Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Griffin

  Rekisteröitynyt:
  29.11.1999
  Viestejä:
  17 156
  http://www.express.co.uk/news/world/724246/Muslims-Rome-s-Colosseum-protest-closure-Italy-mosques

  Italiassa ovat todenneet muutaman väliaikaisen moskeijan radikalisoivan mahdollisesti muslimeja (suomennettuna: siellä on todistettavasti saarnattu vihapuhetta). Tämän seurauksena 5 kappaletta on lakkautettu viranomaisten toimesta.

  Moskeijoiden toimintaa olisi syytä valvoa kaikkialla euroopassa. Ja jos siellä saarnataan vihapuhetta, niin eikun lappu luukulle ja saarnaaja putkaan.
   
 2. Anselmi71

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2013
  Viestejä:
  220
  Siitä asiasta ollaan samaa mieltä. En vain usko että mitään ratkaisua valitettavasti on. Siis jos tarkoituksena on integroida tuo porukka tähän maahan ilman että lieveilmiöitä ja ongelmia saadaan. Ei tuo ole oikein hyvin muuallakaan euroopassa onnistunut.
   
 3. Anselmi71

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2013
  Viestejä:
  220
  Mielestäni olennaisempi kysymys on että kuinka paljon ongelmia olemme valmiita sietämään ja suhteuttaa homma sen mukaan.
   
 4. Lipton

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  63
  Miten rauhanmarssi ja tukikonsertti Helsingissä lopettaa sodan Syyriassa?
   
 5. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 298
  Nähdäänkö tuolla konkreettisia ehdotuksia miten ääri-islamistiset terroristit saadaan tuhottua vai onko meininki tyypillistä vasemmistolaista paskaa jossa sota pitää loppua jotta nämä terroristit pääsevät valtaan? Vasemmisto, SDP, vihreät ja muut rikollisethan tukevat terrorismia ja haluavat kaataa länsimaisia arvoja lähellä olevan Syyrian kansan enemmistön kannattaman presidentin.
   
  Viimeksi muokattu: 24.10.2016
 6. Melbac

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2001
  Viestejä:
  10 375
  heh,joillain taitanut olla joku deathwish jos tollaista on mennyt tekemään.Pelannut ilmeisesti liikaa jotain autopeliä jossa autot pysähtyy kuin seinään.Irl "pomppiva" pikkuautohan tollaisesta tulee.. :D:D
   
 7. Bnaut

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2002
  Viestejä:
  272
  Sanotko Vesa siis tässä valkoisen miehen taakan rakentamisen lisäksi, että kyseisten maiden sotaisuutta lisää useat täysin eri lailla ajattelevat kansat saman valtion sisällä? Eikö teidän porukan kannattaisi lähteä pitämään pelipoikki-miekkareita tuohon suuntaan, kun aika paljon rakenteellista suvaitsemattomuuta siellä? Ei rasistin aivoihini taivu tämä vassarilogiikka, miten tuolla selityksellä päätyy näkemään hyvänä ratkaisuna uittaa nämä kansat Eurooppaan, jotta saadaan vähän lisää kansoja saman valtion sisälle kahnaamaan.
   
 8. leecher

  Rekisteröitynyt:
  29.06.2008
  Viestejä:
  80
  Tämä. Aivan turhanpäiväistä hommaa. Sota loppuu juuri silloin, kun Venäjä ja USA sen haluavat lopettaa. Maan tuhoaminen ja ihmisten tappaminen jatkuu tasan niin pitkään. Mikään kirkonkellojen pimputtelu tai rauhanmarssi ei vaikuta paskan vertaa.
   
 9. Melbac

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2001
  Viestejä:
  10 375
  oikeasti se sota siellä syyriassa taitaa loppua kun "vihollinen" on joko tuhottu tai se ei enää pysty taistelemaan eikä silloin kun venäjä/usa "haluaa" sen loppuvan.Mitäs luulet niiden siellä oikein tekevän kun siirtävät lentotukialuksia yms ja muuta kalustoa paikalle?.
   
 10. leecher

  Rekisteröitynyt:
  29.06.2008
  Viestejä:
  80
  Tarkoitin sitä, että "proxywar" loppuu kun suurvallat A. lopettavat valtion/ kapinallisten tukemisen B. "vihollinen" on tuhottu C. Assad ottaa taas homman hoitoon.
  Arabikevättä ei olisi ikinä pitänyt tapahtua. Sen seurauksena koko lähi-itä on myllerryksessä ja hiekkaneekerit aloittivat elintaso päivitysmarssin eurooppaan.
   
 11. Ile00

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2010
  Viestejä:
  1 036
  Syyrian proxysodassa merkittäviä eivät ole suurvallat. Venäjä ja USA haluaisivat molemmat, että konflikti loppuu mahdollisimman nopeasti.

  Todelliset taustavaikuttajat ovat Iran ja Saudi-Arabia, joiden välinen proxysota tämä on. Kaikki kulminoituu islamin sisäiseen konfliktiin sunnien ja shiiojen välillä. Sama konflikti on menossa myös Jemenissä.

  Jos jotain konkreettista muut voi tehdä, niin lopettaa asekaupan Persianlahden alueen valtioille, nuo aseet ruokkivat konfliktia.

  Itä-Euroopan viimeisiä ylpeitä valkoisia valtioita ihannoivat, muistakaa kiittää vastuunkannosta. Itä-Euroopasta virtaa aseita konfliktialueelle, mutta he eivät kanna vastuuta. Eivät ota pakolaisia, rajat vuotavat kuin seula ja pakolaisia ohjataan Keski- ja Pohjois-Eurooppaan.

  https://www.theguardian.com/world/2...middle-east-revealed-arms-trade-syria?0p19G=c

  Ja jos rauhanmarssilla haluaa saaada konkreettista aikaan niin kannattaa niitä adresseja luovuttaa esim. Turkin, Saudi-Arabian, Arabiemiraattien ja Iranin lähettiläille tai asianhoitajille.
   
 12. cerettt

  Rekisteröitynyt:
  24.09.2013
  Viestejä:
  419
  Integroitumisesta vielä tuo täälläkin pari kuukautta(?) sitten pyörinyt 'Helsingin muslimien' ohje vieraassa kulttuurissa elämisestä:
  ’Helsingin Muslimit’ kehoittaa ottamaan vallan Suomessa
  http://www.nykysuomi.com/index.php/2016/10/23/helsingin-muslimit-kehoittaa-ottamaan-vallan-suomessa/

  Integroituminen saattaa olla ongelma, mikäli uskonto sen kieltää... Ja uskonnosta eroaminen on raskaasti tuomittua. Mikä Tässä noidankehässä on niin vaikeaa ymmärtää?

  Toinen uutinen, joka kertoo jonkinlaisesta myöhäisherännäisyydestä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan:

  Sharia-oikeudet ratkovat perhekiistoja Britanniassa, mutta niissä on ongelma: Järjestelmä sortaa naisia
  http://www.hs.fi/m/ulkomaat/a1477193629288

  Rinnakkainen oikeusjärjestelmähän on oikein mainio esimerkki integroitumisesta...
   
 13. Fat Free

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2013
  Viestejä:
  68
  Suomen kansan ei tarvitse sietää yhtään mitään, jos kansa ei niin halua. Ongelma on se, että islamin uskoisille tämä hyväntekeväisyys ja heidän vaatimustensa noudattaminen osoittaa heikkoutta, jolloin tulevaisuus ei näytä yhtään ruusuiselta. Lisää väkeä valuu niin kauan kunnes Suomi ja muut maat sanovat, että ei kiitos, ei enempää. Niin kauan kuin löytyy sinisilmäisiä höynäytettäviä, sitä käytetään hyväksi. Ja tämä ei ole sidoksissa uskontoon vaan ihan yleismaallinen totuus. Tällä hetkellä se kuitenkin toteutuu kehitysmaalaisten joukkopakona sinisilmäisten eurooppalaisten maihin. Me annamme tämän jatkua vuodesta toiseen. Jossain vaiheessa asialle pitää tehdä jotain, muuten Eurooppa ei tule koskaan olemaan entisensä.

  Tämä ei muuten mitenkään tarkoita sitä, etteikö yhteiskunnille tuottavat ja hyvin integroituvat kulttuurit ja kansalaisuudet voisi tulla edelleen Eurooppaan opiskelemaan ja tekemään töitä.
   
 14. Fat Free

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2013
  Viestejä:
  68
  Sijaisäidin painajainen: Pakolaislapsi paljastui aikuiseksi jihadistiksi

  Hyväsydäminen Rosie alkoi epäillä jonkin olevan vialla, kun hän huomasi afgaanipojan olevan karvainen ja osaavan ampua kiväärillä.

  Rosie toivotti Jamalin tervetulleeksi perheensä luokse, kun sosiaaliviranomaiset kertoivat pojan olleen 12-vuotias orpo, joka pakeni Afganistanista. Rosie tuli epäluuloiseksi kun hän huomasi pojan olevan karvainen ja osaavan ampua kiväärillä.

  Jamalin huijaus alkoi paljastua, kun hammaslääkäri arveli hänen olevan noin kymmenkunta vuotta vanhempi ilmoitettua ikäänsä. Taliban materiaalia ja lasten hyväksikäytön paljastavia valokuvia löytyi myöhemmin Jamalin puhelimesta.

  Tapaus paljastui sen jälkeen, kun alaikäisiksi ilmoittautuneita pakolaisia kuljetettiin bussein Britanniaan Calaisin “viidakosta”, leiripaikalta, jossa pakolaiset ovat asuneet Ranskassa.

  Rosie kertoi, “Aikuiset väärinkäyttävät tilannetta. Se asettaa perheitä ja yhteisöjä vaaralle alttiiksi.” – En näe mitään väärää hampaista tehtävän iän määrityksessä. jotkut sanovat sen olevan alistavaa ja tunkeilevaa, mutta mies jota luulet lapseksi, se vasta tunkeilevaa onkin, Rosie jatkaa.

  Kun Rosie ja Pete ottivat Jamalin luokseen, he alkoivat syömään ainoastaan Halal-lihaa. – Poika näytti niin kovin hoikalta ja ajattelin, että hän oli nöyrä ja kohtelias. Jamal asui 13-vuotiaan pojan ja 12- sekä 14-vuotiaan tytön kanssa samassa talossa.

  Hälytyskellot alkoivat soida, kun Rosie perheineen meni uimaan ja Rosien 13-vuotias tytär ihmetteli Jamalin karvojen kasvua ja sitä, kuinka karvainen hän yleensäkin oli. Kiipeilykeskuksessa poika kiipesi köysiä pitkin hyvin helposti ja ampumaradalla hän alkoi purkaa asettaan ennen ampumista.

  Koulukuljetuksessa ajoneuvon kuljettaja oli pyytänyt poikaa poistumaan ajoneuvosta, sillä hän ei ollut uskonut Jamalia 16-vuotiaaksi. Rosie kertoi, “On ihmeellistä, kuinka kukaan muu ei uskonut Jamalin olevan lapsi, paitsi ainoastaan sosiaaliviranomaiset.”

  Jamalin käytös meni vaikeammaksi, hän vaati rahaa ja sai puhelinsoittoja oudoista numeroista. Eräänä päivänä Jamal sanoi, ettei kykene rukoilemaan kaikkien julisteiden keskellä, jotka olivat hänen huoneensa seinällä.

  Jamalin viimeiset sanat Rosielle olivat, “Minä tapan sinut ja tiedän missä lapsesi ovat.” – En voi sanoa hänen olevan terroristi, mutta uskon hänen tulleen harjoitusleiriltä. Hän oli taitava näyttelijä, Rosie ihmetteli.

  Rosie sanoo tarkastavansa autonsa jokainen päivä, ja hän myös varmistaa talonsa ikkunoiden olevan lukittuna. Rosie pelkää, koska Jamal tuntee perheen rutiinit.

  Brittipoliitikko David Davis vaatii tiukempia tarkastuksia: “Mikäli emme kovenna tarkastuskäytäntöjä nyt, tulemme näkemään miehiä esittävän pieniä haavoittuvaisia lapsia sijaiskodeissa ja kouluissa.”

  Jamalin todettiin olevan 21-vuotias aikuinen mies.

  https://www.thesun.co.uk/news/20303...in-her-care-is-actually-a-21-year-old-jihadi/

  https://www.kansalainen.fi/sijaisaidin-painajainen-pakolaislapsi-paljastui-aikuiseksi-jihadistiksi/
   
 15. Anselmi71

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2013
  Viestejä:
  220
  Sitä tarkoitinkin. Eli jos emme halua tänne tuota porukkaa lähi-idästä ja afrikasta niin sitten ei oteta. Tottakai näistä asioista pitäisi päättää demokraattisesti (mitä nykyään ei tehdä). Jos suurin osa kansasta todella haluaa maahan kehityismaiden asukkaita niin se on eri juttu. En kyllä moista usko enkä itsekään halua suomeen mitään kansainvaellusta akselilta Irak, Afganistan ja Somalia. Työperäinen maahanmuutto onkin sitten toinen juttu eikä siinä mitään pahaa ole.
   
  Viimeksi muokattu: 24.10.2016
 16. Mechanical Man

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2001
  Viestejä:
  1 295
  HS on alkanut rasistiseksi. Väittää, että britannian sharia tuomioistuimissa olisi jotain ongelmaa :hammer:

  Linkki

  Sharia-oikeudet ratkovat perhekiistoja Britanniassa, mutta niissä on ongelma: Järjestelmä sortaa naisia
  Kymmenet sharia-oikeudet ratkovat perhekiistoja Britanniassa. Järjestelmä sortaa musliminaisia ja vahvistaa epätasa-arvoa. Aktivisti Maryam Namazie patistaa brittihallitusta kieltämään sharia-oikeudet.
  Ulkomaat 24.10.2016 2:00 Päivitetty: 24.10.2016 7:21

  Annamari Sipilä


  Helsingin Sanomat

  Mark Earthy
  [​IMG]
  Iranilaissyntyinen ihmisoikeusaktivisti Maryam Namazie ajaa sharia-oikeuksien kieltämistä Britanniassa. Hänestä myös musliminaisten täyshunnut sekä pikkutyttöjen hunnuttaminen pitäisi kieltää: ”Uskontoa käytetään alistamisen välikappaleena.”
  Fakta
  Naisten oikeus avioeroon on heikompi
  Sharia-oikeudet perustavat tuomionsa Koraaniin ja muihin pyhiin kirjoituksiin. Britanniassa toimii 30–100 sharia-neuvostoa.

  Sharia-oikeudet ratkovat useimmiten musliminaisten oikeutta avioeroon. Miehille ero on vain ilmoitusasia.

  Imaameilla on ollut usein tapana painostaa vaimoja jäämään aviomiestensä luo.

  Jos avioliitto on solmittu siviilivihkimisellä Britanniassa, tarvitsee muslimipari myös normaalin brittilain mukaisen avioeron.

  Lontoo / Oxford

  Britanniaan on juurtunut rinnakkainen oikeusjärjestelmä, kun Koraaniin nojaavat sharia-oikeudet jakavat tuomioita muslimien perhekiistoissa.

  Britanniassa on eri arvioiden mukaan ainakin 30 ja mahdollisesti jopa yli 85 sharia-tuomioistuinta. Ne toimivat usein moskeijoiden yhteydessä.

  Sharia-oikeuksien asiakkaiden suuri enemmistö on naisia, jotka haluavat avioeron tai ratkaisun johonkin muuhun perheoikeudelliseen kiistaan.

  Muslimimiehillä ei ole samanlaista tarvetta käyttää sharia-istuimia, sillä islamiin pohjautuvat laki on jo valmiiksi miesten puolella: aviomies voi ottaa avioeron pelkällä ilmoituksella, kun taas vaimo on varannut vain harvoin samanlaisen oikeuden itselleen.

  Islamiin nojaava laki suosii miestä myös todistajana ja lasten huoltajana. Miehellä on myös oikeus ottaa useita vaimoja. Nainen perii puolet siitä mitä mies.

  Sharia-järjestelmä on toiminut Britanniassa jo 1980-luvulta lähtien poliittisten päättäjien hiljaisella hyväksynnällä. Nyt Britanniassa ollaan kuitenkin heräämässä sharia-istuimien ongelmiin ja naisten oikeuksien polkemiseen.

  Pääministeri Theresa May käynnisti toukokuussa sisäministerinä toimiessaan sharia-selvityksen. Parlamentin alahuoneen sisäasioiden valiokunnassa on käynnissä toinen selonteko. Selvitykset valmistuvat ensi vuonna.

  ”Monista naisista on tullut sharia-neuvostojen syrjivien päätösten uhreja. Tämä on iso huolenaihe. Maassa tulee olla vain yksi oikeusjärjestelmä, joka takaa kaikkien kansalaisten oikeudet”, May sanoi keväällä.

  Iranilaissyntyinen ihmisoikeusaktivisti Maryam Namazie on taistellut sharia-lainkäyttöä vastaan jo pitkään. Hän johtaa Britanniassa 2008 perustettua One Law for All -järjestöä (sama laki kaikille).

  Mark Earthy
  [​IMG]
  Iranilaissyntyinen ihmisoikeusaktivisti Maryam Namazie.
  ”Brutaali sharia-systeemi on käytössä Iranissa. Mutta oli järkytys huomata, että se on käytössä myös täällä”, Namazie kertoo salaisella Lontoon-toimistollaan.

  Uhkailut ja vihaposti ovat Namazielle arkipäivää. Islamistit eivät katso hyvällä kampanjointia sharia-oikeuden kieltämiseksi.

  Namazien mukaan brittiviranomaiset ovat sallineet rinnakkaisen oikeusjärjestelmän toiminnan, koska sen on toivottu jarruttavan väkivaltaisen islamismin leviämistä. Tämä on ollut naiivi toive.

  ”Oikeudenkäytön ulkoistaminen sharia-istuimiin vain vahvistaa islamismia. Naisten oikeudet on uhrattu ensimmäisinä.”

  Namazie pakkaa toimistolla lukemista brittikansanedustajille. Tietokirja sharia-oikeudesta ja naisten alisteisesta asemasta on lähdössä parlamentaarikoille.

  Apuna pakkaamassa ovat Rayhana Sultan ja Daniel Fitzgerald. Kaikki kolme toimivat aktiivisesti myös Council of Ex-Muslims -järjestössä, joka tukee uskontonsa hylänneitä entisiä muslimeita.

  Mark Earthy
  [​IMG]
  Ihmisoikeusaktivistit Rayhana Sultan, Daniel Fitzgerald ja Maryam Namazie pakkaavat kirjalähetyksiä brittiläisille kansanedustajille. Tarkoitus on päivittää parlamentaarikkojen tietoja naisten alisteisesta asemasta islamiin nojaavassa sharia-järjestelmässä.
  Osassa muslimimaista islamin hylkäämisestä voi joutua vankilaan tai saada jopa kuolemantuomion. Britanniassakin entistä muslimia uhkaa sulkeminen oman yhteisön ulkopuolelle.

  Järjestö vastustaa kulttuurirelativismia eli sitä, että esimerkiksi musliminaisten alisteinen asema hyväksytään osana muslimien kulttuuria. Järjestö vaatii myös uskonnon sekä oikeus- ja koulujärjestelmän eriyttämistä.

  ”Britanniassa ei ole poliittisesti korrektia haastaa islamin ongelmia. Puhutaan mieluummin ’oikeudesta valita’. Bangladeshista tulleena tiedän kuitenkin itse, millaista on, kun ei ole oikeasti oikeutta valita”, Sultan kertoo.


  Sharia-järjestelmän kieltämiseksi on käynnistetty Britanniassa myös kansalaisaloite, joka ei kuitenkaan kerännyt tarpeeksi nimiä. Brittihallitus tyrmäsi vielä maaliskuussa parlamenttikeskustelun shariasta. Perusteluna oli se, että kyse ei ole virallisista oikeusistuimista, vaan vapaaehtoisuuteen perustuvista sharia-neuvostoista.

  Vapaaehtoisuus on kuitenkin usein vain teoriaa niille naisille, jotka vievät asiansa sharia-tuomioistuimeen.

  Musliminaiset eivät välttämättä edes tiedä Britannian lain heille suomia oikeuksia. Edellisen brittihallituksen mukaan Britanniassa asuu 190 000 musliminaisista, jotka osaavat vain vähän tai eivät lainkaan englantia. Myös suku saattaa painostaa sharia-istuimen käyttöön.

  ”Sharia-oikeudet kieltämällä hallitus voisi näyttää, että se on naisten puolella. Silloin naisten olisi nykyistä helpompi kieltäytyä menemästä sharia-istuimen puheille”, Namazie sanoo.

  Hän toivoo, että hallitus kieltäisi myös täyshunnut eli burkan ja niqabin. Myös Britanniassa yleisesti näkyvä pikkutyttöjen hunnuttaminen pitäisi kriminalisoida.

  ”On valtion ja koulujen tehtävä suojella lapsia vanhempien uskonnolliselta hyväksikäytöltä.”

  Länsimaisessa demokratiassa oikeudenkäynnit ovat julkisia, jos erityistä syytä salaamiseen ei ole. Sharia-istunnot pidetään sen sijaan suljettujen ovien takana. Ulkopuoliset tarkkailijat ovat päässeet sisään vain harvoin.

  Sharia-oikeuksien ei tarvitse myöskään perustella tuomioitaan. Lainkäyttö ei ole yhtenäistä, vaan imaamit – jotka ovat lähes aina miehiä – soveltavat uskonnollisia tekstejä ja fatwoja harkintansa mukaan.

  Namazien mukaan vielä kymmenen vuotta sitten oli hyvin vaikeaa saada ketään puhumaan kokemuksistaan sharia-oikeuden käytöstä. Yhtä visusti koston pelossa ovat vaienneet uskonnostaan luopuneet muslimit.

  Nyt tilanne on helpottumassa. Namazie on onnistunut keräämään kolmen naisen todistajanlausunnot parlamentin sharia-kyselyä varten.

  Samaan aikaan islamista luopujien määrä kasvaa, vaikka siitä ei juuri mediassa raportoidakaan.

  ”Internet vapauttaa muslimit aivan kuten kirjapaino aikoinaan alkoi vapauttaa kristittyjä”, Namazie sanoo.

  Brittien salliva asenne sharia-järjestelmää kohtaan johtuu monikulttuurisuuden väärinymmärtämisestä, sanoo yliopisto-opettaja ja ihmisoikeusaktivisti Chris Moos: ”Britanniassa ajatellaan helposti, että se, mitä ne muut tekevät, on vain osa niiden kulttuuria.”

  Mark Earthy
  [​IMG]
  Britanniassa asuva saksalainen yliopisto-opettaja Chris Moos vastustaa uskonnon nojalla harjoitettavaa erottelua. Hänestä monikulttuurisuudesta on tullut tekosyy soveltaa eri sääntöjä eri ihmisryhmiin.
  Vieraiden kulttuurien ja uskontojen yliymmärtäminen johtaa ihmisoikeusloukkauksiin.

  Väitöskirjaansa London School of Economicsissa tehdessään Moos huomasi, että islamin varjolla saatettiin kyseenalaistaa yleiset tasa-arvokäsitykset. LSE:ssä järjestettiin muun muassa muslimien illallistilaisuus, jossa miehet ja naiset oli erotettu sermillä toisistaan.

  Sharia-oikeuksien hyväksymisen taustalla voi olla myös taloudellisia syitä, tiedostettuja tai tiedostamattomia. Kun oikeuslaitos ja eri hallinnonalat joutuvat säästämään, muslimien perheriitojen sovittelun ulkoistaminen imaameille voi olla houkutteleva vaihtoehto.

  ”Sharia säästää paikallistasolla rahaa. Hintana on se, että samalla uhrataan periaate, jonka mukaan lain pitää olla sama kaikille”, Moos kertoo Oxfordissa.

  Namazie panee nyt toivonsa brittiparlamentin sharia-selvitykseen. Sisäministeriön kartoitusta hän pitää ”valkopesuna”, joka tuskin tulee kieltämään sharia-tuomioistuimia.

  ”Ministeriön selvitystä johtaa teologi, ei juridiikan asiantuntija. Paneelissa on myös kaksi imaamia”, hän sanoo. Naisjärjestöt ovatkin vaatineet ministeriöltä puolueetonta selvitystä.

  Myös brittiläis-arabialainen naisjärjestö Basira on ottanut tiukan linjan sharia-tuomioistuimia vastaan:

  ”Jos brittihallitus sallii sharia-neuvostojen toiminnan muslimiyhteisöissä, sallii se samalla luvan harjoittaa selvää sukupuolisyrjintää, joka loukkaa räikeästi ja poikkeuksetta naisia.”
   
 17. Sanguine

  Rekisteröitynyt:
  15.07.2001
  Viestejä:
  171
  Markkinatalouden realiteetit alkavat ilmeisesti viimein purra Hyysärin sikariportaaseenkin. Kyllä siellä on saunailloissa kiristelty hampaita, kun unelman hinta käy liian kovaksi. Eipä tuollaista uutista olisi voinut kuvitellakaan lehdessä vielä vuosi sitten.
   
 18. aQsu

  Rekisteröitynyt:
  16.09.2016
  Viestejä:
  7
  Onko näin? En sano, etteikö joukkoon mahtuisi aika lailla kusipäitä, mahtuuhan niitä (kusipäitä) tällekin foorumille, mutta että kaikki tai edes suurin osa?
   
 19. Fat Free

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2013
  Viestejä:
  68
  Nämä jotka haluavat maahanmuuttajiksi kehitysmaiden asukkaita, voisi maksaa siitä vaikka normaalin verotuksen päälle mamuveroa vaikka 10-20% tuloistaan. En halua, että minun verovarojani käytetään maahanmuuttajien elättämiseen, kun tilanne oman maan kansalaisilla on heikko.
   
 20. aQsu

  Rekisteröitynyt:
  16.09.2016
  Viestejä:
  7
  Miten näistä sitten on päätetty/päätetään? Etkö pidä edustuksellisesta demokratiasta? Vai onko vain sellainen demokratia, jossa päätetään Anselmi71:n mielihalujen mukaan, oikeaa demokratiaa?
   
 21. Fat Free

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2013
  Viestejä:
  68
  Kärjistäen sanottuna kyllä. Varmasti virtojen alettua viesti kiiri myös Irakiin (näistä näkyi somessa kuvakaappauksia arabiaksi, mutta toki autenttisuus on vaikeasti todistettavissa), että tämmöinen Suomi ottaa meidät avosylin vastaan, tarjoaa ruoat, asunnot ja vielä hieman rahaa päälle. Suomi siis alentuu heidän allaan pitäen heistä huolen ja toteuttaa heidän toiveitaan. Tuo voidaan helposti lukea heikkoudeksi, jota hyödynnetään.
   
 22. Fat Free

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2013
  Viestejä:
  68
  Teoriassa valitsimme hallituksen itse, mutta kellään ei ollut aavistusta, että hallitus leikkaa ensin suomalaisten palveluista ja puoli vuotta myöhemmin alkaa pakolaistulva, jonka kokonaiskustannukset ylittää miljardin per vuosi. Kansanäänestys pakolaisten vastaanottamisesta olisi enemmän kuin reilua, meidän verovarojamme siihen kuitenkin käytetään.
   
 23. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 635
 24. aQsu

  Rekisteröitynyt:
  16.09.2016
  Viestejä:
  7
  Niin, kärjistäminen on varmaan ihan kivaa kavereitten kanssa vaahdotessa, mutta eipä se mitään keskustelua edistä.
   
 25. aQsu

  Rekisteröitynyt:
  16.09.2016
  Viestejä:
  7
  Sinulla tuntuu olevan paljon hyviä ideoita yhteiskunnan järjestämiseksi. Suosittelen poliittista uraa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti