Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. kusiainen

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2012
  Viestejä:
  3 001
  Ruotsissa lienee myös armeija jota voinee laillisesti käyttää aseistettua kapinaa vastaan. Ei tuo ole kuin tahdosta kiinni ja ruotsalaiset näyttävät haluavan raiskauksia, ryöstelyä ja huumekauppaa.
   
 2. kusiainen

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2012
  Viestejä:
  3 001
  No eivät oleskele koska heillä ei sopimusten mukaan ole oikeutta hakea turvapaikkaa Suomesta. Turvapaikkaa on haettu jo paljon ennen Suomen rajaa, ainakin jos sääntöjen mukaan mennään.
   
 3. Hal2K3 Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  1 638
  Tätähän eivät suvakit tajua jotta mitenkä se turvapaikanhakija pääsee koko euroopan läpi Suomen rajalle anomaan turvapaikkaa.
   
 4. neko

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2005
  Viestejä:
  3 987
  No hei, Turvapaikkakanavaksi nimensä vuoden 2017 alussa muuttava Yle (voi olla ettei muutakaan, mutta aihetta olisi) ei tällaista julkaisisi missään. Sehän on kauhistus. Vaikka tuohan on sitä älämölö-rikkautta mitä tänne tulee. Tuo on "turvapaikan" hakijoiden kotimaassa normaalia käyttäytymistä. Missä on enemmän kuin yksi muslimi, on ainekset älämölöön (se on kaunista kaikki ne kurkkuäänet ja ähkimiset, niin kaunista) ja etenkin riitelyyn ja väkivaltaan. Jokainen voi itse tarkistaa miten nämä rauhanuskovaiset eivät tule toimeen edes keskenään omissa maissaan, joten miten tulisivat toimeen länsimaissa. Kertauksena: Missä on enemmän kuin yksi muslimi, on ainekset riitelystä tappamiseen.
   
 5. esatikkanen

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2015
  Viestejä:
  512
  Mistä käsitys että tuon kulkueen porukka olisi ollut pääosin turvapaikanhakijoita? Pikaisella googletuksella vastustivat sitä kun niitä poliitikkoja oli pidätetty ja nettiä rajoitettu ynm. Mukana suomalaisia kurdeja ja takkuvasemmisto porukkaa siipeilemässä. Vastustavat äärislamisoitumista kotimaassaan, mikä on kyllä parempi aihe kuin turvisten puuromellakat.kuopiossa muutama ylivanha lapsi osoitti mieltä huonoista oloista niin paikalla oli yle ja savonsanomat uutisoimassa.
  Koska sipilän poppoo tukee turkin hienoa ääriählyporukkaa , ei sen vastaisista miekkareista suomessa uskalleta uutisoida.
   
 6. slöttenpakutti

  Rekisteröitynyt:
  26.02.2016
  Viestejä:
  255
  http://www.helsinginuutiset.fi/arti...at-kouluruokailusta-ottakaa-oppia-vankiloista

  Vapaa-ajattelijat väläyttävät kouluruokailusta: "Ottakaa oppia vankiloista"

  Vapaa-ajattelijain liitto hyväksyi viikonvaihteessa kommentin uuden kouluruokailusuosituksen kehittämiseen. Liitto pitää kyseenalaisena suosituksen kohtaa, joka jättää kunnille hyvin laajan vapauden päättää miten suhtautua esimerkiksi uskonnollisiin ruokavalioihin.


  Liiton mukaan valtakunnallisella tasolla pitäisi olla edes jonkinlaisia suuntaviivoja.


  Korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisun perusteella kasvisruoka riittää ortodoksiseen kirkkoon kuuluvan vangin paastonajan ruokavalioksi. Tätä voi vapaa-ajattelijoiden mukaan käyttää ohjeena myös kouluihin.  – Käytännössä esimerkiksi muslimioppilaalle voidaan sianlihan sijaan tarjota soijaa proteiinilähteenä, eikä kunnan koulun ole tarpeen valmistaa erikseen ruokaa lehmän, lampaan tai muun islamin salliman eläimen lihasta, liitto kertoo.  – Suosituksessa todetaan, että ruokalistan pohjana tulee olla yleiset ravitsemussuositukset. Tämä on hyvä asia, sillä suositusten pohjana tulee olla tieteellinen tieto.  Kenelläkään tarkempaa tietoa miten ruokailu jutut on tähän saakka menneet, onko oikeasti aina syötetty possun sijasta kalliimpaa nautaa eikä muita halvempia proteiinin lähteitä?
   
 7. disse

  Rekisteröitynyt:
  08.09.2014
  Viestejä:
  43
  Olen koulukeittiöllä itse töissä ja se miten meillä ja ainakin yhden isomman kaupungin kouluissa menetellään, on että jos ei possu maistu, saa kasvisruokaa. Erikseen ei aleta budjetin ja työmäärän takia väsäilemään eri lihoista ruokaa.
   
 8. Albireo Banned

  Rekisteröitynyt:
  21.06.2007
  Viestejä:
  1 238
  BTW mites täällä on näin hiljaista? Onko kaikki jo siirtyneet io-techin foorumille?
   
 9. Peedro14

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2009
  Viestejä:
  230
  Rauhallista on.
  En ole seurannut keskusteluja aivan yhtä aktiiviseen, mitä normaalisti mutta aivan, kuin mailmalla ei olisi ollut ihan sitä nykynormin levotonta, vaan olisi taas vaihteeksi käyttäydytty.
  Hesassa on vieraat valittanut jostain ja ruotsissa on raiskattu 12v tyttö ja tätä tapausta varten perustetaan erikoisyksikkö. nyt vaan katsotaan, mitä tahoja tämä usutetaan hillitsemään.
  Muutenkin Ruotsissa paukkuu nykyään aseet ja kranut räjähtelee. Eihän se ole, kuin rajanylitys niin kaluste on myös täällä. Kiinnostaa tietää, mikä on meidän reaktio, kun se satuiltu isku on lopulta täällä.

  Ketjuhan elää, kun ihmiset saa kauhistella joitain uusimpia barbaaritekoja, tai politiikan älynväläyksiä.
  Joko näitä ei ole, tai sitten on alkanut kaikkien aikojen hyssyttelyt.
   
 10. luiz

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2003
  Viestejä:
  4 599
  1. Äänekkäimmät 24/7 rasistiset louskuttajat vaihtaneet ehkä maisemaa, mutta vaikea sanoa varmasti, kun louskuttaneet estolistalla ennestään.

  2. Louskutettavaa ei ole, sillä todellisuus ei vain sitkeästi mene mv-lehdessä ja hommassa kimppamarinoitujen nettikuvitelmien mukaisesti. Vuosi sitten vannottiin helvetin olevan keväällä tai viimeistään kesällä irti turvapaikanhakijoiden vyöryessä maahan - mitään ei tapahtunut. Samoin yli 99,9℅ maahanmuuttajista ei edelleenkään rikostellut.

  3. Poliittisesti kiihottunut möykkääminen on sekin marginaalissa, kun eduskunnassa suvikset heiluttavat kansan tahdon mukaisesti tahtipuikkoa niin kuin aina ennenkin, eivätkä tulevat vaalitkaan oikein anna aihetta nettijytkyttäjille.
   
 11. Berzza

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2013
  Viestejä:
  738
  Porukka lähtenyt täältä aika kovalla tahdilla vihapuhemodeja karkuun.

  Ja poliisi ei enää tiedota matujen rikoksista.
   
 12. luiz

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2003
  Viestejä:
  4 599
  Argumenttien perustelu lähteettömillä lainauksilla katso-itse-googlesta-asenteella on kovin poikkeuksellista, ja siksi kulmien kohottelu. Mutta onneksi asia tuli selväksi, eli turvapaikanhakijat eivät ole laittomasti Suomessa, eivätkä myöskään ole velvollisia hakemaan turvapaikkaa ensimmäisestä maasta, vaikka tällä nyt ei laillinen-laiton statuksen kannalta merkitystä olekaan.
   
 13. Hal2K3 Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  1 638
  Moderaatiohan on täällä nykyään hyvällä tasolla, täyssinän rasisti-huuteluihinkin vastattiin ihan asiallisesti jotta laittaa YV:nä vaan modeille jos sitä täältä löytää joskus.
   
 14. DocWeird

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2010
  Viestejä:
  5 702
 15. Hal2K3 Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  1 638
  Ei ole paremman väen konserttia saatika marssia näkynyt asian tiimoilta.
   
 16. neko

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2005
  Viestejä:
  3 987
  No ei tietenkään, mutta on kyllä ongelma tämä somalien edustus näissä turhiksista jotka notkuvat päivästä toiseen vailla tekemistä. Siitä samalla tulee myös ongelmia heille itselleenkin, ja sitten tylsistyneenä hakataan porukalla vaikka kävelylenkillä oleva selkävaivainen eläkeläismies (tämä ei ole rasismia - paitsi näiltä somaleilta, vaan oikeasti läheiselle tapahtunut pahoinpitely).

  Jotkut järkevät somalitkin tajuavat, että ei tällainen joukkopakeneminen auta kotimaata, vaan hyvässä kunnossa(?) olevien työikäisten kannattaisi palata rakentamaan omaa maata kuntoon. Mutta suuri osa haluaa halveksimaihinsa länsimaihin koska taikaseinä.
  [​IMG]
   
 17. neko

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2005
  Viestejä:
  3 987
  Niinpä. Miksiköhän? Jos joku runoilapoika kuolee ties mihin, kuoleman syytä ei jostain syystä saada julkaistua, niin johan on PalefacePalm jihadistijoukkoineen rähisemässä.
   
 18. DocWeird

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2010
  Viestejä:
  5 702
  Juu, mitä turhaan sitä ikänsä suomeen veroja maksaneen miehen ryöstön yhteydessä tapahtunutta tappoa suremaan kun voi surra mahdollista tappoa jonka kohteena oli ilmeisesti suurimman osan elämästään loisinut ja kustannuksia aiheuttanut narkkari...

  Kertoo paljon arvojärjestyksestä ja tästä "pääkaupunkimentaliteetista"...
   
 19. neko

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2005
  Viestejä:
  3 987
  Niin, mitä sitten tarkoittanee, mutta on hyvä muistaa että helsinkiläisistä vain n. 40% on Helsingissä syntyneitä. Tämä aina unohtuu kun arvostellaan "niitä hesalaisia" :D On tullut huomattua että Helsingistä puolesta tai vastaan meuhkaavat ovat usein sinne muuttaneita. Meitä Helsingissä syntyneitä asia ei sinänsä niin näytä kiihoittavan.
   
 20. XtomppaX

  Rekisteröitynyt:
  23.04.2010
  Viestejä:
  739
 21. altterialtteri

  Rekisteröitynyt:
  15.04.2010
  Viestejä:
  275
  Pistetään vielä lainaus ennen kuin uutista ehditään muokkaamaan.

   
 22. esatikkanen

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2015
  Viestejä:
  512
  – Asiaa on selvitetty koulussa, sillä kaikki oppilaat ovat samasta koulusta. Ensisijaisesti yritämme rakentaa sovintoa, mutta on vaikea sanoa mihin tämä päätyy.

  Lylykankaan mukaan motiivi vaikuttaisi selkeältä, eikä kyse ole rasismista.
  – Kyse on enemmänkin kulttuurierosta ja käsityksistä, miten bussissa tulisi matkustaa.


  "
  http://www.nurmijarvenuutiset.fi/ar...bussissa-sai-nelja-pahoinpitelijaa-kimppuunsa
   
 23. Kansanparantaja

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2006
  Viestejä:
  366
  En edes uskalla ajatella, miten asiasta uutisoitaisiin, jos asetelma olisi toisin päin.
   
 24. Kaaaapo

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2009
  Viestejä:
  2 494
  Mitä ihmettä? Oliko se uutinen tässä nyt se, että mamut piti meteliä vai se, että ne mamut pahoinpitelivät suomalaispojan? Paremmassa kulttuurissa on vissiin tapana pahoinpidellä kanssamatkustajia bussimatkan aikana. On ne aika velikultia.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti