain mustan makkaran toivossa tummaa lihaa tänne vonkaamassa? Ja miehet olisivat sitten kaikki tietenkin homoja, koska suvakki ei mistään hinnasta halua maahan nuoria naimattomia naisia.

  En ymmärrä. Osa suvakeista on tietenkin aivottomia teinejä, jotka menevät muun vihervassareiden mukana kuten tuollainen hippilauma käyttäytyy, mutta osa on mukamas ihan "älykkäitä", koulutettuja, johtajia, opettajia, ja yliopisto tutkijoita. Viimeisen kohdan tietenkin pystyy ymmärtämään, jos siellä yliopistossa luetaan jotain femakko tieteitä tai muuta taide/kulttuuri höpöä, mutta tunnempa yhden miespuolisen luonnontieteilijän, joka on aika voimakkaasti ääri suvakki ja täysin vihreä.
   
 4. Salaf

  Rekisteröitynyt:
  06.09.2016
  Viestejä:
  248
  Eikös noista suvakeista ja rasmuslaisista sun muista suurin osa ole naisia? Eli ihan mustan makkaran toivossa ovat ja loogista päättelykykyä nyt ei kannata muutenkaan odottaa.
   
 5. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  On siellä iso joukko epämiehiäkin mukana ,miehiä jotka ovat suhteessa naisen kanssa,mutta nainen on se jolla on munat siinä suhteessa, miehiä jotka käyvät pelaamassa squassia kerran viikossa ja viikonloppuisin juovat viiniä ja maistelevat juustoja toisen vastaavan pariskunnan kanssa.
  Nämä epämiehet eivät saa vaihdettua autoon renkaita ja käyvät partio aitasta ostamassa 1000 euron vaelluskamat pääkaupunkiseudulle sienten poimintaa varte.
   
 6. Vekkis

  Rekisteröitynyt:
  17.02.2002
  Viestejä:
  632
 7. 4kex

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2012
  Viestejä:
  1 772
  :D kiitti, ei meinannut kahvi pysyä suussa. *syövät juustoja*
   
 8. zZzzz

  Rekisteröitynyt:
  06.10.1999
  Viestejä:
  1 505
  kiitos tästä EU:n pakolaiskriisistä ja alistumisestamme islamismin edessä kuuluu varsin suurissa määrin saksan voimanaiselle ja rautakanslerille angela merkelille, joka pohjimmiltaan taitaa potea syvää vihaa ja katkeruutta länttä kohtaan - vai mitä muuta voisit odottaa alunperin neuvostoliiton alaisen itä-saksan parlamentin puolella poliittisen uransa aloittaneesta "kunniakommunistista"?

  (merkel siis voitti jo opiskeluaikoinaan näitä itäsaksan (neukkulan) "valtionpalkintoja" etevästä ja myönteisesti suhtautuvasta valloittaja-kielen eli venäjän opiskelusta, vrt. meidän pakkoruotsimme; jos merkel olisi suomalainen poliitikko hän ajaisi muiden (puna)fasistien ja kantasuomalaisten tunnoista piittaamattomien svekomaanien tapaan pakkoruotsia.. kaikenlainen pakottaminen, "suvaitsevaisuus" muita (etenkin "vähemmistöjä") kohtaan ja oman kansan edun unohtaminen ja kansalaisten alistaminen on heille niin mieleen)

  https://en.wikipedia.org/wiki/Christian_Democratic_Union_(East_Germany)#East_German_CDU_politicians
   
 9. luiz

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2003
  Viestejä:
  4 599
  Dailyfailin "artikkeleiden" linkkaaminen vastaa samaa kuin kanniskelisi kylttiä "olen medialukutaidoton ja uskon kaiken mitä Internetissä luen".

  Kyseessä siis nimettömään ties monennenko käden lähteeseen pohjautuva "tieto" äärioikeistolaiselta ja journalistisilta metodeiltaan kyseenalaisena pidetyltä uskonkiihkoilusaitilta, jonka kirjoittajilla taustaa mm. vastajihadistiliike pegidassa ja AfD:n hörhösiivessä. Eipä paljon epäuskottavammaksi voisi siis mennä, mistä lienee vain tulkittavissa, ettei todellisia ja verfioitavissa olevia ongelmia meinaa löytyä.
   
 10. Hal2K3 Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  1 638
  Luiz pystyy vain mustamaalaamaan lähdettä kun uutinen triggeröi.

  Tokihan luiz voi näille mielipiteilleen jonkin lähteen laittaa mutta siihen asti ne ovat vain mielipiteitä, eivät argumentteja.
   
 11. Dr. Cox

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2014
  Viestejä:
  492
  No, kun katsoo tämän ja viime vuoden terrori-iskuja Euroopassa niin ei ole ollenkaan hullua väittää etteikö tuollaisia kristittyjä ja valkoisia vihaavia muslimeja olisi olemassa. Ei tietenkään kaikki ole, mutta niitä on.
   
 12. molari

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2012
  Viestejä:
  7 738
  Eihän heitä ole ollenkaan olemassa missään merkittävässä laajuudessa, jos se ei sovi monikulttuurisen yhteiskunnan ajatukseen, ja niin on nyt päätetty tehdä. Katsokaa vaikka Turkkia (video alla), joka on maallisen islamin kirkkaimmin loistavia puolikuita. Mitenhän helppoa suomalaisilta olisi kadulla kysyttäessä saada tuollaisia lausuntoja? Sitä voi pohtia. Jos päätyy järkevään tulokseen, niin joidenkin mielestä on itse uskonkiihkoilija.

   
 13. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Jep. Todella säälittävä trolli.
   
 14. luiz

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2003
  Viestejä:
  4 599
  https://de.wikipedia.org/wiki/Kath.net#Rezeption
   
 15. luiz

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2003
  Viestejä:
  4 599
  Kuten Dailyfail tekee, niin katsotaan vaikka Saksan tapahtumia...
  ... unohtamatta että...
  http://yle.fi/uutiset/3-9055703

  :think:
   
 16. James5

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2011
  Viestejä:
  1 591
  Boom, kalliossa joukolla tehty pari puukotusta. Kuuluupi tänne ilmeisesti.
   
 17. c-64

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2015
  Viestejä:
  298
 18. algebra

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2011
  Viestejä:
  761
  Olivat ja ovat edelleen laittomasti Suomessa. Mikään ei ole muuttanut heidän asemaa sen laillisemmaksi.
  Mikä ihmeen "katso-itse-googlesta-asenne"? Jos se tuntuu liian vaikealta, ongelmat ovat suuret ja ylitsepääsemättömiä. :)

  Onhan se toki laillista, jos ei kansainvälisistä sopimuksista välitetä. Onhan sekin laillista varastaa kaupasta, jos ei jää kiinni.
   
 19. luiz

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2003
  Viestejä:
  4 599
  Turvapaikkahakemuksen jättämisen jälkeen oleskelu on aina laillista mahdolliseen kielteiseen päätökseen asti. Oleskelu muuttuu lailliseksi, vaikka hakemuksen jättäisi jälkikäteen laittomasti papereitta jo maahan saapumisen jälkeen.

  http://www.intermin.fi/download/38506_372012_Lama_toimenpideohjelma_web.pdf

  Suomen laki tämä ja sillä mennään vaikka se sinua kuinka kyrsisi.
   
 20. pottunokka

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2013
  Viestejä:
  217
  Eikös homojen, juutalaisten ja kristittyjen murhaan tai anastamiseen heiltä kehoittaminen uskonnollisin syin ole kiihottamista kansanryhmää vastaan tai uskonrauhan rikkomista? Ehdotankin tällaisten teosten hallussapidon ja levittämisen johtavan viharikosmenettelyyn jossa rangaistusta kovennetaan lain säätämällä tavalla. Kymmeniä uusia virkoja nettirikollisuuden torjuntaan on avattu joten näillä pojilla tulee olemaan hommia viharikollisuuden parissa.
   
 21. PuskaRusakko Banned

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2016
  Viestejä:
  1 346
  Viikonloppu huumoria

  [​IMG]


  [​IMG]
   
 22. pottunokka

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2013
  Viestejä:
  217
  Eikös tuo Firas ole Bulgarian kansalainen tekeytyneenä irakilaiseksi. Näin muistan lukeneeni ja siksi ei myönnetty turvapaikkaa, koska Bulgaria on turvallinen maa.

  Onkohan noita samaa konstia yrittäneitä enempikin. Meinaan kun on hivenen tummempi hipiä niin heti ollaan Irakista turvapaikkaa hakemassa vaikka asuiskin Turkissa tai Espanjassa?
   
 23. Helppoheikkinen

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2013
  Viestejä:
  1 902
  Tässä vähän kaksoisstandarteja rasismista. Biowarella työskentelee täysi rasisti uuden Mass Effectin parissa. Miehen jokainen twiitti liittyy valkoisten etuoikeuteen tai muuhun vastaavaan. Mies mm. valitsee asuinpaikkansa sen perusteella, ettei siellä ole valkoisia liikaa. Työpaikan ainoastaan valkoiset sokeripalat on rasismia jne. Miten mies voi jatkaa työssään normaalisti? Miettikää mikä PR-katastrofi jos joku muu pelin yksi pääsuunnittelijoista sanoisi, ettei muuta alueelle jossa asuu mustia. Miten tämä vaikuttaa itse peliin? Onko nähtävillä valkoisten alistusta jollain tapaa?

  Tässä muutama twiitti:
  https://archive.is/MwWAw
  https://archive.is/0ogNT
  https://archive.is/efA1g
  https://archive.is/3wfPY
  https://archive.is/hnz3l
  https://archive.is/37HYG
  https://archive.is/Uq1N5
  https://archive.is/8il1s
  https://archive.is/NSkFz
  https://archive.is/cagZS
  https://archive.is/bOH42

  Videolla lisää twiitteje ajan saatossa:
   
 24. pitsa

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2014
  Viestejä:
  1 001
  Ehdollista neekerille raiskauksesta.

  http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/art...-naisasiakkaan-helsingissa-ehdollista/6174330

  "Oikeus päätyi ehdolliseen rangaistukseen. Valintaan vaikutti raiskauksen tekotapa, suhteellisen lyhyt kesto". Eli jos mokuttajalla on nopea muna niin ehdollinen (eli ei rangaistusta ollenkaan) riittää.

  Taksikuski raiskasi ravintolaillasta palaamassa olleen naisasiakkaan Helsingissä – ehdollista
  RIKOS JULKAISTU 19.11.2016 15:07

  [​IMG]
  Taksikuski tuomittiin naisasiakkaan raiskauksesta. Teko ei kuitenkaan ollut varsinainen sukupuoliyhdyntä, ja tuomio oli ehdollinen.


  Helsingin käräjäoikeus on tuominnut 44-vuotiaan taksinkuljettajan naisasiakkaansa raiskauksesta puolentoista vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

  Teko tapahtui Tapaninvainiolla marraskuussa 2014, kun nainen oli palaamassa kotiinsa ravintolaillan jälkeen.

  Valoja vilkutellut autoilija keskeytti
  Tuomion mukaan Burkina Fasosta kotoisin oleva taksikuski otti siittimensä esiin, kun auto oli saapunut naisen kodin läheiselle parkkipaikalle. Mies otti naisen kädestä kiinni ja vei sen kohti sukupuolielintään.

  Nainen ei muistanut oliko hän koskenut siihen, mutta oli lähtenyt juoksemaan pakoon. Mies säntäsi perään ja sai naisen kiinni. Mies työnsi kätensä naisen housuihin ja emättimeen.

  Tilanne keskeytyi, kun nainen huusi ja parkkipaikalla auto vilkutteli valoja. Tämän kuljettajan henkilöllisyys ei jutussa selvinnyt.

  Sana sanaa vastaan oikeudessa
  Taksikuski kiisti oikeudessa raiskauksen ja kuvasi naista aloitteelliseksi.

  Oikeus uskoi naisen kertomukseen. Sitä tuki muun muassa naisen hysteerinen käytös heti tapahtuman jälkeen. Hän kykeni myös kertomaan yksityiskohtia paikalle tulleelle poliisille.

  – Asiassa ei ole tullut esille seikkoja, jotka horjuttaisivat asianomistajan kertomuksen näyttöarvoa, eikä esille ole tullut seikkoja, jotka olisivat vaikuttaneet asianomistajan motiiviin kertoa asioista, oikeus lausui.

  Uhrille 2000 euron korvaukset
  Käräjäoikeus päätyi siihen, että oikeudenmukainen rangaistus on puolitoista vuotta vankeutta. Oikeus päätyi ehdolliseen rangaistukseen. Valintaan vaikutti raiskauksen tekotapa, suhteellisen lyhyt kesto ja se, ettei asianomistajaan kohdistunut väkivaltaa.

  Ehdollisen ohella miehelle määrättiin 50 tuntia yhdyskuntapalvelua. Miehen on myös maksettava naiselle kärsimyksestä 2000 euroa korvausta.
   
 25. woodhead

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2002
  Viestejä:
  340

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti