Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Pelkobootsi

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2009
  Viestejä:
  449
  Kukapa olisi uskonut, että yhtenäiskulttuurin murtaminen johtaa puolustusmoraalin heikkenemiseen. Kun ei ole "meitä" niin puolustetaan mielummin itseään ja sehän onnistuu parhaiten juoksemalla karkuun.

  Tosin melkein sanoisin, että ruotsalaisten pitäisi lopettaa tuo haikailu pallien löytymisen perään ja jatkaa päättäväisesti valitsemallaan tiellä. Kun ruotsalaiset jihadistit saavat maan muutettua ihan virallisestikin kalifaatiksi, niin eiköhän se Venäjän mielenkiinto kohdistu jonnekin ihan muualle.
   
 2. sillipurkki

  Rekisteröitynyt:
  22.05.2004
  Viestejä:
  508
  Täytyisi nykyään melkein jättää tämä threadi lukematta kokonaan, ettei menisi päivä pilalle. Edellisellä sivulla ollut Jeesus-Tervo ei tunnu päästävän suustaan enää mitään järkevää. Törkeä natsiväkivalta näkyy päivittäisessä katukuvassa vakavana turvattomuutena ja pian kukaan ei enää uskalla liikkua ulkona yksin natsien pelon vuoksi. Muuten kyllä on ihan rauhallista ja ihanaa, mutta ne vitun natsit tappavat kaikki. Tästä paskasta saa aina takuupäänsäryn, jos vähänkään enempää erehtyy miettimään miten päin helvettiä kaikki on jo tässä vaiheessa ja mihin suuntaan ollaan menossa. VMP todellakin...
   
 3. Tuomio

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2004
  Viestejä:
  996

  Muistan kun Jokelan muinaisen kouluverilöylyn yhteydessä ensimmäin puheenvuoro annettiin Ylellä (tietenkin) vapaaherra Örkki Tuomiojalle. Hänen ensimmäinen lause oli (ennen siis diplomaattisia pahoitteluja) "Suomessa on aivan liian löysät aselait".

  Vasemmistoa ja muita diktatuurimalleja kannattavilla on aina ollut esinahan välissä ihmisten oikeus tuliaseen omistamiseen, se kun on suurena esteenä sarkapukuisen unelman loppuunsaattamiseen. Islam ja Vasemmisto ovat samasta muotista, erihajuisesta paskasta puristettuja vaan.
   
 4. Rullis

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2007
  Viestejä:
  724
  Jännästi täällä kuitenkin ohitetaan se fakta, että suomessa on tällä hetkellä oikeistohallitus, joka leikkaa koulutuksesta, eläkeläisiltä ja lapsiperheiltä. Mutta jos kyseessä on 20v paperiton irakilainen tero niin siihen on varaa upottaa loputtomasti miljoonia. Silti porukka on täällä lähes poikkeuksetta itkemässä oppositiossa istuvasta vasemmistoliitosta näiden asioiden takia.
   
 5. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 427
  No johtuisikohan siitä että sieltä päin kuulee vielä järkyttävämpiä hyysäysfantasioita? SDP ja vasemmistoliitto esimerkiksi, on kyllä sellaista matu-unelmaa. Näin esimerkkinä halutaan yleistää että maahanmuuttaja = turhapaikanhakija, eli valehdella että Suomi hyötyy tästä invaasiosta. Kun oikeasti tilanne on se että Suomi hyötyy ainoastaan laillisista, papereilla tulijoista. Mutta kun vasemmistolle se papereilla tulijoiden tahti ei ole riittävää rikastusta niin valehdellaan mitä vain että saataisiin se unelma tänne.

  Onhan tässä aika toivoton tilanne kyllä ensi vaaleja ajatellen. Persut on ihan perseestä ja sitten toisaalta ei ole mitään muutakaan mitä äänestää että hulluus saataisiin loppumaan.
   
 6. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  No, lohduttaudu sillä, että joskus vuonna 2050 on se ja sama että mitä äänestää, kun se Islamin Puolue saa kuitenkin eniten ääniä ja muilla ei siinä vaiheessa ole enää merkitystä. :D Eli turha stressata!
   
 7. sillipurkki

  Rekisteröitynyt:
  22.05.2004
  Viestejä:
  508
  Aina välillä huvittavat otsikot, joissa maahanmuuttaja X ja Y ovat tehneet sitä ja tätä hienoa, alkaneet yrittäjiksi tms. Itse uutista lukiessa paljastuu melkein poikkeuksetta kyseessä olevan aasialainen, keski- tai itäeurooppalainen henkilö eikä viime aikaisen turvistulvan edustaja. Nämä sitten tavalla tai toisella yhdistetään samaan massaan partalapsien kanssa ja maailma pelastuu kunhan saadaan kaikki moniosaajat paikalle.
   
 8. Mechanical Man

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2001
  Viestejä:
  1 295
  THREAD CLOSED:

  3.7 Saarnaaminen poliittisista, uskonnollisista tai lakiteknisistä yksityiskohdista on kiellettyä. Samoin uskonnollinen ja poliittinen propaganda.
   
 9. Lipton

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  63
  Aasialaisten maahanmuuttajien avullahan se haikailtu tuottavuusloikka onnistuisi heittämällä, työmoraali on kova ja kotoutuminenkin vaikuttaa onnistuvan suht helpolla.
   
 10. MkH

  Rekisteröitynyt:
  03.09.2001
  Viestejä:
  3 628
  Tottahan tämä. Oikeisto on yhtä perseestä, vaikka motiivit ovatkin toiset. Tavoitteena tuhota julkinen sektori ja samalla rikastua julkisrahoitteisella turhistarhauksella, hävittää kansallisvaltio ja polkea palkat alas. Vasemmisto taas näyttelee tässä vaan hyödyllisen idiootin roolia ja asettelee narua omaan kaulaansa. Toki tilanne olisi vielä pahempi, jos vasurit olisivat vallassa, mutta luultavasti ihmiset myös heräisivät nopeammin siihen mitä täällä tapahtuu ja laittaisivat stopin.
   
 11. notareal

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2008
  Viestejä:
  4 413
  http://www.kaleva.fi/uutiset/kotima...pakolaiskiintiota-moninkertaistettava/742075/
  Voi vain toivoa että aloite haudataan.
   
 12. Tribal_

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2003
  Viestejä:
  3 511
 13. hennpecked

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2012
  Viestejä:
  1 254
  Jos unohdetaan puheet ja katsotaan konkreettisia suuren linjan tekoja, niin Suomessa ei ole enää oikeistoa, keskustaa ja vasemmistoa. Täällä on vain liberaaleja pro-EU puolueita, joista ainoatakaan ei enää kiinnosta tämän maan tulevaisuus ja suomalaisten asiat.

  En usko näiden puolueden tekevän pyyteettömästi sitä, mitä ne tällä hetkellä tekevät.
   
 14. zapper

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2001
  Viestejä:
  1 294
  Nyt on hieman ristiriitaisuutta Karjalaisen pääkirjoituksissa. Ensin rivien välistä luettuna toivotaan lisää mamuja (muslimeja) ja seuraavaksi nollatoleranssi seksuaaliseen ahdisteluun. Boldasin joitain kohtia.

  http://www.karjalainen.fi/mielipite...0790-maahanmuutto-pitaa-vakilukuamme-nousussa

  PÄÄKIRJOITUS 26.10.2016 01:01
  Maahanmuutto pitää väkilukuamme nousussa
  • Karjalainen
  Mennyt syyskuu oli Suomen väkiluvun kehityksessä historiallinen. Tilastokeskuksen mukaan suomalaisten määrä ylitti tänä syksynä ensimmäisen kerran 5,5 miljoonaa. Väkiluku on jatkanut yhtämittaista kasvuaan lähes 50 vuotta. Samalla maa on kokenut globalisaation ja siihen läheisesti liittyvän kaupan vapautumisen myötä elintason nousun, josta vielä 1960-luvulla Ruotsiin johtaneessa muuttoaallossa voitiin tuskin edes unelmoida.

  Neljä miljoonaa meni rikki vuonna 1950 ja viisi miljoonaa vuonna 1991. Aika näyttää, ylittyykö kuuden miljoonan suomalaisen määrä milloinkaan. Nopeasti ikääntyvien kantasuomalaisten avulla se ei tapahdu koskaan.

  Maahanmuutto onkin keskeinen syy, miksi suomalaisia on nyt niinkin paljon kuin on. Ilman maahanmuuttoa Suomi harmaantuisi vauhdilla. YK onkin arvioinut Suomen luonnollisen väestönkasvun kääntyvän laskuun jo vuoden 2030 kieppeillä. Silloin Suomessa olisi Tilastokeskuksen mukaan alle 15-vuotiaita yhtä vähän kuin 1800-luvun lopulla.

  Näin ei tarvitse kuitenkaan käydä, mikäli poliittiset päättäjämme onnistuvat luomaan Suomelle menestyksellisen maahanmuutto- ja kotouttamispolitiikan. Siinä maahanmuuttajat nähtäisiin Suomen tulevaisuuden voimavarana, ei suomalaisuutta uhkaavana vaaratekijänä.

  Tässä asiassa Suomen on syytä seurata Ruotsin kokemuksia. Ruotsissa on harjoitettu poikkeuksellisen rohkeaa maahanmuuttopolitiikkaa, jonka seurauksena Ruotsin huoltosuhde kehittyy lähivuosikymmeninä huomattavasti Suomea myönteisemmin.

  Taloudellisen huoltosuhteen kohentamiseksi tarvitaan Suomessa nyt työtä kaikenikäisille suomalaisille, mutta varsinkin nuorille. Suomella ei ole enää varaa menettää yhtä sukupolvea työttömyyden alttarille.

  Yksin se ei kuitenkaan riitä. Silmien on avauduttava takaamaan myös maahanmuuttajille mahdollisuus tukea työllään tulevaisuuden Suomen kehitystä ja elinvoimaa.

  Ulkoa muuttajia tarvitaan varsinkin Pohjois-Karjalan kehittämiseksi. Täällä ulkomaalaistaustaisten asukkaiden osuus on puolet siitä, mitä koko Suomessa keskimäärin. Täällä jos missä on syytä kantaa huolta siitä, miten ikääntyvien pohjoiskarjalaisten palvelut onnistutaan kustantamaan koko ajan pienenevällä työikäisten määrällä.

  http://www.karjalainen.fi/mielipite...aliselle-ahdistelulle-on-vain-nollatoleranssi

  PÄÄKIRJOITUS 27.10.2016 01:01
  Seksuaaliselle ahdistelulle on vain nollatoleranssi
  • Karjalainen
  Laki seksuaalisesta ahdistelusta on ollut voimassa vasta kaksi vuotta. Tämä on harmillista paitsi siksi, että seksuaalisen ahdistelun kriminalisoinnille olisi ollut suuri tarve jo aiemminkin, myös siksi, että nyt uuden lain ja ulkomaalaisten määrän kasvun vaikutuksia rikostilastoihin on vaikea eritellä.

  Tietoisuuden kasvu uudesta laista alentaa kynnystä rikosilmoitukseen. Nyt tiedetään, että edes kopelointeihin ja rasvaisiin puheisiin ei tarvitse suhtautua vain olemalla muka reagoimatta niihin. Ne ovat rikoksia.

  Myös seksuaalisen häirinnän ja raiskausten ympärillä vellova keskustelu ja tuomitseminen ovat omiaan lisäämään rikosilmoituksia. Monella rikoksen uhriksi joutuneella yleensä naisella on ollut tähän asti tunne, että poliisi jopa syyllistää uhria. Samaa henkeä on ollut laajemminkin yhteiskunnassa, jopa uhrien lähipiirissä.

  Nyt ilmapiiri on muuttunut, osin maahanmuuttajiin kohdistuneen ajojahdin tuloksena. Kun ulkomaalaisten tekemiä rikoksia korostetaan, on mahdotonta olla ottamatta vakavasti syntyperäistenkään suomalaisten tekemiä.

  On hyvä muistaa, että lukumääräisesti suurin osa kaikista muistakin kuin seksuaalirikoksista on luonnollisesti kotoperäisen väestön tekemiä. Pelkkä suomalainen syntyperä ei koskaan ole ollut tae siitä, että henkilö on rehti, luotettava ja oikeudentuntoinen.

  Tästä ääriesimerkki oli naisrauhan turvaamisella ratsastanut Soldiers of Odin, jonka useiden jäsenten taustalta paljastui erilaisia, jopa naisiin kohdistuneita rikoksia.

  Turvapaikanhakijapiikki viime vuonna näkyy tilastoissa. Tammisyyskuussa poliisi kirjasi 118 ilmoitusta ulkomaalaisen tekemäksi epäillystä seksuaalisesta häirinnästä. Kasvuprosentiksi saadaan huima, kun edellisvuoden vertailuluku on 19 epäilyä.

  Seksuaalista ahdistelua ei voi hyväksyä vetoamalla sen enempää ”pojat on poikia” -mentaliteettiin kuin kulttuuritaustaan. Missään ei kuulu kulttuuriin ja hyviin tapoihin naisten ahdistelu, saati raiskaaminen. Niin suomalaissyntyisen kuin arabimiehenkin äiti reagoisi samalla tavalla, jos poika kehtaisi kysyä, saako naisen häpäistä.

  Vastaanottokeskuksissa on tehty hyvää työtä opettamalla, mitä länsimainen vapaus on ja mitä se ei ole. Seksuaaliselle ahdistelulle on vain nollatoleranssi.
   
 15. PyleP

  Rekisteröitynyt:
  04.09.2013
  Viestejä:
  661
  Minkä takia Suomen väkiluku pitää kasvaa??

  Muutenkin vedetään velaks ja köyhiä lähes 30% populasta??

  Kyl tää tästä kosahtaa pojat, kenen aseilla, se on vielä epäselvää... vai käytetäänkö omia?
   
 16. konvehteja

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2012
  Viestejä:
  4 166
  Lasten syntyvyyden laskua kauhistellaan, mutta kuinkahan moni on lykännyt tämän kaiken älyttömyyden kesekellä lapsien hankkimista? Jos jo muutenkin elettiin epävarmoja aikoja, niin ei tämä euroopan islamisoituminen oloa luottavaiseksi lastenhankinnan suhteen tee. Ei aińakaan itsellä tulisi mieleenkään hankkia lapsia näin epävarmoina aikoina. Kannattaisi varmaan tehdä jotain, ettei tarvitsisisi jo valmiiksi pelätä lasten koskemattomuuden puolesta.
   
 17. zapper

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2001
  Viestejä:
  1 294
  Samaan aikaan toisaalla... eikun sehän olikin kotimaassamme.

  http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000001939760.html

  Köyhyys ei hellitä –  yli 400  000 elää alle minimibudjetin
  [​IMG]
  Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry järjesti perinteiset itsenäisyyspäivän linnanjuhlat Hakaniementorilla Helsingissä 6. joulukuuta 2014. (KUVA: Trond H. Trosdahl)

  Julkaistu: 27.10. 8:16

  Noin kahdeksalla prosentilla suomalaista eli noin 440 000 ihmisellä tulot eivät riitä kohtuulliseen vähimmäiskulutukseen, ilmenee Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tuoreesta raportista.

  Noin 12 prosenttia suomalaisista elää suhteellisessa köyhyydessä eli heidän tulonsa alittavat EU:n suhteellisen köyhyysrajan.

  Molempien mittarien mukaan köyhien määrän ennustetaan pysyvän tänä vuonna samalla tasolla kuin vuonna 2014.

  Tulojen jääminen alle minimitason on yleisintä yksinasuvilla, yksinhuoltajilla, opiskelijoilla ja työttömillä. Vaikka perusturvan riittävyys on viime vuosina parantunut, se ei kaikissa kotitalouksissa riitä kohtuulliseen vähimmäiskulutukseen. Esimerkiksi yksin vuokralla asuvan, perustyöttömyyspäivärahan varassa olevan käytettävissä olevat tulot ovat asumiskustannusten jälkeen vain 71 prosenttia minimibudjetista.

  STT
   
 18. tyson

  Rekisteröitynyt:
  20.09.2007
  Viestejä:
  1 224
  No entäs arvon pääkirjoittajan tekemä huoltosuhteen parannus? Onko lapsia 2 = huoltosuhde polkee ennallaan vai 3 jolloin huoltosuhde paranee.
   
 19. Vekkis

  Rekisteröitynyt:
  17.02.2002
  Viestejä:
  632
  eihän siinä ole muuta syitä kuin läpimätä fiat rahajärjestelmä jä eläkejärjestelmä.
   
 20. esatikkanen

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2015
  Viestejä:
  513
  En ymmärrä miksi väestönkasvu pidetään keinotekoisesti plussan puolella lennättämällä porukkaa vaikka eritreasta tänne.pelkkää kuraa.he eivät tuota kuin pelkkää miinusta.
  Mitä sitten jos väkimäärässä on luonnollista kausivaihtelua vuosittain,siihen tuskin talous katuu.
   
 21. Mete

  Rekisteröitynyt:
  09.05.2008
  Viestejä:
  1 096
  "Rohkeaa" :D

  Kyllähän se huoltosuhde siinä kasvaa kun muslimiperheisiin pyöräytetään se 8 mukulaa ja kerätään niillä hyvät tuet.
   
 22. slöttenpakutti

  Rekisteröitynyt:
  26.02.2016
  Viestejä:
  255
  Miksi väestön edes pitäisi kasvaa aina? Eikö maapallo ole jo muutenkin ylikansoitettu ja äärirajoillaan. Kukaan tutkijoista ei ole vissiin hoksannut sitä vaihtoehtoa että ehkä teollistumisen ja muun kehityksen myötä väkimäärä pääsi kasvamaan liian paljon ja se talous saattaisi pysyä pystyssä kun väki vähenisi tiettyyn pisteeseen muutaman sadan vuoden aikana.
   
 23. derpilz

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2010
  Viestejä:
  263
  Edit. Ohi..
   
 24. Griffin

  Rekisteröitynyt:
  29.11.1999
  Viestejä:
  17 156
  Eipä se epäkelvon porukan rahtaaminen tänne mitään auta.
  Tulee vain lisää työttömiä, jotka taustastaan johtuen aiheuttavat ihan erikoisen paljon vielä kuluja.
   
 25. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  Edelleenkään, se että Afrikassa ja Intiassa on liikaa väkeä, ei vaikuta Suomen tilanteeseen. Suomi ei ole liikakansoitettu eikä todellakaan äärirajoillaan. Päinvastoin, nykyistä länsimaista elämäntapaa varten Suomen väkiluku ei voi vähentyä liikaa, tai voi se, mutta kaiken pitää keskittyä muutamiin kaupunkeihin. Joku pysyvä ja pitävä väkiluku jolla koko Suomi voisi olla asuttuna nykyisellään lienee harry stetsonin mukaan siinä 10 miljoonan luokkaa. Mutta hidasta kasvua, ettei mitään piikkejä jotka vuorostaan tekevät eläkepiikkejä myöhemmin.

  Mutta tällä toki ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että työhaluttomia vieraskulttuureita haetaan tänne väkisin. Näiden avulla numeroiden kasvattaminen on pelkkää pisteiden kalastelua tyhmemmiltä eläke-ikäisiltä. Selvähän se on että vientivoittoista liiketaloutta nämä eivät tule koskaan Suomeen saamaan aikaiseksi edes 10% siitä mitä syövät. Eikä toki mikään ihme, että Suomen varsinainen syntyvyys laskee, kun köyhiä on se lähes puoli miljoonaa ja luku kasvaa, samalla kun Ahmedille viedään rahaa, ja taloudellinen tulevaisuus on niin epävakaata.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti