Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. esatikkanen

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2015
  Viestejä:
  512
  Hesarissa on nyt reippaan tunnin vanha juttu joka on jo kertaalleen korjattu uuteen uskoon...
   
 2. neko

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2005
  Viestejä:
  3 987
  Ja laitetaan esatikkasen unohtama linkki Vihreiden Saido Mohamed vetäytyi kuntavaaleista – syynä sisaren saama tuomio petoksesta

  Mohamedin toimista, tyypillistä. Ei ihme että rauhallisesta Somaliasta riittää "turvapaikkaa" hakevia, onhan täällä taikaseinä. Enpä enää ihmettele miksi tavallinen rasssistinen suomalaisen kalpeanaaman etuja on leikattava, onhan taikaseinän kulut huomattavat kun maksellaan turhaan 10 vuotta tukia ulkomailla asuvalle (ei viitsitä mitenkään tarkistella, kuten suomalaisia) joka saa tukensa asuinmaastaankin. Jos joku väittää somaleita tyhmiksi, on kyllä totaalisen väärässä.

  Mutta...
  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2016
 3. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Noi mannet on kyllä ihan uskomattoman taitavia lypsäessään rahaa syrjäkylien yksinäisiltä alkoholisoituneilta poikamiehiltä ja muilta, joiden pitäisi olla oikeasti holhouksen alla.
   
 4. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 292
  Mitä jos joku olisi sitä mieltä
  Rasmuksesta kun vilkaisi tätä casea, niin siellä luonnollisesti penätään Saidolle ensin rikoksesta rangaistusta, ennen kuin on syyllinen mihinkään. Siellä siis vatvotaan sitä onko Saido käyttänyt rahat itse vai lähettänyt siskolleen Englantiin. Rikoksen hän olisi tehnyt näiden nerojen mukaan, jos olisi käyttänyt rahat itse.

  Rasmusten mielestä ei näemmä ole mitään väärää siinä, että Saido on täysin kiistatta tiennyt siskonsa asuneen Englannissa 10 vuotta ja että tämä ei ole oikeutettu Suomen lapsilisiin tuona aikana, mutta ei ole ilmoittanut kelaan, vaan nostanut rahat ja joko lähettänyt rahat siskolleen käteisenä tai käyttänyt itse.
   
 5. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 642
  Siinähän on esimerkillinen vuoden maahantunkeutuja, Saido Mohamed. Kunnioitusta on varmasti kerännyt muiltakin matuilta jos on onnistunut huijaamaan noinkin paljon rahaa. Pääseeköhän vuoden 2016 matu jo miljoonatuloihin...?
   
 6. hennpecked

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2012
  Viestejä:
  1 253
  Kaikkein kummallisinta tässä on Suomen viranomaisten toiminta.

  Suomen Kela siis maksaa 10 vuotta putkeen lapsilisiä vaikka lapsista ei ole mitään merkintöjä eskareissa, kouluissa, terveydenhoidossa ja hammashoidossa. En jumaliste usko millään, että tämä olisi mahdollista Suomen kaltaisessa virkamieshelvetissä. Olen varma siitä, että sosiaalijärjestelmissä on sosiaaliturvashoppaajan mentävä reikä. Tästä reiästä käyvät läpi somalit, irakilaiset, ja muut useamman maan sosiaaliturvalla surffaavat sankarit. Kukaan ei puutu, kenenkään ei saa puuttua.

  Viime aikoina matumiesten partioita on jäänyt kiinni raiskauksista Helsinki-Tukholma -laivoilla. Ei ole vaikea arvata mikä on näiden laivamatkojen perimmäinen tarkoitus.
   
 7. suburban_substance

  Rekisteröitynyt:
  18.03.2001
  Viestejä:
  754
  "TOSI ON" Lainausmerkit sopii tuohon :D :D :D
   
 8. rullakebab

  Rekisteröitynyt:
  20.09.2012
  Viestejä:
  182
  Pppp
   
  Viimeksi muokattu: 16.01.2017
 9. Helppoheikkinen

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2013
  Viestejä:
  1 902
  Siskon tarina vaikuttaa uskottavammalta! Miksi HÄN on syytettynä ja tästä vitun Saidosta leivotaan jotain sankaria joka meni "VAPAAEHTOISESTI TODISTAMAAN kelan puolesta"(lol).. Siis tämän tarinan mukaan sisko pyysi häntä lakkauttaa nuo tuet koska itse ei osaa lukea ja kirjoittaa suomea. Sisko ei tiennyt, että Saido pisti rahoja omaan taskuun. Ei vittu mikä konna ja lehdistö tekee hänestä jotain sankaria!

  "Tuomittu oli kertomansa mukaan muuttaessaan jättänyt ilmoituksen tekemisen lapsilisien maksun lakkauttamisesta sisarensa Saido Mohamedin tehtäväksi.

  Tuomittu kertoi myös luulleensa asumisensa Englannissa olleen Suomen viranomaisten tiedossa, koska hänelle oli lähetetty poikansa asevelvollisuutta koskevia asiakirjoja ja koska hän oli ollut yhteydessä Suomen suurlähetystöön muissa asioissa.

  Tuomittu kertoi oikeudessa, että oli saanut tietää lapsilisien nostamisesta vasta Kelan kirjeistä vuosina 2014 ja 2015. Tuomittu kertoi oikeudelle myös, että hänen tietojensa mukaan ”Saido Mohamed oli käyttänyt rahat omaan opiskeluunsa.”

  Tuomittu oli kertomansa mukaan jättänyt muuttaessaan automaattikorttinsa sisarensa Saido Mohamedin haltuun."

  Tämä on kanssa helmi
  "Siis maassa maan tavallako? Saido Mohamed
  hätkähtää, sillä lausahdus etoo häntä."

  http://suomenkuvalehti.fi/wp-content/uploads/sk/files/pdf-liitteet/052-055SK0211L.pdf
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2016
 10. esatikkanen

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2015
  Viestejä:
  512
  Jos sisko olisi halunnut huijata kelaa se olisi pitänyt kortin itsellään ja nostanut rahat automaatista lontoossa...eikös se kortti toimi sielläkin.
   
 11. Jarlaxle

  Rekisteröitynyt:
  24.12.2002
  Viestejä:
  3 469
  Siinä voi olla sellainen juju että viranomaiset saattavat nähdä niitä nostoja tiliotteista tai että ainakin ovat petosta tehdessään olettaneet näin. Eli keissi on suunniteltu ja nostot on tehty kaiken varalta suomessa. Rahaa on voitu myös lähettää muilla tavoin sinne britanniaan kuin tyypillisellä tilisiirrolla, siis vaikkei julkisuudessa asiasta puhuta.

  Toivottavasti pistävät kaikki tuet perintään korkojen kanssa tuolta Saidolta tai Saidon siskolta eikä suojavärin takia aleta lepsuilemaan lainkaan. Voikohan Kela periä rahoja Lontoosta tältä siskolta?

  Mitenkäs se Jussi Halla-aho sanoikaan täkyä laittaessaan?

  https://fi.wikiquote.org/wiki/Jussi_Halla-aho
  "Ohikulkijoiden ryöstely ja verovaroilla loisiminen on somalien kansallinen, ehkä suorastaan geneettinen erityispiirre."
   
 12. Berzza

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2013
  Viestejä:
  738
  Eivät tule Saldo Saidolta tai kumppanilta perimään yhtään senttiä. Saihan se yksikin nainen yli 60000, vai 90000, joka oli tullut väärillä papereilla maahan, käynyt välissä tekemässä lapsia ulkomailla ja taas notkunut muutaman miehen kanssa suomessa, eikä peritty mitään takaisin.
   
 13. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 642
  Mitä väliä perivätkö vai eivät? Ei loisella mitään varallisuutta ole mistä periä.
   
 14. c-64

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2015
  Viestejä:
  298
  9.11.2016 klo 20:49

  http://yle.fi/uutiset/3-9282058: Jos Yhdysvaltain presidentinvaalit ratkeaisivat valtakunnallisen kokonaisäänimäärän perusteella, maan seuraava presidentti olisi Hillary Clinton.

  Ja sitten arvostellaankin jo valemeedioita...:

  15.11.2016 klo 16:43
  http://yle.fi/uutiset/3-9293378: Kovan arvostelun kohteeksi joutuneet nettijättiläiset Facebook ja Google taipuivat maanantaina muuttamaan mainonnan pelisääntöjään. Yritykset lupasivat suitsia valeuutisia levittäviä sivustoja puuttumalla niiden tulovirtoihin.

  Valesivustoille porttikielto Googlen mainospalveluun

  "Sunnuntaina paljastui, että Googlen hakukone näytti tulostensa kärjessä 70News-sivuston julkaiseman valheellisen uutisen, jonka mukaan republikaanien Trump olisi saanut yhteensä enemmän ääniä kuin demokraattien Hillary Clinton."

  Todellisuudessa Trump sai taakseen enemmän valitsijamiehiä. Ääntenlasku on edelleen kesken, mutta Clinton johtaa laskentaa koko maassa annettujen äänten määrässä."


  :D
   
 15. D`Walker

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2002
  Viestejä:
  466
  Oli kyseessä sitten rikastus tai ei niin mitäs vittua? Kerran tuli raiskatuksi ja meni saman tyypin luo vielä uudestaan ja melkein joutui raiskatuksi uudestaan. En sano että naiset ovat tyhmiä mutta..
   
 16. Stoneman

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2014
  Viestejä:
  7
  [QUOTE="H

  Tämä on kanssa helmi
  "Siis maassa maan tavallako? Saido Mohamed
  hätkähtää, sillä lausahdus etoo häntä."

  http://suomenkuvalehti.fi/wp-content/uploads/sk/files/pdf-liitteet/052-055SK0211L.pdf[/QUOTE]

  Somaliako turvaton maa , ja eri klaanien hallitsemille alueille ei voi mennä !

  Tässä lisää helmiä Ihmisoikeusliiton asiantuntija Saido Mohamediltä , vuodelta 2011 ;

  Saido Mohamed Ahmed syntyi vuonna 1975 pääkaupungissa Mogadishussa .”Meillä oli keskiluokkainen perhe. Mieleen ei tule yhtään mitään, mikä olisi meiltä puuttunut.”

  ".. olen vienyt Suomesta oppimaani tietoa ja koulutusta Somaliaan.Vuonna 2006 Mohamed lähti puoleksitoista kuukaudeksi Somalian etelärannikolle .Keväällä 2009 hän työskenteli viisi kuukautta Hargeisan keskussairaalassa Somalimaassa . Somaliassa on tuiki tavallista, että eri klaanien jäsenet avioituvat toistensa kanssa."

  " Jos Suomessa varttunut somalinuori tekee rikoksen, niin oppi siihen on tullut Suomesta, ei Somaliasta.”


  Saido Mohamed vuonna 2011 Vihreässä Langassa ;

  "Media levittää väärää tietoa sanoen, että islam on uhka Suomelle ja että maahanmuuttajaryhmät käyttävät sossun rahat."
  "Jos täällä pitkään asunut maahanmuuttaja sanoo, ettei ole kohdannut rasismia, hän valehtelee. "
  "Viidenkymmenen vuoden sisällä tarvitsemme lisää työvoimaa. "
  "Mielestäni puheet islaminuskoisten sopeutumisvaikeuksista ovat ennakkoluuloisia ja liioiteltuja. En näe minkäänlaista ongelmaa erilaisten uskontoryhmien sopeutumiselle Suomeen."
  "On tärkeää opiskella kieltä ja lainsäädäntöä. Pitää myös kunnioittaa maan kulttuuria ja tapoja."
  " Viranomaisten tulisi opettaa maahanmuuttajille, että lainsäädäntö koskee kaikkia, ei vain kantasuomalaisia."
  " Hallitusohjelmaan on kirjoitettu maahanmuuttajan tukemisen järjestämisestä, ja rasisiminvastaisesta työstä. Miten se käytännössä toteutuu, on eri asia."
  "Puolueet eivät halua puhua maahanmuutosta vaan kuittaavat sen ottamalla puolueeseen jonkun maahanmuuttajan."

  " Olen kiitollinen, että minut on otettu vastaan."

  http://www.vihrealanka.fi/teemat/kaksi-kulmaa-maahanmuuttoon


  Petoksella hankittu etu on 44 232 euroa.
  Lapsilisää ajalla 1. 6. 2003–30. 11. 2013
   
  Viimeksi muokattu: 16.11.2016
 17. Helppoheikkinen

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2013
  Viestejä:
  1 902
  Eihän se ollut tämä sama akka joka sanoi, että "somaleiden ei tarvitse olla kiitollisia turvapaikasta". tai se tais olla joku matu-turvis
   
 18. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Ei kai saido tossa mihinkään rikokseen varsinaisesti ole kuitenkaan syyllistynyt. Sisko kelaa lopulta kusetti(vaikka tuskin tajusi mitä teki edes) ja se on yhdentekevää miten ne kusettamalla saadut rahat sitten käyttää. vetääkö vessasta vai antaa siskolle. Avunanto petokseen on rikollista, mutta se tarkoittaisi tässä kai sitä, että siskokset olisivat yhdessä suunnitelleet koko homman alusta alkaen. Joo sisko sanoo "käytä sä nää vaa", niin miksikäs kieltäytyä?
   
 19. Melbac

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2001
  Viestejä:
  10 374
  Kyllähän tollaisen toiminnan pitäisi olla joku avunanto törkeään petokseen?.Jos itse menet tekemään tollaista niin varmasti syyttäjä hakee jotain tollaista sulle.Toi kelan toiminta on kyllä jotain käsittämätöntä kun tollaista on voinut tapahtua 10 vuoden ajan.Hommaforumin mukaan toi oli vielä asuntolautakunnanjäsen eli toi on istunut lautakunnassa joka jakaa kaupungin kämppiä ja oikeudessa on ollut jotain juttuja jotka on saattanut sen toiminnan vähän outoon valoon.Itsekkin ihmetellyt noiden toimintaa ja mamujen määrää kaupungin kämpissä..
   
  Viimeksi muokattu: 16.11.2016
 20. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Kun ei se luultavasti täytä. Jos täyttäisi, syyte olisi tullut samaan syssyyn.

  Petos on se, että kelan lomakkeessa on kohta "vakuutan antamani tiedot oikeiksi ja ilmoitan muutoksista kelalle". Tätä sisko ei ole tehnyt ja saanyt massit perusteetta->petos. Se on sitten eri asia, että se on käytännössä lahjoittanut rahat siskolleen, joka ei ole vaikuttanut itse petokseen mitenkään.
   
 21. Melbac

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2001
  Viestejä:
  10 374
  Sun käytössä olevalle tilille tulee kelalta lapsilisät 10v ajan etkä ihmettele asiaa ollenkaan vaikka et ole tehnyt mitään hakemusta kelalle asiasta etkä ilmoita asiaa kelalle?.Kyllä ton pitäisi täyttää petoksen merkit.Toi ettei sitä syytetty johtui siitä että oli "todistajana".Aivan suunniteltu juttu.Jos suomalainen tekisi noin niin varmasti kela olisi perinyt rahat takaisin ja tehnyt rikosilmoituksen.Joku voisi koeponnistaa että onnistuu tollainen juttu pottunokalta.. :D:D
   
  Viimeksi muokattu: 16.11.2016
 22. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 292
  Sehän on aika saman tekevää, onko Saido tehnyt rikoksen vai ei, se on tehnyt kuitenkin tietoisesti moraalisesti erittäin väärin ja jälleen kaivaa isoa kuoppaa jokaisen somalin alle. Onneksi olkoon vaan.

  Se joka väittää, että Saido ei ole tehnyt väärin, kun ei ole saanut tuomiota on varmaan myös sitä mieltä, että yleistäminen kaikkien somaleiden kohdalla ei ole väärin, koska se ei ole rikos :D
   
 23. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Tilannetta voi miettiä niin, että mulla olisi kaveri joka saa esimerkiksi asumistukea tukea tilille x, ja hän antaisi mulle electron-korttinsa ja sanoo "käytä sä vaa tota ku oon sulle velkaa". yhtä hyvin peruste voisi olla, että "tarttet niitä rahoja opiskeluusi enemmän kuin minä", kuten jotain tällaista sisko oli sanonut.

  Tyhmää kuin mikä, mutta ei mun kannalta laitonta. Mä en tiedä millä perusteella kaverille tukea myönnetään ja kauan sen maksaminen jatkuu, se on hänen ja kelan välinen asia, mutta mä voin nauttia tilille tulevasta bonuksesta niin pitkään kuin sinne rahaa tulee.

  Ei mulla ole mitään velvoitetta lähteä antamaan kelalle vinkkiä, että tarkastakaas nyt, että maksetaanko tätä tukea tilille varmasti oikein perustein. Samoin ei Saidolla ole mitään velvollisuutta käräyttää siskoaan.

  Perusteettoman edun palautusta ei ole tarkoitettu tämän kaltaisin tapauksiin, vaan kyseessä on petos ja siskohan määrättiinkiin maksamaan kusetetut rahat petoshyöytyä takaisin.

  E: Tuomitsen siis teon ehdottoman moraalittomana.
   
 24. Helppoheikkinen

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2013
  Viestejä:
  1 902
  Sun kaveri on avuton aatu joka ei osaa hoitaa asioitaan. hän muuttaa ulkomaille ja pyytää sinua ilmoittamaan kelalle jotta tuki loppuu. et ilmoita vaan käytät kaverisi rahat. kaverisi saa tietää asiasta 8 vuoden päästä. oikeus tuomitsee kaverisi maksamaan 36000 euroa.

  Ei tämä ihan oikein mene.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti