Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
  Eihän tämä yks-vesa-vaan sellaista tajua. Kuten eivät kanssatoverinsakaan.
   
 2. Hal2K3 Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  1 638
  Ainoa mikä on varmaa Pyhimys-Jimistä niin hän halusi huumeita verenkiertoonsa ja jutkut uuniin.
   
 3. pottunokka

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2013
  Viestejä:
  217
  Suvaitsevaiset ja maahanmuuttajat ovat samaistaneet itsenä Karttuseksi. Kuten sanottua Karttusen kuolema oli kuin "kuka tahansa meistä olisi tapettu". Yksi on pois joukostamme, jne one linerit mitä suvaitsevat äänitorvet viljelivät. "Emme suostu pelkäämään". Karttusesta puhuttiin usein me muodossa joka linkittää viestittäjän samaan ryhmään.

  Huumausainekäyttöä ynnä muuta pikkurikollisuutta ei katsota pahalla mamutus piireissä. Yhteiskunnan loiseksi jääminen katsotaan heidän silmissään kuin olisi joku Che Guevara, kapinallinen ja sankari. En trolllaa vaikka täyttä hulluutta tässä sepustan.
   
 4. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Juu, ei vaadi paljon tajuta että syyhyn ei voi ottaa kantaa koska näin artikkelissa seisoo. Ainoa fakta on että muslimit ovat rankasti yliedustettuna viharikosten uhreina.

  Mutta kuinka paljon vaaditaan että tajuaa että keskustelijoista keskusteleminen ei kuulu triidin aihepiiriin :confused:

  Kelpaa ne huumeenkäyttäjät nahkapäiden ja natsien kannatajiksi & idolleiksi. Eikös SVL ihannoima aatukin vetänyt piriä ;)


  Suomalaiset natsit vastustavat maahanmuuttoa eli ovat maahanmuuttokriittisiä. Kuolemaan johtanut pahoinpitely tapahtui SVL:n mielenilmauksessa missä mm. nahkapäät levittivät aatettaan ja kertoivat näkemyksiään.
   
  Viimeksi muokattu: 10.11.2016
 5. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
   
  Viimeksi muokattu: 10.11.2016
 6. slöttenpakutti

  Rekisteröitynyt:
  26.02.2016
  Viestejä:
  255
  Ei pidä unohtaa yksityis yrittäjyyden parasta muotoa eli huumekauppaa
   
 7. pottunokka

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2013
  Viestejä:
  217
  Sulla veliseni on aika lähellä ettei kunnianloukkaus pykälä täyty. Rauhoitutaampa kaikki nyt.

  Asiaa tutkitaan törkeänä kuolemantuottamuksena. Syy-yhteyttä Torniaisen tekoon ja Karttusen kuolemaan ei ole todistettu. Jos Torniaista syytettäisiin pahoinpitelystä hän ei olisi ollut osallinen Karttusen kuolemaan johtavaan vammaan. Nyt tutkitaan sitä, että missä jamassa Karttunen oli vastaanotolle tullessaan ja vastasivatko vammat valvontakameratallenteen ja silminnäkijöiden havaintoja syntyneistä vammoista. Tyypillisesti aivoverenvuoto tappaa jos on tappaakeen vuorokauden sisällä. On hyvin todennäköistä ettei Torniainen ole aiheuttanut Karttusen kuolemaa. Valitettavasti unelma murtuu teillä, jälleen.
   
 8. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Kuolemansyyn tutkimus tuli toiseen tulokseen eli tutkimus tukee poliisin käsitystä että kuolema johtu päähän tulleesta vammasta. Oikeuslaitos sitten tutkii oliko kyseessä törkeä kuolemantuottamus mutta nyt jo tiedetään että pahoinpitely johti Karttusen kuolemaan tavalla tai toisella. Toki kuoleman syy voi olla sairaanhoidossa mutta ilman pahoinpitelyä ei olisi tarvittu sairaanhoitoakaan. Eiköhän tosta napsahda tuomio.

  "JUURI valmistunut oikeuslääketieteellinen tutkimus tukee käsitystä, että Helsingin asema-aukiolla syyskuussa tapahtuneella pahoinpitelyllä ja uhrin myöhemmällä kuolemalla on yhteys. Helsingin poliisin tiedotteen mukaan tutkimus tukee poliisin esitutkinnassa ollutta käsitystä, jonka mukaan kuoleman aiheutti pahoinpitelystä seurannut kallovamma."
   
 9. pottunokka

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2013
  Viestejä:
  217
  Tämä linkki on sitä mieltä, että Karttunen olisi tarvinnut välitöntä hoitoa selvitäkseen, jos kyseessä on https://en.wikipedia.org/wiki/Subdural_hematoma

  Kuolema kuuden päivän päästä pahoinpitelystä ei viittaa mihinkään traumaperäiseen akuuttiin päävammaan. Edelleen, Torniainen syytön kunnes toisin todistetaan.
   
 10. shaminy

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  8 217
  Wikipedia ei kelpaa oikeudessa todisteeksi , vaan tarvitaan alan asiantuntijan lausunto allekirjoituksineen, mieluusti useampi. Ainakin syyttäjä puolella sellainen näyttäisi nyt olevan.
   
 11. Tuomio

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2004
  Viestejä:
  994
  Tämä kehitysmaan oikeudessa voi mennä läpi ihan mikä tahansa asia, varsinkin alemmilla oikeusasteilla. Riittää että on Oikealla Asialla (tm) ja koherentti näkemys siitä, miten asiat ovat saattaneet mennä. Murhasta elinkautinen vaan ja joku terrorismipykälä vielä perään.
   
 12. nandroid

  Rekisteröitynyt:
  15.04.2003
  Viestejä:
  355
  Voihan olla niin että Jimi on xzy-aineden vaikutuksen alaisena lyönyt päänsä kotona sairaalasta päästyään kun :kippis::smoke::D:rolleyes:
   
 13. Hal2K3 Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  1 638
  Jimi on viisi päivää sairaalassa tarkkailtavana, kuvat ja tutkimukset tehty ja kotiutetaan torstaina, perjantaina sitten kallovamma johon kuolee.
  Jättivätkö lääkärit siis kaverin täysin hoitamatta vai ovatko vain epäpäteviä.

  Läpi menee että heilahtaa raastuvassa.
   
 14. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
  Katsoitteko tuon Gazan ambulanssin? Suunnilleen joka toinen lause on ylistystä jumalalle. Mitä helvettiä? Eikö ne kertakaikkiaan osaa muuta tehdä älämölön lisäksi?
   
 15. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
  Taisi olla "natsi" syytön tähän tapahtumaan. Kyllähän tuollainen syljeskelevä kusipää saa varmaan turpaansa joka kerta, ellei kaadu omin avuin. Ihan oletettavaa käytöstä näiltä sankareilta.
   
  Viimeksi muokattu: 11.11.2016
 16. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 786
  Miksi lainausmerkit? Se, että runoilijapoika ei olekaan suvaitsevaiston esittämä puhtoinen viaton pulmunen, ei poista sitä tosiasiaa että potkaisija oli uusnatsi. Tuskin se muuten kuuluisi esimerkiksi ideologiaa kannattavaan järjestöön?
   
 17. pottunokka

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2013
  Viestejä:
  217
  Lääkärit ei ota syytä niskoilleen. Tuolloin Karttusen perikunta saisi mojovat korvaukset ja lääkärin urakehitys saisi kolhun. Minusta on aivan selvää, että Karttunen toimitettiin sairaalaan uusien vammojen kera eli tapettiin tai tappoi itsensä. Lukekaa tuosta http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016091722330783_uu.shtml "Jimi löydettiin asuntonsa lattialta tajuttomana, ja hänet vietiin Meilahden sairaalaan. Pääkuvauksissa havaittiin isän mukaan suuri aivoverenvuoto, jota ei voitu leikata.."

  Poliisi ei ole avannut uutta tutkintalinjaa Karttusen tapauksessa vaan juttu menee käräjille Torniainen ainoana epäiltynä kuolemaan. Ellei tuomiota tule niin on mahdollista, että Karttusen tappaja on vapaalla jalalla eikä luultavasti koskaan saa tuomiota tutkinnallisista vääristä olettamuksista johtuen. Toivotaan ettei poliittinen paine ja tutkinnan mahdollinen sekoilu pakota tämän maan virkakoneistoa antamaan Torniaiselle väärää tuomiota.
   
 18. c-64

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2015
  Viestejä:
  298
  Jimi veti piriä ja juoksi pää edellä päin rasistista tiiliseinää. Ilmeisesti oikeuslääkäri saanu korkeammalta taholta määräyksen väärentää ruumiinavauspöytäkirjat, jotta saadaan mahdollisimman suvakkimainen kuolinsyy. :D
   
 19. esatikkanen

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2015
  Viestejä:
  512
  Löytyköö ruumiinavauksesta ja kallovamman syntymishetken määrittämisestä tietoa netistä? Tässähän isossa roolissa on juurikin se pystytäänkö kallovamma ajoittamaan juuri tuohon pahoinpitelyhetkeen. Suhkot tuoreesta
  Ruumistahan voidaan määrittää kuolinketki tuntien tarkkuudella mutta onko sekään tarpeeksi tarkka määritelmä ajallisesti.?
  Torniaisen asianajaja tulee tarttumaan tähän asiaan, jos/kun osoittautuu että vamman syntyajankohdan määrittäminen tarkasti on mahdotonta niin silloin jää riittävä epäilys torniasen syyllisyydestä ja asia on lain mukaan ratkaistava Torniaisen eduksi. Kuolema varmasti aiheutui kallovammasta, ja todennäköisesti juuri tuosta kaatumisesta pahoinpitelyn yhteydessä ,mutta kun asianajaja kysyy todistajilta että onko vamma voinut syntyä myös karttusen muiden kaatuilemisien yhteydessä niin tämä mahdollisuus on yhtä todennäköinen, se on voinut kaatuilla jopa samana päivänä ryyppy reissuillaan kun kerta oli.
  Ja kyseessä oli kuitankin sekakäyttäjä joka skeittali ilman kypärää, niin varmasti sairaalan ensiapu on ollut tuttu paikka mitä moninaisimmista syistä, potilaskertomus on varmasti pitkä kun sitä oikeudessa käydään läpi ja onnettumuusalttiutta sen valossa läpi käydään ja arvioidaan.
  Syyttäjän pitää osoittaa syyllisyys kiistattomasti, mutta torniaisen leirin ei tarvitse kuin heittää ilmaan epäilyksiä ja muita mahdollisia tapahtuman kulkuja.
   
 20. Router

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2003
  Viestejä:
  884
  Mokutuksen syyt ja seuraukset EUssa ja USAssa:

   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2016
 21. Air

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2015
  Viestejä:
  110
  Oma näkemys asiaan on, että ilman natsin potkua Jimi ei olisi kuollut, mutta ei Jimi natsin potkuunkaan kuollut. Jos julkisuuteen annettujen tietojen mukaan on aivoruhjeen/aivoverenvuodon pään lyömisen yhteydessä saanut, on tämä ollut kuolemaa edesauttava tekijä. Sairaalareissun jälkeen oma teoriani tapahtumista on, että kaverit tulevat kämpille juhlimaan sairaalastapääsyä ja siinä on porukalla sitten vedetty töötit piriä/subua, joka on aiheuttanut reilun nousun verenpaineessa, joka taas on repinyt parantumassa olleen vamman auki oikein kunnolla ja mitään ei ollut enää tehtävissä. Eli molemmat teot yhdessä ovat johtaneet kuolemaan, mutta jos kumpi tahansa teko olisi jäänyt tekemättä, olisi Jimi elossa.

  Natsia ei pidä tuomita oikeudessa sen takia, että on natsi+mediamylläkkä, vaan sen takia, että on väkivaltainen ihminen joka harjoittaa väkivaltaa ja näistä syistä ansaitsee tuomionsa. Natsisympatiaa tämä ei ole, vaan oikeudenmukaisuutta. Kaikki väkivaltaiset urpot kuuluvat linnaan väkivallan vuoksi, eikä omien harhaisten mieltymyksiensä vuoksi. Harhaiset mieltymykset eivät sentään vielä ole laitonta, koska muutenhan vankilat olisivat täynnä animeporukkaa... :D
   
 22. c-64

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2015
  Viestejä:
  298
  Jep. Varsinkin kun tiedetään, että narkkarina tuo anti-fasisti kolhi itseään todennäköisesti päivittäin. Kuolema menee joka tapauksessa lääkärien syyksi, koska passittivat himaan.Saiko edes saikkua, vai oliko kenties "työkykyinen"?
   
 23. Fat Free

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2013
  Viestejä:
  68
  Nyt hieman OT:ta, mutta keskustelun kannalta tärkeä huomio.

  Vesa taisi todistaa juuri itse olevansa natsi.

  Tässä alla vesa kertoo, että yksi ongelma hänen mielestään on hallitsematon maahanmuutto ja sen lieveilmiöt:
  Tässä vesa kertoo, että natsit ovat maahanmuuttokriittisiä:
  Tässä määritelmä maahanmuuttokriittisyydelle wikisanakirjasta:
  Vesan ensimmäinen lainattu virke kielii maahanmuuttokriittisyydestä "yksi ongelma on hallitsematon maahanmuutto ja sen lieveilmiöt". Seuraavaksi vesa niputtaa natsit maahanmuuttokriittisiin. Onko vesa natsi?
   
 24. Hal2K3 Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  1 638
  Vesa on hyödytön idiootti eli paljon vaarallisempi otus.
   
 25. selleri

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2001
  Viestejä:
  390
  Vaikka kaikki natsit olisivat kriittisiä, ei voi vetää johtopäätöstä yksittäisen kriitikon natsismista, joten sun päättelyketju menee luokkaan "jäätelönsyönti aiheuttaa hukkumiskuolemia".
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti